Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

38 минут назад, DimaF сказал:

400 гривен.

В следующий раз лет через 5 поймали бы)

Да ХЗ

Их как-то докуя стало в последнее время. А сейчас до моего села доехать в двух местах могут стоять +так шарятся. Просто я ещё в начале апреля не знал, что такая опа будет. и машину на прикол ставить придётся. 

Пы. Сы. Люди больше теряют чем сто евреев на годовую цывилку. 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, sergio сказал:

Их как-то докуя стало в последнее время. А сейчас до моего села доехать в двух местах могут стоять +так шарятся.

У нас их тоже дофига, но в основном вынюхивают вчерашний перегар и смотрят по базам не ухилянт ли ты.

Посилання на коментар

3 минуты назад, DimaF сказал:

У нас их тоже дофига, но в основном вынюхивают вчерашний перегар и смотрят по базам не ухилянт ли ты.

Меня пока со страховкой мудохали один мент остановил машину которая навстречу ехала. Не был включён ближний свет вне НП. Так, что им пох за что доепывать , но перегар то джекпот. 😸 

• Хаха 1
Посилання на коментар

горить мегасклад Wildberries  у підмосковному Калединому і воєнний завод в підмосковному Чехові 

www.dw.com/ru/ataki-vsu-gorat-sklad-u-haba-wb-v-koledino-i-cehovskij-regeneratnyj-zavod/a-78138628

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Бездомный сказав:

горить мегасклад Wildberries

За посиланням вказано що склад вайлдберіз не горить. Поки що

• Лайк 2
Посилання на коментар

13 хвилин тому, Бездомный сказав:

горить мегасклад Wildberries  у підмосковному Калединому і воєнний завод в підмосковному Чехові 

www.dw.com/ru/ataki-vsu-gorat-sklad-u-haba-wb-v-koledino-i-cehovskij-regeneratnyj-zavod/a-78138628

ждем с прєдвкушенієм😊

Після успішних атак на склади Wildberries російські продавці та постачальники мілітарних товарів почали масово переносити свої залишки на склади Ozon. Як тільки логістика Ozon почне забезпечувати російську армію у великих обсягах, його об'єкти автоматично стануть легітимними військовими цілями. 

Компанія Ozon чітко усвідомлює загрозу. У липні 2026 року маркетплейс терміново оновив умови оферти для продавців, офіційно внісши атаки БпЛА та воєнні дії до переліку форс-мажорів.

Посилання на коментар

Обмежити в правах на власність, заблокувати всі банківські карточки, відібрати водійське посвідчення, закрити доступ до державних послуг і програм, заборонити участь у політичному житті.

Це – повний перелік каральних санкцій, які прийняла росія щодо «іноагентів».

Також це – вичерпний перелік "превентивних санкцій", які застосовував Зеленський без суду й слідства. Також це – перелік тих кар, які планують накладати на громадян, які своє життя цінують вище за інтереси торгової марки.

Дуже російський почерк простежується в тій моделі, яку залюбки збудував кавеен, упитий власною безкарністю. Філософія ставлення Держави до Громадянина в нас типово російська, монструазна. Вільний Громадянин – цілеспрямовано упосліджений, тоді як Держава самовільно знесла всі обмеження й бар’єри для себе.

Як і путін у росії, вечірній квартал штампує довгий список обов’язків без згоди Громадянина. Неозброєним оком помітно, як комедіянтам полюбилася етатична, репресивна, вертикально вишикувана система, яка базується на примусах і заборонах замість сприяння й дозволах. Без права вибору. Без згоди на це.

Борячись із росією, ми вже стали нею.  t.me/OstapDrozdovOfficial/5835

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

по закону ніхто не хоче і нікому не треба

товариш юрист, питання. Частов новинах є випадки із застосуванням пукалки типа пневмата і коментується це хуліганство із застосуванням зюрої. до 7 років. хіба там неважливо що там було, пм,ак чи флобер аюо пневмат?останній,як по мені,то геть смішно,бо не кожну пляшку розіб є))

Посилання на коментар

5 хвилин тому, МаТраС сказав:

товариш юрист, питання. Частов новинах є випадки із застосуванням пукалки типа пневмата і коментується це хуліганство із застосуванням зюрої. до 7 років. хіба там неважливо що там було, пм,ак чи флобер аюо пневмат?останній,як по мені,то геть смішно,бо не кожну пляшку розіб є))

На цьому форумі я не юрист, а звичайний флудер. По кваліфікації треба практику верховного суду дивитися. lpd.court.gov.ua/

Тут по ключових словах безкоштовно

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, МаТраС сказал:

мілко мислите...

Гора состоит из песчинок...

То показать, что изменение будет столь мелким

Посилання на коментар

1 час назад, МаТраС сказал:

мілко мислите...

Та я зауважив, що у вас після потрапляння до лав ЗСУ вже невідворотні зміни почалися. В напрямку Доща рухаєтесь. 😏 

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

3 години тому, рыбак сказав:

И откуда истоки этого всего у человека ? 

Из книжек толстоевского, откуда ж еще )

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, Бездомный сказал:

Там горит склад не ВБ а 3PL (Third Party Logistics)

cjGytZz8kueerR4fn3kaf4G1kfB8SUDsiAyoV8Qf

Змінено користувачем eam
  • Лайк 2
Посилання на коментар

15 минут назад, eam сказал:

3PL (Third Party Logistics)

cjGytZz8kueerR4fn3kaf4G1kfB8SUDsiAyoV8Qf

іноземна логістична фірма ?

Посилання на коментар

43 хвилини тому, sergio сказав:

Та я зауважив, що у вас після потрапляння до лав ЗСУ вже невідворотні зміни почалися. В напрямку Доща рухаєтесь. 😏 

Правильний напрямок :flag1:

Посилання на коментар

3 минуты назад, Бездомный сказал:

іноземна логістична фірма ?

Нет.

Площадь пораженного склада «Коледино 3PL» составляет 10 тыс. м². Компания является независимым оператором, который занимается хранением товаров, комплектацией заказов, упаковкой, маркировкой и организацией поставок для клиентов, включая маркетплейсы. Среди партнеров логистического центра, перечисленных на сайте, — розничные сети «Лемана ПРО», «Перекресток», «Лента», «Ашан», «Пятерочка», «Магнит», «Светофор», Fix Price, «Глобус», «Детский мир».

По соседству со складом 3PL находится крупнейший распределительный центр Wildberries площадью более 200 тыс. м²,

Обидно, что чуток промазали.

aux-1785226897-2026-07-28%2010.21.17.jpg

Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

Правильний напрямок :flag1:

Та да , сидеть в бункере и рассказывать " да я на колчаковских фронтах" , параллельно определять кому в окопы , кому в штурмы , а кому ко мне - в бункер - в мою команду избранных . Не забывая исправно ходить за денежным и материальным довольствием. 

- идейным тоже бабло надо , на одной идее детей не прокормишь и  жену за границу не покатаешь.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

7 минут назад, eam сказал:

Нет.

Площадь пораженного склада «Коледино 3PL» составляет 10 тыс. м². Компания является независимым оператором, который занимается хранением товаров, комплектацией заказов, упаковкой, маркировкой и организацией поставок для клиентов, включая маркетплейсы. Среди партнеров логистического центра, перечисленных на сайте, — розничные сети «Лемана ПРО», «Перекресток», «Лента», «Ашан», «Пятерочка», «Магнит», «Светофор», Fix Price, «Глобус», «Детский мир».

По соседству со складом 3PL находится крупнейший распределительный центр Wildberries площадью более 200 тыс. м²,

може  й навпаки - уразили те що треба , туди могли мерщій перекинути крам з вайлдберизу

Посилання на коментар

25 хвилин тому, eam сказав:

Нет.

нету худа без добра. все одно збитки. вб наступний

Посилання на коментар

23 хвилини тому, рыбак сказав:

Та да , сидеть в бункере и рассказывать " да я на колчаковских фронтах" , параллельно определять кому в окопы , кому в штурмы , а кому ко мне - в бункер - в мою команду избранных . Не забывая исправно ходить за денежным и материальным довольствием. 

- идейным тоже бабло надо , на одной идее детей не прокормишь и  жену за границу не покатаешь.

для того, щоб туди попасти Дощ пройшов немало і його могло вже не бути. Тому, він заслужив порівняно з героями,які тут пишуть... І хто вам сказав,що там так офігенно безпечно в нього. думаю,що якраз таки приоритетна ціль і не факт,що сильно уж захищена

• Лайк 9
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 година тому, vadimv сказав:

Из книжек толстоевского, откуда ж еще )

"Нехай мені хтось наведе аргументацію навіщо в Україні існує Міністерство культури!?

Як на мій хлопський розум, воно потрібно в країні, де існує культурна політика, а в країні, де нема культурної політики - навіщо це міністерство?

Наприклад, у Франції воно є. Це агресивне міністерство культури, яке пропагує французький стиль життя, французське мистецтво, і все це на противагу англійському-англомовному-американському.

А в Америці зовсім цим ніхто не заморочується... Найкращі в світі музеї, такі, шо просто там - десять Ермітажів в кожному заштатному якомусь Сент-Луїсі. Найкращі симфонічні оркестри, і так далі і тому подібне.

Я думаю, що міністерство культури заважає культурі, у нас це взагалі рецидив совка. В совку воно було хоча б потрібне, в совку воно виконувало ідеологічне навантаження. А яке тут воно виконує навантаження? Ніякого!

Нещодавно було бієналє в Венеції, і шо зробило міністерство культури? Абсолютно нічого. На гроші олігарха туди поїхали художники. Ну так, а нашо воно тоді? Я би всіх цих людей кинув на сільське господарство. Вони однаково не розбираються ні в мистецтві, ні в сільському господарстві. Хай борються з довгоносиком."

Лесь Подерв'янський

• Лайк 3
  • Хаха 3
Посилання на коментар

9 минут назад, US7IGN сказал:

"Нехай мені хтось наведе аргументацію навіщо в Україні існує Міністерство культури!?

Як на мій хлопський розум, воно потрібно в країні, де існує культурна політика, а в країні, де нема культурної політики - навіщо це міністерство?

Наприклад, у Франції воно є. Це агресивне міністерство культури, яке пропагує французький стиль життя, французське мистецтво, і все це на противагу англійському-англомовному-американському.

А в Америці зовсім цим ніхто не заморочується... Найкращі в світі музеї, такі, шо просто там - десять Ермітажів в кожному заштатному якомусь Сент-Луїсі. Найкращі симфонічні оркестри, і так далі і тому подібне.

Я думаю, що міністерство культури заважає культурі, у нас це взагалі рецидив совка. В совку воно було хоча б потрібне, в совку воно виконувало ідеологічне навантаження. А яке тут воно виконує навантаження? Ніякого!

Нещодавно було бієналє в Венеції, і шо зробило міністерство культури? Абсолютно нічого. На гроші олігарха туди поїхали художники. Ну так, а нашо воно тоді? Я би всіх цих людей кинув на сільське господарство. Вони однаково не розбираються ні в мистецтві, ні в сільському господарстві. Хай борються з довгоносиком."

Лесь Подерв'янський

Будь-яке міністерство існує в основному, щоб πιздити бабки. Якщо під час цього процесу випадково виходить щось хороше це  побочка... 😎 

• Хаха 2
Посилання на коментар

20 минут назад, US7IGN сказал:

Лесь Подерв'янський

Кто бы говорил бы о культуре , но только не ты  и этот автор текста- клоун. Наверное он считает свои опусы с матюками  культурой .

Есть культура и антикультура . Как отличить ? да просто :

"Культура і антикультура — це дві протилежні сили в житті суспільства: культура створює правила, розвиває людину та береже мораль, тоді як антикультура руйнує ці цінності. 

Сутність культури

Творчість і розвиток: створення матеріальних і духовних цінностей, знань та краси.

Мораль і правила: повага до людей, закони, що допомагають жити в мирі.

Пам'ять і традиції: зв'язок між поколіннями, мова, наука та мистецтво. 

Сутність антикультури

Руйнація і деградація: заперечення моралі, відмова від духовності на користь низинних інстинктів.

Жорстокість і хаос: пропаганда насильства, брехні, байдужості та зневаги до життя.

Фальшиві цінності: заміна справжнього мистецтва порожнім або шкідливим сурогатом, що веде до занепаду суспільства."

"Антикультура- прояв і результат дегуманізації людських стосунків, відхід від загальнолюдських цінностей і пріоритетів, втрата глибинних моральних орієнтирів, які ґрунтуються на розумі, вірі, істинній любові до людей."

"Антикультура завжди служить політично ангажованим ідеям, культура - конкретної людини. Антикультура дає людині уявну, сумнівну волю і на відміну культури реальної, культури позитивної, що виходить від людини і народжується у суспільстві, антикультура нав'язується суспільству системою пропаганди з єдиною метою трансформувати громадське мислення та життя."

Посилання на коментар

10 минут назад, рыбак сказал:

Антикультура завжди служить політично ангажованим ідеям, культура - конкретної людини. Антикультура дає людині уявну, сумнівну волю і на відміну культури реальної, культури позитивної, що виходить від людини і народжується у суспільстві, антикультура нав'язується суспільству системою пропаганди з єдиною метою трансформувати громадське мислення та життя."

"Антикультура дає людині уявну, сумнівну волю"- 

--рабы рабов - дощи и номерные фантазируют о своей  "уникальной украинской культуре " раба.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...