sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, XL.pro сказал: Якщо дитина не готова вчитися та в подальшому заробляти гроші розумом, то таки краще таксувати на електричці в Україні. Хз, можливо дійсно у кожного своє бачення щастя. Готових вчитися може 5% від загальнох к-сть Ще відсотків 20 від сили вдається якось заставити зі змінним успіхом. Ось мої до тих 20 і належать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: Не знаю. Я з облігаціями не граюся Припущу, вам не дуже до вподоби танцювати гопака на чужих граблях Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 52 минуты назад, US7IGN сказал: Це вже ваш вибір. Ще можна отримати гарну освіту і заскочити у вагон до вищого класу Щоб заскочити до українського вищого класу не обов"язково мати гарну освіту. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 57 минут назад, Вячеслав63 сказал: У нього ж всі, хто був священником працювали на кгб, навіть у сільських церквах, бо там же море "нєблагонадьожних". І всі хто працював у совку - прислужували совєтам. Окрім його рідні, звісно. мене ще і бабця ланковою в колгоспі була, навіть У меня родычи были и есть некоторые протестанты- христиане. Я помню очень давно , при ссср , когда мне было лет 7 на какую - то христианскую дату я присутствовал на одном из ихних богослужениях. Это происходило в домике на окраине села , окна были плотно занавешены чтобы не проник свет наружу . Шли туда как партизаны или подпольщики ибо режим карал за такие собрания , а пастыри преследовались и сажались на длительные сроки. И это уже поздний ссср , когда были уже послабления от режима .Разговоры , песни и молитвы были приглушены. Ну и для контраста можно сравнить как проводились "служения " в церкви твоего деда - московской православной церкви. Так что ты попал пальцем в небо , ссылаясь на моих родственников. Не знаю ни одного , кто из них прислуживал или был активистом у советского режима как ты и твои родычи . Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 37 минут назад, DmiVady сказал: До речі, йдемо на рекорд До цього березень був = - $4,76734 млрд Як вважаєте, за понеділок-вівторок НБУ подужає, щоб вийти на $5,0 млрд за місяць? 😉 🧘♂️ При тому гривня укріплюється. 🤪 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, sergio сказав: Готових вчитися може 5% від загальнох к-сть Ще відсотків 20 від сили вдається якось заставити зі змінним успіхом. Ось мої до тих 20 і належать. так це ж добре. особливо якщо не збираєшся конкурувати за місце касира в АТБ чи таксиста 5 хвилин тому, sergio сказав: Щоб заскочити до українського вищого класу не обов"язково мати гарну освіту. 😏 де ви тут вищий клас бачили? чи Україна вже стала країною першого світу, а я щось пропустив? може ви тут ще й old money бачили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, Вячеслав63 сказал: У мене ще і бабця ланковою в колгоспі була, навіть, якусь трудову відзнаку отримала за сумлінну працю. Тут, взагалі - приспішниця режиму. Помню случай ,ехали мы из города а село на автобусе в воскресенье с мамой и дедушкой Степаном - верующим протестантом. В одном селе в автобус зашли с десяток селянок с сапками , ехали на колхозное поле на работу. Это был ок 1978-9 год. Селянки такие веселые и горластые. Дед им прочитал проповедь по поводу воскресенья и ихней работы. Те притихли и всю оставшуюся дорогу молчали. Меня удивило , что дедушка не побоялся читать им христианские морали, ибо за это тогда могли посадить в тюрьму аж бегом. А твои родычи - были активистами у режима. Покайся , Славик !! Не служи и не прислуживай режиму. Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 26 минут назад, US7IGN сказал: так це ж добре. особливо якщо не збираєшся конкурувати за місце касира в АТБ чи таксиста де ви тут вищий клас бачили? чи Україна вже стала країною першого світу, а я щось пропустив? може ви тут ще й old money бачили? Вибачайте, в слові"гопота" забагато помилок зробив. 😸 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 24 минуты назад, рыбак сказал: Меня удивило , что дедушка не побоялся читать им христианские морали, ибо за это тогда могли посадить в тюрьму аж бегом. Да, ладно. Штунды были по многим областям, никто их сильно не преследовал. Были села, где их большинство, притом в православной глубинке. Неодобрительно относились, это да. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому https://www.facebook.com/share/v/1Gqo9cTN9d/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому (змінено) 3 години тому, US7IGN сказав: Ренат Леонідович, перелогінтеся Звісно це запаморочення від успіхів було на фоні оточуючих ніщєбродів ) Рівнятися на ваших бандюганів не було навіть думки )) Змінено 14 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому (змінено) 35 минут назад, ks6 сказал: Да, ладно. Штунды были по многим областям, никто их сильно не преследовал. Были села, где их большинство, притом в православной глубинке. Неодобрительно относились, это да. "Штунды штундам" рознь. Уже упоминал , что у них нет строгой вертикали подчинения и единого центра где в Киеве или Вашингтоне или Константинополе , которому подчиняются все молитвенные дома или пастыри , в отличии от православных, например. У меня были родственники из баптистов , которые сидели сроки в тюрьме за веру . .как сейчас модно говорить за " свободу совести'. " Совесть"- к них в евроюрпрактике нет определения , а свобода совести - есть. Змінено 15 хвилин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому 1 година тому, sergio сказав: При тому гривня укріплюється. 🤪 Закономірно. Було б дивно, якби при такому інтенсивному спаленні ЗВР вона б ще й слабла ... НБУ вже спробувало в травні продавати менше мільярда на тиждень, результат ви бачили самі 7 липня опублікують залишки ЗВР, то глянемо, як жити далі. До речі про інвестиції. Я веду рахунок прикольних (не залежно від сумми вкладення) інвестицій, які гарно вистрелювали. Так із останніх, що були, це 50 кг гарного кофе у зернах, що були куплені перед війною. ))) Кілька сот процентів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 9 хвилин тому, DmiVady сказав: Я веду рахунок прикольних (не залежно від сумми вкладення) інвестицій, які гарно вистрелювали. Так із останніх, що були, це 50 кг гарного кофе у зернах, що були куплені перед війною. ))) Кілька сот процентів Щось у бота грамотність зламалася, треба підкрутити ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз