рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) В 22.07.2026 в 20:11, ks6 сказал: Опять все переворачиваешь. Тема была, что за праздные слова на суде отвечать придется. Так я только за, фильтровать как бы нужно. Вопрос кто спросит, а у тебя ответа нет. Сам же написал что со слов своих оправдаешься или осудишься. Если вернуться к диалогу ранее. Тогда было с твоей подачи дано определение , что вся тут публикуемая "отсебятина "- есть субъективное мнение. Но Ты утверждал , что Твое мнение обосновано - подтверждено тем , что Ты считаешь фактом . Я тебе задал вопрос вполне логичный :"ты уже готов за себя отвечать ?"- т.е отвечать за свое , как Ты утверждал, обоснованное "фактами " мнение. Ты мне пишешь :"Опять все переворачиваешь". И так же пишешь : " Если ты что-то заявляешь, а обосновать не можешь, зачем это делать?" . Ну , и , толку от твоих словесных " обоснований " твоего мнения , если ты не готов за него отвечать делом ? - это логичный вопрос или " перекручивание " ? Об этом ( в том числе ) и идет речь в цитате из Евангелия . Если считаешь , что ты за свои праздные слова не будешь нести ответственности , то это твое мнение. И судя из твоих же цитат - пустопорожний треп , а не " факты" , как ты это называешь. Т.е сам ты выражаешь , на самом деле , ничем необоснованное мнение , за него отвечать никак не намерен , и с меня требуешь обоснование за мою цитату : " зачем это делать ?". Так ты за себя отвечай , прежде чем с других спрашивай . И если уж ты подтвердишь свои слова ( мнения ) действиями, то будь готов к справедливому - равноценному ответу от того , у кого тоже есть свое мнение "основанное на фактах" . Змінено 5 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 20 хвилин тому, Canton сказав: Хто бы мог подумать? Це як про політику. Все ж таки поляки не українці... www.instagram.com/reel/DbJJzjKjGcD/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 минут назад, US7IGN сказал: Це як про політику. Все ж таки поляки не українці... www.instagram.com/reel/DbJJzjKjGcD/ лешек - агент кдб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 хвилину тому, Бездомный сказав: лешек - агент кдб досвід роботи на держслужбі безумовно навчив мене знати та найобувати систему краще Змінено 5 годин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 минут назад, US7IGN сказал: досвід роботи на держслужбі безумовно навчив мене знати та найобувати систему краще то просто карта так лягла , що не перетворили його на польського овоча Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Заебли тупорылые... ❗️росія вдарила по одному з полігонів, де проходила виставка озброєння: є загиблі та руйнування Про це повідомив засновник компанії-виробника оборонної продукції First Contact та учасник бойових дій Валерій Боровик. Імовірно, мова може йти про сьогоднішню балістичну атаку на Київщину. Подробиць наразі немає.(С) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, Canton сказал: Заебли тупорылые... Необучаемые.....( 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 час назад, dvr002 сказал: виродки, серед білого дня вдарили балістикою 14 минут назад, Canton сказал: Заебли тупорылые... ❗️росія вдарила по одному з полігонів, де проходила виставка озброєння: є загиблі та руйнування Про це повідомив засновник компанії-виробника оборонної продукції First Contact та учасник бойових дій Валерій Боровик. Імовірно, мова може йти про сьогоднішню балістичну атаку на Київщину. Подробиць наразі немає.(С) Так і є, тільки то не полігон, від мене то десь меньше км, 3 шт. в одне місце з інтервалом в 3-5 хв., подейкують багато чого, але жертв судячи по виттю сирен ..., а вже пройшло біля 2 год. ..., все перекрито, навіть у нас на селі..., такої сили вибухів за всю війну я ще не чув..., страшно і сумно... Пишуть вже: t.me/gnapinfo/4495 Змінено 5 годин тому користувачем hause 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Этот плакат - это горькая ирония? Оцените адекватность и разум , после всех ранее звучавших заявлений и советов от этих же самих советников . И эти люди советуют " как правильно ковыряться в носу " Змінено 5 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 32 хвилини тому, Canton сказав: Заебли тупорылые... ❗️росія вдарила по одному з полігонів, де проходила виставка озброєння: є загиблі та руйнування Про це повідомив засновник компанії-виробника оборонної продукції First Contact та учасник бойових дій Валерій Боровик. Імовірно, мова може йти про сьогоднішню балістичну атаку на Київщину. Подробиць наразі немає.(С) Флеш теж беспечний ангел Сергій Флеш 1 год · Друзі дякую, зі мною все нормально. Команда жива. Змінено 5 годин тому користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 23 хвилини тому, hause сказав: Так і є, тільки то не полігон, від мене то десь меньше км, 3 шт. в одне місце з інтервалом в 3-5 хв., подейкують багато чого, але жертв судячи по виттю сирен ..., а вже пройшло біля 2 год. ..., все перекрито, навіть у нас на селі..., такої сили вибухів за всю війну я ще не чув..., страшно і сумно... Пишуть вже: t.me/gnapinfo/4495 Драпатого підставляють? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, МаТраС сказав: Флеш теж не безпечний ангел Сергій Флеш 1 год · Друзі дякую, зі мною все нормально. Команда жива. Щось я вже хвилююся за нього... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) може їх все таки зібрати в одному місці? Змінено 4 години тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому novyny.live/tck-uk/v-ukrayini-zbilshuiut-grupi-opovishchennia-ttsk-golova-povernis-zhivim-poiasniv-prichinu-336793.html Цікаво, цей персонаж інвалід і мати трьох дітей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 годин тому, US7IGN сказав: що дає підстави вважати що у українців відбулося поведінкове коригування, а у кацапів не відбудеться? так їм ще нагадають як діди в члєнінградє мерзли... все було б чудово якби не запізнення зі всім в 2-3 роки... поки товстий худіти буде, населення України ще вдвічі скоротиться і мабуть мета війни буде досягнута. Так, згоден із вами. Сам усе це спостерігаю, і волосся часом стає дибки... А попереду ще кілька надважких років. 🧘♂️ Та й після них, якщо те "після" взагалі настане... Не всеремося. Хоча рибалити зі спінінгом мені подобалося значно більше. 5 годин тому, DimaF сказав: Как по мне - не слишком очевидные приоритеты. Лучше бы дальше долбали нефтянку, ибо смотрю бенз у них появился, ну кроме Крыма. Переробні потужності здебільшого роздовбали. Тепер треба чекати, поки їх відновлять, а для цього ще й потрібен критичний підсанкційний імпорт. Відновлять, тоді можна буде бити знову. Може, просто лупити по бочках не так вигідно, хоча й вони відновлюються не за один день. Кожна така атака коштує овердохуя грошей та зусиль. Якби наші боти й псевдопатріоти в темі не були такими недолугими, вони б зібрали один нормальний пост з усіма OSINT-верифікаціями. Окремо кожен епізод не надто помітний, але якщо скласти все докупи, масштаб операції та її наслідків уже виглядає суттєво. Але маємо що маємо. Замість цього вони поститимуть скрини з каналів Маш Залупиних за заданими темами. Та й хєр із ними, їм зарахується. 🧘♂️ Та й операція "велберіс" більшості українців зайшла. Схоже, влада розраховує, що нехай краще люди дивляться, як палають китайські самотики, ніж думають про те, що відбувається в них під носом і до чого все йде 🧘♂️ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 44 хвилини тому, DimaF сказав: Необучаемые.....( Хто саме? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 годин тому, DimaF сказав: Как по мне - не слишком очевидные приоритеты. Лучше бы дальше долбали нефтянку, ибо смотрю бенз у них появился, ну кроме Крыма. Чекають поки відновлять нпз. Судячи по реакції росіян удари по складах дуже чутливі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 годин тому, XL.pro сказав: У тебе логіка Доща, все одно не дійде. Один раз відповім. За відмову пред'являти документ передбачено адміністративне покарання. P.S. "представляє" - Colombia pictures))) Це відмова виконання розпоряджень поліції. Далі слідує силове затримання. Своїми адміністративними фантазіями можеш підтертися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Схоже, влада розраховує Що Зеленський сказав про наступні кроки у переговорах і перспективи на зиму www.bbc.com/ukrainian/articles/cx2m5kk45z6o Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 минуты назад, XL.pro сказал: Хто саме? Военно-политическое руководство страны. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 години тому, ks6 сказав: А тут стокилограммовый спортик с криминальным и тюремным прошлым, который смотрит на тцк как на мелочь пузатую. Много есть людей готовых физически воздействовать на такого? Который не собирается никак сотрудничать? Та ніхрена твій зек не зробить проти двох трьох екіпажів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Що Зеленський сказав про наступні кроки у переговорах і перспективи на зиму www.bbc.com/ukrainian/articles/cx2m5kk45z6o Я щиро сподіваюся, що цей пост не для мене. Ви ж мене за дЄбіла не вважаєте? "Яка різниця, що волає голова, якою грають у футбол " © Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 години тому, sergio сказав: Дивлюсь за тим, чуваком з Франека, купив собі будинок біля Чикаги, зараз іншому допомагає переїжджати, той за 365 купив, там навпроти нього теж українці купили. Було и мені коло 30ти, теж би через Карпати звалив. Але куле вже рипатись на старості років. Тпс закінчиться і хто за хату банку заплатить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Я щиро сподіваюся, що цей пост не для мене. Ви ж мене за дЄбіла не вважаєте? "Яка різниця, що волає голова, якою грають у футбол " © не сприймайте все на себе. інколи банан це просто банан (с) анекдот про доньку Фрейда хоча і визнання ним дупи це вже неабияке досягнення порівняно з шашликами 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 10 хвилин тому, DimaF сказав: Военно-политическое руководство страны. Ці теж звісно пальцем роблені, але до чого тут вони, якщо захід організований асоціацією виробників. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз