Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 минуты назад, sergio сказал: Соседу ТЦКашник придёт душевую кабинку снимать, чтобы вставить на место вырваный им фланец слива воды из поддона во время попытки прочистить слив? Или кусок крыши поремонтирует после небольшого пожара практически за спасибо? И тп. Может быть настучит другой сосед у которого сын лет тридцати уже 3 года дальше 50 метров от дома не отходит? И тд. тп Ваши страшилки одного уровня я с Мосейчучкой:"СБУ посиукаєжж в двері кожному. я не пугаю, просто показываю варианты...будет приказ ментам поиском заняться, быстренько прошерстят...не в теме как там сейчас с участковыми...но вот пошлют парочку молоденьких или не очень оперков как бы бандита поискать...для встреченной бабушки будет бандит который грабит дома с пенсионерами, молодухи насильник либо отбирающий телефоны и тд...фотки будут показывать левые выспрашивая а кто тут, а там, по домам пройдутся с левым опросом и т.д.)))...инфа и насобирается Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, sergio сказал: І теж про переписування думав, але логічно вирішив, що просто краще тримати 25 кг на потенційний штраф і не парити собівмізки. А то раптом перепишу на доньку, а її затянуть, скажімо в якісь свідкки єгови в вона подарує їм своє майно. Такие случаи мне не известны . Но ее быстрее затянут сектанты - экономисты в веру биткоина или овдп Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 13 минут назад, рыбак сказал: Беглому пропагандисту войны и ненависти очень смешно и весело от того , как страдают его бывшие соотечественники. Так потешно ему от тут происходящего , что неустанно продолжает раздувать свою пропаганду лжи и ненависти. Вероятно ему доставляет удовольствие и веселие , как и его подельнику днепропетровскому трупоеду, заходить сюда , видеть всю трагедию происходящего и продолжать пропаганду ненависти и войны. Ему смешно пока его ИИ не заменят, а мне кажеться, что это может случиться очень быстро. Думаю, что бы сидеть даже в задрыпвном Ебипте даже на минималках баксов 500 в месяц нужно. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, рыбак сказал: Такие случаи мне не известны . Но ее быстрее затянут сектанты - экономисты в веру биткоина или овдп Ну это разве я, могу затянуть. В ОВДП 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 44 хвилини тому, sergio сказав: Ось всі ржуть з тої фотки в ФБ. Але, я як людина яка трохи вміє мурувати,, скажу, що так покласти не кожен майстер зможе. Мені такі двічі попадалися - мій дядько (інженегр), коли клав фундамент під гараж - у нього не зійшлися ряди ) Другий раз - коли вже мені клали цоколь два джамшута - така сама історія - теж ряди не зійшлися )) Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 минуты назад, Бармалей сказал: как у не бронированных появляется статус в розыске...не думали об этом...а зря У меня же нет. Появляется просто. Основная масса это жители крупных сел и маленьких райцентров. В конце 2024 и начале 2025 была массовая акция разноса повесток по хатах с регистрацией отсутствующих и отказавшихся. По сути это основные. Часть получивших ранее повестки и не явившееся . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Мені такі двічі попадалися - мій дядько (інженегр), коли клав фундамент під гараж - у нього не зійшлися ряди ) Другий раз - коли вже мені клали цоколь два джамшута - така сама історія - теж ряди не зйішлися )) Я коли ремонт робив в квартирі навіть за допомогою звичайного рівня плитку через дверний пройом так виставив, що на верху двері ідеально зійшлась в шві. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 21 хвилину тому, DmiVady сказав: чи вже написали Вадім та Бездомний, що це один із найідіотськіших (звісно, завжди є куди рости) вчинків у вашому житті? Вадім сам такий - у нього ділянка і будинок із самого початку (2009 рік) були оформлені на дружину ) І машина у 2014 - також )) А квартири, дачі і гаражі - на батьків ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Дата: 23 серпня 2026 Тема: Слов’янський напрямок, частково Краматорський Тип: військовий огляд, «коротко з різних напрямків» Джерело: Telegram-канал Костянтина Машовця «Zvиздец Мангусту», пости 3567–3569 Статус доступу: FULL — прочитано всю серію від опису поточної обстановки до завершального авторського блоку. Канал прямо ідентифікований як канал військового оглядача Костянтина Машовця. Дії Російська 3-тя армія продовжує наступ одночасно в напрямках Слов’янська і частково Краматорська. За звітний період Машовець фіксує помітні тактичні результати одразу на кількох ділянках. На ділянці Закітне — Крива Лука росіяни, за оцінкою автора, взяли під контроль південний берег Сіверського Дінця, а їхні передові групи вже проникли до південно-східної околиці Пискунівки. Біля Миколаївки російські групи закріпилися в лісах південніше й південний схід від населеного пункту. Найближчі групи перебувають приблизно за 1 км від його південної околиці. Водночас пряма спроба просунутися з Рай-Олександрівки на Оріховатку поки загальмувала приблизно після 0,8–1 км просування. Південніше росіяни просунулися вздовж каналу Сіверський Донець — Донбас до Юрківки і вийшли до північної околиці Заповідного. Групи, що діють у бік Краматорська, намагаються закріпитися західніше каналу в Тихонівці та Малинівці й рухатися до Васютинського та Першомар’ївки. Тенденції Головна зміна порівняно з попереднім оглядом Машовця від 7 серпня: українським силам поки не вдалося стабілізувати тактичну ситуацію, а темп російського просування автор уже прямо характеризує як загрозливий. Росіяни не намагаються сформувати один класичний концентрований прорив. Вони масово запускають малі штурмові групи на широкому фронті, використовуючи проміжки між українськими позиціями. Після успішного проникнення командування швидко підтягує туди додаткову піхоту. Машовець пов’язує результативність цієї схеми насамперед із некомплектом особового складу українських передових частин: оборонні порядки розріджені, виникає багато слабо контрольованого «міжпозиційного простору». Навіть масове застосування українських дронів не повністю закриває проблему: на їхню ефективність впливають погода, рельєф, укриття й російські засоби протидії. Висновки автора Найближчими тактичними цілями росіян Машовець бачить: Миколаївка — Стародубівка з виходом до району Слов’янської ТЕС; захоплення Оріховатки та насосної станції №2; вихід на рубіж Василівська Пустош — Васютинське в напрямку Краматорська. Успіх перших двох завдань, за його оцінкою, виведе російські війська вже на ближні підступи до Слов’янська й одночасно значно погіршить становище ЗСУ на Лиманському напрямку. Машовець вважає, що російське командування фактично намагається «перебігати» українську оборону кількістю штурмової піхоти, використовуючи пріоритет цього напрямку в поповненні людьми та резервами. Це повільний і дуже витратний метод, але зараз він дає результат. Водночас він бачить і принципову слабкість цієї моделі: вона потребує постійного поповнення штурмовиків. Як відповідь автор акцентує на насиченні міжпозиційного простору мінними загородженнями, наземними сенсорами, автоматизованими засобами ураження та дронами, об’єднаними в єдину систему. Підсумок: оцінка Машовця стала помітно жорсткішою, ніж у його попередньому огляді Слов’янського напрямку: російське просування вже не просто триває, а створює сприятливі умови для виходу до ближніх підступів Слов’янська й Краматорська. Ключова проблема, яку він бачить, не якийсь один прорив, а здатність росіян масово експлуатувати розрідженість української оборони десятками малих піхотних проникнень одночасно. © ChatGPT 5.6 Sol high intelligence Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 минуты назад, ks6 сказал: У меня же нет. Появляется просто. Основная масса это жители крупных сел и маленьких райцентров. В конце 2024 и начале 2025 была массовая акция разноса повесток по хатах с регистрацией отсутствующих и отказавшихся. По сути это основные. Часть получивших ранее повестки и не явившееся . какие повестки? у нас за них даже и не слышал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 31 хвилину тому, рыбак сказав: Беглому пропагандисту войны и ненависти очень смешно и весело от того , как страдают его бывшие соотечественники. Так это ж их выбор - у них жеж "свобода воли" есть. Если они выбрали страдать - как я могу им это запретить. 31 хвилину тому, рыбак сказав: Так потешно ему от тут происходящего , что неустанно продолжает раздувать свою пропаганду лжи и ненависти. Так а все-таки, где хотя бы одна цитата с пропагандой войны, лжи и ненависти? Нету? От брехло. 31 хвилину тому, рыбак сказав: Вероятно ему доставляет удовольствие и веселие , как и его подельнику днепропетровскому трупоеду, заходить сюда , видеть всю трагедию происходящего и продолжать пропаганду ненависти и войны. "Жизнь - это трагедия для того, кто чувствует, и комедия для того, кто мыслит" (с) Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 37 хвилин тому, sergio сказав: У меня нет друзей. а у когось немає розуміння як "працюють" менти 31 хвилину тому, truck55 сказав: Поліція умовно поки якось в рамках адмінки. А якщо ім повноваження дадуть по розшуку, як у кримінальних справах? буде як у кацапів - або в армію або в тюрьму, з якої в армію. тільки незрозуміло чим для пересічного це буде відрізнятися від кацапстану? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, Бармалей сказал: какие повестки? у нас за них даже и не слышал Вот видите, не в теме, потому что бронь. А после того как ввели Резерв, дали пару месяцев на расслабон и по селам с участковыми и головою разносили для всех, а затем, но там выборочно через Укрпочту в городах, для тех кто в Резерве. Так и появилась основная масса разыскиваемых. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 14 хвилин тому, vadimv сказав: Мені такі двічі попадалися - мій дядько (інженегр), коли клав фундамент під гараж - у нього не зійшлися ряди ) Другий раз - коли вже мені клали цоколь два джамшута - така сама історія - теж ряди не зйішлися )) значить буде два тонелля (с) анекдот про київметробуд 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Дата: 23 серпня 2026 Тема: Слов’янський напрямок, частково Краматорський Тип: військовий огляд, «коротко з різних напрямків» Джерело: Telegram-канал Костянтина Машовця «Zvиздец Мангусту», пости 3567–3569 Статус доступу: FULL — прочитано всю серію від опису поточної обстановки до завершального авторського блоку. Канал прямо ідентифікований як канал військового оглядача Костянтина Машовця. Дії Російська 3-тя армія продовжує наступ одночасно в напрямках Слов’янська і частково Краматорська. За звітний період Машовець фіксує помітні тактичні результати одразу на кількох ділянках. На ділянці Закітне — Крива Лука росіяни, за оцінкою автора, взяли під контроль південний берег Сіверського Дінця, а їхні передові групи вже проникли до південно-східної околиці Пискунівки. Біля Миколаївки російські групи закріпилися в лісах південніше й південний схід від населеного пункту. Найближчі групи перебувають приблизно за 1 км від його південної околиці. Водночас пряма спроба просунутися з Рай-Олександрівки на Оріховатку поки загальмувала приблизно після 0,8–1 км просування. Південніше росіяни просунулися вздовж каналу Сіверський Донець — Донбас до Юрківки і вийшли до північної околиці Заповідного. Групи, що діють у бік Краматорська, намагаються закріпитися західніше каналу в Тихонівці та Малинівці й рухатися до Васютинського та Першомар’ївки. Тенденції Головна зміна порівняно з попереднім оглядом Машовця від 7 серпня: українським силам поки не вдалося стабілізувати тактичну ситуацію, а темп російського просування автор уже прямо характеризує як загрозливий. Росіяни не намагаються сформувати один класичний концентрований прорив. Вони масово запускають малі штурмові групи на широкому фронті, використовуючи проміжки між українськими позиціями. Після успішного проникнення командування швидко підтягує туди додаткову піхоту. Машовець пов’язує результативність цієї схеми насамперед із некомплектом особового складу українських передових частин: оборонні порядки розріджені, виникає багато слабо контрольованого «міжпозиційного простору». Навіть масове застосування українських дронів не повністю закриває проблему: на їхню ефективність впливають погода, рельєф, укриття й російські засоби протидії. Висновки автора Найближчими тактичними цілями росіян Машовець бачить: Миколаївка — Стародубівка з виходом до району Слов’янської ТЕС; захоплення Оріховатки та насосної станції №2; вихід на рубіж Василівська Пустош — Васютинське в напрямку Краматорська. Успіх перших двох завдань, за його оцінкою, виведе російські війська вже на ближні підступи до Слов’янська й одночасно значно погіршить становище ЗСУ на Лиманському напрямку. Машовець вважає, що російське командування фактично намагається «перебігати» українську оборону кількістю штурмової піхоти, використовуючи пріоритет цього напрямку в поповненні людьми та резервами. Це повільний і дуже витратний метод, але зараз він дає результат. Водночас він бачить і принципову слабкість цієї моделі: вона потребує постійного поповнення штурмовиків. Як відповідь автор акцентує на насиченні міжпозиційного простору мінними загородженнями, наземними сенсорами, автоматизованими засобами ураження та дронами, об’єднаними в єдину систему. Підсумок: оцінка Машовця стала помітно жорсткішою, ніж у його попередньому огляді Слов’янського напрямку: російське просування вже не просто триває, а створює сприятливі умови для виходу до ближніх підступів Слов’янська й Краматорська. Ключова проблема, яку він бачить, не якийсь один прорив, а здатність росіян масово експлуатувати розрідженість української оборони десятками малих піхотних проникнень одночасно. © ChatGPT 5.6 Sol high intelligence "фортеці" Краматорськ і Слов'янськ вже визнані зонами бойових дій. тепер різниця буде лише в тому вони будуть схожі на Маріуполь якщо вчасно здадуть чи на руїни тих міст від яких взагалі нічого не залишилося. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 минуты назад, ks6 сказал: Вот видите, не в теме, потому что бронь. А после того как ввели Резерв, дали пару месяцев на расслабон и по селам с участковыми и головою разносили для всех, а затем, но там выборочно через Укрпочту в городах, для тех кто в Резерве. Так и появилась основная масса разыскиваемых. Ко мне домой тцкашники лично приходили с повестками.еще в 22 г.. Меня тогда не было дома и соседка говорила , что 3 из тцк были . 5 или больше повесток было , уже точно не помню . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 12 минут назад, US7IGN сказал: буде як у кацапів - або в армію або в тюрьму, з якої в армію. тільки незрозуміло чим для пересічного це буде відрізнятися від кацапстану? Та напрямок вже давно зрозумілий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: значить буде два тонелля (с) анекдот про київметробуд "фортеці" Краматорськ і Слов'янськ вже визнані зонами бойових дій. тепер різниця буде лише в тому вони будуть схожі на Маріуполь якщо вчасно здадуть чи на руїни тих міст від яких взагалі нічого не залишилося. Мій гарний товариш кілька місяців працював на обороні покровського напрямку, тому для мене майбутня картинка більш-менш зрозуміла. Перейматися речами, на які я не маю впливу... "здадуть - не здадуть"... тут у темі експертів і так вистачає. Мене більше цікавлять нагальні речі: буде сьогодні вночі великий обстріл чи ні. І чи стоїть в планах у кацапів на сьогодні-завтра Дніпро. Бо хочу поїхати в село й треба вирішити коли: ввечері чи завтра вранці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Мій гарний товариш кілька місяців працював на обороні покровського напрямку, тому для мене майбутня картинка більш-менш зрозуміла. Перейматися речами, на які я не маю впливу... "здадуть - не здадуть"... тут у темі експертів і так вистачає. Мене більше цікавлять нагальні речі: буде сьогодні вночі великий обстріл чи ні. І чи стоїть в планах у кацапів на сьогодні-завтра Дніпро. Бо хочу поїхати в село й треба вирішити коли: ввечері чи завтра вранці. Але не можна не визнати як фінансово грамотно була організована "оборона" України Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому "Як козаки з Трампом про Старлінк домовлялися" ru.interfax.com.ua/news/general/1195410.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 минут назад, DmiVady сказал: треба вирішити коли: ввечері чи завтра вранці. Краще ввечери... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 минут назад, DmiVady сказал: Мене більше цікавлять нагальні речі: буде сьогодні вночі великий обстріл чи ні не буде 8 минут назад, DmiVady сказал: І чи стоїть в планах у кацапів на сьогодні-завтра Дніпро. і на післязавтра теж 8 минут назад, DmiVady сказал: Бо хочу поїхати в село й треба вирішити коли: ввечері чи завтра вранці. не відкладуй на завтра те, що можеш зробить сьогодні! Тому що завтра може і не наступить... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 25 минут назад, US7IGN сказал: а у когось немає розуміння як "працюють" менти буде як у кацапів - або в армію або в тюрьму, з якої в армію. тільки незрозуміло чим для пересічного це буде відрізнятися від кацапстану? "Перечисление людей, известных Толстому отказавшихся от присяги и военной службы по религиозно-этическим убеждениям, с детальным описанием их судеб и наказаний Толстой приводит в Предисловии и Послесловии к «Жизни и смерти Евдокима Никитича Дрожжина» (1894–1895 гг.). Помимо этого, аналогичные списки и случаи он разбирает в трактате «Царство Божие внутри вас» (1893 г., Глава VII) и статье «Одумайтесь!» (1904 г., Глава XI). 1. «Послесловие к биографии Е. Н. Дрожжина» (1895 г. / ПСС, том 39) В этой работе Толстой подробно описывает судьбу народного учителя Евдокима Дрожжина, отказавшегося от присяги и оружия, за что тот был замучен в дисциплинарном батальоне. Здесь же Толстой перечисляет других верующих и отказников, подвергшихся репресиям: Евдоким Дрожжин — отказался от присяги и военной службы; был сослан в Харьковский дисциплинарный батальон, где подвергался истязаниям и умер от туберкулеза. Петр Ольховик — крестьянин Курской губернии, отказался от присяги и оружия. За это был отправлен рядовым на Амур и подпал под военный суд. Иван Чекмарев — отказался брать оружие по христианским убеждениям, был заключен в дисциплинарный батальон. Кавказские духоборы — Толстой описывает массовый отказ духоборов от присяги, ношения оружия и сжигание ими имевшегося оружия в 1895 году, за чем последовали порка, тюремные заключения и ссылка. 2. Трактат «Царство Божие внутри вас» (1893 г., Глава VII) Толстой указывает, что отказы от присяги и военной службы носят не единичный, а системный характер, и перебирает преследуемых государством отказников: «Мне известны люди в России, которые отказались от исполнения воинской повинности... Ольховик, отказавшийся от присяги и службы, за что был мучим и сослан... Дрожжин, отбывающий заключение в дисциплинарном батальоне... Подпали под наказания и отбывают ссылку в дисциплинарных ротах за отказ от военной службы молодые люди в Швейцарии, Пруссии, Швеции». 3. Статья «Одумайтесь!» (1904 г., Глава XI) В контексте Русско-японской войны Толстой снова приводит реальные истории солдат, отказавшихся воевать: «Ольховика отправили на Амур. На пароходе все говели, он отказался. Солдаты спрашивали его почему. Он объяснил. В разговор вмешался солдат Кирилл Середа... который открыл Евангелие и начал говорить: вот Христос запрещает клятву, суды и войну...» Толстой использовал эти примеры для демонстрации того, что общественное мнение меняется: отдельные люди готовы идти в дисциплинарные батальоны и на смерть, лишь бы не приносить присягу государству, нарушающую их нравственный закон. ". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 29 минут назад, US7IGN сказал: буде як у кацапів - або в армію або в тюрьму, з якої в армію. тільки незрозуміло чим для пересічного це буде відрізнятися від кацапстану? Тім що виї...ть небуряти, свої це ж не рахується. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Але не можна не визнати як фінансово грамотно була організована "оборона" України Можливо, частково про це розповість трибунал, якщо він колись відбудеться й ми до нього доживемо. 1 хвилину тому, mastervovik сказав: не буде і на післязавтра теж не відкладуй на завтра те, що можеш зробить сьогодні! Тому що завтра може і не наступить... Дякую, пане Вовік, і за теми ваші на форумі і за цей прогноз Тоді поїду спокійно до басейну, а в село вже зранку, бо часу з таким прогнозом вистачає на все 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз