Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

10 минут назад, vadimv сказал:

Подекуди якісь куці залишки ще залишилися - у Галісії на кожному кроці написано "Галісія - країна кельтів".

але іберолатиною і латинськими літерами 

Змінено користувачем Бездомный
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, рыбак сказав:

картина далеко не полна иначе бы у всех была бы  одинаковая реальность.

Даже имея перед глазами одну и ту же самую картину, одни делают одни выводы и действия, а другие - другие.

Вспоминаем шашлыки.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

28 минут назад, vadimv сказал:

У мене на компі і на планшеті теж лежать тисячі скачаних книжок.

Бо сьогодні воно в онлайні є, а завтра рр-раз - і немає...

Я на читалці "Атлант розправив плечі" читав. Бля, як я намучиіся від того іпучого інтерфейсу. Тепер або фізична книга, або планшет. 

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 1
Посилання на коментар

9 минут назад, рыбак сказал:

Ты из чего составляешь свое мнение - реальность , из  неких фактов , как ты утверждаешь. Но эта картина далеко не полна иначе бы у всех была бы  одинаковая реальность.

Это ты далеко полез. Все просто. Поврежден вражеский корабль. Не суть. Аэродром, порт, завод. Один проанализировал данные и дал вердикт, что корабль слегка поврежден, привел фотодоказательства. Второй заявил, что все утонул или вот-вот, и вывалил какие-то бредни с телеги или какой-нибудь помойки. Третий привел свежие данные о потерях, где корабль капут. Завод , самолет, кто не верит, тот вражина. И вот проходит три месяца и опять информация об атаку на этот корабль. Кто из троих заслуживает доверия? 

Посилання на коментар

7 хвилин тому, sergio сказав:

Я на читалці "Атлант розправив плечі" читав.

Я слухав на пляжі )

Спочатку було трохи дивно від такого потужного неадеквату, але потім стало просто вже нудити від нього ))

Знайшов у текстовому вигляді програмну промову Голта - а там ще три години тексту ))) Заради однієї фрази )))

Сцуко, та тітка була йобнутою на всю голову.

Ну і взагалі, трохи попахує плагіатом із "Залізної п'яти" Джека Лондона.

• Лайк 3
Посилання на коментар

2 минуты назад, ks6 сказал:

Это ты далеко полез. Все просто. Поврежден вражеский корабль. Не суть. Аэродром, порт, завод. Один проанализировал данные и дал вердикт, что корабль слегка поврежден, привел фотодоказательства. Второй заявил, что все утонул или вот-вот, и вывалил какие-то бредни с телеги или какой-нибудь помойки. Третий привел свежие данные о потерях, где корабль капут. Завод , самолет, кто не верит, тот вражина. И вот проходит три месяца и опять информация об атаку на этот корабль. Кто из троих заслуживает доверия? 

Мадяр сказал, что удары по кораблём наносятся так, чтобы их не затопить. Ничто не мешает епнуть дроном в р-н ватерлинии. Это речные корыта не такие прочные как океанский танкеры. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, ks6 сказал:

Из этого одного или нескольких пазлов можно , теоретически,  составить верную картину , но далеко не всегда . 

И что из того , что ты составил верную картинку ? Как происходит борьба в твоем мозгу , когда там две концепции : истинна ,  у которой большинство фактов  и заблуждение  , которое основано на мнениях других. 

Что в итоге побеждает в стандартной ситуации -  относительно теплой ванной ?

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

Я слухав на пляжі )

Спочатку було трохи дивно від такого потужного неадеквату, але потім стало просто вже нудити від нього ))

Знайшов у текстовому вигляді програмну промову Голта - а там ще три години тексту ))) Заради однієї фрази )))

Сцуко, та тітка була йобнутою на всю голову.

Ну і взагалі, трохи попахує плагіатом із "Залізної п'яти" Джека Лондона.

Можлива ,не набагато пізніше писалось. 

Нудота, але загалом по діагоналі читабельно

Але основний висновок який я зробив з тієї книжки, треба намагатись ізольоаувати  себе від довбрjoбів. 😎 

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, рыбак сказав:

Из этого одного или нескольких пазлов можно , теоретически,  составить верную картину , но далеко не всегда . 

И что из того , что ты составил верную картинку ? Как происходит борьба в твоем мозгу , когда там две концепции : истинна ,  у которой большинство фактов  и заблуждение  , которое основано на мнениях других. 

Обычно картина описывается выражением "пока жареный петух не клюнет" )

Посилання на коментар

16 минут назад, sergio сказал:

Мадяр сказал

Вы тоже можете говорить...

Тока это ничего не изменит - хер там воздушным дроном утопишь подобную лоханку

Не всякой торпедой его булькнешь...

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

7 минут назад, рыбак сказал:

. И что из того , что ты составил верную картинку ? Как происходит борьба в твоем мозгу , когда там две концепции : истинна ,  у которой большинство фактов  и заблуждение  , которое основано на мнениях других. 

Вы можете задать такой вопрос ии , можете поискать научнве работы , можете прибегнуть к фактам , которые мы знаем.

Дам подсказку :

" А ведь настоящее, несомненное горе даже феноменально легкомысленного человека способно иногда сделать солидным и стойким, ну хоть на малое время; мало того, от истинного, настоящего горя даже дураки иногда умнели, тоже, разумеется, на время; это уж свойство такое горя.".

Ф.М. Достоевский.

Посилання на коментар

16 хвилин тому, sergio сказав:

Але основний висновок який я зробив з тієї книжки, треба намагатись ізольоаувати  себе від довбрjoбів. 😎 

Такий висновок тягнеться через всю книжку тому, що сама авторка була явною соціофобкою і аутисткою )

І та книжка в основному заходить технократам-аутистам, які полюбляють стратегію "Hide" ))

Стратегія "Run" - вона ефективніша - щоб не отримати бампером по лобі, достатньо не стовбичити посеред дороги )))

Як казав Дон Хуан - мене там просто не буде ))))

Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

Ф.М. Достоевский.

Я даже не сомневался, что в конце этой писанины появится цитата из ебанька толстоевского )

Посилання на коментар

от   чому  критичне ставлення до піхвоти хлопцю  необхідно прищеплювати змалечку 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

14.07.2026 в 14:23, vadimv сказав:

Головною причиною є сонячна активність. 

Цитата

Останнім часом спалахи та геомагнітні бурі відбуваються частіше, ніж зазвичай, адже зараз Сонце перебуває майже на максимумі свого 11-річного циклу.

Задав питання Gemini, відповідь:

Цитата

Рівень сонячної активності за останні роки суттєво зріс: наприкінці 2024 та у 2025 роках Сонце досягло піку свого 25-го 11-річного циклу, значно перевершивши початкові прогнози вчених. Цей максимум виявився найпотужнішим за останні два десятиліття. [1, 2, 3]

Перевищення прогнозів: Максимальна кількість сонячних плям і спалахів виявилася на 30% вищою, ніж у попередньому циклі. Пікові показники перевищили початкові очікування експертів у півтора раза. [1]

Потужні виверження: Сонце регулярно генерує екстремальні спалахи класу X, які супроводжуються корональними викидами маси. Наприклад, сильні сонячні бурі призвели до появи полярних сяйв у багатьох регіонах, де вони зазвичай не спостерігаються. [1, 2]

Поточний стан (2026 рік): Наразі Сонце перейшло пікову межу

Ну і до чого тут людська активність, промисловість і викиди автомобілів?

А просто зручний спосіб знищити економіку Європи.

• Лайк 1
Посилання на коментар

55 хвилин тому, sergio сказав:

Я на читалці "Атлант розправив плечі" читав. Бля, як я намучиіся від того іпучого інтерфейсу. Тепер або фізична книга, або планшет. 

Що за читалка? Що не так з інтерфейсом?

Посилання на коментар

1 годину тому, Canton сказав:

поймешь откуда погоняло прилипло...

От хто-хто, а штопаний кантон би промовчав. Обговорення аватарок це звісно в приклад високого інтелекту. 

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

31 хвилину тому, vadimv сказав:

Я даже не сомневался, что в конце этой писанины появится цитата из ебанька толстоевского )

Послухайте їхню аналітику навколишнього кіздєца, вони там усі їбаньки, 

https://www.facebook.com/share/p/18yN2Epvoh/?mibextid=wwXIfr

Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

Що за читалка? Що не так з інтерфейсом?

Розмір текста нормально,не выставиш, зміна сторінок теж гемор все якимись ривками, траходром поки скачаеш(я на планшеті не стільки качаю, як просто онлайн читаю) 

IMG_20260718_123506.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Розмір текста нормально,не выставиш, зміна сторінок теж гемор все якимись ривками, траходром поки скачаеш(я на планшеті не стільки качаю, як просто онлайн читаю) 

А ще екран без підсвічування, не сенсорний і чорно-білий )

Недопланшет, карочє. Як оті недомобілі ))

Посилання на коментар

38 хвилин тому, vadimv сказав:

Такий висновок тягнеться через всю книжку тому, що сама авторка була явною соціофобкою і аутисткою )

І та книжка в основному заходить технократам-аутистам, які полюбляють стратегію "Hide" ))

Стратегія "Run" - вона ефективніша - щоб не отримати бампером по лобі, достатньо не стовбичити посеред дороги )))

Як казав Дон Хуан - мене там просто не буде ))))

Від долі не втечеш

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

А ще екран без підсвічування, не сенсорний і чорно-білий )

Недопланшет, карочє. Як оті недомобілі ))

Та то малій років -10 тому купили, бюджетне мабуть. Я теж вважаю, що дурно викинуті гроші. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...