7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, ks6 сказал: Правильно. Больше половины точно ИПСО. Сегодня опять протопал км 6 по городу, притом вдоль дороги. Ноль, ни одного ментовоза. С 11-00 до 12-30. В чт на житомирському КП біля 18-30 шманали маршрутки, в пт зранку біля 8-00 там же само тільки на іншій стороні - мударів ТАМ ніколи не було, а це з"явились, а на блок-пості після повороту на Чайки переді мною тормознули старого форда..., земудари у погонах "працюють" 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 40 хвилин тому, US7IGN сказав: у мене є багато різних товаришів, які безпосередньо роблять те про що блогерам не доповідають) я ж не питав про військову таємницю, я про гроші виключно Я ж сказав: OSINT-можливостей ШІ та навичок просто не вистачить. Cascade Systems, який продає Україні Lima, позиціонується як розробник Lima EW, український військовий стартап, але не як прозора публічна компанія. Тому публічний OSINT майже неможливий по фінансах, юрособі, власниках і контрактах(на "Прозоро" їх нема). USA, Ukraine як заявлена географія стартапу, а як воно насправді - копайте, якщо цікаво. З вашими інструментами серйозних міжнародних інвестиційних фондів це вийде значно ефективніше, ніж в чатбота на мінімалках Сайти багато не дадуть (як і всі сайти подібних компаній) але як канал зв'язку допоможуть: cascadesystems.com/ limaew.com/ Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Я ж сказав: OSINT-можливостей ШІ та навичок просто не вистачить. Cascade Systems, який продає Україні Lima, позиціонується як розробник Lima EW, український військовий стартап, але не як прозора публічна компанія. Тому публічний OSINT майже неможливий по фінансах, юрособі, власниках і контрактах(на "Прозоро" їх нема). USA, Ukraine як заявлена географія стартапу, а як воно насправді - копайте, якщо цікаво. З вашими інструментами інвестиційних фондів це вийде значно ефективніше, ніж в чатбота на мінімалках Сайти багато не дадуть (як і всі сайти подібних компаній) але як канал зв'язку допоможуть: cascadesystems.com/ limaew.com/ отакої. а я думав що ШІ вже давно може замінити шкіряні носії ДНК та легко видати хто стоїть за сайтом проектом і як бабло ходить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому досягнення... краще б кацапів так вправно гасили apostrophe.ua/society/sbs-urazili-dva-polihoni-ta-hazove-skhovishche-na-timchasovo-okupovanikh-teritorijakh.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 24tv.ua/verhovniy-sud-ponoviv-spravu-pro-mozhlive-primusove-dostavlennya_n3078117 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: отакої. а я думав що ШІ вже давно може замінити шкіряні носії ДНК та легко видати хто стоїть за сайтом проектом і як бабло ходить Та да! ))) Точно так, як пихаті шкіряні носії ДНК думають, що "вони точно знають" 😉 Беріть перевіряйте, українській ЄДРПОУ самі знайдете чи в ШІ спитати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому (змінено) 44 хвилини тому, US7IGN сказав: отакої. а я думав що ШІ вже давно може замінити шкіряні носії ДНК та легко видати хто стоїть за сайтом проектом і як бабло ходить І ще, на майбутнє: ШІ - це просто інструмент, який допомагає швидко обробляти величезні масиви даних і віддавати користувачу очищений від шуму результат. Користувач бачить відфільтроване, витягує багато корисного, може провести аналіз і зрозуміти вектори подальшого пошуку. Але коли це не адреса Бездомного (для прикладу), а чутливі дані, користувачу варто замислитися: чи справді потрібно викладати це в загальний доступ лише для того, щоб показати, як чудово він уміє клацати по клавіатурі? Звісно, кацапські осінтери на порядки розумніші та вміють на порядки більше, але... Чутливі дані, повівшись на провокацію, викладає саме користувач. І піздюлей за це теж може отримати користувач, а не ШІ 🧘♂️ Тож, може, нехай вам краще ШІ намалює голого Бездомного замість таблиці фінрезультатів стартапу чи чогось подібного? А от коли вже якийсь Бігус-Касьянов викладе це та отримає свою порцію профіту, тоді вже можна буде й обговорити. It’s nothing personal, just wartime logic. Змінено 19 хвилин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз