ozor Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 39 хвилин тому, outdoor24 сказав: Яке саме з них? Тобто? В середньому роді? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Скайнет все ближе ) А воювати на передку будуть далі Петри з Миколами, а цих на підсилення ТЦК передадуть. 😏 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 28.06.2026 в 15:37, DmiVady сказав: До речі, йдемо на рекорд До цього березень був = - $4,76734 млрд Як вважаєте, за понеділок-вівторок НБУ подужає, щоб вийти на $5,0 млрд за місяць? 😉 🧘♂️ І таки НБУ це зробив! Є новій щабель! За червень 2026 інтервенції НБУ = чистий продаж $5.08702 млрд. У таблиці НБУ за рядком 01.06.2026 стоїть: купівля 0, продаж - 5.08702, сальдо -5.08702 млрд дол. США в еквіваленті. bank.gov.ua/ua/markets/currency-interventions Данні по ЗВР та уточнення будуть за тиждень, або раніше. 🧘♂️ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) фф Змінено 6 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, akineo сказал: правильно, бо навіть за НРК відповідати треба, він дорогий. Тому НРК захований, а люди вручну працюють. А лідор скаже в інтерв'ю, що життя саме цінне... Довго терпів, але тут вже якось занадто. Ти там був, що робиш такі звяви? Кому НРК цінніше за життя людей? Нахуя ти таку діч несеш? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 43 хвилини тому, yukon сказав: Довго терпів, але тут вже якось занадто. Ти там був, що робиш такі звяви? Кому НРК цінніше за життя людей? Нахуя ти таку діч несеш? Два брата з Серджіо. Той ебанько теж думає, що якщо в людини інтернет,то він в києві сидить)) саме цікаве, це чути від сцикунів,які ніколи нічого корисного не зроблять. Нрк дорогий. Біда в тому, що як щось відїбне, то за ним прийдеться все таки ***увати)) Змінено 5 годин тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 44 минуты назад, sergio сказал: а цих на підсилення ТЦК передадуть. Так от ти яка "реформа ТЦК"!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 минуты назад, МаТраС сказал: Два брата з Серджіо. Той ебанько теж думає, що якщо в людини інтернет,то він в києві сидить)) самеицвкаво це чути від сцикунів,які ніколи нічого корисного не зроблять. Нрк дорогий. Біда в тому, що як щось відїбне, то за ним прийдеться все таки ***увати)) Я ж і не кажу, що це розходник. Але якщо за зламаним треба ***увати, то чи не означає це, що спочатку поїхав НРК, а отже життя людей трохи цінніше за нього? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 51 минуту назад, DmiVady сказал: І таки НБУ це зробив! Є новій щабель! За червень 2026 інтервенції НБУ = чистий продаж $5.08702 млрд. У таблиці НБУ за рядком 01.06.2026 стоїть: купівля 0, продаж - 5.08702, сальдо -5.08702 млрд дол. США в еквіваленті. bank.gov.ua/ua/markets/currency-interventions Данні по ЗВР та уточнення будуть за тиждень, або раніше. 🧘♂️ Народ на моря їде. Валюту прикупає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 23 минуты назад, МаТраС сказал: Два брата з Серджіо. Той ебанько теж думає, що якщо в людини інтернет,то він в києві сидить)) самеицвкаво це чути від сцикунів,які ніколи нічого корисного не зроблять. Нрк дорогий. Біда в тому, що як щось відїбне, то за ним прийдеться все таки ***увати)) Про старлінк, щось чув краєм вуха. Але для діючого військовослужбовця, якось забагато в неті сидите? Писарем в якісь бригаді? Каптером? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Про старлінк, щось чув краєм вуха. Але для діючого військовослужбовця, якось забагато в неті сидите? Писарем в якісь бригаді? Каптером? Тебе сцикун точно не повино їбати це. Тим більше,якщо ти тільки живеш догадками. Ті , хто близький знають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому ка 52 з екіпажем 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 58 хвилин тому, DmiVady сказав: І таки НБУ це зробив! Є новій щабель! За червень 2026 інтервенції НБУ = чистий продаж $5.08702 млрд. У таблиці НБУ за рядком 01.06.2026 стоїть: купівля 0, продаж - 5.08702, сальдо -5.08702 млрд дол. США в еквіваленті. bank.gov.ua/ua/markets/currency-interventions Данні по ЗВР та уточнення будуть за тиждень, або раніше. 🧘♂️ kurs.com.ua/novost/1468779-vlozhenija-ukraincev-v-ovgz-obnovili-istoricheskii-rekord-–-minfin 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 26 хвилин тому, yukon сказав: Я ж і не кажу, що це розходник. Але якщо за зламаним треба ***увати, то чи не означає це, що спочатку поїхав НРК, а отже життя людей трохи цінніше за нього? Звичайно. Прогрес пішов дуже крутий. Жаль, що тільки на 5 році. в колег у всіх тепер гарний настрій. Тому, я стараюсь і не пропускати столь позитивних новин,як останні два місяці шодня) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: kurs.com.ua/novost/1468779-vlozhenija-ukraincev-v-ovgz-obnovili-istoricheskii-rekord-–-minfin Ви з Серджіо мене заплутали: - він каже, що населення купує валюту на моря і дуже зріс попит - ваша газета пише, що населення скуповує ОВДП Змінено 5 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 хвилин тому, DmiVady сказав: Ви з Серджіо мене заплутали: - він каже, що населення купує валюту на моря і дуже зріс попит - ваша газета пише, що населення скуповує ОВДП Я просто відчуваю що рекордний продаж валюти НБУ якимось чином пов'язаний з рекордною купівлею лохами овгз, але довести не можу (с) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 минут назад, DmiVady сказал: Ви з Серджіо мене заплутали: - він каже, що населення купує валюту на моря і дуже зріс попит - ваша газета пише, що населення скуповує ОВДП Я вообще ничего не понял. А по факту, все три заказчики в прошлом месяце рассчитывались исключительно долларами. Может кирдык Штатам или как весна 2008, когда долларов было в избытке. Правда не долго. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 9 хвилин тому, ks6 сказав: Я вообще ничего не понял. А по факту, все три заказчики в прошлом месяце рассчитывались исключительно долларами. Может кирдык Штатам или как весна 2008, когда долларов было в избытке. Правда не долго. Можливо, людям просто так було зручніше розрахуватися. Не всі ж, як фінансовий інвестор Серджіо, тримають зароблене у гривневих ОВДП та дорогоцінних металах. 😉 Хтось і оборотні кошти у твердих валютах тримати не боїться Змінено 5 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 34 минуты назад, МаТраС сказал: Тебе сцикун точно не повино їбати це. Тим більше,якщо ти тільки живеш догадками. Ті , хто близький знають. Примiтивний,як i всi вояки. Перспектива отупiти у вiйську мене,лякае більше ніж опинитись на передку.😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Тільки що, sergio сказав: Примiтивний,як i всi вояки. Перспектива отупiти у вiйську мене,лякае більше ніж опинитись на передку.😏 Ти сцикун і на цивілці ніхера особо не досягнув. Не виправдовуйся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Можливо, людям просто так було зручніше розрахуватися. Не всі ж, як фінансовий інвестор Серджіо, тримають зароблене у гривневих ОВДП та дорогоцінних металах. 😉 Хтось і оборотні кошти у твердих валютах тримати не боїться 30% бакси, 30% євро, 30% грн карта,10 нал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 минуты назад, МаТраС сказал: Ти сцикун і на цивілці ніхера особо не досягнув. Не виправдовуйся. Я ніби ,що я мав досягти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 25 хвилин тому, ks6 сказав: Я вообще ничего не понял. А по факту, все три заказчики в прошлом месяце рассчитывались исключительно долларами. Может кирдык Штатам или как весна 2008, когда долларов было в избытке. Правда не долго. Це були бідні люди? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, МаТраС сказав: 30% бакси, 30% євро, 30% грн карта,10 нал. В разом з Серджіо на фінанс уа тусуєтесь? ))) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: Це були бідні люди? Средний класс. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз