Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

29 минут назад, Canton сказал:

В НПЗ в Славянске-на-Кубани в первый раз прилетело в 2024 году. По ректификационной колонне, естественно. За год простоя прибыль завода с пяти миллиардов сократилась в двадцать раз. В начале 2026 года владельцы завода взяли кредит в банке на 20 млрд руб под шесть процентов годовых. Как только на НПЗ поставили новое оборудование, ВСУ тут же разнесли его в труху. Наши поздравления.

Теперь ремонтировать НПЗ смысла нет. Брать гигантские кредиты под грабительские проценты - привет Центробанку - чтобы снова все сгорело. А страхования от военных действий нет - потому что войны нет. Привет СВО.

Сейчас у Украины появился реальный шанс разнести все НПЗ в европейской части России до самых Уральских гор. Потом можно переключиться на газ. А потом и на электричество.

Банды алкоголиков на блок-постах и жареная собачатина в бочках на Тверской (с). Далее по тексту. Ваш Дед.

Понятно, что Путину глубоко насрать, как там живут пейзане. Но этим достигаются две важные цели.

Первая - падение доходов. А, следовательно, и финансирования войны. А, следовательно, и производства оружия - того же ПВО. А, следовательно, пропуск все большего количества ударов. Приятное замкнутое колесо Сансары зачеркнуто кармы.

И, вторая - Путину, да, все равно, но самим пейзанам-то - не все равно. Особенно в крупных городах. Особенно в столицах.

Понятно, что никаких бунтов не будет - никакой предреволюционной ситуации в России и близко нет - не слушайте поняшек. Никто там ничего не зассал.

Но, тем не менее, перенос войны в столицы - это первый шаг на этом пути.

Это необходимое условие.

И его надо сделать.

И он делается.

А. Бабченко

731935168_122205895796790512_4396048271515772327_n.jpg

А если наши вдруг, типа, из гуманитарных соображений 😏перестанут бомбить НПЗ и тем боле пытаться вынести энергетику рашки?! Из соображений ,что война должна продолжаться для удержания власти.

Как потом обосновать содержание 350 тыс ментов ?!У нас тут уже в каждой подворотне сидят.Недавно новую точку облюбовали.Перекресток,который больше похож на примыкание дороги под острым углом ,так они сидят метрах в ста пятидесятиот него  и ловят за невключение указателя поворота. На 10 км дороги в трёх местах, за что-то ипут.

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 хвилин тому, sergio сказав:

А ухилянтu прямо так по мiсцю  прописки живуть  чекають коли пенти придут виб'ють дверi?!

В ухилянтів є телефони, які світяться на карті, як новорічна ялинка )

І добрі сусіди теж підкажуть, що он в отій хаті ухилянт переховується, ату його, ату ))

Ну і не варто забувати, скільки АТО-шників і СБУ-шників наловили окупанти по місцях прописки...

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

1 минуту назад, sergio сказал:

А если наши вдруг, типа, из гуманитарных соображений 😏перестанут бомбить НПЗ и тем боле пытаться вынести энергетику рашки?! Из соображений ,что война должна продолжаться для удержания власти.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

В ухилянтів є телефони, які світяться на карті, як новорічна ялинка )

І добрі сусіди теж підкажуть, що он в отій хаті ухилянт переховується, ату його, ату ))

розумний ухилянт про телефон теж подумає, а щодо сусідів хз. з того що я бачу, люди більше ухилянтів підтримують ніж ментів поки що. мабуть тому що ухилянт майже в кожній сім'ї є, а менти ще ні :lol:

Посилання на коментар

23 хвилини тому, vadimv сказав:

Це точно - варто перевести ухиляння з адміністративних в кримінальні злочини - і опа, вже можна ходити по домівках, вибивати двері і тягти в бусік. Далі вже технологія відпрацьована.

я ж давно кажу що треба просто трохи нові закони прийняти. про революційні трійки і дозволили бити і вбивати ухилянтів прям на вулиці. але чомусь народні депутати не квапляться...

14 хвилин тому, sergio сказав:

А ухилянтu прямо так по мiсцю  прописки живуть  чекають коли пенти придут виб'ють дверi?!

таких теж є

Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

розумний ухилянт про телефон теж подумає,

Та то ясно, що під час вов у совку було близько 6 млн ухилянтів на 36 млн військових.

Просто закінчити для ухилянтів гру "я в домікє" (коли вони встигають заскочити за двері) - досить легко і просто.

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

а щодо сусідів хз. з того що я бачу, люди більше ухилянтів підтримують ніж ментів поки що. мабуть тому що ухилянт майже в кожній сім'ї є, а менти ще ні :lol:

Ми коли жили в Карпатах влітку 2022, то я вже тоді бачив, як на мене дивляться місцеві і як вони кажуть "он нашого Василя вже вбили під Донецьком, а цей тут відпочиває"...

11 хвилин тому, US7IGN сказав:

я ж давно кажу що треба просто трохи нові закони прийняти. про революційні трійки і дозволили бити і вбивати ухилянтів прям на вулиці. але чомусь народні депутати не квапляться...

Та просто момент ще не настав.

Цитата

У вересні в РФ оголосять масштабну хвилю мобілізації, — ЗМІ зазначають, що навіть у кримських військкоматах про це відкрито говорять

Це зроблять після виборів у Госдуму. Воєнкоми вже зараз підштовхують резервістів підписувати контракти, адже згодом їх 100% відправлять на фронт.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

Та то ясно, що під час вов у совку було близько 6 млн ухилянтів на 36 млн військових.

Просто закінчити для ухилянтів гру "я в домікє" (коли вони встигають заскочити за двері) - досить легко і просто.

є велика різниця між суспільством де державу бояться та поважають і ніт

Посилання на коментар

27 хвилин тому, sergio сказав:

Сейчас у Украины появился реальный шанс разнести все НПЗ в европейской части России до самых Уральских гор. Потом можно переключиться на газ. А потом и на электричество.

ого як потужно

звісно ж, за таке отвєтки по світлу газу України не буде 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

є велика різниця між суспільством де державу бояться та поважають і ніт

Ближче до реальності буде аналогія зі стадом зебр, які виштовхують назовні хворих, старих, слабких і нетовариських, щоб їх з'їли першими.

Хоча віруючий в толстоєвського знову буде розказувати, що це пропаганда антигуманістів і насправді Людина зовсім не така )

Посилання на коментар

22 хвилини тому, sergio сказав:

договорнячок ніхто не відміняв. може це все по сценарію йде?

використають це щоб обгрунтувати необхідність огголошення мобілізаціїі

і отвєтки по енергетиці чомусь не має.

• Лайк 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, US7IGN сказав:

розумний ухилянт про телефон теж подумає, а щодо сусідів хз. з того що я бачу, люди більше ухилянтів підтримують ніж ментів поки що. мабуть тому що ухилянт майже в кожній сім'ї є, а менти ще ні :lol:

а у мене сусіди-підерасти 

Посилання на коментар

16 минут назад, vadimv сказал:

Ми коли жили в Карпатах влітку 2022, то я вже тоді бачив, як на мене дивляться місцеві і як вони кажуть "он нашого Василя вже вбили під Донецьком, а цей тут відпочиває"...

Я бачу, що своїми постами, ви хочете довести в першу чергу собі , що поступили вірно дотримуючись стратегії Run. Всі кругом πιдараси, один я розумний. 

Як загалом справи? Оренду маєте, чим платити?! 😏 

• Лайк 2
Посилання на коментар

21 хвилину тому, US7IGN сказав:

вбивати ухилянтів прям на вулиці

розстріли на місці? буде. років 10. чи вже 9 почекайте.

Посилання на коментар

Тільки що, akineo сказав:

а у мене сусіди-підерасти 

а нащо ви поряд з ними живете? )

Посилання на коментар

11 годин тому, юра84 сказав:

Було б цікавіше дізнатися до кого себе відносе купа бігаючих людоловів.

Так в ТЦК більшість - учасники бойових дій та військові після поранень. Ці "людолови" своє вже відвоювали. Вам здавалося б справедливим, що ви захищали країну, в тому числі і цих ухилянтів, отримали поранення, а хтось хоче пропетляти за вашою спиною? Чому одні чоловіки мусять воювати без заміни, а інші живуть звичним життям? Чи ті, що не хочуть воювати - вони не проти капітуляції? Хоча, для деяких форумчан, думаю, це і не питання.

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Только что, Вячеслав63 сказал:

Так в ТЦК більшість - учасники бойових дій та військові після поранень. Ці "людолови" своє вже відвоювали. Вам здавалося б справедливим, що ви захищали країну, в тому числі і цих ухилянтів, отримали поранення, а хтось хоче пропетляти за вашою спиною? Чому одні чоловіки мусять воювати без заміни, а інші живуть звичним життям? Чи ті, що не хочуть воювати - вони не проти капітуляції? Хоча, для деяких форумчан, думаю, це і не питання.

Шо?

Вы теле марафонов насмотрелись?

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, vadimv сказав:

Ближче до реальності буде аналогія зі стадом зебр, які виштовхують назовні хворих, старих, слабких і нетовариських, щоб їх з'їли першими.

а у нас навпаки - спеціалісти, інженери, ітшники, трактористи, сантехніки і прочі люди які вміють щось робити. а що можуть робити ті, хто з системою? що вміє робити тітушня?

плюс молодь виїхала. залишилось ТОЩО 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Vitaliy67 сказав:

Шо?

Вы теле марафонов насмотрелись?

Я не дивлюся ТБ, в мене тільки ютуб.

Полтавський обласний ТЦК та СП

Статус груп оповіщення: У Полтаві та області до таких груп входять виключно військовослужбовці, які мають статус учасника бойових дій (УБД

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

а нащо ви поряд з ними живете? )

ну продавати квартиру бо бидло по голові не оримувало вчасно - а якщо в анступному місці теж буде бидло, яке не отримало вчасно по голові? 

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, akineo сказав:

ну продавати квартиру бо бидло по голові не оримувало вчасно - а якщо в анступному місці теж буде бидло, яке не отримало вчасно по голові? 

насправді жити поруч з бидлом набагато легше. воно примітивне та безпечне. спробуйте пожити поруч з небидлом :lol:

та і квартиру продавати необов'язково. якщо є бажання переїхати, то стару можна бидлу здавати щоб не працювати і жити з пасивного доходу як Серджіо наприклад :flag1:

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Тут Лука вторые сутки у ху№ла на Валдае сидит, ебальник у него по приезду совсем грустный, выкручивает руки на второй фронт...

Посилання на коментар

24 хвилини тому, sergio сказав:

Я бачу, що своїми постами, ви хочете довести в першу чергу собі , що поступили вірно дотримуючись стратегії Run.

Тю, та невже ж очевидні речі (що стратегія Run є найкращою) потребують якихось доказів ) Он навіть у юриста-радиста немає аргументів проти цієї аксіоми ))

Всі кругом πιдараси, один я розумний. 

Був би розумний - виїхав би ще у 1991 якомога далі.

Або принаймні 23.02.2022, щоб 4.03.2027 вже отримати ВНЖ Іспанії, а ще через 5 років - паспорт.

Як загалом справи?

Загалом нормально, навіть трохи прохолодніше, ніж у Львові

image.png.163d366443c9231211a9006dd2471f38.png

Оренду маєте, чим платити?! 😏 

Аякжеж. Причому ціна нижча, ніж у Львові.

Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

насправді жити поруч з бидлом набагато легше. воно примітивне та безпечне. спробуйте пожити поруч з небидлом :lol:

Бидлу щелбанів надавав і по всьому , в якщо рядом якись міліцейський чи прокурорський живе?! 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

Тю, та невже ж очевидні речі (що стратегія Run є найкращою) потребують якихось доказів ) Он навіть у юриста-радиста немає аргументів проти цієї аксиоми ))

Був би розумний - виїхав би ще у 1991 якомога далі.

Або принаймні 23.02.2022, щоб 4.03.2027 вже отримати ВНЖ Іспанії, а ще через 5 років - паспорт.

Загалом нормально, навіть трохи прхолодніше, ніж у Львові

image.png.163d366443c9231211a9006dd2471f38.png

Аякжеж. Причому ціна нижча, ніж у Львові.

Власне зараз з трошки квартиранти будуть з"їжджати, думаю скільки їм зарядити. 

Посилання на коментар

9 хвилин тому, akineo сказав:

а якщо в анступному місці теж буде бидло, яке не отримало вчасно по голові? 

то їхати далі, де або нема бидла, або воно вчасно отримує по голові )

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...