рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, ks6 сказал: Здоровье, гармония в семье, занятие делом, которое нравиться и финансово закрывает базовые потребности, хобби и увлечения и главное время на них, не делать гадости другим. Это все выше перечисленное , кроме последнего пункта не зависит от тебя лично и подверженно изменениям в худшую сторону. Это все - иллюзия счастливой жизни , да и жизни вообще. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 15 минут назад, ozor сказал: Який саме ризик маєте на увазі? Грузия после Саакашвили вернулась под российское влияние. Поэтому можно зайти в кафе, выпить стакан вина и очнутся в собачьем ящике поезда идущего в Москву. Я бы сейчас из бывших республик разве что в Прибалтику поехал бы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 33 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: китайці просто прийшли і завалили Європу своїми машинами. Ніт! Китаці не "просто прийшли і завалили", спочатку еврокомісари понаписували законів, які вбили европейських виробників. 33 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: VW витратив просто гори грошей у розробку, але так і не зміг зробити для Європи адекватний, конкурентний електромобіль (EV). Тому що це неможливо. "адекватний, конкурентний електромобіль" - це оксюморон. Інакше не треба було б забороняти ДВЗ. 33 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Коли менеджмент роками ігнорує реальність і програє конкуренцію Про яку "конкуренцію" взагалі мова, коли еврокомісари тупо заборонили ДВЗ? І кинули європейських виробників сам на сам "конкурувати" з купою державних китайських заводів, профінансованих китайським урядом. Змінено 6 годин тому користувачем vadimv 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 38 минут назад, рыбак сказал: Если ты опросишь с десяток лежавших там , то ты будешь сильно удивлен ответами, которые не совпадут с твоим мнением Да было там пяток лет тому, что 4 чела лежало на пляже, там и не узнав которому из их хозяев удалось выиграть борьбу за право поставить свои шезлонги взымать за их плату за пользование ими. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 36 минут назад, vadimv сказал: У двох словах: тьотка-мільйонерша погана, Маск-трильонер - хороший Ну, я як людина, що закінчила матклас знаю, що млн<трлн. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 минут назад, US7IGN сказал: подивіться у вікно чи новини почитайте. сама турбота за екологію навколо особливо кожна пожежа на нафтових комплексах додає до екології і батарейки від дронів, які на смітник не можна викидать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 минуты назад, DimaF сказал: Грузия после Саакашвили вернулась под российское влияние. Поэтому можно зайти в кафе, выпить стакан вина и очнутся в собачьем ящике поезда идущего в Москву. Я бы сейчас из бывших республик разве что в Прибалтику поехал бы. Наверное потому от туда вся молодёжь посваливала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Ніт! Китаці не "просто прийли і завалили", спочатку еврокомісари понаписували законів, які вбили европейських виробників. Тому що це неможливо. "адекватний, конкурентний електромобіль" - це оксюморон. Інакше не треба було б забороняти ДВЗ. я можу вам по пунктам розписати чому європейці не змогли зробити конкурентний електромобіль. вони тільки зараз починають такі робити . копіюючи конструктив у китайців. так. не китайці у европейців а навпаки. европейці зараз починають робити те що китайці 5 років тому назад. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, Александр Аврамчук сказал: я можу вам по пунктам розписати чому європейці не змогли зробити конкурентний електромобіль. вони тільки зараз починають такі робити . копіюючи конструктив у китайців. так. не китайці у европейців а навпаки. европейці зараз починають робити те що китайці 5 років тому назад. Та то им Пукин и агенты кремля в штаны насралы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Китай готується до епохи після Путіна та посилює вплив на російську еліту ua.news/ua/world/kitai-gotuietsia-do-epokhi-pislia-putina-ta-posiliuie-vpliv-na-rosiisku-elitu Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 18 хвилин тому, US7IGN сказав: так чому люди обирають тих хто їм євро-7 встановлює, Тому що "вибори" зводяться до спалювання бюлетнів на сміттєспалювальному заводі ) 18 хвилин тому, US7IGN сказав: а не дає вибір - хто який євро захоче той такий і купить? Тому що тих, хто хоче мати вибір - Джонні Рокфелери оголошують кримінальними елементами поза законом і воюють з ними вогнепальною зброєю ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Китай готується до епохи після Путіна та посилює вплив на російську еліту ua.news/ua/world/kitai-gotuietsia-do-epokhi-pislia-putina-ta-posiliuie-vpliv-na-rosiisku-elitu ну до цього все й і йшло. парашка зливається з китайщиною, Україна входить в Європу. бо залишається буфером. це вже мудра потужна політика визначить) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Тому що "вибори" зводяться до спалювання бюлетнів на сміттєспалювальному заводі ) Тому що тих, хто хоче мати вибір - Джонні Рокфелери оголошують кримінальними елементами поза законом і воюють з ними вогнепальною зброєю ) вам же Рей Даліо етапи зміни влади описав. хоча лохи завжди залишаються лохами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 14 хвилин тому, vadimv сказав: Ніт! Китаці не "просто прийли і завалили", спочатку еврокомісари понаписували законів, які вбили европейських виробників. Тому що це неможливо. "адекватний, конкурентний електромобіль" - це оксюморон. Інакше не треба було б забороняти ДВЗ. Про яку "конкуренцію" взагалі мова, коли еврокомісари тупо заборонили ДВЗ? І кинули європейських виробників сам на сам "конкурувати" з купою державних китайських заводів, профінансованих китайським урядом. Гірше було тільки закрити німецькі атомні станції і сісти на дешевий кацапогаз, що в решті решт виявися занадто дорогим. 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 20 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: евро 7 це турбота за екологію... Вас наїбали ) Викиди транспорту становлять лічені долі відсотка. 20 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Головною причиною глобального потепління є людська діяльність, Знов наїбали! Головною причиною є сонячна активність. 20 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Основні чинники, що зумовлюють цей процес: Спалювання викопного палива. І ще раз наїбали - основним парниковим газом є метан, який виділяється зі звалищ відходів. 20 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Вихлопні гази автомобілів є головним джерелом смогу та діоксиду азоту у великих містах. Ніт, головним джерелом у містах є промисловість. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 25 хвилин тому, рыбак сказав: Т.е гениальные немцы банально обосрались перед китайцами. Им кацапы и агенты штази помогли. Прогнали между ушами доктрину толстоевского Фалина-Квицинского. Змінено 6 годин тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Вас наїбали ) Викиди транспорту становлять лічені долі відсотка. а танки це євро-8 чи вже всі 9? також зазвичай на конференції з екології злітаються на приватних літаках 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 35 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: я можу вам по пунктам розписати чому європейці не змогли зробити конкурентний електромобіль. Я в цьому навіть не сумніваюсь, що ви можете ) Ось тільки його не існує в природі "конкуретного електромобіля" )) Замість нього існує профінансована китайським урядом програма знищення європейської промисловості. І недомобілі в ній відіграють роль зброї. Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Воспитание сына прям как у меня. Наибнулась видяха в компе:"Папа почини комп" Я ему :"иди заработай."Дома стоял старый комп ,но с новой видяхой которым почти не пользовались,взял перекинул видяху от туда.Через пару месяцев отрыгнул хард.Снова начал меня напрягать,Я ему снова предложил пойти заработать.Но я забыл,что на компе кроме харда ещё 500 Гб ссд.Он повыкидывал все лишнее,ужал -шпилит дальше.И даже если комп полностью наипнется, я по дурке купил ему ноут(думал на програмера будет учиться) с видяхой 4060 которая позволит ему ещё шпилить некоторое время.Так что не знаю когда мое предложение пойти заработать возимеет действие.😏 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 17 хвилин тому, рыбак сказав: Та то им Пукин и агенты кремля в штаны насралы То тебе толстоевские насрали, прямо в голову 4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 годину тому, рыбак сказав: Да ждун обыкновенный .:)) Він не дочекається, та і ти теж. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 12 хвилин тому, ozor сказав: Гірше було тільки закрити німецькі атомні станції і сісти на дешевий кацапогаз, що в решті решт виявися занадто дорогим. Доктрина Фаліна-Квіцинського у виконанні агентів штазі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 16 минут назад, vadimv сказал: Тому що "вибори" зводяться до спалювання бюлетнів на сміттєспалювальному заводі ) Тому що тих, хто хоче мати вибір - Джонні Рокфелери оголошують кримінальними елементами поза законом і воюють з ними вогнепальною зброєю ) То не говорят .що під виглядом боротьби з педофілією єврокомісія хоче ввести моніторинг месенджерів(привіт Мах) і реєстрацію в пошукових системах з ідентифікацією користувача.😳 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: То не говорят .що під виглядом боротьби з педофілією єврокомісія хоче ввести моніторинг месенджерів(привіт Мах) і реєстрацію в пошукових системах з ідентифікацією користувача.😳 Настільки тупі що не можуть робити це більш витончено Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: Настільки тупі що не можуть робити це більш витончено Типа без дотримання формальностей у вигляді голосування в Європарламенті? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз