Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

31 хвилину тому, sergio сказав:

В мене, щось засіло в голові один з стереотипів про Америку  що адвокат то дорого. 500$/година(причому доковідних) 

То в штатах. Мої по 100 працюють і то я думаю що їх балую :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

40 хвилин тому, sergio сказав:

В мене, щось засіло в голові один з стереотипів про Америку  що адвокат то дорого. 500$/година(причому доковідних) 

Єврей-пісіхолух (Лабковський) колись хизувався, що консультує за 1500 евро/година ) Причому доковідних ))

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, vadimv сказав:

Єврей-пісіхолух (Лабковський) колись хизувався, що консультує за 1500 евро/година ) Причому доковідних ))

і скільки годин на місяць виходило?

• Хаха 2
Посилання на коментар

20 хвилин тому, US7IGN сказав:

і скільки годин на місяць виходило?

Про це він не розповідав )

Розповідав, що це була так звана "загороджувальна" ціна, щоб поменше спілкуватися зі всякими психами ))

У яких нема грошей )))

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

38 хвилин тому, vadimv сказав:

Про це він не розповідав )

Розповідав, що це була так звана "загороджувальна" ціна, щоб поменше спілкуватися зі всякими психами ))

У яких нема грошей )))

І правильно робив. Своїх умовно. 5 клієнтів він мав. Нащо вкалувати ?)

Змінено користувачем МаТраС
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, 7351 сказав:

image.png.9854d4935bd3d7b89e5bb5b347620e82.png

image.thumb.png.af9b99528fe7213fbce91952bcf22ef4.png

В когось є ще сумніви, що ми роз їбашим не тільки НП галузь, в і танкери,які спробують в любу сторону щось перевозити?)

Вангую: до жовтня в цьому плані буде результат,який мало хто очікував 

• Лайк 3
Посилання на коментар

45 минут назад, vadimv сказал:

В мене сестра крім того, що лікар,(закинула ту невдячну справу) закінчила курси гештальттарапії, і зараз онлайн лохам мізки вставляє за чималенькі гроші. 

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

7 минут назад, МаТраС сказал:

В когось є ще сумніви, що ми роз їбашим не тільки НП галузь, в і танкери,які спробують в любу сторону щось перевозити?)

Вангую: до жовтня в цьому плані буде результат,який мало хто очікував 

З 3.40.Вони то вже давно передбачали. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

33 минуты назад, sergio сказал:

В мене сестра крім того, що лікар,(закинула ту невдячну справу) закінчила курси гештальттарапії, і зараз онлайн лохам мізки вставляє за чималенькі гроші. 

Тут на форуме один тусовался, матерый , истории разно- забавные рассказал, как он пацаном любил в больнице полы мыть и перевчзки бабушкам делать  ,  мне  интересно было ту тему читать  иногда . Сейчас как- то прочел с десяток - другой страниц и понял , как умело и тонко дядя разводил богатых буратино.  Есть же талантливые  и наученные лжецы и лжеученые.

.кстати я как- то одного из этих психолов читал , Фарелли или Гофман не помню уже,   вот почти по  методике " матерый" разводил богатых лохов. 

Запомнился один из рассказов теоретика - психотерапевта  , как он излечил безнадежную  пациентку растегнутой  ширинкой .:))-

("..дает быстрый результат за счет сильного эмоционального встряхивания").с

Змінено користувачем рыбак
  • Лайк 1
Посилання на коментар

22 часа назад, Александр Аврамчук сказал:

і до чого це бредове порівняння ? ви ще забули добавити скільки людей просто помирае від старості і хвороб. давайте не зупиняйте свою хвантазію 

"Скільки за війну вбили/травмували дітей українців тцк-шники, а скільки підари за кермом?"---

..--"На Минской в Киеве сотрудники ТЦК сбили пожилую женщину на пешеходном переходе, сообщают местные паблики."--

- номерной бот стал называть тцкашников за рулем  так , как их называет народ .

Это уже прогресс!

Или тцкашник сбивший пешехода - "эта другое"?

Посилання на коментар

11 годин тому, vbb сказав:

тим часом:

але це вже прогрес — ви поставили державних службовців в один ряд зі звичайними злочинцями! Браво!

Для мене вони завжди були звичайними громадянами України.

Чи вам аби щось збрехати про мене, як "рашапідорам звичайним" в цій темі?

Чи ви про це?:

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

4 години тому, рыбак сказав:

Т.е.  внушил себе что ты мешок с днк или животное - без морали и можно не страдать и не радоваться ?

Відразу спойлер що пишу без сарказу і тролінгу 🚩

Чим більше таке читаю тим більш переконуюсь що віра/релігія мусить бути - без неї купа животних без заінсталеної (нема різниці як - через виховання з дитинства чи через читання з власної волі відповідної літератури) ідеї про душу/Бога/рай/пекло просто підуть врознос.

• Лайк 2
  • Хаха 3
Посилання на коментар

4 години тому, XL.pro сказав:

Вважаю, що бігати можна з ІМТ як з 24 так і з 26, все залежить від швидкості, тривалості часу, поставленої мети.

Ну, біг товстунів буде зі швидкістю ходьби звичайної людини, але для них це також помірне навантаження.

А для схуднення потрібно налагодити харчування - це база. До спини біг/силові тренування, якщо кількість витрачених калорій буде меншою за спожиті.

Так, згоден. Я вже написав, що ІМТ - це умовний запобіжник.
Але не менш важливий параметр - відсоток жиру, який приблизно й досить легко можна виміряти вдома.
Якщо людина з надлишковою вагою не літня, суглоби перевірені й у нормі (обстеження МРТ зараз доступне), то біг не зашкодить.
Просто ходьба буде менш ризиковою.

Оскільки з міфом про зменшення яєчок від помірного бігу я і пан Сапольські вас уже заспокоїли, тож перешкод нема :Yahoo!:
Якщо мета - здорова рекомпозиція тіла (бо схуднути можна й без фізнавантажень), то підійде будь-яке помірне, але регулярне аеробне навантаження.
Найкраще жири зазвичай горять у 2-й пульсовій зоні, хоча це індивідуально.
Але орієнтир краще брати не за пульсометром, а емпірично, за диханням: на межі, коли ще можна зв'язно розмовляти, але співати вже ніяк.

Прогулянка чи біг "на мінімалках", звісно, корисніші за чарку водяри зі шматком сала, але для оздоровчих цілей це майже марно витрачений час.
Хоча можна побалакати під час такої прогулянки чи послухати книжку, кожному своє.

Ви праві, що обов'язкову увагу треба приділяти якості харчування, бо справа не тільки в кількості калорій, а й у якості. Це окрема велика тема.
Також дуже важливий контроль аналізів, електролітів та мінералів, бо будь-яке корисне аеробне навантаження, яке щось будує, потребує будівельних матеріалів. І їх треба контролювати.
Тривалість теж важлива: година-півтори.
Більше - це вже не про здоров'я, а про спорт.

До речі, я жодного разу в житті не пробував бігати у фітнес-залах, тож про якість бігу на біговій доріжці нічого не знаю.
Але мій знайомий на такій доріжці колись практикував імітацію ходьби вгору: це не ударне навантаження і водночас добре розганяє пульс до межі жироспалення.
Я ж хлопець простий: якщо погода погана і на прогулянку нема бажання, то виходжу у під'їзд та використовую сходи як тренажер. Сусіди звикли.

Головне, як на мене, в темі оздоровлення організму - не просто слухати "поради", а самому звірятися з доказовою медициною, бо ціна помилки досить велика.

І, як я вже писав: не бігом єдиним, бо проплисти годину чи більше в гарному темпі це теж досить суттєве навантаження.
Велосіпед теж гарна річ для цього.
Головне для мене - робити це в правильній пульсовій зоні та за правильним протоколом, бо моя основна мета (дуже грубо, бо процес непростий) - підтримання й збільшення кількості мітохондрій.
Просто ходою я вже до цих значень свій пульс розігнати не можу, мені прийдеться шукати місце де треба довго йти вгору, тому доходжу до землі та пісочку й бігаю. По твердому бігати не люблю)
Зазвичай я розподіляю аеробне навантаження приблизно так: 80% помірне у 2-3-й зоні та 20% високоінтенсивне у 5-й, і намагаюсь це робити не менш ніж 420 хвилин на тиждень, але не дуже переймаюся, якщо не зробив, або зробив зайве.
І контролюю стан - якщо організм каже "не потрібно" (головне не переплутати з тим, що мозок каже "не хочу") то не треба вбиватися через "не можу" :)

Знов забагато тексту )))
Будьте здорові! 💪

4 години тому, DimaF сказав:

Как и пользы..))

Выложу свой взгляд на бег:

- Человек единственное прямоходящее млекопитающее.

Если у четвероногих все тело/мышцы задействовано при передвижении, то у человека нет, даже мышцы ног особо не работают при хотьбе/беге.

А сохранять максимально долгую работоспособность тела, можно только изрядно нагружая мышечную ткань.

Поэтому бег с этой точки зрения абсолютно бесполезен имхо.

Лучше больше уделять внимание ОФП.

Легкая пробежка конечно добавляет тонуса, но многокилометровые марафоны кроме как сотрясания всех органов и стирания суставов ничего не дают.

Ну ось, вже краще: міф "вредно для здоровья" вже скасовано :)
Тож можна випити з цього приводу по кухлю гарного пивка :beer:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, yuragon сказав:

Чим більше таке читаю тим більш переконуюсь що віра/релігія мусить бути - без неї купа животних без заінсталеної (нема різниці як - через виховання з дитинства чи через читання з власної волі відповідної літератури) ідеї про душу/Бога/рай/пекло просто підуть врознос.

Ось навіть конкретний приклад одного з таких "бєспрєдєльщиків":

23.06.2026 в 23:25, рыбак сказав:

Для сравнения. Служил в пехотной "Железной"  дивизии 88. Еще а карантине - кмб  , до присяги, нас двоих направил помдежчасти загрузить мусор с полковой мусорки. Отказались . Ниче не было. Через пару дней отправили в клуб стулья перетаскивать , отказался .Тоже ниче.  Потом , через ок 2 месяца , уже в Армении был залет серьезный  , думал попаду на дисбат , но обошлось 3 суток губы . Когда прослужил ок года и вернулись назад в Р-Р  попал в наряд по роте. Стою , вернее сижу на тумбочке, заходит в подразделении  наш ротный прапор- украинец, и давай ко мне с предъявой , что мол не пр уставу. Ну я ему и двинул в бороду разок. Прапор убежал и вернулся со всем комсоставом - ротный - кап.Закоулов - русский, взводный и замполит - два азера Алиевы. Завели в командирскую. Прапор давай дергать за хб , бить пока остерегались.  выпадает у меня из кармана два патроны 7.62. и в этот момент заходит дежпочасти. 

Грит : хищение боеприпасов ,докладную и бойца под арест.

Вопщем немного меня поколотили . Старался прапор и взводный. Ротный не участвовал. По концовке я сказал , что когда пойду в караул , то их всех убью.

Через пару дней меня с каким- то офицером и водилой на газ 66 отправили на полигон а Яворов. Мишени собирать. Я там  сутки побыл   и на следующее  день за  мной прехала машина и меня  опять везут .сопровождающий грит , шо  в дисбат. 

Приезжаем назад в полк. В части  общее построение и награждение бывших в Армении. ( 88 г - землетрясение ) , мы в Кировакане  стояли  .

Мне объявляют 10 суток отпуска.

Я офигел .сами понимаете.

Захожу в командирскую , и вопрошаю у ротного : да как так??

А он : поедь отдохни  , успокой нервы, только вовремя вернись , у нас дивизионный учение . 

Вот такая история. Не везде так было , да и мне везло, наверное.

.да .еще . Уже на учениях мне ротный грит " садись в башню бмп 2 ,прокачу тебя . Сам садится  за мехвода  и погнали по ямам поканавам.  Водила бмп из него был конечно мастерский. Да и сама техника была уникальна.на таких скоростях преодолевать широкие рвы и ямы  , я такое и в фильмах не видел  . Классный был комроты.  Через неделю нас отправили уже в Азербайджан с другим комсоставом .

Ясна справа, що для них якщо бога не існує - то все дозволено )

Чому вони і чтуть толстоєвщину ))

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

15 минут назад, yuragon сказал:

Відразу спойлер що пишу без сарказу і тролінгу 🚩

Вот чесслово , не могу понять, ты реально настолько тупоголовый или это от тебя такой вид троллинга? 

Ты вообще понимаешь смысл того что тебе пишут и ты читаешь ?

.как человек может верить в то , зная заранее , что это обман ????- как это можно назвать?

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, DmiVady сказал:

Тож можна випити з цього приводу по кухлю гарного пивка :beer:

Абсолютно согласен, пиво щас идет, только наливай))

Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

.как человек может верить в то , зная заранее , что это обман ????

Та запросто )

Цитата

«Верую, ибо абсурдно» (Credo quia absurdum)

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 минут назад, US7IGN сказал:

www.instagram.com/reel/DZ4Fso4IRtE/

а ви кажете бігати по морю :lol:

Ясниській кар"єр під Львовом? 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...