Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) перед дефолтом кацапи зпригнули на хасавюрт , каналізувавши незадоволення виборців на цапів відбувайл - лєбєдя та кірієнка - чорномирдін , єльцин , прімаков , пипа , е.т.с. були виведені за дужки . www.yaplakal.com/forum3/st/50/topic3075261.html цього разу дефолт кацапії мусить статися під час війни та пекельних санкцій Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 години тому, vadimv сказав: З віком все більше здається, що це негігієнічне заняття для дуже невибагливих ) Лєчітса вам трєба, бо лібіда нєвкізду. www.bbc.com/ukrainian/articles/c4gdmmpye8mo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Флеш книжку написав sens.in.ua/rozvidka-anonimnosti-ne-isnuie.-artem-starosiek-serhii-beskrestnov-hil-varfolomieiev/?srsltid=AfmBOoqNSzjM761FNlbRbMNMQUz2CfjNb2L_Ep6wgTkPTI0Cm2uQrtZu Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 години тому, vadimv сказав: З віком все більше здається, що це негігієнічне заняття для дуже невибагливих ) 4 години тому, US7IGN сказав: та і взагалі якось не ввічливо в живу людину хуєм тикати 3 години тому, Бездомный сказав: Я вобщє ото їбаться не понімаю – ну шо тут такого? Штрикаєшь, штрикаєшь, а спроси – на хуя? Я б краще вина б ото випив… ............. І все одно пи3да ставридою бздить.(с) 2 години тому, юра84 сказав: То може Вас не навчили що туди треба пхати не носа а х..я)))) спробуйте авось сподобаеться більше. Люди, що стільки написали про п..ду, запевняють, що вона їм не цікава. Нє вєрю! Де модери? Хай закривають СБ. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 12 хвилин тому, МаТраС сказав: Флеш книжку написав sens.in.ua/rozvidka-anonimnosti-ne-isnuie.-artem-starosiek-serhii-beskrestnov-hil-varfolomieiev/?srsltid=AfmBOoqNSzjM761FNlbRbMNMQUz2CfjNb2L_Ep6wgTkPTI0Cm2uQrtZu дехто її вже й прочитав 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 26 минут назад, ozor сказал: Люди, що стільки написали про п..ду, запевняють, що вона їм не цікава. Нє вєрю! Де модери? Хай закривають СБ. як тут дехто пише а можно посилання де я писав що вона мені не цікава? я навпаки пишу що нею треба вміти правильно кристуватися)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) hromadske.ua/viyskovi/263038-ti-koho-nadsylaiut-ttsk-tse-katastrofa-khodiacha-shcho-robyty-z-armiyeiu-neprydatnykh «Ті, кого надсилають ТЦК, — це катастрофа ходяча». Що робити з «армією непридатних» telegraf.ua/ukr/ukrayina/5939265-zsu-ne-vistachae-cholovikiv-usi-dovidki-pro-invalidnist-treba-obnuliti-v-radi-rozpovili-yak-mozhna-vryatuvati-mobilizatsiyu ЗСУ не вистачає чоловіків. Усі довідки про інвалідність треба обнулити, - в Раді розповіли, як можна врятувати мобілізацію Змінено 3 години тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 54 хвилини тому, ozor сказав: лібіда нєвкізду. Нарешті живу як біла людина, а не як бабуїн ) Змінено 3 години тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: «Ті, кого надсилають ТЦК, — це катастрофа ходяча». Що робити з «армією непридатних» ЗСУ не вистачає чоловіків. Вони якби книжки читали, то знали б, що така фігня майже всюди. Тестостерон впав у рази навіть серед молоді. З ним разом в рази впала і здатнсть тягати ящики з патронами і бігати з автоматом. Ібашитися нема ні бажання ні сил. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: Вони якби книжки читали, то знали б, що така фігня майже всюди. Тестостерон впав у рази навіть серед молоді. З ним разом в рази впала і здатнсть тягати ящики з патронами і бігати з автоматом. Ібашитися нема ні бажання ні сил. а головне сенсу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 40 хвилин тому, vadimv сказав: Нарешті живу як біла людина, а не як бабуїн ) Ето мєрзость, трєба пилать і стремітся, як Андрюша www.instagram.com/reel/DXxAwLqqWVH/?igsh=eGc0MnBnOHY1ajQ5 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 59 хвилин тому, юра84 сказав: як тут дехто пише а можно посилання де я писав що вона мені не цікава? я навпаки пишу що нею треба вміти правильно кристуватися)) Сорі, з вас знято звинувачення, але проблема в тому, що поки ми пишем, вона правильно користується нами, нєсмотря на бєздомного. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, ozor сказав: Ето мєрзость, трєба пилать і стремітся, як Андрюша www.instagram.com/reel/DXxAwLqqWVH/?igsh=eGc0MnBnOHY1ajQ5 Тю, у мене в 2001 був епізод, коли в одному місці зійшлися 3 особи жіночої статі, з якими я зустрічався ) 2 - це стандартна ситуація для пересічного бабуїна )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 20 хвилин тому, vadimv сказав: Тю, у мене в 2001 був епізод, коли в одному місці зійшлися 3 особи жіночої статі, з якими я зустрічався ) 2 - це стандартна ситуація для пересічного бабуїна )) лошара. я завжди казав що в гаремі ще повно вільних місць 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 🤣 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, hause сказав: 🤣 Татаров і Тігіпко. Ну головне щоб не реле чи порох 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, Александр Аврамчук сказав: hromadske.ua/viyskovi/263038-ti-koho-nadsylaiut-ttsk-tse-katastrofa-khodiacha-shcho-robyty-z-armiyeiu-neprydatnykh «Ті, кого надсилають ТЦК, — це катастрофа ходяча». Що робити з «армією непридатних» telegraf.ua/ukr/ukrayina/5939265-zsu-ne-vistachae-cholovikiv-usi-dovidki-pro-invalidnist-treba-obnuliti-v-radi-rozpovili-yak-mozhna-vryatuvati-mobilizatsiyu ЗСУ не вистачає чоловіків. Усі довідки про інвалідність треба обнулити, - в Раді розповіли, як можна врятувати мобілізацію Вже, мені навіть перестали платити. А у 36 річних проеурв усе гаразд. Країна мрій блазня. espreso.tv/svit-makron-ta-pashinyan-razom-vikonali-khit-aznavura-la-boheme-u-erevani Это тебе не хреном по клавишам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, ozor сказал: Сорі, з вас знято звинувачення, але проблема в тому, що поки ми пишем, вона правильно користується нами, нєсмотря на бєздомного. дохера штрейкбрехерів - доньчиних татусів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Простая логическая цепочка всего из двух ланок. Трамп, обидевшись на Мерца, забирает из песочницы свой горшок и отказывается размещать в Германии ракеты "Томагавк", договор о чем был подписан еще Байденом. В итоге Европа остается без ракетного щита. Ей теперь абсолютно нечем ответить на гипотетический ракетный удар России. У НАТО, кроме американских, есть еще три вида крылатых ракет - немецкие "Таурусы", британские "Сторм Шадоу", и турецкие SOM. Но у всех у них дальность - сотни километров. Максимум у "Тауруса" - пятьсот, минимум у SOM - двести пятьдесят, но и предположить, что Эрдоган будет бить по России, это совсем в каком-то своем мире жить. У сухопутного «Томагавка» дальность - две с половиной тысячи. Таким образом, если «Искандеры» «Таурус» еще может достать, то «Калибры» оказываются уже вне досягаемости ответного огня. У них заявленные ТТХ тоже до двух с половиной тысяч. Европа уже сказала о том, что, в связи с̶ т̶е̶м̶ ч̶т̶о̶ Т̶р̶а̶м̶п̶ н̶е̶п̶р̶е̶д̶с̶к̶а̶з̶у̶е̶м̶ы̶й̶ н̶а̶р̶ц̶и̶с̶т̶и̶ч̶н̶ы̶й̶ м̶у̶д̶а̶к̶ з̶а̶ч̶е̶р̶к̶н̶у̶т̶о̶ внезапно изменившимися обстоятельствами, будет начата разработка собственной ракеты на замену «Томагавков», чтобы заткнуть эту дыру. Однако, озвучены и сроки - не ранее 2030 года. Тут небольшая отсылочка - то есть, уже имеющим полный цикл собственного ракетостроения производителям требуется минимум четыре года, чтобы всего лишь увеличить дальность до двух - двух с половиной тысяч, а никому неизвестная фирма на коленке с нуля за год создает ракету с дальностью - три тысячи километеров. Либо Штиллерман гений на уровне Маска, либо кто-то где-то в чем-то, скажем так, выдает недобросовестную информацию. Или производители «Таурусов», или производители «Фламинго». Решайте сами. Таким образом, учитывая все предыдущие заявления всевозможных разведок, начальников штабов и министров обороны различных стран, которые я тут уже постил неоднократно, о том, что у Путина есть окно возможностей только как раз до 2030 года, а самое лучшее время для нападения на некоторые восточные страны НАТО - 2026 и 2027 годы, мы приходим к мнению, что это, блядь, какая-то вообще диверсия на***. А Трамп - не просто саботажник и идиотический нарцисс, а диверсант. Ситуация такова, что можно включать уже вообще любую конспирологию - хотя лично я предпочитаю бритву Оккама. Но полностью согласен с Туском. Такое ощущение что Трамп и вправду воплощает в жизнь план по захвату Балтики вместо Путина. И вот, вроде бы, с одной стороны оно и да - пожалте волшебный пинок, так необходимый НАТО. А с другой стороны - всего лишь второе звено в этой короткой как раз таки двухзвеньевой логической цепочке. Деньги, брошенные на разработку собственной ракеты, уже никаким образом не попадут в Украину. Потому что Европе своя рубашка всегда - ВСЕГДА! - ближе к телу. И Украинский ВПК, и украинские ЗСУ в итоге останутся без тех закупок, которые могли бы у них быть. Это еще счастье, что Мадьяр победил раньше этого финта Трампа и решение о выделении 90 млрд. было принято. А то сейчас бы, может, и урезали так в пару раз - теперь своим оружейникам надо. Ну и вывод. А вывод у меня, как всегда, прост. Пламенный привет украинцам Пенсильвании! И вообще всем свидетелям обосравшегося Байдена. Вас предупреждали. Ваш Дед. (C) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 минут назад, hause сказал: 🤣 старий дніпровський кдбшник . Не як царьов - уже добре . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) каци ( ну ті , що не баобабченко ) : украинский ВПК теперь торгует на мировом рынке, а у нас интернет работает через раз и парады проходят в формате оздоровительной прогулки без лишнего шума и гостей. Нагегемонили так, что теперь, их дроны залетают на 1600 км пообщаться с инфраструктурой Урала. Геостратегия уровня «бог», не иначе. Змінено 34 хвилини тому користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 хвилин тому, US7IGN сказав: Татаров і Тігіпко. Ну головне щоб не реле чи порох А шурма де? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 часов назад, sergio сказал: Значит ещё мало по центру Москвы прилетало. Хотя нашим тоже непонятно зачем ескалироаать?! Война должна продолжаться вечно. Не будет эскалации - не будет денег 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 59 минут назад, Vinsol2009 сказал: Это тебе не хреном по клавишам. Хня вопрос! 0-04-05-a2aff57149a6932979bc7f16f552e3e62abde700be60566afac4d02bb1911d73_6c57a842a4682203.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 58 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Не будет эскалации - не будет денег Буде ceasefire www.bbc.com/news/articles/c1e2zjz22p9o Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз