Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, XL.pro сказал:

Якщо дитина не готова вчитися та в подальшому заробляти гроші розумом, то таки краще таксувати на електричці в Україні.

Хз, можливо дійсно у кожного своє бачення щастя.

Готових вчитися може 5% від загальнох к-сть Ще відсотків 20 від сили вдається якось заставити зі змінним успіхом. Ось мої до тих 20 і належать. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

Не знаю. Я з облігаціями не граюся

Припущу, вам не дуже до вподоби танцювати гопака на чужих граблях:pardon:

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

52 минуты назад, US7IGN сказал:

Це вже ваш вибір. Ще можна отримати гарну освіту і заскочити у вагон до вищого класу :flag1:

Щоб заскочити до українського вищого класу не обов"язково мати гарну освіту. 😏 

Посилання на коментар

57 минут назад, Вячеслав63 сказал:

У нього ж всі, хто був священником працювали на кгб, навіть у сільських церквах, бо там же море "нєблагонадьожних".  І всі хто працював у совку - прислужували совєтам. Окрім його рідні, звісно.  мене ще і бабця ланковою в колгоспі була, навіть

У меня родычи были и есть некоторые протестанты- христиане.

Я помню очень давно , при ссср , когда мне было лет 7 на какую - то  христианскую дату я присутствовал на одном из ихних богослужениях. Это происходило  в домике на окраине села , окна были плотно занавешены чтобы не проник свет наружу . Шли туда как партизаны или подпольщики ибо режим карал за такие собрания , а пастыри преследовались и сажались на длительные сроки. И это уже поздний ссср , когда были уже послабления от режима .Разговоры , песни и молитвы были приглушены.

Ну и для контраста можно сравнить как проводились "служения " в церкви твоего деда - московской православной церкви.

Так что ты попал пальцем в небо  , ссылаясь на моих родственников. Не знаю ни  одного , кто из них прислуживал или был активистом у советского  режима как ты и твои родычи .

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

37 минут назад, DmiVady сказал:

До речі, йдемо на рекорд :o

605595582_.thumb.png.c7e52a687f152dc95cbdd1be0f4c6860.png

До цього березень був = - $4,76734 млрд
Як вважаєте, за понеділок-вівторок НБУ подужає, щоб вийти на $5,0 млрд за місяць? 😉
🧘‍♂️

При тому гривня укріплюється. 🤪

Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

Готових вчитися може 5% від загальнох к-сть Ще відсотків 20 від сили вдається якось заставити зі змінним успіхом. Ось мої до тих 20 і належать. 

так це ж добре. особливо якщо не збираєшся конкурувати за місце касира в АТБ чи таксиста :flag1:

5 хвилин тому, sergio сказав:

Щоб заскочити до українського вищого класу не обов"язково мати гарну освіту. 😏 

де ви тут вищий клас бачили?  чи Україна вже стала країною першого світу, а я щось пропустив? може ви тут ще й old money бачили? :lol:

Посилання на коментар

1 час назад, Вячеслав63 сказал:

У мене ще і бабця ланковою в колгоспі була, навіть, якусь трудову відзнаку отримала за сумлінну працю. Тут, взагалі - приспішниця режиму.

Помню случай ,ехали мы из города а село на автобусе в воскресенье с мамой и дедушкой Степаном - верующим протестантом.

В одном селе в автобус зашли  с десяток селянок с сапками , ехали на колхозное поле на работу.

Это был ок 1978-9 год.

Селянки такие веселые и горластые. Дед им прочитал проповедь по поводу воскресенья и ихней работы. 

Те притихли и всю оставшуюся дорогу молчали.

Меня удивило , что дедушка не побоялся читать им христианские  морали, ибо за это тогда  могли посадить в тюрьму аж бегом.

А твои родычи - были  активистами у режима.

Покайся , Славик !!

Не служи и не прислуживай  режиму.

Посилання на коментар

26 минут назад, US7IGN сказал:

так це ж добре. особливо якщо не збираєшся конкурувати за місце касира в АТБ чи таксиста :flag1:

де ви тут вищий клас бачили?  чи Україна вже стала країною першого світу, а я щось пропустив? може ви тут ще й old money бачили? :lol:

Вибачайте, в слові"гопота" забагато помилок зробив. 😸 

• Хаха 2
Посилання на коментар

24 минуты назад, рыбак сказал:

Меня удивило , что дедушка не побоялся читать им христианские  морали, ибо за это тогда  могли посадить в тюрьму аж бегом.

Да, ладно. Штунды были по многим областям, никто их сильно не преследовал. Были села, где их большинство, притом в православной глубинке. Неодобрительно относились, это да.

Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

:lol:

Ренат Леонідович, перелогінтеся :lol:

Звісно це запаморочення від успіхів було на фоні оточуючих ніщєбродів )
Рівнятися на ваших бандюганів не було навіть думки ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

35 минут назад, ks6 сказал:

Да, ладно. Штунды были по многим областям, никто их сильно не преследовал. Были села, где их большинство, притом в православной глубинке. Неодобрительно относились, это да.

"Штунды  штундам" рознь. Уже упоминал , что у них нет строгой вертикали подчинения и единого центра  где в Киеве или Вашингтоне или Константинополе  , которому подчиняются все молитвенные дома или пастыри , в отличии от православных, например. 

У меня были родственники из баптистов , которые сидели  сроки в тюрьме за веру . 

.как сейчас модно говорить за " свободу совести'.

" Совесть"- к них в евроюрпрактике нет определения , а свобода совести - есть. 

• Сумно 1
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

При тому гривня укріплюється. 🤪

Закономірно.
Було б дивно, якби при такому інтенсивному спаленні ЗВР вона б ще й слабла ... :pardon:
НБУ вже спробувало в травні продавати менше мільярда на тиждень, результат ви бачили самі :o
7 липня опублікують залишки ЗВР, то глянемо, як жити далі.

До речі про інвестиції.
Я веду рахунок прикольних (не залежно від сумми вкладення) інвестицій, які гарно вистрелювали.
Так із останніх, що були, це 50 кг гарного кофе у зернах, що були куплені перед війною. :lol:)))
Кілька сот процентів :razz:

Посилання на коментар

9 хвилин тому, DmiVady сказав:

Я веду рахунок прикольних (не залежно від сумми вкладення) інвестицій, які гарно вистрелювали.
Так із останніх, що були, це 50 кг гарного кофе у зернах, що були куплені перед війною. :lol:)))
Кілька сот процентів :razz:

Щось у бота грамотність зламалася, треба підкрутити )

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...