sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 29 минут назад, Canton сказал: В НПЗ в Славянске-на-Кубани в первый раз прилетело в 2024 году. По ректификационной колонне, естественно. За год простоя прибыль завода с пяти миллиардов сократилась в двадцать раз. В начале 2026 года владельцы завода взяли кредит в банке на 20 млрд руб под шесть процентов годовых. Как только на НПЗ поставили новое оборудование, ВСУ тут же разнесли его в труху. Наши поздравления. Теперь ремонтировать НПЗ смысла нет. Брать гигантские кредиты под грабительские проценты - привет Центробанку - чтобы снова все сгорело. А страхования от военных действий нет - потому что войны нет. Привет СВО. Сейчас у Украины появился реальный шанс разнести все НПЗ в европейской части России до самых Уральских гор. Потом можно переключиться на газ. А потом и на электричество. Банды алкоголиков на блок-постах и жареная собачатина в бочках на Тверской (с). Далее по тексту. Ваш Дед. Понятно, что Путину глубоко насрать, как там живут пейзане. Но этим достигаются две важные цели. Первая - падение доходов. А, следовательно, и финансирования войны. А, следовательно, и производства оружия - того же ПВО. А, следовательно, пропуск все большего количества ударов. Приятное замкнутое колесо Сансары зачеркнуто кармы. И, вторая - Путину, да, все равно, но самим пейзанам-то - не все равно. Особенно в крупных городах. Особенно в столицах. Понятно, что никаких бунтов не будет - никакой предреволюционной ситуации в России и близко нет - не слушайте поняшек. Никто там ничего не зассал. Но, тем не менее, перенос войны в столицы - это первый шаг на этом пути. Это необходимое условие. И его надо сделать. И он делается. А. Бабченко А если наши вдруг, типа, из гуманитарных соображений 😏перестанут бомбить НПЗ и тем боле пытаться вынести энергетику рашки?! Из соображений ,что война должна продолжаться для удержания власти. Как потом обосновать содержание 350 тыс ментов ?!У нас тут уже в каждой подворотне сидят.Недавно новую точку облюбовали.Перекресток,который больше похож на примыкание дороги под острым углом ,так они сидят метрах в ста пятидесятиот него и ловят за невключение указателя поворота. На 10 км дороги в трёх местах, за что-то ипут. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 11 хвилин тому, sergio сказав: А ухилянтu прямо так по мiсцю прописки живуть чекають коли пенти придут виб'ють дверi?! В ухилянтів є телефони, які світяться на карті, як новорічна ялинка ) І добрі сусіди теж підкажуть, що он в отій хаті ухилянт переховується, ату його, ату )) Ну і не варто забувати, скільки АТО-шників і СБУ-шників наловили окупанти по місцях прописки... Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, sergio сказал: А если наши вдруг, типа, из гуманитарных соображений 😏перестанут бомбить НПЗ и тем боле пытаться вынести энергетику рашки?! Из соображений ,что война должна продолжаться для удержания власти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: В ухилянтів є телефони, які світяться на карті, як новорічна ялинка ) І добрі сусіди теж підкажуть, що он в отій хаті ухилянт переховується, ату його, ату )) розумний ухилянт про телефон теж подумає, а щодо сусідів хз. з того що я бачу, люди більше ухилянтів підтримують ніж ментів поки що. мабуть тому що ухилянт майже в кожній сім'ї є, а менти ще ні 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 23 хвилини тому, vadimv сказав: Це точно - варто перевести ухиляння з адміністративних в кримінальні злочини - і опа, вже можна ходити по домівках, вибивати двері і тягти в бусік. Далі вже технологія відпрацьована. я ж давно кажу що треба просто трохи нові закони прийняти. про революційні трійки і дозволили бити і вбивати ухилянтів прям на вулиці. але чомусь народні депутати не квапляться... 14 хвилин тому, sergio сказав: А ухилянтu прямо так по мiсцю прописки живуть чекають коли пенти придут виб'ють дверi?! таких теж є Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 13 хвилин тому, US7IGN сказав: розумний ухилянт про телефон теж подумає, Та то ясно, що під час вов у совку було близько 6 млн ухилянтів на 36 млн військових. Просто закінчити для ухилянтів гру "я в домікє" (коли вони встигають заскочити за двері) - досить легко і просто. 13 хвилин тому, US7IGN сказав: а щодо сусідів хз. з того що я бачу, люди більше ухилянтів підтримують ніж ментів поки що. мабуть тому що ухилянт майже в кожній сім'ї є, а менти ще ні Ми коли жили в Карпатах влітку 2022, то я вже тоді бачив, як на мене дивляться місцеві і як вони кажуть "он нашого Василя вже вбили під Донецьком, а цей тут відпочиває"... 11 хвилин тому, US7IGN сказав: я ж давно кажу що треба просто трохи нові закони прийняти. про революційні трійки і дозволили бити і вбивати ухилянтів прям на вулиці. але чомусь народні депутати не квапляться... Та просто момент ще не настав. Цитата У вересні в РФ оголосять масштабну хвилю мобілізації, — ЗМІ зазначають, що навіть у кримських військкоматах про це відкрито говорять Це зроблять після виборів у Госдуму. Воєнкоми вже зараз підштовхують резервістів підписувати контракти, адже згодом їх 100% відправлять на фронт. Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 хвилин тому, vadimv сказав: Та то ясно, що під час вов у совку було близько 6 млн ухилянтів на 36 млн військових. Просто закінчити для ухилянтів гру "я в домікє" (коли вони встигають заскочити за двері) - досить легко і просто. Та просто момент ще не настав. є велика різниця між суспільством де державу бояться та поважають і ніт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Ф Змінено 2 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: є велика різниця між суспільством де державу бояться та поважають і ніт Ближче до реальності буде аналогія зі стадом зебр, які виштовхують назовні хворих, старих, слабких і нетовариських, щоб їх з'їли першими. Хоча віруючий в толстоєвського знову буде розказувати, що це пропаганда антигуманістів і насправді Людина зовсім не така ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Ф Змінено 2 години тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 22 хвилини тому, US7IGN сказав: розумний ухилянт про телефон теж подумає, а щодо сусідів хз. з того що я бачу, люди більше ухилянтів підтримують ніж ментів поки що. мабуть тому що ухилянт майже в кожній сім'ї є, а менти ще ні а у мене сусіди-підерасти Змінено 3 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 минут назад, vadimv сказал: Та то ясно, що під час вов у совку було близько 6 млн ухилянтів на 36 млн військових. Просто закінчити для ухилянтів гру "я в домікє" (коли вони встигають заскочити за двері) - досить легко і просто. Ми коли жили в Карпатах влітку 2022, то я вже тоді бачив, як на мене дивляться місцеві і як вони кажуть "он нашого Василя вже вбили під Донецьком, а цей тут відпочиває"... Та просто момент ще не настав. Я бачу, що своїми постами, ви хочете довести в першу чергу собі , що поступили вірно дотримуючись стратегії Run. Всі кругом πιдараси, один я розумний. Як загалом справи? Оренду маєте, чим платити?! 😏 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 21 хвилину тому, US7IGN сказав: вбивати ухилянтів прям на вулиці розстріли на місці? буде. років 10. чи вже 9 почекайте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, akineo сказав: а у мене сусіди-підерасти а нащо ви поряд з ними живете? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 11 годин тому, юра84 сказав: Було б цікавіше дізнатися до кого себе відносе купа бігаючих людоловів. Так в ТЦК більшість - учасники бойових дій та військові після поранень. Ці "людолови" своє вже відвоювали. Вам здавалося б справедливим, що ви захищали країну, в тому числі і цих ухилянтів, отримали поранення, а хтось хоче пропетляти за вашою спиною? Чому одні чоловіки мусять воювати без заміни, а інші живуть звичним життям? Чи ті, що не хочуть воювати - вони не проти капітуляції? Хоча, для деяких форумчан, думаю, це і не питання. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, Вячеслав63 сказал: Так в ТЦК більшість - учасники бойових дій та військові після поранень. Ці "людолови" своє вже відвоювали. Вам здавалося б справедливим, що ви захищали країну, в тому числі і цих ухилянтів, отримали поранення, а хтось хоче пропетляти за вашою спиною? Чому одні чоловіки мусять воювати без заміни, а інші живуть звичним життям? Чи ті, що не хочуть воювати - вони не проти капітуляції? Хоча, для деяких форумчан, думаю, це і не питання. Шо? Вы теле марафонов насмотрелись? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 6 хвилин тому, vadimv сказав: Ближче до реальності буде аналогія зі стадом зебр, які виштовхують назовні хворих, старих, слабких і нетовариських, щоб їх з'їли першими. а у нас навпаки - спеціалісти, інженери, ітшники, трактористи, сантехніки і прочі люди які вміють щось робити. а що можуть робити ті, хто з системою? що вміє робити тітушня? плюс молодь виїхала. залишилось ТОЩО Змінено 3 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Шо? Вы теле марафонов насмотрелись? Я не дивлюся ТБ, в мене тільки ютуб. Полтавський обласний ТЦК та СП Статус груп оповіщення: У Полтаві та області до таких груп входять виключно військовослужбовці, які мають статус учасника бойових дій (УБД Змінено 3 години тому користувачем Вячеслав63 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: а нащо ви поряд з ними живете? ) ну продавати квартиру бо бидло по голові не оримувало вчасно - а якщо в анступному місці теж буде бидло, яке не отримало вчасно по голові? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 3 хвилини тому, akineo сказав: ну продавати квартиру бо бидло по голові не оримувало вчасно - а якщо в анступному місці теж буде бидло, яке не отримало вчасно по голові? насправді жити поруч з бидлом набагато легше. воно примітивне та безпечне. спробуйте пожити поруч з небидлом та і квартиру продавати необов'язково. якщо є бажання переїхати, то стару можна бидлу здавати щоб не працювати і жити з пасивного доходу як Серджіо наприклад Змінено 3 години тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тут Лука вторые сутки у ху№ла на Валдае сидит, ебальник у него по приезду совсем грустный, выкручивает руки на второй фронт... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 24 хвилини тому, sergio сказав: Я бачу, що своїми постами, ви хочете довести в першу чергу собі , що поступили вірно дотримуючись стратегії Run. Тю, та невже ж очевидні речі (що стратегія Run є найкращою) потребують якихось доказів ) Он навіть у юриста-радиста немає аргументів проти цієї аксіоми )) 24 хвилини тому, sergio сказав: Всі кругом πιдараси, один я розумний. Був би розумний - виїхав би ще у 1991 якомога далі. Або принаймні 23.02.2022, щоб 4.03.2027 вже отримати ВНЖ Іспанії, а ще через 5 років - паспорт. 24 хвилини тому, sergio сказав: Як загалом справи? Загалом нормально, навіть трохи прохолодніше, ніж у Львові 24 хвилини тому, sergio сказав: Оренду маєте, чим платити?! 😏 Аякжеж. Причому ціна нижча, ніж у Львові. Змінено 3 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: насправді жити поруч з бидлом набагато легше. воно примітивне та безпечне. спробуйте пожити поруч з небидлом Бидлу щелбанів надавав і по всьому , в якщо рядом якись міліцейський чи прокурорський живе?! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Тю, та невже ж очевидні речі (що стратегія Run є найкращою) потребують якихось доказів ) Он навіть у юриста-радиста немає аргументів проти цієї аксиоми )) Був би розумний - виїхав би ще у 1991 якомога далі. Або принаймні 23.02.2022, щоб 4.03.2027 вже отримати ВНЖ Іспанії, а ще через 5 років - паспорт. Загалом нормально, навіть трохи прхолодніше, ніж у Львові Аякжеж. Причому ціна нижча, ніж у Львові. Власне зараз з трошки квартиранти будуть з"їжджати, думаю скільки їм зарядити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 хвилин тому, akineo сказав: а якщо в анступному місці теж буде бидло, яке не отримало вчасно по голові? то їхати далі, де або нема бидла, або воно вчасно отримує по голові ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз