Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

21 минуту назад, XL.pro сказал:

Десь тихо посміхаються бомжі Канади, які не тільки не працюють, але ще 900 у.о. отримують допомоги. Директор, мер і Sergio так не можуть.

Очима скептика його життя виглядає інакше:

1. Все нажите майно з басіком  коштує як 1-к квартира там.

2. Вік 50+, відпрацьований фізично, купа хвороб

3. Відсутні знання мови, професії, освіти для кваліфікованої роботи там

4. Дружина інвалід, яку також потрібно забезпечити

5. Син, не хоче вчитися і працювати.

З такими вихідними даними емігрує тільки повний ідіот. Не знецінюйте Sergio.

Думаю, що отримані 500 $ в Україні по ППС більше ніж 900 в Канаді. Про наявність житла па канадських бомжів  взагалі мовчу.

Отож. Я реально оцінюю свої можливості. 

Змінено користувачем sergio
  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, vadimv сказав:

Це якщо бригада лучанова не прикопає...

Всіх не прикопають 

Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

першому кварталі 2026 року продажі електромобілів у США зменшилися (на 36–41% порівняно з попередніми періодами) через скасування федеральних податкових

Частка ev в загальному продажу зростає 

Посилання на коментар

Современный Робин Гуд. 

Дань за проезд через лес, а в нашем случае- через пролив. 

В понедельник президент Дональд Трамп заявил, что США возьмут на себя управление Ормузским проливом и получат компенсацию «в размере 20% от стоимости всех перевезенных грузов» за обеспечение безопасности одного из важнейших в мире нефтепроводов, который находится в центре обостряющейся войны США с Ираном.

Восхитительно просто. Других слов нет.  telegram.me/NikolayGolbin/3035

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Тіки 70%

Ну так, закопали двох чуваків, і це доказує, що закопають всіх 

Посилання на коментар

6 часов назад, vadimv сказал:

"Вы не просто любите страдания, вы без них жить не можете" (с)

правильно  назвати = правильно зрозуміти 

тому

терпіла 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

38 хвилин тому, US7IGN сказав:

Ісус казав забирати у багатих рибу і віддавати бідним, а не зайобувати курсами рибної ловлі. Хоча у всьому знову зробили винними євреїв, які почали продавати вудки :lol:

И Андрей закричал: „Я покину причал, если ты мне откроешь секрет!“

И Сиддхартха ответил: „Спокойно, Андрей, никакого причала здесь нет…“ (с)

Нещодавно пан Карліто давав посилання на дослідження, згідно з яким "просто дати грошей" працює.
Але є й інші дослідження на цю тему, тому кожен випадок треба розглядати в конкретному контексті.

Обов'язкову складову успіху під назвою "Повиси-ка на нём" багато хто воліє не помічати.
Успіх = підготовка + шанс.
Готуватися марудно, а думати - боляче. :pardon:
Тому маємо те, що маємо. :razz:

Змінено користувачем DmiVady
кацапізми виправив)
Посилання на коментар

9 хвилин тому, sergio сказав:

Думаю, що отримані 500 $ в Україні по ППС більше ніж 900 в Канаді. Про наявність житла па канадських бомжів  взагалі мовчу.

Про це і мова. Були б інші можливості, Ви б тут не жили. А так всі виходять із реалій. 

• Лайк 6
Посилання на коментар

17 минут назад, sergio сказал:

став реальниї целі 

Посилання на коментар

44 минуты назад, outdoor24 сказал:

За такою логікою Fabia явно зайва у тому списку

Фабія - саме дешеве авто, яке зараз є у вага. Думаю, що літровий тсі не продазить в євро7, а з майлдом на 1.5 вона нафіг нікому не буде потрібна. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

ціна ордену білого орла - камменти - окрема страва для поціновувачів

Посилання на коментар

1 годину тому, DimaF сказав:

Грузия после Саакашвили вернулась под российское влияние.

Поэтому можно зайти в кафе, выпить стакан вина и очнутся в собачьем ящике поезда идущего в Москву.

Я бы сейчас из бывших республик разве что в Прибалтику поехал бы.

Певно, вони подумали, що на фронті небезпечніше, та й поїхали.

• Хаха 3
Посилання на коментар

35 хвилин тому, karbo сказав:

Всіх не прикопають 

то іпсо. ніїхто нікого не закопував 

Лучанов на суді заявив, що між його дружиною і вбитими братами Мосейчуками конфліктів не було. Він їх не знав, а дружина не бачила їх понад 5 років.

Ну хз, чувак, чому тебе затримали. Може якась інформаційна атака на Сирського. Або може знову росіяни якесь ІПСО про "Скелю" поширюють. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

14 минут назад, sergio сказал:

То вже вчора постили.

і що ? 

людям скільки не пость - вони мріють про  unicornа 

Посилання на коментар

2 часа назад, ks6 сказал:

Здоровье, гармония в семье, занятие делом, которое нравиться и финансово закрывает базовые потребности, хобби и увлечения и главное время на них, не делать гадости другим.

"Живет в собственном доме в хорошем месте , имеет пассивный доход плюс непыльное занятие, больше хобби, тоже приносящее деньги. Может позволить себе работать сколько захочет, где захочет или вообще лежать у басика. Еще два года назад регулярно с семьей отдыхал в Албании сколько хотел и когда хотел.""--

-Соединил две твои цитаты , которые вмещают вероятно твое все  видение счастливой жизни и плюс - свободное время.

Вот ниже в кавычках  вся 1 я глава  " Потоп змеиный"  Г.Сковороды .

Как ты понимаешь эту притчу ? Если сможешь , пиши без подсказок с нета , но это не столь  важно.-

"Глава 1-я

ПРИТЧА СЛЂПЫЙ И ОЧИТЫЙ

Два пришелцы войшли в храм Соломонов: один слЂпый, другій очитый ( зрячий). СлЂпый без ползы возво́дил очи и водил вЂжды свои по стЂнам храма. А очитый, видя стЂнь, представляющую человЂка, звЂри, птицы, горы, рЂки, лЂсы, поля, цвЂты, солнце, звЂзды и драгоцЂнныи камни, и приводя во всем безизмЂнную мЂру, называемую живописцами рисунок, ненасытною забавлялся веселостю. Паче же любопытною зЂницею прозирал он седмилампадный свЂщник и сЂнь херувимов. «Я не вижу веселости в сем храмЂ», — сказал слЂпый... «О бЂдный! — вскричал очитый, — пойди домой и вырой зЂницы твои, погребенныя в мЂху твоем. Принеси оныя сюда. В то время обновится тебЂ храм сей и почувствуешь услаждающее тебе твое блаженство». / 32 / .

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

9 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

то іпсо. ніїхто нікого не закопував 

Лучанов на суді заявив, що між його дружиною і вбитими братами Мосейчуками конфліктів не було. Він їх не знав, а дружина не бачила їх понад 5 років.

Ну хз, чувак, чому тебе затримали. Може якась інформаційна атака на Сирського. Або може знову росіяни якесь ІПСО про "Скелю" поширюють. 

Так прямых доказательств нет. Стрелял комбат, похищали солдаты, организовывал главный сержант. Вот признает комбат, на котором два жмура, что действовал по своей инициативе, что бы доставить братьев для извинений комбригу. Но не заладилось. Ему нет смысла топить комбрига.

Посилання на коментар

Харківські борги та халява – це основа для підвищення Терехова Зеленським?

nashigroshi.org/2026/07/13/126514/

Посилання на коментар

54 минуты назад, vadimv сказал:

Тіки 70%

але легално вирвати кадик опоненту - то таки вишукане задоволення від палеокортексу

Посилання на коментар

42 минуты назад, DmiVady сказал:

Нещодавно пан Карліто давав посилання на дослідження, згідно з яким "просто дати грошей" працює.
Але є й інші дослідження на цю тему, тому кожен випадок треба розглядати в конкретному контексті.

Обов'язкову складову успіху під назвою "Повиси-ка на нём" багато хто воліє не помічати.
Успіх = підготовка + шанс.
Готуватися марудно, а думати - боляче. :pardon:
Тому маємо те, що маємо. :razz:

Так и случается учение Будды изучают по писанине Пелевина ;  учение Христа - по глупым текстам бессмысленных песенок.  Потом свои познания и мнения выдают за знание сути учений , не читая первоисточник  , а если и читая , то не понимая прочитанного и опираясь на таких же знатоков как и сам , которые выдают желаемое - искомое за действительное.

Посилання на коментар

У центрі Лодзі (алея Пілсудського) невідомий чоловік жорстоко побив перехожого. Агресор почув, що той розмовляє по телефону, помилково вирішив, що це українець, і завдав ударів по голові, вигукуючи ксенофобські образи. Після нападу потерпілий — який сам виявився поляком — потрапив до лікарні із пошкодженими носом та щелепою

• Хаха 1
  • Конфуз 3
Посилання на коментар

11 минут назад, рыбак сказал:

"Живет в собственном доме в хорошем месте , имеет пассивный доход плюс непыльное занятие, больше хобби, тоже приносящее деньги. Может позволить себе работать сколько захочет, где захочет или вообще лежать у басика. Еще два года назад регулярно с семьей отдыхал в Албании сколько хотел и когда хотел.""--

-Соединил две твои цитаты , которые вмещают вероятно твое все  видение счастливой жизни и плюс - свободное время.

Вот ниже в кавычках  вся 1 я глава  " Потоп змеиный"  Г.Сковороды .

Как ты понимаешь эту притчу ? Если сможешь , пиши без подсказок с нета , но это не столь  важно.-

"Глава 1-я

ПРИТЧА СЛЂПЫЙ И ОЧИТЫЙ

Два пришелцы войшли в храм Соломонов: один слЂпый, другій очитый ( зрячий). СлЂпый без ползы возво́дил очи и водил вЂжды свои по стЂнам храма. А очитый, видя стЂнь, представляющую человЂка, звЂри, птицы, горы, рЂки, лЂсы, поля, цвЂты, солнце, звЂзды и драгоцЂнныи камни, и приводя во всем безизмЂнную мЂру, называемую живописцами рисунок, ненасытною забавлялся веселостю. Паче же любопытною зЂницею прозирал он седмилампадный свЂщник и сЂнь херувимов. «Я не вижу веселости в сем храмЂ», — сказал слЂпый... «О бЂдный! — вскричал очитый, — пойди домой и вырой зЂницы твои, погребенныя в мЂху твоем. Принеси оныя сюда. В то время обновится тебЂ храм сей и почувствуешь услаждающее тебе твое блаженство». / 32 / .

Так тут два варианта трактовки притчи. Большинство погрязло в грехах и в слепоте своей не видят истинного предназначения жизни. Или наоборот.Живое для живых. Пока жив и видишь, радуйся окружающей жизни. Продолжения не будет.

Посилання на коментар

9 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

тепер вже точно росіяне безх пального 

image.thumb.png.d19d7b5b7e0bc8ce972e21a8b6313dd6.png

А в Лавре что , разве не на мощи молятся ? Такие же и тут

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...