Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, XL.pro сказал:

Якщо дитина не готова вчитися та в подальшому заробляти гроші розумом, то таки краще таксувати на електричці в Україні.

Хз, можливо дійсно у кожного своє бачення щастя.

Готових вчитися може 5% від загальнох к-сть Ще відсотків 20 від сили вдається якось заставити зі змінним успіхом. Ось мої до тих 20 і належать. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

Не знаю. Я з облігаціями не граюся

Припущу, вам не дуже до вподоби танцювати гопака на чужих граблях:pardon:

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

52 минуты назад, US7IGN сказал:

Це вже ваш вибір. Ще можна отримати гарну освіту і заскочити у вагон до вищого класу :flag1:

Щоб заскочити до українського вищого класу не обов"язково мати гарну освіту. 😏 

Посилання на коментар

57 минут назад, Вячеслав63 сказал:

У нього ж всі, хто був священником працювали на кгб, навіть у сільських церквах, бо там же море "нєблагонадьожних".  І всі хто працював у совку - прислужували совєтам. Окрім його рідні, звісно.  мене ще і бабця ланковою в колгоспі була, навіть

У меня родычи были и есть некоторые протестанты- христиане.

Я помню очень давно , при ссср , когда мне было лет 7 на какую - то  христианскую дату я присутствовал на одном из ихних богослужениях. Это происходило  в домике на окраине села , окна были плотно занавешены чтобы не проник свет наружу . Шли туда как партизаны или подпольщики ибо режим карал за такие собрания , а пастыри преследовались и сажались на длительные сроки. И это уже поздний ссср , когда были уже послабления от режима .Разговоры , песни и молитвы были приглушены.

Ну и для контраста можно сравнить как проводились "служения " в церкви твоего деда - московской православной церкви.

Так что ты попал пальцем в небо  , ссылаясь на моих родственников. Не знаю ни  одного , кто из них прислуживал или был активистом у советского  режима как ты и твои родычи .

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

37 минут назад, DmiVady сказал:

До речі, йдемо на рекорд :o

605595582_.thumb.png.c7e52a687f152dc95cbdd1be0f4c6860.png

До цього березень був = - $4,76734 млрд
Як вважаєте, за понеділок-вівторок НБУ подужає, щоб вийти на $5,0 млрд за місяць? 😉
🧘‍♂️

При тому гривня укріплюється. 🤪

Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

Готових вчитися може 5% від загальнох к-сть Ще відсотків 20 від сили вдається якось заставити зі змінним успіхом. Ось мої до тих 20 і належать. 

так це ж добре. особливо якщо не збираєшся конкурувати за місце касира в АТБ чи таксиста :flag1:

5 хвилин тому, sergio сказав:

Щоб заскочити до українського вищого класу не обов"язково мати гарну освіту. 😏 

де ви тут вищий клас бачили?  чи Україна вже стала країною першого світу, а я щось пропустив? може ви тут ще й old money бачили? :lol:

Посилання на коментар

1 час назад, Вячеслав63 сказал:

У мене ще і бабця ланковою в колгоспі була, навіть, якусь трудову відзнаку отримала за сумлінну працю. Тут, взагалі - приспішниця режиму.

Помню случай ,ехали мы из города а село на автобусе в воскресенье с мамой и дедушкой Степаном - верующим протестантом.

В одном селе в автобус зашли  с десяток селянок с сапками , ехали на колхозное поле на работу.

Это был ок 1978-9 год.

Селянки такие веселые и горластые. Дед им прочитал проповедь по поводу воскресенья и ихней работы. 

Те притихли и всю оставшуюся дорогу молчали.

Меня удивило , что дедушка не побоялся читать им христианские  морали, ибо за это тогда  могли посадить в тюрьму аж бегом.

А твои родычи - были  активистами у режима.

Покайся , Славик !!

Не служи и не прислуживай  режиму.

• Хаха 1
Посилання на коментар

26 минут назад, US7IGN сказал:

так це ж добре. особливо якщо не збираєшся конкурувати за місце касира в АТБ чи таксиста :flag1:

де ви тут вищий клас бачили?  чи Україна вже стала країною першого світу, а я щось пропустив? може ви тут ще й old money бачили? :lol:

Вибачайте, в слові"гопота" забагато помилок зробив. 😸 

• Хаха 2
Посилання на коментар

24 минуты назад, рыбак сказал:

Меня удивило , что дедушка не побоялся читать им христианские  морали, ибо за это тогда  могли посадить в тюрьму аж бегом.

Да, ладно. Штунды были по многим областям, никто их сильно не преследовал. Были села, где их большинство, притом в православной глубинке. Неодобрительно относились, это да.

Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

:lol:

Ренат Леонідович, перелогінтеся :lol:

Звісно це запаморочення від успіхів було на фоні оточуючих ніщєбродів )
Рівнятися на ваших бандюганів не було навіть думки ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

35 минут назад, ks6 сказал:

Да, ладно. Штунды были по многим областям, никто их сильно не преследовал. Были села, где их большинство, притом в православной глубинке. Неодобрительно относились, это да.

"Штунды  штундам" рознь. Уже упоминал , что у них нет строгой вертикали подчинения и единого центра  где в Киеве или Вашингтоне или Константинополе  , которому подчиняются все молитвенные дома или пастыри , в отличии от православных, например. 

У меня были родственники из баптистов , которые сидели  сроки в тюрьме за веру . 

.как сейчас модно говорить за " свободу совести'.

" Совесть"- к них в евроюрпрактике нет определения , а свобода совести - есть. 

• Сумно 1
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

При тому гривня укріплюється. 🤪

Закономірно.
Було б дивно, якби при такому інтенсивному спаленні ЗВР вона б ще й слабла ... :pardon:
НБУ вже спробувало в травні продавати менше мільярда на тиждень, результат ви бачили самі :o
7 липня опублікують залишки ЗВР, то глянемо, як жити далі.

До речі про інвестиції.
Я веду рахунок прикольних (не залежно від сумми вкладення) інвестицій, які гарно вистрелювали.
Так із останніх, що були, це 50 кг гарного кофе у зернах, що були куплені перед війною. :lol:)))
Кілька сот процентів :razz:

Посилання на коментар

9 хвилин тому, DmiVady сказав:

Я веду рахунок прикольних (не залежно від сумми вкладення) інвестицій, які гарно вистрелювали.
Так із останніх, що були, це 50 кг гарного кофе у зернах, що були куплені перед війною. :lol:)))

Щось у бота грамотність зламалася, треба підкрутити )

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 часов назад, Вячеслав63 сказал:

Я не дивлюся ТБ, в мене тільки ютуб.

Полтавський обласний ТЦК та СП

Статус груп оповіщення: У Полтаві та області до таких груп входять виключно військовослужбовці, які мають статус учасника бойових дій (УБД

Всё, сдаюсь.

Вам верю, как никому больше.

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 години тому, XL.pro сказав:

Мова про інше. Якби Вас бусифікували, то життя на соціалці або робота на мінімалці там виглядало б не такими поганими.

Вадим один із небагатьох, хто відпустив матеріальний фактор.

Та й яке може бути майно у людини на Сузукі з МКПП))). Підтрунюю))).

Чому це відпустив? Тримають не тільки цеглини, у багатьох робота, без можливості працювати з будь-якої точки світу.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, Canton сказав:

Коли дебіли керують країною, то не варто дивуватися їх дебільним вчинкам.

Голова ВР Стефанчук вручив Кучмі нагрудний знак Верховної Ради України "За розбудову парламентаризму ім. Вячеслава Чорновола".

Уявляєте, Кучмі дали нагороду ім.Чорновола, - не лише дисидента та лідера Народного Руху України, а одного із головних опозиціонерів Кучми.

Цинізм ситуації зашкалює! Кінчені. (С)

Не переймайся, сьодні дали, завтра можуть забрати. Чим ми гірше Польщі?

Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

zn.ua/ukr/UKRAINE/vnochi-rosijani-atakuvali-zavod-farmatsevtichnoji-kompaniji-darnitsja-u-kijevi.html

Ну фуфломіцину менше буде. 

Посилання на коментар

41 минуту назад, DmiVady сказал:

До речі про інвестиції.

Слабувата інвестиція. В мене починають підходити до кінця запаси швабликів куплених під кінець совка по 1 копійці. 🤪 

IMG_20260628_181004.jpg

• Хаха 2
Посилання на коментар

46 хвилин тому, vadimv сказав:

Парашут штирлица

Посилання на коментар

33 хвилини тому, sergio сказав:

Слабувата інвестиція. В мене починають підходити до кінця запаси швабликів куплених під кінець совка по 1 копійці. 🤪 

IMG_20260628_181004.jpg

Крутяк! 💪
Коли я купив хату в селі, знайшов десь сотню таких коробків, але вони чомусь погано запалюються. :cry:
Може, їх неправильно зберігали. :unknown:

А інвестиція закінчилась :cry: тож учора в "Метро" заїхав купити пару кіло і побачив нові ціни.
Порахував і приколовся: не туди гроші вклав  :lol: )))

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Зажлобив на 200 баксів абонки.😎 

Посилання на коментар

7 минут назад, DmiVady сказал:

Крутяк! 💪
Коли я купив хату в селі, знайшов десь сотню таких коробків, але вони чомусь погано запалюються. :cry:
Може, їх неправильно зберігали. :unknown:

Колись Кілька десят блоків мав. Під кінець совка в гастраномі поруч накупили. 

Ще один крутяк.Пів дерев"яної діжки від бабки дісталось. Я навіть продав 8 кг, досить непогано, хоча вже крошитись почало. Але і досі приємно мити руки, не сушить як сучасне. Років 35 йому, не менше. 

IMG_20260628_185633.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, sergio сказав:

не сушить як сучасне

а пахне як?норм?))

мило ДУРУ не сушить, не тріскається саме, гарно піниться 

Посилання на коментар

Это дырявый мешок не об этих своих родычах беглых с детьми писал тут, которые неплохо себе за границей  устроились :

"Об инциденте с украинскими беженцами-арендаторами квартиры в Германии, которые вынесли оттуда кухню и унитаз, сообщает Bild.

Издание публикует фотографии из дома Натали Шелл ,(немки которая сама в детстве переехала в Германию из Казахстана.

По её словам, в 2025 году она сдала одну квартиру в своем двухквартирном доме украинской семье с шестью детьми, площадью в 140 кв. метров, поскольку сочувствовала их положению.

Пока Натали отсутствовала, семья за стеной вынесла из дома абсолютно всю мебель в кухне и ванной (включая плиту, духовку, унитаз, душ и умывальники), а так же целиком всю систему отопления. Шелл оценивает свои потери в более чем 100 тысяч евро."??

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...