Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Так його недавно тцк пресануло,хоч в нього якість там папери є. А цей вже у військах, хоча в нього колишня дружина служить в ЗСУ. а дитина на ньому. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, sergio сказав: У чувака офігенеий інгліш😎 Британський акцент, ну його нах, легше вже індусів розуміти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) ⚡️Раз на 50–100 років росіянам давали пиз ди, але це перша у їхньому житті війна, коли українці воюють проти них. Їм пиз да, — Мадяр Змінено 3 години тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 49 минут назад, Вячеслав63 сказал: А цей вже у військах, хоча в нього колишня дружина служить в ЗСУ. а дитина на ньому. В мене квартиранти з хати зїхали, треба підготувати під наступних, так я зараз сижу думаю, як то дистанційно провернути.Бо 20 к /міс підвисає.Бо якщо дружина якихось майстрів візьме, то обують на рівному місці. Заавтра свого батю засилаю, він хоч і не такий спец, як я але хочаб, щоб лампочки поміняв та оцінив і пофоткав інші косяки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 54 минуты назад, karbo сказал: Британський акцент, ну його нах, легше вже індусів розуміти А точніше шотландський. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, sergio сказав: А точніше шотландський. Мені на цих акцентах штора завжди падає, американський англійський значно простіший 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, karbo сказал: Мені на цих акцентах штора завжди падає, американський англійський значно простіший Включив перекладач. Чувукк каже:"Вчора я продав кольорового металу, трохи більше ніж на 7700 фунтів. Це більше ніж я очікував" Йобані ТЦКашники, яка каса мимо мене проходить. Ну не хай не така, але в принципі... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, US7IGN сказав: Не збираюся нікого ні в чому переконувати. Я був в горах десятки разів на різних машинах. Краще за всіх показала доїхати за добу з Луганська на Полонину Руну ця Гори у всіх різні https://www.facebook.com/share/1CiqpANDSn/?mibextid=wwXIfr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 годин тому, vadimv сказав: Джимнік ) Попу лярна тачка. Знайома закрила збір за два тижні. Пів ляма назбирала на нову машину чоловіку, що служить. Я думав, що вже ніхто не донатить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 годин тому, US7IGN сказав: можна провести маленький експеримент - лобове зіткнення новенького джимні з салону та відновленої секвойі з американської помийки за ті ж гроші... або лягти в кожній спати витягнувши ноги. або посадити сім'ю і поїхати відпочивати кудись... На хера брати сім’ю, якщо можна взяти на відпочинок секвою і сексініку? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, ozor сказал: Попу лярна тачка. Знайома закрила збір за два тижні. Пів ляма назбирала на нову машину чоловіку, що служить. Я думав, що вже ніхто не донатить. Для фронта потрібно?! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 10 хвилин тому, sergio сказав: Для фронта потрібно?! Ну тіпа да, в нього зараз якась секвоя, чи амарок здоровенний, хотів джимнік нєпрімєтний, Тепер має. Змінено 2 години тому користувачем ozor 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 14 хвилин тому, sergio сказав: Для фронта потрібно?! На одну людину, її бронік та автомат із БК. Або маркітантку Піпелац для компактних людей, я не оцінив цю "ниву" 😉 Мої знайомі здебільшого люблять L200, але як на мене, вона трохи тіснувата на водійському місці. Хоча, може, це через те, що праворулька була, коли переганяв то було незвично, тому так і здалося. Змінено 2 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 22 минуты назад, ozor сказал: На хера брати сім’ю, якщо можна взяти на відпочинок секвою і сексініку? Та Сексініку хоть вживу хтось бачив? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) он бидло-самкам не має чим зайнятися - весь вечір бухають. а могли б з користю здоров'я віддати Змінено 2 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 15 минут назад, ozor сказал: Ну тіпа да, в нього зараз якась секвоя, чи амарок здоровенний, хотів джимнік нєпрімєтний, Тепер має. Так туди ні турель з еулементом её поставиш на пораненого не вивезеш.. 🤔 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому До 90% випадків мобілізації супроводжуються порушеннями прав людини - Лубінець www.ukrinform.ua/rubric-society/4146429-do-90-vipadkiv-mobilizacii-suprovodzuutsa-porusennami-prav-ludini-lubinec.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 минут назад, DmiVady сказал: На одну людину, її бронік та автомат із БК. Або маркітантку Піпелац для компактних людей, я не оцінив цю "ниву" 😉 Мої знайомі здебільшого люблять L200, але як на мене, вона трохи тіснувата на водійському місці. Хоча, може, це через те, що праворулька була, коли переганяв то було незвично, тому так і здалося. Я теж думаю, що на мій зріст хіба Джимнік кабріо треба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 минуты назад, ozor сказал: Ну тіпа да, в нього зараз якась секвоя, чи амарок здоровенний, хотів джимнік нєпрімєтний, Тепер має. В нас кожному пересічниму ЗСУшнику можуть легко 5ї00 к на тачку задонатмтм? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 0,5 к - це півтори 10-річні ельки в повністю справному стані з доставкою до залізничного вокзалу великого міста... Але якщо воно справді потрібне... то там, де потрібно, краще видно, на що витрачати кошти. Змінено 1 година тому користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 хвилин тому, sergio сказав: Так туди ні турель з еулементом её поставиш на пораненого не вивезеш.. 🤔 Там бралось за потребою, задачі різні бувають, відімо, йому саме це потрібно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 хвилин тому, sergio сказав: В нас кожному пересічниму ЗСУшнику можуть легко 5ї00 к на тачку задонатмтм? Теж був впічатльон, я думав, буде пів року збирати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 26 хвилин тому, sergio сказав: Та Сексініку хоть вживу хтось бачив? Намагайся в лічку писати, чи зроби вигляд, що тіпа байкер, і хочеш мотоцикл придбати. Хоча б фотки будуть. Вже, якось життя полегшить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, ozor сказал: Намагайся в лічку писати, чи зроби вигляд, що тіпа байкер, і хочеш мотоцикл придбати. Хоча б фотки будуть. Вже, якось життя полегшить. Та просто цікаво чи там щось спільного з ніком є, чи просто завищена самооцінка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 21 годину тому, Дощ сказав: 22 години тому, karbo сказав: Драпатий з Федоровим прийнятне рішення Ти дебіл, з драпатого головком як з кози пістолет, він рік чохли знімати буде Тримай, бажаю тобі бути таким же дебілом з умінням краще звідси бачити ситуацію, як ти у себе під носом 🤣 ❗️ Олександра Сирського звільнено з посади головнокомандувача ЗСУ. Новим головнокомандувачем стане Михайло Драпатий, заявив Зеленський у зверненні. Також сьогодні Зеленський запропонував Федорову «достойну» посаду у владі щодо розвитку технологічної складової держави. Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз