рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 минуты назад, ks6 сказал: Важен сам факт злостной нэпокоры. То есть человек демонстративно, с агрессией не выполнил законные требования. И явно на камеру, менты спецом спровоцировали. Полицаи тебя без документов могут в законном порядке доставить в участок . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 хвилин тому, sergio сказав: Ну да, всеодно попробуют поиметь. www.instagram.com/reel/DXrKa1EiCFa/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 годин тому, Бездомный сказав: навіть , якщо Fire Point - то іпсо воєнного часу , гарна іпсо теж воює Одне влучання за 311 ярдів. Ти підтвердив вдруге звання довбограїв. Перше було за планований відступ. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 хвилин тому, ks6 сказав: Ну, такое. Вчера в Белогородке встретил две группы дорожных рабочих, явных азиатов. Да, а на двух обьектах бригады азеров на отделке. Кривовато, но быстро работают. Домой через Кишинев летают. Видать не все так плохо. чорножопі,як наїдуть, мільйонами.. то ціну нижче плінтуса зібьють. на чорнові роботи 100%. на чистові частково. але, як назнімають роликів з косяками, тоо білі люди бцдцть вибирати білих людей 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 минут назад, рыбак сказал: Полицаи тебя без документов могут в законном порядке доставить в участок . Могут. И составить протокол задержания, где укажут за какое админнарушение задержали. Вот для этого и не нужно вестись на провокации, типа мат на боди-камеру и т.д. И они это знают. Я предлагал составлять и ехать, кажуть поки нэма за що. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 14 минут назад, МаТраС сказал: чорножопі,як наїдуть, мільйонами.. то ціну нижче плінтуса зібьють. на чорнові роботи 100%. на чистові частково. але, як назнімають роликів з косяками, тоо білі люди бцдцть вибирати білих людей А где они их найдут?) Змінено 5 годин тому користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 34 минуты назад, sergio сказал: А если частная еврейская лавочка захочет остаться при власти? В Израиле евреи подняли бунт против жидов :- -"они отказываются от военной службы, утверждая, что посвящают свою жизнь изучению Торы. Они скандировали лозунги, в том числе «Мы скорее умрем, чем будем призваны в армию», и сжигали израильский флаг." 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 28 хвилин тому, рыбак сказав: Тебе что с того , кто там у власти ? Цена на медяху разная 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 15 минут назад, ks6 сказал: Могут. И составить протокол задержания, где укажут за какое админнарушение задержали. Вот для этого и не нужно вестись на провокации, типа мат на боди-камеру и т.д. И они это знают. Я предлагал составлять и ехать, кажуть поки нэма за що. Полицаи по опыту " нюхом чуют" есть ли смысл с тобой возиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 минут назад, Скромный прораб сказал: А где они их найдут?) А они возможно и не особо будут нужны. Из того что вижу, меняется концепция строительства домов. Не массово, но тем не менее. Таунхаусы быстро возводимые застройщиками и быстро продаваемые под чистовую отделку или с таковой. Покупатели, как правило молодежь 30 лет, айти или военные. Никто там особо качеством не заморачивается, главное цена и скорость. Вот тут азиаты как раз в тему. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 21 хвилину тому, рыбак сказав: В Израиле евреи подняли бунт против жидов :- -"они отказываются от военной службы, утверждая, что посвящают свою жизнь изучению Торы. Они скандировали лозунги, в том числе «Мы скорее умрем, чем будем призваны в армию», и сжигали израильский флаг." беспощадний бунт йо)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 26 хвилин тому, Скромный прораб сказав: А где они их найдут?) дислокують з самих розвинених залуп світа. може це цинічно я так. не гуманно. але щось мені стрьомно за країну нашу. нормальна країна була після 2000. тут своїх стрілянин,різанин,глалтувань хватає тепер. а ще чорножопі дикарі добавлять... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 15 хвилин тому, ks6 сказав: А они возможно и не особо будут нужны. Из того что вижу, меняется концепция строительства домов. Не массово, но тем не менее. Таунхаусы быстро возводимые застройщиками и быстро продаваемые под чистовую отделку или с таковой. Покупатели, как правило молодежь 30 лет, айти или военные. Никто там особо качеством не заморачивается, главное цена и скорость. Вот тут азиаты как раз в тему. да й шпаклівка взагалі відпаде в таких бюджетних домах.. все зробится з панелей . ламінат ті обізяни теж потягнуть... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 21 хвилину тому, МаТраС сказав: нормальна країна була після 2000. Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 6 годин тому, Canton сказав: Що робити з Fire Point?.. А нічого не робити 🧘♂️ Перейматися треба не пану Штілерману, а зовсім іншим ... людям (контроверсійний термін). Простежте вектори атаки за крайні пару діб, до яких долучився Касьянов: основний і додаткові. Зважте на ресурсність і якість виконання - і мозаїка складеться в візерунки на підлозі гіпотез 😉 Припустимо, що Кирило Олексійович відкрив червоний блокнот "2026" і поставив галочки біля кількох прізвищ Припустимо, що сині птахи та їхні колеги вже достатньо доросли до масштабування... Ну а пану Юрію - щасти. Якщо цього разу він вирішить не сцяти проти вітру, а прибухнути з не найприємнішими персонами, то, може, й складеться Ушльопки самі не зникнуть - мразоту треба вичищати без жалю. Слава розумним українцям! Змінено 4 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 58 минут назад, ks6 сказал: Я предлагал составлять и ехать, кажуть поки нэма за що. Я так с ДАЙцами беседую - есть вопросы - разговариваем под протокол. Нет протокола - я поехал... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, Canton сказав: Я так с ДАЙцами беседую - есть вопросы - разговариваем под протокол. Нет протокола - я поехал... я перепрошую, де тут протокол чи питання про документи? https://www.facebook.com/100068027056777/videos/3427647274079743/?rdid=83C3tEfn7GZ7cH62# Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 минут назад, vadimv сказал: ще один... та шо ж таке... А что мешало уехать из ужасной страны 22 года? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, DmiVady сказал: Ну а пану Юрію - щасти. Якщо цього разу він вирішить не сцяти проти вітру, а прибухнути з не найприємнішими персонами, то, може, й складеться Хер он с кем из "этих" на гектаре срать сядет...насколько я его знаю...знаю мало, только на Карачуне пересекались лично...но я проникся - ровный пацан... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, Скромный прораб сказав: А что мешало уехать из ужасной страны 22 года? еще один,.. да шо ж такое... уже ж 300 раз отвечал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 минут назад, vadimv сказал: еще один,.. да шо ж такое... уже ж 300 раз отвечал Да? Ну и ладно) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 19 хвилин тому, DmiVady сказав: те вектори атаки за крайні пару діб, до яких долучився Касьянов: ос його наче в чоргий список поклали вже давно і всі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 27 за що проголосував мудрий наріт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 11 минут назад, МаТраС сказал: його наче в чоргий список поклали вже давно і всі "Отучаемся говорить за ВСЕХ"(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, ks6 сказал: Ну, такое. Вчера в Белогородке встретил две группы дорожных рабочих, явных азиатов. Да, а на двух обьектах бригады азеров на отделке. Кривовато, но быстро работают. Домой через Кишинев летают. Видать не все так плохо. Азер на отделке!?! Это как еврей колхозник. 😎 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз