DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, ks6 сказав: Назовем это напиток максимально приближенный по вкусу с настоящим пивом. Детское шампанское тоже есть и безалкогольный мохито. Пиво вариться, після ферментації з нього прибирають алкоголь. А от зі смаком... різні виробники справляються по-різному. Але популярність безалкогольного пива у світі зростає, тож виробники справляються дедалі краще. На сьогодні серед того, що я куштував, знаю десяток видів із дуже пристойним смаком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 минут назад, ks6 сказал: Детское шампанское тоже есть и безалкогольный мохито. тут в алкомагазах є майже вся лінійка безалкогольних варіацій "важких" напоїв - горілка, віскі, коньяки відомі, текіла, і т д. коштують на рівні а то і дорожче з алкогольними, використовуються для так званих "моктейлів" - безалкогольних версій класичних рецептів. "кожен дроче як він хоче", чому ні, якщо є можливість та бажання 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, рыбак сказал: Конечно , и угощать других -свое удовольствие . Какой смысл давать хорошее вино какому алкашу, тому , кто не способен оценить ни труда , ни вкуса ? Это как бросать жемчуг перед свиньями. Це як бачити, що зроблене твоїми руками пиво з таранькою вживають😀 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 11 минут назад, yukon сказал: Це як бачити, що зроблене твоїми руками пиво з таранькою вживають😀 В дегустации пива не понимаю . А как и с чем правильно? Это шоб не лохануться ,, если шо Змінено 4 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 годину тому, рыбак сказав: Какой смысл давать хорошее вино какому алкашу, тому , кто не способен оценить ни труда , ни вкуса ? Тобто якщо я багато років щоденно вживаю 0.75 різного вина, то я не алкаш, чи не зможу оцінити ваше? 13 хвилин тому, sergio сказав: аперетмв офигенная фигня. Ну я потом дождался когда на него в АТБ скидка хорошая была купил, попробовал, такм куйня на любителя В АТБ є Aperitivo, а є Aperol, це геть різні речі, як алкаш зі стажем скажу, що ні баккару, ні ягерь щоденно півлітрами довго вживати неможливо, а ось апероль з льодом (коли власноруч зроблене вино закінчилось) то легко і на ранок ніякого будуна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, normal сказал: Тобто якщо я багато років щоденно вживаю 0.75 різного вина, то я не алкаш, чи не зможу оцінити ваше? Это я так обобщил . алкаш алкашу тоже разница бывает. Как и вино различается. А другим- все едино : сало як сало , шо його пробувать..с Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 годин тому, vadimv сказав: максимальное органолептическое сходство с выходящей жидкостью ) Пробували? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, outdoor24 сказав: Пробували? Це як з недомобілями - для цього існують бета-тестери ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 27 хвилин тому, vadimv сказав: Це як з недомобілями Там я закинув каталог цікавої напівмісцевої поробки. все як ви любите - зовнішні дверні ручки, котелок і баклажка з водою влізуть, а Sergio навіть холодильники зможе возити. Змінено 3 години тому користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 година тому, karlito сказав: тут в алкомагазах є майже вся лінійка безалкогольних варіацій "важких" напоїв - горілка, віскі, коньяки відомі, текіла, і т д. коштують на рівні а то і дорожче з алкогольними, використовуються для так званих "моктейлів" - безалкогольних версій класичних рецептів. "кожен дроче як він хоче", чому ні, якщо є можливість та бажання Дуже цікава маркетингова знахідка. 👍 Знайомі бармени пропонували мені ці варіанти: посміялися разом ))) Сенс "міксології", тобто приготування коктейлів, - замаскувати важкий, неприємний алкоголь у суміші. А сенс маскування безалкогольного алкоголю? Але... ця можливість нетворкінгу й вербального спілкування з алкашнею, за яку людина, що свідомо не вживає алкоголь, готова платити непогані гроші, поповнює рахунки тих, хто вчасно второпав "фішку". 🤌 Змінено 3 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 58 минут назад, рыбак сказал: В дегустации пива не понимаю . А как и с чем правильно? Это шоб не лохануться ,, если шо Та я теж не експерт, але таранька забивпє весь смак, і там вже пофіг чи то своє домашнє чи "чернігівське 2,5 л". Я якщо в компанії, то сулгуні, горішки, хачапурі і багато пива. Якщо сам то без нічого, максимум 2 бокала😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому news.novyny.live/v-ukrayini-rozbivsia-vinishchuvach-f-16-pilot-katapultuvavsia-337656.html?utm_source=ukrnet_news Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому kyiv.novyny.live/ubivstvo-likarki-vlk-u-kiievi-pidozriuvanomu-zagrozhuie-dovichne-uviaznennia-337655.html?utm_source=ukrnet_news Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 24tv.ua/geopolitics/ya-hotiv-bi-shhob-zelenskiy-zakinchiv-viynu-tramp_n3114338 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) керований протест ілюзія вибору люди не хочуть огидної правди, вони хочуть красивої постановки Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Οго. В київському метро аншлаг. t.me/c/1541365672/48324 Змінено 1 година тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 21 минуту назад, akineo сказал: люди не хочуть огидної правди, вони хочуть красивої постановки хз, я вважаю що нормальні хочуть красивої правди, вірніше реальності. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Реальність не дуже, щоб прям гарна ... Ніч ще та буде, мабуть 🥶 Близько 400 українських дронів вже летять по справах над територією РФ. А на зустріч по нас летять мопеди і реактивки. Тушки вже злетіли, а там і інше лайно підключиться, мабуть. Тримайтеся та бережіть себе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому news.finance.ua/ru/bolee-1000-sotrudnikov-openai-anthropic-google-i-meta-prizvali-ssha-zamedlit-razvitie-ii ШІ вже не спинити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз