рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 минут назад, рыбак сказал: " бы не приносить присягу государству, нарушающую их нравственный закон. ". Какой может быть нравственный закон у бункерных дощей или у пропагандистов войны и ненависти ? Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 часа назад, vadimv сказал: Подивився, і що? В мультфільмі "Острів скарбів", коли знайшли скелет на острові, пірат сказав "ето моряк, одєжда на ньом морская", на що Сільвер відповів " а ти надєялся встрєтіть тут єпіскопа?"))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, sergio сказав: Ему смешно пока его ИИ не заменят, а мне кажеться, что это может случиться очень быстро. Это уже давно случилось ) Но выглядит это как кратное увеличение заказов на MTPE (Machine Translation Post-Editing) 1 година тому, sergio сказав: Думаю, что бы сидеть даже в задрыпвном Ебипте даже на минималках баксов 500 в месяц нужно. А сколько нужно сумскому бегунку, чтобы сидеть в вашей задрыпаной квартире, не выходя из нее на улицу? ) Вроде получается не меньше, только условия жизни при этом не сравнимые )) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 39 минут назад, ks6 сказал: Вот видите, не в теме, потому что бронь. А после того как ввели Резерв, дали пару месяцев на расслабон и по селам с участковыми и головою разносили для всех, а затем, но там выборочно через Укрпочту в городах, для тех кто в Резерве. Так и появилась основная масса разыскиваемых. а у нас так не было))) видимо повестки у вас как то повлияли на розыск у нас... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, рыбак сказав: Какой может быть нравственный закон у бункерных дощей или у пропагандистов войны и ненависти ? Ну как какой - как у Канта: Цитата Поступай так, чтобы ты всегда относился к человечеству и в своём лице, и в лице всякого другого как к цели, и никогда — только как к средству. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, yukon сказал: Подивився, і що? В мультфільмі "Острів скарбів", коли знайшли скелет на острові, пірат сказав "ето моряк, одєжда на ньом морская", на що Сільвер відповів " а ти надєялся встрєтіть тут єпіскопа?"))) Да как что , когда отсутствуют аргументы , то у тупых троллей включается бессмысленный троллинг и они строчат абышопопало. Потому я их и игнорю . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 хвилин тому, yukon сказав: Подивився, і що? І всьо ) 9 хвилин тому, yukon сказав: В мультфільмі "Острів скарбів", коли знайшли скелет на острові, пірат сказав "ето моряк, одєжда на ньом морская", на що Сільвер відповів " а ти надєялся встрєтіть тут єпіскопа?"))) Дійсно, якщо продовжувати надрочувати на толстоєвських воєнних злочинців, то війна буде безкінечною. Логічно. 1 хвилину тому, рыбак сказав: Да как что , когда отсутствуют аргументы , то у тупых троллей включается бессмысленный троллинг и они строчат абышопопало. Потому я их и игнорю . Ты игноришь очевидные факты. Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, vadimv сказал: Дійсно, якщо продовжувати надрочувати на толстоєвських воєнних злочинців, то війна буде безкінечною Може і так, але щось мені підказує, що 99% героїв зйомок фпв камер Мадяра, ніколи в житті не читали не те що ФМ або Толстого, а навіть Марініну з Акуніним)). І що це нам дало? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 минут назад, vadimv сказал: Это уже давно случилось ) Но выглядит это как кратное увеличение заказов на MTPE (Machine Translation Post-Editing) А сколько нужно сумскому бегунку, чтобы сидеть в вашей задрыпаной квартире, не выходя из нее на улицу? ) Вроде получается не меньше, только условия жизни при этом не сравнимые )) По первому понкуту-временное явление пока этот самый mashin translate не допилили. По второму пункту, явно дороже, тем более, что вы пишете, что покупалельная способность по жрачке фунта больше, чем гривни, при том, что фунт копеек 90 стоит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, yukon сказав: щось мені підказує, що 99% героїв зйомок фпв камер Мадяра, ніколи в житті не читали не те що ФМ або Толстого, а навіть Марініну з Акуніним)). Вони-то може і не читали, але це лайно читали їхні пересиденти, депутани, губернатори, командири, начальники, батьки, жінки, діти. В результаті ті, що це лайно читали, відправили їх на вбивство, а ті, що не читали, на це вбивство пішли. 2 хвилини тому, yukon сказав: І що це нам дало? А що вам дало те, що ви це лайно читали? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, vadimv сказал: І що це нам дало? Те ж саме, що і перегляд нетфлікс чи НВО."людей завжди цікавило три речі ..."))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 39 хвилин тому, sergio сказав: временное явление пока этот самый mashin translate не допилили. Жизнь - вообще временное явление, они тот Machine Translation года этак с 1991 допиливают, если не больше ) 39 хвилин тому, sergio сказав: По второму пункту, явно дороже Отож. Так что наличие у вас квартиросьемщиков по таким ценам - временное явление ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Живзь - вообще временное явление, они тот Machine Translation года этак с 1991 допиливают, если не больше ) Отож. Так что наличие у вас квартиросьемщиков по таким ценам - временное явление ) Да я только полгода как заметил, что в меню Оперы есть кнопка автоматического перевода. До того извращатся приходилось. Вы, типичный эээ украинец, вместо, чтобы своей арендой поддержать Sergio, поддерживаете какого-там Ахмеда или Махмуда. 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 години тому, sergio сказав: Ггг. Татаров був юристом у фірмі Микитася, а не окремим якимсь "одним із головних підозрюваних". Це одна шобла, але керівник Микитась, тому за нього і мова в контексті нового зашквару. Змінено 1 година тому користувачем Вячеслав63 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, XL.pro сказав: У 2024 році на випередження переоформив майно на дружину і батьків... Десь засумував один бездомний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, DmiVady сказав: Я не для підйобки, просто повз проходив, але маю чисто академічний інтерес спостерігача: чи вже написали Вадім та Бездомний, що це один із найідіотськіших (звісно, завжди є куди рости) вчинків у вашому житті? Сам я нічого з цього приводу не скажу, бо вважаю, що кожен сам собі злобний Буратіно. У 20 років можливо я б реагував на слова інших, зараз - мав (вертів) на увазі, це по-перше. Вадима потрібно вміти правильно читати (готувати). Він майно оформив на дружину і сина. Очевидно у нього не найгірший шлюб, м'яко кажучи. Це по-друге. Найідіотський мій вчинок - залишитись в Україні до/під час війни. Його можна було уникнути, закриваючи свої плани і потреби заздалегідь. Але якби я мав такі комбінаторські здібності, то давно став би мільярдером. Це по-третє. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, XL.pro сказав: Найідіотський мій вчинок - залишитись в Україні до/під час війни та почекайте трохи, може ще орденами "Боневтік" з бантом нагороджувати будуть 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 8 минут назад, XL.pro сказал: У 20 років можливо я б реагував на слова інших, зараз - мав (вертів) на увазі, це по-перше. Вадима потрібно вміти правильно читати (готувати). Він майно оформив на дружину і сина. Очевидно у нього не найгірший шлюб, м'яко кажучи. Це по-друге. Найідіотський мій вчинок - залишитись в Україні до/під час війни. Його можна було уникнути, закриваючи свої плани і потреби заздалегідь. Але якби я мав такі комбінаторські здібності, то давно став би мільярдером. Це по-третє. 3 минуты назад, US7IGN сказал: та почекайте трохи, може ще орденами "Боневтік" з бантом нагороджувати будуть Не кажучи про інші можливості. 🤑 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 8 хвилин тому, XL.pro сказав: Найідіотський мій вчинок - залишитись в Україні до/під час війни. Топ ідіотських вчинків: - не зайшов у посольство Канади у 1999 - женився - будував будинок замість майнити і купувати біткойни ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: Топ ідіотських вчинків: - не зайшов у посольство Канади у 1999 - женився - будував будинок замість майнити і купувати біткойни ) www.instagram.com/reel/DcV6LMWoSoQ/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 2 часа назад, Бармалей сказал: я не пугаю, просто показываю варианты...будет приказ ментам поиском заняться, быстренько прошерстят...не в теме как там сейчас с участковыми...но вот пошлют парочку молоденьких или не очень оперков как бы бандита поискать...для встреченной бабушки будет бандит который грабит дома с пенсионерами, молодухи насильник либо отбирающий телефоны и тд...фотки будут показывать левые выспрашивая а кто тут, а там, по домам пройдутся с левым опросом и т.д.)))...инфа и насобирается В кінцц 22-го, коли ентузіазм призовників зійшов на нуль, на вулиці, де живуть мої батьки ( приватна забудова кінця 80-х, всі всіх знають), стався випадок. По вулиці їхала група оповіщення, шукала по хатах сусіда. Назустріч дві сусідки йшли. Воєнкомівські спитали у пань про чувака. Одна почала щось морозити типу «та ні, давно вже його тут не бачила», а друга така «та ну ти що дурна? Є він, вчора бачила. Он в тій хаті живе». Чувака прийняли, за пару місяців привезли назад в труні. Як думаєте, як живеться зараз тій другій в тому осередку? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 19 хвилин тому, US7IGN сказав: та почекайте трохи, може ще орденами "Боневтік" з бантом нагороджувати будуть Але тим часом моє життя спливає. Переоцінивши його, пріоритети змінюються. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 9 минут назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/DcV6LMWoSoQ/ Ну народишся собакою, для початку каструють...😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 5 минут назад, Gonchik сказал: В кінцц 22-го, коли ентузіазм призовників зійшов на нуль, на вулиці, де живуть мої батьки ( приватна забудова кінця 80-х, всі всіх знають), стався випадок. По вулиці їхала група оповіщення, шукала по хатах сусіда. Назустріч дві сусідки йшли. Воєнкомівські спитали у пань про чувака. Одна почала щось морозити типу «та ні, давно вже його тут не бачила», а друга така «та ну ти що дурна? Є він, вчора бачила. Он в тій хаті живе». Чувака прийняли, за пару місяців привезли назад в труні. Як думаєте, як живеться зараз тій другій в тому осередку? З кінця 22го, ентузіазму, ще помітніше поубавився. Якщо у Львові на вулиці вже 3х трошки зарізали, що буде коли по хатах підуть?! Чи за кожним ухилянти Корд будуть відправляти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому Тільки що, sergio сказав: Ну народишся собакою, для початку каструють...😏 ну я ж і натякаю, що було б просто інакше, але не факт що краще. можливо за спробу наїбати долю ще й штрафні бали нараховуються 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Але тим часом моє життя спливає. Переоцінивши його, пріоритети змінюються. сумувати за невикористаними можливостями дурна справа за якою і нові можливості легко проїбати у когось життя спливає в басейні, у когось під пірамідами, а хтось і в армії себе гарно почуває 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз