Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

8 годин тому, vadimv сказав:

Так роблять мурахи - мурашник на мурашник. Також бджоли.
Це і є груповий відбір )

Я бачив, як дві групи курей (одна з одного птахокомбінату, інша - з іншого), зведені разом, лупцювали одна одну як дві банди.

Вільні мавпи (щимпанзе) між собою їбашаться так, що аж черепа тріщать. Палками і камінням. Зграя на зграю.

а я бачив як бик *бе корову. і зрозумів, чому жінок інколи коровами називають. 

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 годин тому, Александр Аврамчук сказав:

Нікотин може змінювати ланцюги в мозку, і вчені знайшли новий спосіб це побачити

www.earth.com/news/nicotine-may-change-circuits-in-the-brain-and-scientists-found-a-new-way-to-see-it/

чомусь у нас курящі - це абсолютно зневажливі до оточуючих особі. курять серед натовпу, в транспорті, харкають все навколо, бички на підлогу, та навіть упаковку. курці одразу показують як їм по_х на всіх оточуючих. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

kurs.com.ua/novost/1467978-shmigal-sdelal-neuteshitelnii-prognoz-otnositelno-budushei-zimi

не треба нам холодної зими. твариам цієї зими був ад.

Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Пофiг .На вiдмiну вiд рашки в нас хочаб буде бензин для генераторiв.

я не купив гененатор  ... 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, akineo сказав:

ні. кожен має свій інтерес. це не США бомблять і не громадяни США гинуть. і чому ви вирішили, що це добре?

Я розумію що ти обісрався, але спробуй не воняти так сильно 

Посилання на коментар

5 минут назад, akineo сказал:

що це добре?

это лучше чем бы они давали разведданные раше и подкидывали им пво и ракетки...и это не хфантастика, вполне могло бы так и быть

Посилання на коментар

13 годин тому, Бездомный сказав:

от куди це - в "щасливий шлюб" , чи сюди ?

По законодавству, то він ні хера не повинен вернути. Але , думаю зроблять виключення. Але, те чмо просто може нічого не мати на той момент. Якщо квартира, а там дитина прописана малолітня, то теж не варік .. з зарплати якісь копійки все життя максимум...

• Сумно 1
Посилання на коментар

35 хвилин тому, akineo сказав:

а чого не має отвєтки по нашій енергетиці? не думаєте, що нам дають маленьку перемогу, впевненість, що ми можемо перемогти? показуться, який потужний лідор у нас потужний

а ще там ядерка є - і маленька, і не дуже

Хз чого, рано може. Навряд чи договорняк який діє при даному розкладі) ця мала перемога може вилізти таким хаосом в них скрізь, що всі офігіють. 

Хотіли б тактичною лупонути, то вже лупонули б. Великі світу цього видно сказали :не дай Боже .

По лідору, то це останнє про що я взагалі буду думати.

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

31 хвилину тому, akineo сказав:

чомусь у нас курящі - це абсолютно зневажливі до оточуючих особі. курять серед натовпу, в транспорті, харкають все навколо, бички на підлогу, та навіть упаковку. курці одразу показують як їм по_х на всіх оточуючих. істиннний прояв бидлізму. ну і поліцаям пох на них, бо самі курять де попало. Київ-пас - не знайдете місця з чистим повітрям. 

І вам треба змиритись з цьою думкою, бо нічого не зміниться поки бидлу не зроблять штраф 20 000. Або 10 днів виправних. Так само, батькам самокатчиків і остальним уебанам

• Лайк 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, akineo сказав:

не треба нам холодної зими. твариам цієї зими був ад.

Чесно кажучи, я останнім часом очерствів , що якось думати про себе треба і про людей. Тварини то таке. Іноді, в деяких місцях, вони можуть біди наробити багато. Оці всі фонди краще б дронів підкидали, бр гляди не буде кому потім і тваринами займатись там ..

Посилання на коментар

34 хвилини тому, akineo сказав:

я не купив гененатор  ... 

Екофло і гена входить в основний список проживання )

Посилання на коментар

27 хвилин тому, Бармалей сказав:

это лучше чем бы они давали разведданные раше и подкидывали им пво и ракетки...и это не хфантастика, вполне могло бы так и быть

А могли давать данні, а нам ракети)))

Посилання на коментар

7 хвилин тому, юра84 сказав:

akineo    знов півасіка хільнули?🍺

Це нормальний стан холерика)

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...