vadimv Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 1 година тому, karbo сказав: якось проживу, якщо доживу 😅 www.instagram.com/reels/DYz_tvOIBke/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: www.instagram.com/reels/DYz_tvOIBke/ А можна своїми словами?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 16 хвилин тому, outdoor24 сказав: Нажаль, крім опції сивочолого мудака, був лише варіант зіпсувати бюлетень. Жалкую що не скористався. Нічого, потрапиш у скелю, сивочолий мудак вже й не таким мудаком виглядатиме А міг би на чілі сидіть і роттердам+ обсирать 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Тільки що, Дощ сказав: Нічого, потрапиш у скелю, сивочолий мудак вже й не таким мудаком виглядатиме Якось не дуже з вас політрук. Так козу не продаси. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 22 хвилини тому, outdoor24 сказав: Якось не дуже з вас політрук. Так козу не продаси. Та да, психолог з мене не особо, не той ВОС. Та й пох на проблеми ухилянтів, як і їм на мої Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 57 хвилин тому, karbo сказав: А можна своїми словами?)) www.instagram.com/reels/DaaftFWIA2D/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: www.instagram.com/reels/DaaftFWIA2D/ Послати і я можу, просив своїми словами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 47 хвилин тому, Дощ сказав: Нічого, потрапиш у скелю, сивочолий мудак вже й не таким мудаком виглядатиме А міг би на чілі сидіть і роттердам+ обсирать Ви оправдуєте Роттердам+? Змінено 19 годин тому користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 2 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Ви захищаєте Роттердам+? дядько, вчить економіку)) інтернет є, то й до будь-якої бібліотеки сходити можете 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 година тому, DmiVady сказав: Спробуйте завтра сходити в магазин і купити мішок шапок, чи по інтернету закажіть Я краще в аптеку бо щось остання зміна ліків погіршила стан. Треба повертати попередню схему. А щодо перемоги, так я кожен день себе перемагаю, а на інше давно пох... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 1 час назад, Вячеслав63 сказал: Ви оправдуєте Роттердам+? Эта другое. © 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 2 години тому, US7IGN сказав: Я краще в аптеку бо щось остання зміна ліків погіршила стан. Треба повертати попередню схему. А щодо перемоги, так я кожен день себе перемагаю, а на інше давно пох... Тримайтеся 💪 " ... згинуть!" Ось вам перемоги від Філла © Філл все ще малює) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому ⚡ВСУ нанесли удар по складу Wildberries в Симферополе. По нашим данным, склад Wildberries в оккупированном Симферополе полностью сгорел. ❗️Логистический центр Wildberries в Твери, предположительно, подвергся атаке, сообщает Exilenova+. По подсчетам читателя Ateo Breaking, за последние полчаса в Твери прогремели 13 взрывов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 8 годин тому, karbo сказав: По якому нормативному документу не представляє документів на вимогу поліції? У тебе логіка Доща, все одно не дійде. Один раз відповім. За відмову пред'являти документ передбачено адміністративне покарання. P.S. "представляє" - Colombia pictures))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 18 минут назад, XL.pro сказал: За відмову пред'являти документ передбачено адміністративне покарання. Нет такого. Может у человека отсутствуют документы физически. Нет статьи которая предусматривает штраф за отсутствие при себе паспорта. На себе проверено неоднократно. Просто врач тот реально начал хамить, мог спокойно предложить составлять протокол задержания, он вроде начал, потом психанул чего-то, начал руками махать. Проблема ментов в явном превышении. Не хватило навыков и физухи, просто одеть наручники и составить протокол задержания за злостное неповиновение, благо на камере доказательства были. Устроили деревенскую драку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 4 часа назад, karbo сказал: ⚡ВСУ нанесли удар по складу Wildberries в Симферополе. По нашим данным, склад Wildberries в оккупированном Симферополе полностью сгорел. ❗️Логистический центр Wildberries в Твери, предположительно, подвергся атаке, сообщает Exilenova+. По подсчетам читателя Ateo Breaking, за последние полчаса в Твери прогремели 13 взрывов. там ще й розчленінградський хаб зазнав ураженнь . Мабуть , Амазон на конкурентів наводить - ібо нєxyй було так підставлятися . Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 5 годин тому, DmiVady сказав: Ось вам перемоги від Філла що дає підстави вважати що у українців відбулося поведінкове коригування, а у кацапів не відбудеться? так їм ще нагадають як діди в члєнінградє мерзли... все було б чудово якби не запізнення зі всім в 2-3 роки... поки товстий худіти буде, населення України ще вдвічі скоротиться і мабуть мета війни буде досягнута. - вам з населенням чи без? - без - тоді ще пару років доведеться зачекати (с) анекдот часів чучми 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 8 часов назад, Вячеслав63 сказал: Ви оправдуєте Роттердам+? -Петька приборы? -двадцать. -Что двадцать? -А что приборы?.....(с.) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 хвилини тому, ks6 сказав: Нет такого. Может у человека отсутствуют документы физически. Нет статьи которая предусматривает штраф за отсутствие при себе паспорта. На себе проверено неоднократно. Просто врач тот реально начал хамить, мог спокойно предложить составлять протокол задержания, он вроде начал, потом психанул чего-то, начал руками махать. Проблема ментов в явном превышении. Не хватило навыков и физухи, просто одеть наручники и составить протокол задержания за злостное неповиновение, благо на камере доказательства были. Устроили деревенскую драку. просто вам тупі менти потраплялися. колись зустрінеться розумний. або просто по голові дадуть без всяких повноважень і підстав бо це державна політика. як в тому анекдоті, дивитися треба на дорогу та машини, а не світлофори... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 4 минуты назад, US7IGN сказал: просто вам тупі менти потраплялися. колись зустрінеться розумний. або просто по голові дадуть без всяких повноважень і підстав бо це державна політика. як в тому анекдоті, дивитися треба на дорогу та машини, а не світлофори... Я понимаю. И не веду себя как тот врач. Проблема врача в отсутствии опыта общения в таких ситуациях. Было бы у него пара, тройка десятков подобных ситуаций, задержаний и т.д. то и понимал бы. Его конкретно спровоцировали на злостное неповиновение. Менты и боди -камеры под это включили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 10 годин тому, karbo сказав: Послати і я можу, просив своїми словами Своїми словами це вже було багато разів, навіщо повторювати? Нє, якщо треба, я можу повторити - людство створило новий домінуючий вид реплікаторів. Цей домінуючий вид скоротить чисельність популяції шкіряних мішків у оптимістичному варіанті разів в 10, в песимістичному - до 0. Це так сказать на макрорівні. На мікрорівні геніальну ідею спокійно жити на пенсії в Україні я навіть коментувати не буду, бо безперервний срач вже трохи набрид. Змінено 9 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 22 хвилини тому, US7IGN сказав: просто вам тупі менти потраплялися. колись зустрінеться розумний. або просто по голові дадуть без всяких повноважень і підстав бо це державна політика. як в тому анекдоті, дивитися треба на дорогу та машини, а не світлофори... І найгірше, що після заморозки/зупинення війни таких людей буде дуже багато: - дав по їбалу - фізо, - протягнув квадроциклом по землі - це армія, тут люди гинуть .... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Вчера услышал интересную историю от плиточника. Короче месяц назад его прихватили менты в Киеве, отвезли в ТЦК. Он в розыске не светился, но данные не обновлял в свое время. Отказался от прохождение ВЛК, тонкостей не знаю, выписали ему 17000 грн. и отпустили. Он оплатил, сейчас гуляет, но это никак не гарантирует повторного задержания. Не били, да и он достаточно здоровый, не каждый будет пытаться. Может чего не договаривает. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 минуту назад, ks6 сказал: Может чего не договаривает. 100% Никто бы не отпустил, если брони нет. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз