Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, МаТраС сказал:

Вичисляли і покруче шифраторів. Але це не рівень дона сержіо)

Что-то Вы Бездомного не вычислили лет пять назад.

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 години тому, karlito сказав:

ще один карбо стайл теоретик - українці не такі. ми взагалі в певному сенсі феномен - з таким низьким ввп на душу населення така низька злочинність, при тому що поліція не дуже мишей ловить. Панама, Мексика, Чилі - всюди більша зі в біженців по інших країнах етнічний кримінал близько до низу рейтингу. та що Латам, до війни Україна була значно безпечніша для життя ніж США. Згвалтування, вбивства, пограбування - всі показники на 100 тис населення нижчі. добропорядність нижча, ага. та оаза і заповідник був. певно тому і напали...

Україна мононація терпил, порушення законодавства на побутовому рівні зашкалюють, по американських законах пересічний не виходив би із тюрми. 

Згвалтування тупо не фіксуються, бо це позор для жінки, лише окремі випадки стають кримінальними офіційно 

Посилання на коментар

39 минут назад, ks6 сказал:

Вадим, страшно далеки Вы от простого народа. Я знаю как минимум троих человек у которых нет банковских карт и никаких взаимодействий с вышеперечисленными конторами. 

Порахую ухилянтів у своєму під"їзді (навіть у подвір"я виходити не треба) 🤣:

- зліва двері- квартиранти (борг за комуналку біля 80тис. грн.) сидить в квартирі вже з самої осені, років під 30-ть, під осінь десь пропав на пару місяців , мабуть був в учебці, зараз мабуть у сзч, надвір не виходить ЗОВСІМ і мордує у квартирі двох діток 3-5 років, дітки сонця і прогулянок не бачать зовсім, мама -йобнутий подросток...  Здам при нагоді мусорам,  заїбали своєю біготнею

- зправа двері - татко-водятел нової пошти років 50+,  і такий же самий синок-бугай 25+, обоє тянуть на розумовий розвиток років 15 і не більше ...

- знизу під нами - мамин синочок під кг 100, 25+, веде нічний спосіб життя - вдень спить, вночі грає до 5-ї ранку в танчики, нікуди не ходить вже років з три, прищавий аноніст...

- у мамсиночка у сусідах бувший наркоман, зараз кошатнік, років під 40, косить під бомжа, але хоч не буянить..

- на другому холостяк з вівчаркою, біля 30-ти, раніше бігав у формі схожу на військову, зараз у більшості сидить вдома..

- на першому герой-бугай, склепав по бистрячку 3-тю дитину і ходить насміхається...

А ухилянт при  цьому вгадайте хто 🤣

• Хаха 3
Посилання на коментар

4 години тому, karlito сказав:

з США порівняв, що не так?

В США кожний пчих фіксуються. Не доведи господи підвищити голос і поліція тебе зразу відвезе куди треба. Про що ти говориш?😅

Посилання на коментар

11 минут назад, МаТраС сказал:

Вичисляли і покруче шифраторів. Але це не рівень дона сержіо)

Отож. Нафіга так заморочуватись, простіше групі оповіщення якогось бідолагу на вулиці скрутити. 

Посилання на коментар

1 час назад, ks6 сказал:

Вадим, страшно далеки Вы от простого народа. Я знаю как минимум троих человек у которых нет банковских карт и никаких взаимодействий с вышеперечисленными конторами. 

Вадиму скоро карточки поблочат, вот и посмотрим, как  он там удалённо поработает. 😸 

Посилання на коментар

11 минут назад, hause сказал:

Порахую ухилянтів у своєму під"їзді (навіть у подвір"я виходити не треба) 🤣:

- зліва двері- квартиранти (борг за комуналку біля 80тис. грн.) сидить в квартирі вже з самої осені, років під 30-ть, під осінь десь пропав на пару місяців , мабуть був в учебці, зараз мабуть у сзч, надвір не виходить ЗОВСІМ і мордує у квартирі двох діток 3-5 років, дітки сонця і прогулянок не бачать зовсім, мама -йобнутий подросток...  Здам при нагоді мусорам,  заїбали своєю біготнею

- зправа двері - татко-водятел нової пошти років 50+,  і такий же самий синок-бугай 25+, обоє тянуть на розумовий розвиток років 15 і не більше ...

- знизу під нами - мамин синочок під кг 100, 25+, веде нічний спосіб життя - вдень спить, вночі грає до 5-ї ранку в танчики, нікуди не ходить вже років з три, прищавий аноніст...

- у мамсиночка у сусідах бувший наркоман, зараз кошатнік, років під 40, косить під бомжа, але хоч не буянить..

- на другому холостяк з вівчаркою, біля 30-ти, раніше бігав у формі схожу на військову, зараз у більшості сидить вдома..

- на першому герой-бугай, склепав по бистрячку 3-тю дитину і ходить насміхається...

А ухилянт при  цьому вгадайте хто 🤣

Я думаю, що ухилянтів набагато більше ніж 2 млн. Просто невдобно буде, коли виявиться, що в нас 80% ухилянтів. Спочатку озвучували цифру 6 млн. 

Пи. Си. Чи слід вважати ухилянтами тих 900 тис з одного мільйону військовослужбовців, які не знаходяться на передку?! Про мусорів навіть не питаюсь... 

Пи. Си 2 Другий Ізраїль будуємо, тож лишаться тільки люди з відповідним менталітетом. 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

12 минут назад, hause сказал:

А ухилянт при  цьому вгадайте хто

Сержио)))

• Хаха 2
Посилання на коментар

26 минут назад, XL.pro сказал:

Тривалість війни залежить від однієї людини (нелюда) - Путіна. Поки він при владі, РФ буде воювати.

Варіантів, власне, 2:

1. Толстоєвсткий на території 

2. Путіна усунуть

"XL.pro ответил в разделе Война

До жовтня 2026 року є реальне вікно зупинки по ЛБЗ. З червня 2026 р пішов перелом у війні. "

- ты опять обманул .

То у тебя " до жовтня " , а потом еще 2 варианта появилось. 

Посилання на коментар

4 минуты назад, DimaF сказал:

Сержио)))

Я повістки не отримував, в розшуку не рахуюсь тож якого милого, я ухилянт?! 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

2 минуты назад, sergio сказал:

А потому, мил человек, что обязанность военнообязанного в случае военного положения спрятать медь и прийти в военкомат без повестки)))

так говорят...не вникал)

Посилання на коментар

42 минуты назад, XL.pro сказал:

Варіантів, власне, 2:

1. Толстоєвсткий на території 

" Толстоевский" тебя , надо понимать, не устраивает.

А " котляревский и мазепа " устроит? " Г. Сковорода" - устроит ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

53 хвилини тому, sergio сказав:

А так, мне как жуткому интроверту практически  никто не звонит. Телефон не очень и  нужен. 

Дякую за корисну інфу. Бо в мене якесь спотворене уявлення було про інтровертів. Я й не знав що вони можуть за добувати порядних людей в цьому чаті, тисячами повідомлень.

Посилання на коментар

2 минуты назад, ozor сказал:

Дякую за корисну інфу. Бо в мене якесь спотворене уявлення було про інтровертів. Я й не знав що вони можуть за добувати порядних людей в цьому чаті, тисячами повідомлень.

Не Вмієте в сарказм?! 😎 

• Хаха 1
Посилання на коментар

14 минут назад, sergio сказал:

У тебя 2 детей?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Не Вмієте в сарказм?! 😎 

А це куди?

(анекдот, ви в карти грати вмієте?)

Змінено користувачем ozor
Посилання на коментар

2 години тому, Canton сказав:

В Раді виступив начальник Покрово-Тернівського РТЦК Микола Короленко щодо ситуації з мобілізацією батька-одинака.

Ну це треш.

Начальник Короленко каже, що рішення суду про розірвання шлюбу і те, що дитина проживає в батьком не доводить того, що БАТЬКО УТРИМУЄ ДИТИНУ!

Ну просто жесть. 

Швидко виступив і втік

(С)

Надо установить круглосуточное наблюдение, ходока выделить и доказать.

Ну не лысого же на фронт посылать....

2 години тому, US7IGN сказав:

Так а відстрочка у нього була чи ні?

Наверняка Ленина не читал.

Посилання на коментар

42 минуты назад, ks6 сказал:

Что-то Вы Бездомного не вычислили лет пять назад.

То там его вычислять. Приезжаешь в Днепропетровск , принюхиваешься и идешь  на запах говна . Он же постоянно писал , что любит ковыряться в , извинаяюсь,  гавне .

• Хаха 1
Посилання на коментар

38 хвилин тому, sergio сказав:

дані оновив? живеш по адресі прописки? 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

2 години тому, yuragon сказав:

не жесть, а формально так і є як сказав.

Якщо мати жива, не сидить в тюрмі, не визнана зниклою безвісти, нема рішення суду про позбавлення батьківських прав - підстав для відстрочки немає

Якщо завалити мати то вирішуються два перших пункти

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, юра84 сказав:

Можливо й так але ж писали що він вжє три роки як сам за нею доглядає, є  підтвердження зі соотв.  служб. Документи він подавав але йому тричі відмовляли, а це все вдалося тому що головного бурята із ТЦК викликали в ВР за було 157 депутатів. Та і взагалі навіть якщо це дійсно якась мутка то треба це спочатку доказати а потім вжє пакувати а не залишати дитину на чужу тітку.

Єдиний прокол що дитину не залишили ювеналам які не передали в притулок.

1 годину тому, XL.pro сказав:

Переломний момент настав.

Як думаєте хто кого переламає?

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, sergio сказав:

Якщо під кожною дільрицею будуть стояти мобільні групи оповіщення, то нах такі вибори. 

Не у всіх жінок чоловіки в тцк служать, результати можуть бути несподіваними )

1 година тому, XL.pro сказав:

Тоді vpn, браузер Тор.

Без прив'язки до ухилянства. Реєстрація ТОВ/ФОП прив'язана до певного номеру телефону/юридичної адреси. Відповідно з цього номеру (бажано окремого гаджету) можна заходити в електронний кабінет платника податків, здавати звітність, реєструвати податкові накладні. 

Для мене дико було читати, коли при дроблені бізнесу всі звіти подавали з однієї ip адреси.

А для кишенькових витрат відкривається на дружину карточка з лівим номером (який умовно рік можна навіть не поповнювати) і витрачаються кошти на власні потреби.

P.S. Такі речі не можна писати публічно, тому все це мої гіпотетичні припущення))).

Ну це явно не на пересічного припущення )

Посилання на коментар

7 минут назад, US7IGN сказал:

Єдиний прокол що дитину не залишили ювеналам які не передали в притулок

Там постанова. Видел я эту заведующую садика с ребенком на руках и всю в слезах. В нормальной ситуации позвонили в полицию и все. А тут раскатали. А если бы папа кого-нибудь машиной сбил, тоже нельзя трогать, а то ребенок без опеки? 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...