рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 24 минуты назад, sergio сказал: Коли при владі справжні патріоти, а не купка дерибанщиків. 😏 Ты не против будешь если возле твоей хаты такое соорудят ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Такие они все диванные стратеги и теоретики , как только уточняешь на их причастность к ихним же планам , то сразу как ветром сдувает. Они всегда готовы загребать жар чужими руками. Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Ще один голос з окопу www.instagram.com/reel/DboLJR1uA_J/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, vadimv сказав: А вести інстаграм з Балі навіть краще. Або з якоїсь простигосподи Хургади, як ота незламна, у якої "блять" через слово Ви просто не умієте ним користуватися www.instagram.com/reel/DbnZWd1Iasd/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 28 минут назад, рыбак сказал: Ты не против будешь если возле твоей хаты такое соорудят ? У мну под боком нет Атлантического океана. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому www.instagram.com/reel/Dbn5C6bBXh0/ Звісно хєрню несе, але якщо дивитися на залишок, то якось всі геніальні ідеї поки що в мінус пішли. Починаючи з контрнаступу і курська, і ще не закінчуючи у кого більше людей та всього іншого залишиться в результаті війни на виснаження. Хоча сама ідея виснажувати того хто в декілька разів більший за тебе виглядає як щось навіяне солями чи опіоїдами... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 9 минут назад, US7IGN сказал: 26 минут назад, рыбак сказал: Такие они все диванные стратеги и теоретики , как только уточняешь на их причастность к ихним же планам , то сразу как ветром сдувает. Они всегда готовы загребать жар чужими руками. Мну не ветром сдуло,ходил фильтр в басике промывал. Змінено 1 година тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 0 збитих балістичних а влада каже "будьте готові це все приймати на голову"? в чому план? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому (змінено) 4 хвилини тому, akineo сказав: 0 збитих балістичних а влада каже "будьте готові це все приймати на голову"? в чому план? Кожен день це шалені гроші І взагалі www.instagram.com/reel/Dbpw6KktInS/ Змінено 57 хвилин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 2 години тому, ks6 сказав: Ну его нафиг. Я осенью пешком на 32 поднимался, не хотел 4 часа ждать света. Чуть не крякнул. Самое интересное, что рядом 16 этажка, жильцы финансово порешали, что у них лифт всегда работает, инвертор мощный или еще чего, а жильцы 32-шки никак не собрались. Як на мене, ранувато "ледь не крякнути" від помірного фізнавантаження здоровій (умовно) людині в самому розквіті сил (50+). Я не люблю фітнес-зали, тому взимку, коли погода погана, заміняв прогулянку чи пробіжку на вулиці ходою або бігом по сходах. Дратувало тільки одне: дев'ять поверхів угору - і треба бігти назад униз, щоб не знижувати пульс) А швидко бігати сходами вниз - те ще заняття. Зазвичай тренування триває 30-40 хвилин. За цей час у мене виходить приблизно 70-110 поверхів угору, залежно від бажаного навантаження. Іноді займаюся годину чи трохи більше, але це вже суто для своїх цілей і не зовсім про здоров'я. Звісно, починати одразу з такого обсягу не треба: усе спокійно й поступово, бо суглоби теж повинні звикнути. Але лайфхак непоганий, рекомендую Важливо: перед тим як починати будь-які фізичні навантаження в такому віці, треба перевірити свій стан і з'ясувати, чи можна їх собі давати. Але двох тисяч гривень, які держава виділяє на "скринінг здоров'я" , на жаль, для такої перевірки не вистачить. Їх навіть на нормальний річний чек-ап з обов'язковими аналізами не вистачить від слова "зовсім". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 4 минуты назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/Dbn5C6bBXh0/ Звісно хєрню несе, але якщо дивитися на залишок, то якось всі геніальні ідеї поки що в мінус пішли. Починаючи з контрнаступу і курська, і ще не закінчуючи у кого більше людей та всього іншого залишиться в результаті війни на виснаження. Хоча сама ідея виснажувати того хто в декілька разів більший за тебе виглядає як щось навіяне солями чи опіоїдами... Все одно на експорті зерна так само і металу наживались певні олігархи, так,, що пох що там πиздить кагтавий експегт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 3 минуты назад, akineo сказал: 0 збитих балістичних а влада каже "будьте готові це все приймати на голову"? в чому план? Нехай Кулеба лопатою збиває, він же обіцяв щось таке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому (змінено) 14 хвилин тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/Dbn5C6bBXh0/ Звісно хєрню несе Не те слово, "дорога Київ-Харків через Суми" - він взагалі на карту хоч раз дивився? Через Сумську область з Києва проходить лише одна дорога - на мацкву. І виходить вона на трасу Чернігів-Київ. "Експерт", блять... Змінено 47 хвилин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 3 минуты назад, akineo сказал: 0 збитих балістичних а влада каже "будьте готові це все приймати на голову"? в чому план? Пох. І так вся балістика переважно на голову куянам сиплеттся, може мізки на місце встануть. Чомусь не одного відео, як в Кужвв хочаб одного тцкуна відкіздили, значить все подобається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Іноді займаюся годину чи трохи більше, але це вже суто для своїх цілей і не зовсім про здоров'я Як і тому анекдоті про секс, який в середньому триває дві години і 30 секунд 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 8 минут назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/Dbn5C6bBXh0/ Звісно хєрню несе, але якщо дивитися на залишок, то якось всі геніальні ідеї поки що в мінус пішли. Починаючи з контрнаступу і курська, і ще не закінчуючи у кого більше людей та всього іншого залишиться в результаті війни на виснаження. Хоча сама ідея виснажувати того хто в декілька разів більший за тебе виглядає як щось навіяне солями чи опіоїдами... А чия це ідея, не нагадаєте? Чи не Байдена ще з самого початку повномасштабної? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Не те слово, "дорога Київ-Харків через Суми" - він взагалі на карту хоч раз дивився? Я думав мало тригернути те що він все це кацапською несе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому (змінено) 3 хвилини тому, truck55 сказав: А чия це ідея, не нагадаєте? Чи не Байдена ще з самого початку повномасштабної? Знаєте скільки мені всяких ідей за життя накидували різні люди? Спершу треба питати - а що мені з цього? Але я приватна особа і думати за державу і її людей ніколи не брався Змінено 51 хвилин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 5 минут назад, DmiVady сказал: Як на мене, ранувато "ледь не крякнути" від помірного фізнавантаження здоровій (умовно) людині в самому розквіті сил (50+). Сомневаюсь, что протопать на 32 этаж это помирнэ навантаження. Да, со мной шел 32-летний непьющий некурящий, с груди 140 на раз поднимающий при весе 80. И тоже малость подзадолбавшийся. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: Знаєте скільки мені всяких ідей за життя накидували різні люди? Спершу треба питати - а що мені з цього? Але я приватна особа і думати за державу і їх людей ніколи не брався Так може і питали, "а що мені з цього?", коли за реалізацію бралися. Про це ж ЗМІ не пишуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 2 хвилини тому, truck55 сказав: Так може і питали, "а що мені з цього?", коли за реалізацію бралися. Про це ж ЗМІ не пишуть. та до них питань нема. є до тих хто за них голосував. отримали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: Сомневаюсь, что протопать на 32 этаж это помирнэ навантаження. Да, со мной шел 32-летний непьющий некурящий, с груди 140 на раз поднимающий при весе 80. И тоже малость подзадолбавшийся. Хе-хе ) Мы когда жили в Карпатах, к нам приехала дочка с парнем, обоим чуть за 20. И пошли мы на ближайшую гору (ну как "гору" - так, пригорок) малины пособирать. Так он уже на середине пути сдался и сел на обочине дороги перевести дыхание и прийти в сознание. И это при том, что я шел в среднем темпе, никуда не спешил. Мне тогда как раз 50 было. Короче, правду лжеучоные пишут, что чем дальше - тем менее способны следующие поколения тягать ящики со снарядами. Потому дедов и гребут в окопы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 01.08.2026 в 20:28, sergio сказав: Схоже на те. В них інших варіантів немає, як шугати. Маман на днях відправив взнати скільки податку платити за будинок, приїхала з податкової, каже ще не порахували.то вже через два місяці термін сплати щакігчуєттся, а в них немає кому рахувати. То хто буде ловити тих хто не платить податок з оренди! /То вони недавно всіх закликали всіх поносити паперові данні про власність в електронний реєстр, бо тіпа паперові не будуть рахуватись. Для чого то робилось, та щоб їм без лишніх рухів побачити всю нерухомість в реєстрах в области податком. Маманю теж в ЦНАП відправив, внести в реєстр, вона пішла, каже , що там сказали то не обов"язково. Але якщо би вона це зробила, то в мене 15 зайвих метрів вилізе, за які доведеться платити гроші. І то кому?! Joбаному Долі?! www.instagram.com/reel/Dbn5H_eoIMo/ І це їй ще повістка в тцк не прийшла 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 10 минут назад, US7IGN сказал: Я думав мало тригернути те що він все це кацапською несе Не, больше что он свалил в одну кучу все. Короче набросил и Плавни и Розетка и порты. Если бы провел анализ чего-то конкретного, в чем реально дока , оно может и вызывало доверие. А это из разряда как у нас на форуме есть такие , знают все, а на простой конкретный вопрос тишина. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 8 хвилин тому, ks6 сказав: Сомневаюсь, что протопать на 32 этаж это помирнэ навантаження. Да, со мной шел 32-летний непьющий некурящий, с груди 140 на раз поднимающий при весе 80. И тоже малость подзадолбавшийся. Это только когда первые сто раз поднимаешься. Потом и не напряжно. Можно для физо 19литровый бутыль водички взять с собой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз