Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, ks6 сказал:

Правильно. Больше половины точно ИПСО. Сегодня опять протопал км 6 по городу, притом вдоль дороги. Ноль, ни одного ментовоза. С 11-00 до 12-30.

В чт на житомирському КП біля 18-30 шманали маршрутки, в пт зранку біля 8-00 там же само тільки на іншій стороні -  мударів ТАМ ніколи не було, а це з"явились,  а на блок-пості після повороту на Чайки переді мною тормознули старого форда...,  земудари у погонах "працюють"

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

40 хвилин тому, US7IGN сказав:

у мене є багато різних товаришів, які безпосередньо роблять те про що блогерам не доповідають)

я ж не питав про військову таємницю, я про гроші виключно :lol:

Я ж сказав: OSINT-можливостей ШІ та навичок просто не вистачить.
Cascade Systems, який продає Україні Lima, позиціонується як розробник Lima EW, український військовий стартап, але не як прозора публічна компанія.
Тому публічний OSINT майже неможливий по фінансах, юрособі, власниках і контрактах(на "Прозоро" їх нема).
USA, Ukraine як заявлена географія стартапу, а як воно насправді - копайте, якщо цікаво.
З вашими інструментами серйозних міжнародних інвестиційних фондів це вийде значно ефективніше, ніж в чатбота на мінімалках :pardon:
Сайти багато не дадуть (як і всі сайти подібних компаній) але як канал зв'язку допоможуть:
cascadesystems.com/
limaew.com/

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Я ж сказав: OSINT-можливостей ШІ та навичок просто не вистачить.
Cascade Systems, який продає Україні Lima, позиціонується як розробник Lima EW, український військовий стартап, але не як прозора публічна компанія.
Тому публічний OSINT майже неможливий по фінансах, юрособі, власниках і контрактах(на "Прозоро" їх нема).
USA, Ukraine як заявлена географія стартапу, а як воно насправді - копайте, якщо цікаво.
З вашими інструментами інвестиційних фондів це вийде значно ефективніше, ніж в чатбота на мінімалках :pardon:
Сайти багато не дадуть (як і всі сайти подібних компаній) але як канал зв'язку допоможуть:
cascadesystems.com/
limaew.com/

отакої. а я думав що ШІ вже давно може замінити шкіряні носії ДНК та легко видати хто стоїть за сайтом проектом і як бабло ходить :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

досягнення... краще б кацапів так вправно гасили

apostrophe.ua/society/sbs-urazili-dva-polihoni-ta-hazove-skhovishche-na-timchasovo-okupovanikh-teritorijakh.html

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

отакої. а я думав що ШІ вже давно може замінити шкіряні носії ДНК та легко видати хто стоїть за сайтом проектом і як бабло ходить :lol:

Та да! :lol:)))
Точно так, як пихаті шкіряні носії ДНК думають, що "вони точно знають" 😉 
Беріть перевіряйте, українській ЄДРПОУ самі знайдете чи в ШІ спитати? :razz:

• Хаха 1
Посилання на коментар

44 хвилини тому, US7IGN сказав:

І ще, на майбутнє: ШІ - це просто інструмент, який допомагає швидко обробляти величезні масиви даних і віддавати користувачу очищений від шуму результат. Користувач бачить відфільтроване, витягує багато корисного, може провести аналіз і зрозуміти вектори подальшого пошуку.

Але коли це не адреса Бездомного (для прикладу), а чутливі дані, користувачу варто замислитися:
чи справді потрібно викладати це в загальний доступ лише для того, щоб показати, як чудово він уміє клацати по клавіатурі?
Звісно, кацапські осінтери на порядки розумніші та вміють на порядки більше, але...

Чутливі дані, повівшись на провокацію, викладає саме користувач.
І піздюлей за це теж може отримати користувач, а не ШІ 🧘‍♂️

Тож, може, нехай вам краще ШІ намалює голого Бездомного замість таблиці фінрезультатів стартапу чи чогось подібного? :razz:
А от коли вже якийсь Бігус-Касьянов викладе це та отримає свою порцію профіту, тоді вже можна буде й обговорити. :pardon:

It’s nothing personal, just wartime logic. :beer:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, DmiVady сказав:

І ще, на майбутнє:

сарказм у мене за замовчуванням

• Лайк 1
Посилання на коментар

Цитата

За класичним визначенням соціології (зокрема, Макса Вебера), держава — це інституція, яка володіє монополією на легітимне насильство.

все те насилля до цивільних - то легітимно. узбагойтесь

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

33 минуты назад, akineo сказал:

все те насилля до цивільних - то легітимно. узбагойтесь

беркут так же был до поры и времени легитимен, но кость нариду потребовалось кинуть и что с ним стало...кто то сбежал, кого то убили, а кого то кинули в ато... 

Посилання на коментар

https://www.facebook.com/share/p/1FfyzJCKnQ/

почати війну стало легко а виграти ніколи. 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...