Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

19 хвилин тому, МаТраС сказав:

схожі на наших чорноморських крабів по вкусу чи щось поярче?

Взагалі не схожі - набагато смачніше. Хоча... це ж ще треба вміти приготувати.

Наприклад, в тому ж Гоа якось забули сказати "Не гостре", так вони курку посипали такою кількістю червоного перцю, що пальці пекло.

14 хвилин тому, US7IGN сказав:

чим вам звичайні раки не догодили? :lol:

Ті, які болотом смердять? )

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, рыбак сказал:

Не существует никаких , в своей сути, "христианских армий" .  Их суть -это  "волки в овечьей шкуре". 

Я згадував не за християнські армії, яки зникли разом із середньовічними хрестоносцями, а за армії країн християнського світу, котрі можуть вступати у війни з різних причин - дехто організує агресію, а дехто мусить опиратись агресії. 

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

так правильно. там банка справжнього пива дешевше ніж у нас несправжнього. хоча у кожного свої пріоритети. особисто у мене витрати на їжу в обох країнах це мабуть сама незначна частина всіх витрат :lol:

за Німеччину не знаю, а в Польщі під будинком парковка теж безкоштовна

може я і помиляюся, але в Україні на ті ж 3к євро на місяць трохи веселіше жити ніж в ЄС

спілкувався з челом, він працював в броварні,то каже,що порошковго так званого  пива не існує взагалі. воно все робиться,як положено. просто, пастеризується ,додаються консерванти.. то це типа і є по вашому несправжнє?

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

може я і помиляюся, але в Україні на ті ж 3к євро на місяць трохи веселіше жити ніж в ЄС

...особливо десь в Сумах...

Ніт, особисто мені навіть до 2014 жити в Україні було невесело - клімат, оточення, їжа - це якись суцільний жах був.

Не рятували навіть поїздки на море серед зими - після них повертатися було нестерпно, депресія місяцями.

Посилання на коментар

14 минут назад, рыбак сказал:

Но сейчас замечаю , что многие реально не видят или не хотят видеть и понимать  очевидное происходящее радом возле них и в их самих же , не понимают элементарных вещей. Смотрят куда- то за горизонт , и чем дальше от них обозримое или необозримое  , тем им все " понятней". 

Интересно было ,когда начал тут задавать вопросы об украинских национальных  и государственных символах  , об их происхождении.

Те , в особенности местячковые " патриоты", которые знают американскую или российскую историю , оказались невеждами в своей истории и своих символах.

Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Там якраз було і м'ясо (шинка, сосиски), і масло, і макарони:

www.instagram.com/reels/DayNjFSsZLI/

www.lidl.lv/c/akciju-bukleti/s10024390 

Посилання на коментар

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

чим вам звичайні раки не догодили? :lol:

я дуже люблю морепродукти. хочу спробувати все) раки ..,ну таке собі. особо нічого яркого в них не бачу

Посилання на коментар

5 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Я згадував не за християнські армії, яки зникли разом із середньовічними хрестоносцями, а за армії країн християнського світу, котрі можуть вступати у війни з різних причин, дехто організує агресію, а дехто мусить опиратись агресії. 

На каком основании называешь " християнсткий світ"  ? Этот , так называемый " христианский мир " живет по учению Христа , или живет под вывеской игнорируя  наставления Христа ? 

Зачем ставишь определение , которое противоречит смыслу этого понятия ?

Ты делаешь это намеренно , манипулируя и искажая суть  , или по не знанию ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

14 годин тому, рыбак сказав:

Прощать врага , проявлять милость к нуждающимся , любить ближнего как самого себя - какие гуманизмы есть вышеперечисленного? 

Прочти Нагорную проповедь . Что из этой проповеди не гуманизм ?  Что из этого есть не разумным  и неисполнимым , что из этого не для блага человека , что из этого не для жизни ? Назови хоть один пункт ?

пробачати ворога який і далі хоче вбити тебе й твоїх близьких (те за що ви зараз топите щодо нашої війни) це не гуманізм. Це знецінення життя невинних людей заради абстрактного морального принципу.

14 годин тому, рыбак сказав:

"«Жизнь человека, как личности, стремящейся только к своему благу, среди бесконечного числа таких же личностей, уничтожающих друг друга и самих уничтожающихся, есть зло и бессмыслица, и жизнь истинная не может быть такою».".с Л.Толстой

толстоєвський тут критикує егоїзм - до чого ви навели цю цитату? тільки через то що і там і там слова закінчуються на "їзм". гуманізм це не "кожен думає тільки про себе". це підміна понять.

• Лайк 2
Посилання на коментар

44 минуты назад, DimaF сказал:

Это точно не стоит есть...

По факту в "Лидле" (Южная Европа), цены +- сопоставимы с нашими АТБ, Фора.

Что то дороже, что то дешевле.

Ну вот наша затарка после приезда в Грецию перед ковидом.

Кстати водка в Греции дорогая, самая дешевая анисовая - 7 евро.

IMG_20180913_132135.thumb.jpg.9d5801c65c0184c7f94e059d7f6d60e1.jpgIMG_20180913_131856.thumb.jpg.9554063b994e66c9583293ba2153deb1.jpgIMG_20180913_131726.thumb.jpg.d1061c5f65268257d0fdb7bb71a481ee.jpg

Водка со вкусом детства пектусином. 

Посилання на коментар

48 хвилин тому, ks6 сказав:

Банка пива Закарпатского в Форе на акции 19.99, через сто метров Полисся Продукт, где постоянно есть водка за 90грн на акции, сорта меняются, рядом рынок, где горячие тошнотики с ливером по 10 грн. Проезд в троллейбусе 12 грн. по транспортной картке. Понятно что это все ерунда, я это к тому что и у нас легко можно подобрать дешевый набор, который немец ну никак не подберет за свои евро. Или англичанин. Я когда до войны был в Варшаве тоже предварительно был наслышан о польской дешевизне. Когда посмотрел на нормальную говядину, рыбу, даже рис и гречку, то все стало понятно.

17 хвилин тому, US7IGN сказав:

так правильно. там банка справжнього пива дешевше ніж у нас несправжнього. хоча у кожного свої пріоритети. 

Вам вже написали, мета дешево чи якісно.

Не знаю, що за пиріжки за 10 гривень, адже собівартість буде явно більшою (враховуючи вартість борошна, м'яса, ліверу, електроенергії).

Тепер думайте на чому зекономили)).

Ще у 2015 р порівнював вартість продуктів на Кіпрі і в Україні. Якщо там пошукати зі знижками, у нас дорожче. Або відверта бурда.

Посилання на коментар

1 минуту назад, sergio сказал:

Водка со вкусом детства пектусином. 

Анисовая)

spacer.png

Посилання на коментар

9 хвилин тому, МаТраС сказав:

він працював в броварні,то каже,що порошковго так званого  пива не існує взагалі.

я цей порошок бачив особисто коли мене головний технолог водив по одному львіському пивзаводу з екскурсією 😉

без порошка можуть хіба що в приватній броварній/пабі варити і одразу наливати

7 хвилин тому, МаТраС сказав:

я дуже люблю морепродукти. хочу спробувати все) раки ..,ну таке собі. особо нічого яркого в них не бачу

то треба було не в армію, а на риболовецьке судно йти працювати 

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, XL.pro сказав:

Не знаю, що за пиріжки за 10 гривень, адже собівартість буде явно більшою (враховуючи вартість борошна, м'яса, ліверу, електроенергії).

Тепер думайте на чому зекономили)).

На котах, мабуть )

Хоча хот-доги у Ялті (2008) навіть худющі облізлі вуличні коти не стали їсти ))

Посилання на коментар

19 минут назад, vadimv сказал:

Действительно )

"Не думайте, что Я пришел принести мир на землю; не мир пришел Я принести, но меч" (Мф. 10:34)

швидше  сіку - тобто кинджал 

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

embed.membrana.media/OBZ/7b3daa28-desktop.mp4?r=92211

"Хотів дізнатися, наскільки грамотно він може сам накласти турнікет. Він розповів, що наклав турнікет і поставив таймер, але заснув та не почув дзвінка. Прокинувся вранці з такою ногою", – пояснила лікарка.

Вимушена ампутація

Вона додала, що нога чоловіка залишалася без кровопостачання приблизно 12 годин. Медики застосували всі можливі методи для порятунку кінцівки, однак через незворотні зміни тканин зробити це не вдалося. Пацієнт усвідомлював тяжкість ситуації та розумів, що ампутація стала єдиним можливим виходом

грамоту Дарвіна поки що))

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Через півроку почне від тих морепродуктів нудити )

Або раніше - мене від запаху мармеладу на Сумській кондитерській фабриці почало нудити вже на третій день ))

Посилання на коментар

13 минут назад, yuragon сказал:

.толстоєвський тут критикує егоїзм - до чого ви навели цю цитату? тільки через то що і там і там слова закінчуються на "їзм". гуманізм це не "кожен думає тільки про себе". це підміна понять.

Эгоизм - в этом и  есть причина греха - войны , и причина отсутствия  гуманизма;  эгоизм личный , общества , государства . Эгоисту, вероятно , будет необычно для себя проявлять гуманность , к тому же врагу. 

Почему  пишешь  неправильно и искажаешь  имя и фамилию автора , вера не позволяет писать согласно  правилам грамматики ? 

Когда научишься , то обращайся. Может отвечу на твои  вопросы 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

10 минут назад, МаТраС сказал:

раки ..,ну таке собі.

Раки разные есть...

При том что сейчас раки в 2-3 раза дороже здоровых креветок:razz:

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бездомный сказав:

швидше  сіку - тобто кинджал 

Ну то вже перекладачі переклали як переклали

Хоча б не про серп з молотом, і за те дякуємо...

Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

я цей порошок бачив особисто коли мене головний технолог водив по одному львіському пивзаводу з екскурсією 😉

без порошка можуть хіба що в приватній броварній/пабі варити і одразу наливати

то може в тому порошку і є ті всі інгрідієнти?

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DimaF сказав:

Раки разные есть...

При том что сейчас раки в 2-3 раза дороже здоровых креветок:razz:

хз. різні їв. і навіть форумчанин привіз кіла 3 з херсону. добрі, але нема того феєричного кайфу

Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Эгоизм - в этом и  есть причина греха - войны .  эгоизм личный , общества , государства .

И при этом Докинз со своим "Эгоистичным геном" - почему-то лжеучоный )

Л - логика! ))

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, МаТраС сказав:

то може в тому порошуі і є ті всі інгрідієнти?

це в кока-колі вони були в білому порошку )

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, МаТраС сказал:

хз. різеі їв. і навіть форумчанин привіз кіла 3 з херсону. добрі, але нема того феєричного кайфу

Есть голубые, армянские, и наши в селе Раковом, Николаевская область.

Лучше нет имхо.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...