vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: насправді жити поруч з бидлом набагато легше. воно примітивне та безпечне. спробуйте пожити поруч з небидлом В Монако, наприклад ) бідний реле, як йому там тяжко )) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: та і квартиру продавати необов'язково. Це поки не почалися конфіскації квартир в ухилянтів ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 хвилин тому, vadimv сказав: Тю, та невже ж очевидні речі (що стратегія Run є найкращою) потребують якихось доказів ) Он навіть у юриста-радиста немає аргументів проти цієї аксиоми )) у мене просто нема ані часу ані бажання на це 8 хвилин тому, sergio сказав: Бидлу щелбанів надавав і по всьому , в якщо рядом якись міліцейський чи прокурорський живе?! і я ж про це. був свідком як сусіди на печерських пагорбах воювали через паркан. бюджет війни перевищив бюджет будівництва кожному нового будинку в будь-якому іншому місці 7 хвилин тому, vadimv сказав: то їхати далі, де або нема бидла, або воно вчасно отримує по голові ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 хвилин тому, vadimv сказав: В Монако, наприклад ) бідний реле, як йому там тяжко )) після вас. поживете поруч з іншими біженцями і розкажете як воно там 7 хвилин тому, vadimv сказав: Це поки не почалися конфіскації квартир в ухилянтів ) хто ж на себе майно оформлює? я сину недавно якраз завдання поставив замутити маленький траст найближчим часом. він більше за мене з їх власниками спілкується то можна нічого не вигадувати а чужий досвід переймати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: у мене просто нема ані часу ані бажання на це Але спроби чомусь постійно робляться ) Он з недавніх прикладів - близко 1 мільйона євреїв від гітлера втекло, а близко 6 - ні. Якби зовсім очевидні речі, хто з них був розумнішим ) 4 хвилини тому, US7IGN сказав: поживете поруч з іншими біженцями і розкажете як воно там Дякую, мені більше подобається жити поруч з туристами. 4 хвилини тому, US7IGN сказав: хто ж на себе майно оформлює? Нелохи, які не одружувалися ) Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Але спроби чомусь постійно робляться ) Он з недавніх прикладів - близко 1 мільйона євреїв від гітлера втекло, а близко 6 - ні. Якби зовсім очевидні речі, хто з нх був розумнішим ) ви кого зараз гітлером назвали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: ви кого зараз гітлером назвали? а ви про кого подумали?😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, US7IGN сказав: ви кого зараз гітлером назвали? путіна, звісно ж ) Це ж він поперся окупувати Україну, як і гітлер Змінено 5 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, kkost сказав: а ви про кого подумали?😁 умів би думати - на мерсі би їздив. ще жодного не було 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: путіна, звісно ж ) Це ж він поперся окупувати Україну, як і гітлер так Суми ж досі не окуповані Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 14 хвилин тому, US7IGN сказав: так Суми ж досі не окуповані Так в разі окупації стратегія Run жеж не працює. Це ж очевидно - пізно тікати з концтабору, коли за тобою вже зачинилися двері газової камери. Тікати треба ще до того, як починають відправляти в гетто. Десь між оголошенням гітлера канцлером і погромами. А краще - ще раніше. 14 хвилин тому, US7IGN сказав: умів би думати - на мерсі би їздив. ще жодного не було Що мене найбільше вразило у Стамбулі - так це Майбахи на кожному кроці ) Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: Он з недавніх прикладів - близко 1 мільйона євреїв від гітлера втекло, а близко 6 - ні. Якби зовсім очевидні речі, хто з нх був розумнішим Так перед Другою світовою у євреїв не було своєї держави, а ось тепер вони вже практично не тікають, а сумлінно служать у війську. Хоча мала дещиця з тих кого раніше до армії не притягали, вже перебралась до Болгарії, а деякі навіть і до зах. України вже прицінюються. Змінено 4 години тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 24 минуты назад, US7IGN сказал: у мене просто нема ані часу ані бажання на це і я ж про це. був свідком як сусіди на печерських пагорбах воювали через паркан. бюджет війни перевищив бюджет будівництва кожному нового будинку в будь-якому іншому місці О. Тоже адепт секты профессора Петухова?! Слишком заумный для меня. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Так перед Другою світовою у євреїв не було своєї держави, а ось тепер вони вже практично не тікають. Хоча мала дещиця з тих кого раніше до армії не притягали, вже перебралась до Болгарії, а деякі навіть і до зах. України вже прицінюються. он кого розвідник мав на увазі www.kyivpost.com/uk/post/79048 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 хвилини тому, sergio сказав: О. Тоже адепт секты профессора Петухова?! Слишком заумный для меня. ні. що перше трапилося на тему 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 34 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Так перед Другою світовою у євреїв не було своєї держави Держава - це організоване злочинне угрупування, бенефіціарами якого є певна (невелика) група людей, а не народ. Вважати, що у будь-якого народа є якась "своя держава" - це дуже наївно ) Це у держави э "свій" народ, який вона стриже )) 34 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: а ось тепер вони вже практично не тікають, а сумлінно служать у війську. Тіки ті, що не втекли до США (чи інших країн) і не заховалися у хасидських кварталах. Тобто ті, хто вибрав стратегію Fight замість Run чи Hide. Змінено 4 години тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, sergio сказал: Бидлу щелбанів надавав і по всьому А если они тебе? А мне то за что? (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, DimaF сказал: Тут Лука вторые сутки у ху№ла на Валдае сидит, ебальник у него по приезду совсем грустный, выкручивает руки на второй фронт... Давно улетел. У него турне по странам Ю-В Азии Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 час назад, Вячеслав63 сказал: Вам здавалося б справедливим, що ви захищали країну, в тому числі і цих ухилянтів, отримали поранення, а хтось хоче пропетляти за вашою спиною? Чому одні чоловіки мусять воювати без заміни, а інші живуть звичним життям? Похоже, что ты тут больше всех за справедливость . Тогда справедливо будет требовать справедливости и в отношении тебя. Принцип справедливости - это соразмерность на начальном и конечном этапе. Берем за начальный этап 24.02.22. у кого- то сыны пошли воевать , а твой- нет. Это - не справедливо . Сейчас у многих сыны погибли , но твой жив, и это не справедливо. У кого- то погибли внуки , а твои живы , и это- не справедливо. Так как ты поборник справедливости , то по этой , твоей же справедливости будет справедливым привести в соразмерность или нет? .ты же не " хочеш пропетляти за спиною?' Змінено 4 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, Бармалей сказал: А если они тебе? А мне то за что? (с) Это я для красивого слова написал , а по жизни при общении с быдлом (в зависимости от его весовой категории и степени агрессивности придерживаюсь различной стратегии от послать до стратегии Вадима Run. От ментовских и прокуроских же просто так не отделаешься, на их стороне государство. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 5 хвилин тому, рыбак сказав: Сейчас у многих сыны погибли , но твой жив, и это не справедливо. У кого- то погибли внуки , а твои живы , и это- не справедливо. Так как ты поборник справедливости , то по этой , твоей же , справедливости будет справедливым привести в соразмерность или нет? У набожных гуманистов-любителей толстоевщины почему-то всегда все заканчивается желанием кого-то поубивать. Без вариантов. Змінено 4 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 минуты назад, рыбак сказал: Похоже, что ты тут больше всех за справедливость . Тогда справедливо будет , требовать справедливости и в отношении тебя. Принцип справедливости - это соразмерность на начальном и конечном этапе. Берем за начальный этап 23.02.24. у кого- то сыны пошли воевать , а твой- нет. Это - не справедливо . Сейчас у многих сыны погибли , но твой жив, и это не справедливо. У кого- то погибли внуки , а твои живы , и это- не справедливо. Так как ты поборник справедливости , то по этой , твоей же , справедливости будет справедливым привести в соразмерность или нет? Справедливость у каждого своя. Я для себя прикинул, у меня есть то-то и то, и гараж в ГСК рыночной ценой пусть 3 куе. Готов ли я отдать жизнь и здоровье за них?! Нет. Тем более за государство. Там в ФБ срачах разные боты пишут, то вот придут буряты и будут мою семью насиловать, на что я отписую, то я всех вывез за кордон(πiздеж, но не суть) , а на остальных вообще пох. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 годину тому, sergio сказав: Я бачу, що своїми постами, ви хочете довести в першу чергу собі , що поступили вірно дотримуючись стратегії Run. Всі кругом πιдараси, один я розумний. Як загалом справи? Оренду маєте, чим платити?! 😏 Якщо Вас бусифікують або прилетить, оренда здаватиметься не такою вже дорогою?) Без майна в Україні, яке в більшості випадків тримає людей від кроку виїхати, перспектива перебувати там вже не така й погана, ні?! Змінено 4 години тому користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, DimaF сказал: Тут Лука вторые сутки у ху№ла на Валдае сидит, ебальник у него по приезду совсем грустный, выкручивает руки на второй фронт... Таки придётся по Мозырю вьепать?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 минуты назад, sergio сказал: Это я для красивого слова написал , а по жизни при общении с быдлом (в зависимости от его весовой категории и степени агрессивности придерживаюсь различной стратегии от послать до стратегии Вадима Run. От ментовских и прокуроских же просто так не отделаешься, на их стороне государство. Если ты кого определяешь " быдлом', то кем считаешь себя, элитой ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, sergio сказал: Таки придётся по Мозырю вьепать?! Всё к этому идет☝️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз