Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Зрозуміло, що балтійські країни занепокоєні.

Досвід війни в Україні суттєво полегшить Росії протистояння з НАТО на Балтиці, ускладнюючи альянсу перекидання військ як суходолом, так і морем, пише Міжнародний інститут стратегічних досліджень (IISS).
За оцінкою авторів, Росії у разі війни вже необов'язково фізично захоплювати Сувалкський коридор, щоб серйозно обмежити його використання. Достатньо тримати маршрут під постійними ударами.  www.iiss.org/online-analysis/military-balance/2026/08/beyond-the-bubble-russias-baltic-theatre-denial-problem2/

Змінено користувачем truck55
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, Бармалей сказал:

Товарищи алкоголики, даже малая доза алкоголя негативно влияет на мозг, разрушает клетки мозга...лучше сходите на рыбалку, купите металлодетектор, пройдитесь по полям-старым поселениям - получите настоящее природное удовольствие, а не вот это вот всё

Та видел что в околицах  чувак с МД по свежевспаханому полю бегал. 

Неужели ещё, что-то есть? Думал уже все выгребли. 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

Цитата

На Сумщині в полі знайшли рідкісну бронзову булаву часів Київської Русі

image.thumb.png.5ed201406a378f03bce37c9065b55044.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, sergio сказал:

каждый год вылазит)))

нашел как то я хуторок небитый в три дома и кузню...выбивал три-четыре года вплоть до того чтоб сигналов совсем не было (уж интересные и денежные монетки и вещички попадались + металл кованина дофига, больше тонны) разными катушками, на разных частотах...после перепашек уже и сигналов не было совсем на пятый-шестой года...в 23м году нашел серебряную висюльку и 2 монетки...лет через 8 получается

поле, на которое еще 5ти летним дитем с друзьями бегали к копателям гильзы клянчить))) и мне монетки даже в том году дало, а там каждый год тыщи копателей(ща поменьше, война) проходят, возле трассы, с 17 века на картах поселение аж до конца 40х 20 века...

Посилання на коментар

6 годин тому, Tochkin сказав:

Тут тільки одна проблема - державна монополія на міцний алкоголь. Що в штатах що тут - якщо не завезли вчасно чи скінчився то чекати можно довго. Наприклад тут чеська Бехеровка з'явилася десь років 5-7 тому, раніше не було. Я коли побачив відразу 3 взяв ))). Я до того що пішов дивитися Writer's Tears чи Connemara - а нема в наявності у нас в місцевості )) До речі у нас уже десь пів-року чи рік американський віскі не продають ))

Та не трагедія, я вважаю :pardon:
За Writer's Tears і перейматися зовсім не варто - рівне, збалансоване за співвідношенням ціна-якість пійло, яких сотні.
Свого часу впізнаваним його зробив агресивний маркетинг, а не якісь смакові властивості.
Connemara - тільки від 12 років, і... як на мене, до Laphroaig вона не дотягне, навіть якщо підстрибне. :razz:
Green Spot чи Yellow Spot (і, можливо, Red Spot, бо його не пробував) трапиться на шляху - є сенс спробувати, але це не дим та торф, там інше... ну, скажімо, це спроба пройти шлях до Glen Moray 16 років (ще того, справжнього, до того, як цю віскокурню вбили жабоїди), чи до чогось такого рівня за якістю. Легкий, не дуже складний але якісний сінгл молт з верхньої полиці.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

Щоб відновити населення України, яке було до 2022 року, кожній жінці потрібно народити по вісім дітей", - директор Київського перинатального центру Дмитро Говсєєв Джерело: https://censor.net/ua/r4018055

• Хаха 2
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

1 час назад, Бармалей сказал:

нашел как то я хуторок небитый в три дома и кузню

Вопрос. Имеет смысл покупать беушную Аську 250, что-бы попробовать? Новый смысла нет, вдруг не зайдет, а давно хочу попробовать. И где надежней, в магазине  или ломбарде за 6000, или на ОЛХ в своем регионе , там и до пятерки  можно. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

Вопрос. Имеет смысл покупать беушную Аську 250, что-бы попробовать? Новый смысла нет, вдруг не зайдет, а давно хочу попробовать. И где надежней, в магазине  или ломбарде за 6000, или на ОЛХ в своем регионе , там и до пятерки  можно. 

підтримайте краще власного виробника :flag1:

• Лайк 3
Посилання на коментар

9 минут назад, ks6 сказал:

Квазар от Полюховича. 🏳️‍🌈 

Аська идёт, но катушку меняют. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 минут назад, US7IGN сказал:

підтримайте краще власного виробника :flag1:

Розбагатію на ОВДП куплю. 😎 

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, ks6 сказал:

больше всего кладух найдено аськами))) 

если будете относиться как просто к хоби, то можно взять...где дешевле и есть возможность проверки...главное не расстраиваться в первые минуты-часы что все звенит наверно хна бракованная)))

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, Бармалей сказал:

больше всего кладух найдено аськами))) 

если будете относиться как просто к хоби, то можно взять...где дешевле и есть возможность проверки...главное не расстраиваться в первые минуты-часы что все звенит наверно хна бракованная)))

Больше всего чернины найдено Пиратом. 💪 

Посилання на коментар

7 минут назад, sergio сказал:

лопатой с щупом

Посилання на коментар

Бездомный ты рад? С тебя бутылка виски местным алкашам

Цитата

Демонтовано пам'ятник Маргелову на Січеславській Набережній

• Хаха 2
Посилання на коментар

10 минут назад, Бармалей сказал:

Бездомный ты рад? С тебя бутылка виски местным алкашам

Може це саме він, нарешті почав не тільки язиком робити а і руцями декомунізацію в рідному місті.

Посилання на коментар

4 часа назад, DimaF сказал:

Не, во первых водку я не пью, во вторых пить водку средь бела дня на старой площади в Праге - выглядит диковато)

А вот бехеровка - чинно -благородно))☝️

автентично :beer:

Посилання на коментар

27 хвилин тому, юра84 сказав:

Може це саме він, нарешті почав не тільки язиком робити а і руцями декомунізацію в рідному місті.

Декомунізаційний кунілінгус? :pardon:

• Хаха 4
Посилання на коментар

2 часа назад, Бармалей сказал:

кто то бабок на цветмете поднял

Вас тут усіх скопом заціклило(заклинило) на бехеровках. Нехай вас усіх заціклить ще раз на бабках. - / Бабка Шер.

https://www.youtube.com/shorts/8BL425UoipI?feature=share

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Сумно 1
Посилання на коментар

today.ua/492923-ne-mozhe-buti-tak-sho-rishennya-skasuvali-i-na-comu-vse-lubinec-zayaviv-pro-bezkarnist-kerivnikiv-vlk/

Як дитина. Вся держава тримається і існує на безвідповідальності :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

не вижу радости Бездомного, мне показалась даже грусть...может и с памятником у него так же как и с мовой - на форуме мова и памятник нужно убрать, а в реале - русский язык и цветы маргелову по праздникам)))

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, sergio сказав:

Ярослав Качинський заявив про чорних копачів на місцях колишніх польських сіл в Україні zaxid.net/yaroslav_kachinskiy_zayaviv_pro_chornih_kopachiv_na_mistsyah_kolishnih_polskih_sil_v_ukrayini_n1643731

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...