XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 13 хвилин тому, DimaF сказав: Военно-политическое руководство страны. Правильно розумію, політичне керівництво дало вказівку розмістити склади з боєприпасами у Вишневому (в забороненому місці, поруч житлова забудова), після прильоту змінило керівництво Оборонпрому і відбулося повторне влучання? А тепер, політичне керівництво вирішило провести виставку озброєння і наказало про це сповістити у соціальних мережах? Чи все таки не піддається навчанню хтось інший? ❗️"У ЗСУ вже давно заборонено проведення заходів, і публічних заходів, бо це безпека", — речник ПС Ігнат Змінено 1 година тому користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, outdoor24 сказал: якщо захід організований асоціацією виробників. Виробникив чого, морозива?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, outdoor24 сказав: Ці теж звісно пальцем роблені, але до чого тут вони, якщо захід організований асоціацією виробників. Від нерозуміння ситуації. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, XL.pro сказал: Чи все таки не піддається навчанню хтось інший? Инопланетяне?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, XL.pro сказав: Правильно розумію, політичне керівництво дало вказівку розмістити склади з боєприпасами у Вишневому (в забороненому місці, поруч житлова забудова), після прильоту змінило керівництво Оборонпрому і відбулося повторне влучання? А тепер, політичне керівництво вирішило провести виставку озброєння і наказало про це сповістити у соціальних мережах? Чи все таки не піддається навчанню хтось інший? ❗️"У ЗСУ вже давно заборонено проведення заходів, і публічних заходів, бо це безпека", — речник ПС Ігнат хто ж це постійно робить? і чиї представники сьогодні не постраждали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, DimaF сказав: Инопланетяне?? Ухилянти (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, DimaF сказав: морозива ***озива приватні miltech компанії організували захід. звісно якийсь формальний дозвіл від ОВА мабуть є, але це пройоб організаторів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 минут назад, karbo сказал: Тпс закінчиться і хто за хату банку заплатить? Продасть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, outdoor24 сказал: ***озива приватні miltech компанії організували захід. звісно якийсь формальний дозвіл від ОВА мабуть є, але це пройоб організаторів. МО по любому в курсе должно было быть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, US7IGN сказал: Це як про політику. Все ж таки поляки не українці... www.instagram.com/reel/DbJJzjKjGcD/ А Кравчук не міг набухатись Ельцина , чи деребаном ЧМП займався, не до того було?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 44 минуты назад, US7IGN сказал: novyny.live/tck-uk/v-ukrayini-zbilshuiut-grupi-opovishchennia-ttsk-golova-povernis-zhivim-poiasniv-prichinu-336793.html Цікаво, цей персонаж інвалід і мати трьох дітей? Бля. Треба починати рити земляку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому t.me/c/2080470373/7598 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 58 хвилин тому, МаТраС сказав: Флеш теж беспечний ангел Сергій Флеш 1 год · Друзі дякую, зі мною все нормально. Команда жива. міг би відразу так і написать) Друзі, я там не був і не планував бути на цьому полігоні. Я написав для друзів на сторінці, що зі мною все гаразд, адже всі знають, що я часто буваю на таких заходах Таких різніх заходів проводиться десятки( якщо не сотні). Коли я бачу ризики, я на полігон не їду. Ризики, через які я не їду: - відсутність укриття - анонс в інтернеті - величезна кількість учасників - зона досяжності балістики - ранній анонс місця проведення 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, sergio сказал: Бля. Треба починати рити земляку. Под басиком) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Садовий вважає, що всі чоловіки в Україні повинні проходити військову підготовку та бути готовими до оборони країни, і навів як приклад модель Ізраїлю. «Я б на сьогоднішній день вводив правило, що всі чоловіки повинні проходити військову службу і бути готові захищати державу, як це є на прикладі того ж самого Ізраїлю. У нас немає іншого виходу», — сказав він.такі заходи здійснюються з узгодженням військової адміністрації. це одна з її функцій... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, sergio сказав: Бля. Треба починати рити земляку. Заодно й гриби перевірте. Батько прислав. І це не якісь грибні ліси Полтавщини, а просто посадка біля дач. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 20 хвилин тому, sergio сказав: Продасть. Який тоді був резон купувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 10 хвилин тому, sergio сказав: t.me/c/2080470373/7598 Для чого ти постиш закритий канал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 22 години тому, sergio сказав: Піти попрацвати, попробувати?! Щось не хочеться. Доведеться оренду піднімати. 😎 Абєрєжна с підйомом. В гілці присутні толстоєвці, старуха процентніца вже допідіймалась. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 9 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: сказав він А він не сказав чи його сини вже стали доньками чи де саме вони воюють? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому 22 минуты назад, МаТраС сказал: міг би відразу так і написать) Друзі, я там не був і не планував бути на цьому полігоні. Я написав для друзів на сторінці, що зі мною все гаразд, адже всі знають, що я часто буваю на таких заходах Таких різніх заходів проводиться десятки( якщо не сотні). Коли я бачу ризики, я на полігон не їду. Ризики, через які я не їду: - відсутність укриття - анонс в інтернеті - величезна кількість учасників - зона досяжності балістики - ранній анонс місця проведення Захистились ... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 18 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Садовий вважає, що всі чоловіки в Україні повинні проходити військову підготовку та бути готовими до оборони країни, і навів як приклад модель Ізраїлю. «Я б на сьогоднішній день вводив правило, що всі чоловіки повинні проходити військову службу і бути готові захищати державу, як це є на прикладі того ж самого Ізраїлю. У нас немає іншого виходу», — сказав він.такі заходи здійснюються з узгодженням військової адміністрації. це одна з її функцій... думаю Серджіо не відмовиться потренуватися з ним на одному полігоні, спати в одному наметі та їсти з одного баняка 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 1 хвилину тому, hause сказав: Захистились ... природній відбір в реальних умовах. якби все обладнання таке випробування проходило, то залишалися та закупалися б тільки реально робочі рішення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: думаю Серджіо не відмовиться потренуватися з ним на одному полігоні, спати в одному наметі та їсти з одного баняка Не доводить до гріха 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 9 хвилин тому, sergio сказав: Не доводить до гріха 😏 та можете і присунути пару раз, не такий вже і гріх. Папа таке вже давно схвалює https://ru.wikipedia.org/wiki/Права_ЛГБТ_в_Ватикане Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз