US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 57 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: У меня брат, полковник полиции. Опер. Последние пол года был в Константиновке. мабуть ідейний 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, sergio сказал: Это я фигурально. Но в ментовку идти точно нет смысла. Когда слышу за " хороших ментов' , то сразу на память приходит древний анекдот, который рассказали лет 40 назад , о рыбаке ментах и гробах. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Я не можу не критикувати Сирського". Розмова з Героєм України Дмитром Кащенком про те, чому він пішов у відставку Джерело: censor.net/ua/r4003422 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 21 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: Я не можу не критикувати Сирського". Розмова з Героєм України Дмитром Кащенком про те, чому він пішов у відставку Джерело: censor.net/ua/r4003422 Цитата Але ж мав надію, що буду ще придатний для того, щоб щось зробити для своєї батьківщини корисного. Джерело: https://censor.net/ua/r4003422 дочитал до сюда и все... дальше смысла нет читать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 годин тому, ks6 сказав: И футболисты А ещё клоуны в цирке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 годин тому, 7351 сказав: до Зеленського, жодного національного лідера, який зміг би об'єднати українців, Під гаслами какая разніца та остановіться посредінє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз