DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Только что, yukon сказал: звичайно, що не проблема. Порошку і спирту вистачить на всіх))) Ще один....) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 24 хвилини тому, US7IGN сказав: громадянам належать обов'язки. ну і щось ще борги держави Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 21 хвилину тому, DimaF сказав: Да и спорить про вкус пива - глупое занятие... т.к. пиво - это входящая жидкость, имеющая максимальное органолептическое сходство с выходящей жидкостью ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 минуты назад, DimaF сказал: Ще один....) Добре. Припустимо я неправий. Поясніть як зробити "гінес", щоб він був однаковий у всіх місцях де він продається? Наприклад, як зробити кока-колу, бензин, анальгін я розумію.А от масове пиво однакове в Африці, Австралії і Борисполі, як? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, yukon сказал: Добре. Припустимо я неправий. Поясніть як зробити "гінес", щоб він був однаковий у всіх місцях де він продається? Наприклад, як зробити кока-колу, бензин, анальгін я розумію.А от масове пиво однакове в Африці, Австралії і Борисполі, як? Но делают ведь!? Кстати, "корона" которой щас у нас торгуют ( в банке) сделана в Китае, разницы с той самой мексиканской не замечаю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, DimaF сказал: Но делают ведь!? Кстати, "корона" которой щас у нас торгуют ( в банке) сделана в Китае, разницы с той самой мексиканской не замечаю... Так я ж і не спорю, що роблять. Втретє пишу - з порошку і спирту роблять, тому і однакове Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, yukon сказал: Так я ж і не спорю, що роблять. Втретє пишу - з порошку і спирту роблять, тому і однакове Опять двадцать пять, прям секта какая то..... А БМВ которые в Китае делают, тоже из того же порошка?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 6 часов назад, vadimv сказал: Тут самое время вспомнить еще одного "революционера": Чето как-то очень похоже на лозунги тех самых бесов, не? ) ета другоє (с) Насправді , Іісус сікарій - такий самий революціонер террорист , як і троцький - членін Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 часа назад, Vladdi сказал: У Львові один єдиний офіційний пивзавод, Львівська пивоварня на Клепарівській. Відоме підприємство, в якому ніякого "порошкового" пива ніколи й не було. Є ще кілька ресторанів-пивоварень, в яких є власне виробництво, і які досить популярні. Але всі вони варять лише для споживання у себе. Щодо "порошку", то жоден із знайомих не на секунду не сумнівався, що це брехня, бо створити саме пиво, а не напій із смаком, схожим на пиво, а тим більше розфасувати його у тару для продажу "на винос" ніхто не згадав навіть і близько. Перша приватна броварня на Пасічній ще є. Я иютам навіть був колись. Але все в них -що пиво, що квас якесь, як намилене. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 11 хвилин тому, yukon сказав: Так я ж і не спорю, що роблять. Втретє пишу - з порошку і спирту роблять, тому і однакове Ні, топові позиції в світі, не з порошку і спирту. Стабільність досягають аналізом і відбором партій, усередненням, коригуванням процесу та стандартизованими продуктами із солоду чи хмелю. Над цим працює лабораторія пивоварні, що і як - не скажуть. Тобто умовні "порошки" є, але вони на етапі стабілізації та закладки сировини, а далі ... А спирт це вже, мабуть, про "чернигівське" тощо ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 минуты назад, DmiVady сказал: А спирт це вже, мабуть, про "чернигівське" тощо десант, арсенал... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 50 минут назад, DimaF сказал: Я к тому что там продается как дешман, так и нормальное. Серджио еще тот троль....) Да и спорить про вкус пива - глупое занятие... Какой смысл переплачивать за Корону х2, 5 ?! А учитывая объем 0,33 все х3, 5. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 минуты назад, DmiVady сказал: Ні, топові позиції в світі, не з порошку і спирту. Стабільність досягають аналізом і відбором партій, усередненням, коригуванням процесу та стандартизованими продуктами із солоду чи хмелю. Над цим працює лабораторія пивоварні, що і як - не скажуть. Тобто умовні "порошки" є, але вони на етапі стабілізації та закладки сировини, а далі ... А спирт це вже, мабуть, про "чернигівське" тощо ... Можливо. По своїй професії стикався із ліками що мають природні інгрідієнти і знаю які танці з бубном іноді приходиться робити, щоб попасти в специфікацію. Дома сам робив пиво. Після свого будь яке магазинне не те, особливо на ранок)) Із покупного сподобалась "Солом'янська броварня" і ще якесь в Татарові здається, біля заправки авантаж стоїть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Ні, топові позиції в світі, не з порошку і спирту. Стабільність досягають аналізом і відбором партій, усередненням, коригуванням процесу та стандартизованими продуктами із солоду чи хмелю. Над цим працює лабораторія пивоварні, що і як - не скажуть. Тобто умовні "порошки" є, але вони на етапі стабілізації та закладки сировини, а далі ... як мені сказали та хімія однакова на всю мережу корпорації, але багато дійсно залежить від місцевої води. тому така увага підготовці і чистоті води і процесам в тих "бочках" - температура та час реакцій. одна помилка і можна всю партію зливати в каналізацію якщо Садовий не побачить. хоча я все вигадав. насправді броварі косять хміль на дворі і возять солод бричками з найближчих сел і варять то все в чанах як в рекламах зазвичай показують 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, yukon сказав: Дома сам робив пиво. Солод та хмель покупали імпортні, в пакетиках з написаним змістом, де вказана кількість альфа-кислот, олії тощо? Чи у себе в городі нарвали будяків та зварили з цього пиво? Це не питання, це відповідь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 39 хвилин тому, yukon сказав: А от масове пиво однакове в Африці, Австралії і Борисполі, як? ви сильно помиляєтесь ))) вода.... незважаючи на базові порошки/концентрати, смак пива більше залежить від води. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому для себе - якщо в магазіні є таке, то на інше вже не дивлюся. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Факінг Порошенко! 🤬 Збирався друзям, на дитячу спортбазу, закинути дров на зиму. Пиляна в розмір та колота акація 3 500,0 грн/куб Я в лютому цього року, коли дома без опалення стояли, докупав їм дешевше ... Невсеремося! Змінено 4 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, vbb сказав: для себе - якщо в магазіні є таке, то на інше вже не дивлюся. Я теж на ньому давно зупинився 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, DmiVady сказав: Факінг Порошенко! 🤬 Збирався на друзям, на дитячу спортбазу закинути дров на зиму. Пиляна в розмір та колота акація 3 500,0 грн/куб Я в лютому цього року, коли дома без опалення стояли, докупав дешевше ... Невсеремося! Я інколи себе питаю, а як бідні взагалі живуть? І що в тому пиві по 20грн, якщо я воду дорожче купляю 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 13 минут назад, DmiVady сказал: Факінг Порошенко! 🤬 Збирався друзям, на дитячу спортбазу, закинути дров на зиму. Пиляна в розмір та колота акація 3 500,0 грн/куб Я в лютому цього року, коли дома без опалення стояли, докупав їм дешевше ... Невсеремося! В мене на другій ділянці акація велика є. Думаю на півтора куба затягне. Буду в курсі. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 16 хвилин тому, US7IGN сказав: І що в тому пиві по 20грн, якщо я воду дорожче купляю Odor of government bonds Змінено 4 години тому користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Розбираємо кейс Марка Захарова Він стверджує, що 1 грудня 2025 року, перебуваючи на лікуванні після ДТП, внаслідок якої отримав перелом хребта та пересувався у корсеті, був затриманий працівниками патрульної поліції та доставлений до Кременчуцького районного ТЦК та СП без складання будь-яких процесуальних документів. За словами заявника, у приміщенні ТЦК його утримували з 1 по 8 грудня 2025 року. Він стверджує, що не отримував належної медичної допомоги, ночував на підлозі, а його скарги на стан здоров'я не були враховані. Також Захаров зазначає, що адвоката не допускали до нього, а ВЛК провели приблизно за 30 хвилин. Він вважає висновок ВЛК незаконним, оскільки його не видали ні йому, ні адвокату, а попри наявні травми та захворювання було оформлено документи про проходження військової служби без його підпису та згоди. Як виявилось, Марка Захарова навіть возили до Пирятина, де йому приставляли пістолет, щоб він підписав документи. Послужиш у ТЦК, все нормально буде — Яке ТЦК? Дайте мені долікуватися. І мене потім повезли усюди. Спочатку на Полтаву, потім на Пирятин. У Пирятині мені взагалі пістолет до голови приставили Марк Захаров описує спробу своєї мобілізації. ТЦК закликали його мобілізуватися й працювати в ТЦК, незважаючи на його стан здоров'я. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: Розбираємо кейс Марка Захарова Він стверджує, що 1 грудня 2025 року, перебуваючи на лікуванні після ДТП, внаслідок якої отримав перелом хребта та пересувався у корсеті, був затриманий працівниками патрульної поліції та доставлений до Кременчуцького районного ТЦК та СП без складання будь-яких процесуальних документів. За словами заявника, у приміщенні ТЦК його утримували з 1 по 8 грудня 2025 року. Він стверджує, що не отримував належної медичної допомоги, ночував на підлозі, а його скарги на стан здоров'я не були враховані. Також Захаров зазначає, що адвоката не допускали до нього, а ВЛК провели приблизно за 30 хвилин. Він вважає висновок ВЛК незаконним, оскільки його не видали ні йому, ні адвокату, а попри наявні травми та захворювання було оформлено документи про проходження військової служби без його підпису та згоди. Як виявилось, Марка Захарова навіть возили до Пирятина, де йому приставляли пістолет, щоб він підписав документи. Послужиш у ТЦК, все нормально буде — Яке ТЦК? Дайте мені долікуватися. І мене потім повезли усюди. Спочатку на Полтаву, потім на Пирятин. У Пирятині мені взагалі пістолет до голови приставили Марк Захаров описує спробу своєї мобілізації. ТЦК закликали його мобілізуватися й працювати в ТЦК, незважаючи на його стан здоров'я. А що ДБР? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 годин тому, vadimv сказав: Ми їли крабів на Гоа, не консервованих, а варених, свіжовиловлених. Дуже смачно. Перед цим там же їли лобстерів - не рекомендую, там взагалі нічого їсти, один хітіновий панцир. Сучасна людина - це набитий гімном мішок з жиром. Мав щастя застати людей, народжених на початку цього віку, там тілобудова була ідеальною практично у всіх. М'язи з практично повністю відсутнім жировим прошарком шкіри. Про якісь пивні животи чи трійні підборіддя і мова не йшла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз