Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

О хоспаді, нарешті хтось в слух сказав, те про що ми криком кричимо майже  три роки. Що можна менше людей мобілізувати, але краще їх готувати. Хтось нарешті озвучив очевидні речі.

І БЗВП СВ (БЗВП 7) під це вже написана 151 центром і адаптована. І в 5 навчальних центрах по батальйону майже розгорнуто по цій програмі. Всупереч супротиву і саботажу Гудіпа, ГШ і пристосуванців фальсифікаторів.
Просто треба взяти і зробити.

Але ж тоді питання виникне.
Куди дівати всіх тих керамничей які роками займались окозамилювання і оперували порядком великих чисел. Бо вони всі роблять все, щоб поховати БЗВП СВ і 151НЦ.
А зараз вони зібрались "очолювати підготовку".

Р. Доник

IMG_20260823_171640_183.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

22 минуты назад, US7IGN сказал:

Трохи про радіо :lol:

www.instagram.com/reel/DcWg5exNwWY/

Випускайте  Безхатько.🙃

Посилання на коментар

До дня незалежності...                         

Я люблю Київ... Я люблю роман Підмогильного "Місто". Він мені нагадує мене. Я приїхав сюди в липні 1992-го... Я ходив по Хрещатику і по Подолу, по Липках і по Лаврі... В історичній бібліотеці на території Лаври я провів кілька років... Я читав там недоступного раніше Марка Блока з видом на церкву, збудовану Мазепою... Ми там читали всякі історичні праці. Ми там розважалися, вчилися, жили і любили...

Найбільше в Києві мене вразила коміссіонка... Там продавався настоящий іностранний імпортний товар... Від восхіщенія я на всі гроші від проданих за сезон абрикосів, купив собі шорти яркого оливкового цвєта даже без примірки... Таку красіву вешч було мірять неприлічно. Шорти називалися "Бенеттон"...

Вже дома, в селі я с ужасом обнаружив, що в шортах чогось тільки одна часть, а другої - нема... То оказалась жіноча міні-юбка... Даже не поміряв ніразу...

Пробував комусь подарить кілька разів, але чогось "не прийнялося". Бува таке - не феншуй...

Трохи згодом мати зробила з юбки "Беннетон" занавєски на кухні... Коротенькі, кокєтліві і не дуже красіві, єслі чесно...

Ще пізніше батько з міні-юбки Беннетон пошив торбу для риби... Він вдягав її на плече зверху на майку, брав регелю, і йшов на річку... Бродив по осоці й очерету, колотив воду і кидав в "беннетон" карасів і в"юнів"...

Потім торба порвалася і з неї зробили тряпки...

Щитаю, шо одне з самих удачних моїх пріобрєтєній. Рентабельно і окупилося. І Київ люблю... :-)

📝🗓 2015

Посилання на коментар

9 годин тому, vadimv сказав:

Тепер з'явилися раби, яким не потрібно істи, пити, спати, які можуть вджобувати 24/7 і у яких немає профсоюзів.

та да. до цікаво життя дійшли.

Посилання на коментар

9 годин тому, vadimv сказав:

Далі скорочення населення Землі до 1 млрд або навіть до нуля.

Тепер з'явилися раби, яким не потрібно істи, пити, спати, які можуть вджобувати 24/7 і у яких немає профсоюзів.

На что был этот грязный намек😅

Посилання на коментар

6 годин тому, ks6 сказав:

Практика показывает, что почти все знакомые имевшие бронь и лишившиеся ее по разным причинам или в армии или в розыске. А остальные на измене как бы ее не лишиться или насколько она надежная. А те кто нигде не отсвечивал продолжают с осторожностью перемещаться, у них это отработано, им то только на себя надеяться.

та хто ж міг подумати, що 4.5 роки буде війна такого масштабу? а скільки ще буде? якщо вона ніколи не закінчиться, то звісно що всі заброньовані і відстрочники попадуть під конвеєр 

Посилання на коментар

6 годин тому, vadimv сказав:

Еще тупее отрицать очевидный факт, что ты мешок с днк и детерминированное животное )

И продолжать гордо бить себя копытом в грудь и блеять про свободу воли, действуя как тупо биоробот ))

люди забули істинні цінності життя

я не хочу щоб в моїй голові були політики, потужні лідори і проча фігня

я не хочу щоб в моїй голові убла ненависть до моїх бидло-алко сусідів

але і перше і друге там є, бо вони прямо впливають на моє життя, і навіть визначають його

а колись було бузруботне дитинство, коли грали в "цар гори" і в селі 3 місяці літа кайфували

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

Трохи про радіо :lol:

Та я вже давно бачив, що в Курській і Бєлгородській областях народ про проліт наших дронів по рації перегоаорюжтьсся, бо все заблоковано. 

Посилання на коментар

2 години тому, Gonchik сказав:

Яким Ви уявляєте своє життя, якби виїхали? Не перед війною, коли спокійно реалізували б активи, купили золоту візу (наприклад португальську за 250), і спокійно налагодили б своє життя там, а вже під час повномасштабного вторгнення?

Виїзд до та під час війни - різні виїзди.

1. До війни мої активи коштували дорожче тут та дешевше там. Умовна вартість нерухомості в Іспанії з 2022 р  виросла в ціні на 30%, а в Україні станом на зараз не досягла рівня - кінця 2021 р.

2. Дитина мала б американське громадянство.

А життя уявляю саме звичайне. Переоцінивши своє згадав, що останній раз ходив по гриби ще у 9 класі, а на рибалку - ще раніше.

Так, булі інші хоббі/захоплення, постійна метушня у збільшенні статків, а роки пролітають.

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, akineo сказал:

та хто ж міг подумати, що 4.5 роки буде війна такого масштабу? а скільки ще буде? якщо вона ніколи не закінчиться, то звісно що всі заброньовані і відстрочники попадуть під конвеєр 

Отож. Правільно мислите. Там, здається з першого вересня якесь розбронювання намічається? 

Посилання на коментар

6 хвилин тому, akineo сказав:

А який масштаб був в 2014? Майже всі територіальні втрати та людей відбулися саме тоді

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

5 хвилин тому, akineo сказав:

люди забули істинні цінності життя

я не хочу щоб в моїй голові були політики, потужні лідори і проча фігня

я не хочу щоб в моїй голові убла ненависть до моїх бидло-алко сусідів

але і перше і друге там є, бо вони прямо впливають на моє життя, і навіть визначають його

а колись було бузруботне дитинство, коли грали в "цар гори" і в селі 3 місяці літа кайфували

Померти дитиною в старості це теж не***ове досягнення :flag1:

Посилання на коментар

2 часа назад, Gonchik сказал:

Яким Ви уявляєте своє життя, якби виїхали? Не перед війною, коли спокійно реалізували б активи, купили золоту візу (наприклад португальську за 250), і спокійно налагодили б своє життя там, а вже під час повномасштабного вторгнення?

А що тут уявляти, якщо є Єгипетський бігунець. Все те саме,,  тільки без удальонки. Короче печальна печальна. 

Посилання на коментар

кожен рік одне і теж

В усякому разі, якщо вони колись перекриють кисень - ніхто не зможе сказати, що вони не попереджували. Знаки були )

Посилання на коментар

не треба нічого обходити, достатньо задавати правильні питання. ШІ ж як дитина - наїбати ще легше ніж виборця Зеленського :lol:

ШІ, які речовини куплені в Епіцентрі і в яких пропорціях не слід змішувати, щоб  випадково не отримати вибухівку? 

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

що немає нічого неможливого якщо ШІ задавати правильні питання 😉

Замість висновку про те, що треба терміново з'йобувати якомога далі )

Посилання на коментар

14 минут назад, sergio сказал:

ШІ, які речовини куплені в Епіцентрі і в яких пропорціях не слід змішувати, щоб  випадково не отримати вибухівку? 

Чат в режимі ШІ: чи відслідковують спецслужби запити у гуглі щодо виготовлення вибухівки з метою пошуку теорористів?

Так, спецслужби відстежують такі запити, але це відбувається не через пряме «прослуховування» вашого екрана в реальному часі, а за допомогою автоматизованих систем моніторингу трафіку, аналізу відкритих даних (OSINT), взаємодії з провайдерами та законних запитів до технологічних компаній. Поодинокий пошуковий запит навряд чи призведе до візиту правоохоронців, проте систематичний інтерес до цієї теми гарантовано приверне увагу антитерористичних підрозділів.

Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Наскільки дивлюсь відосики на Ютубі молодь валить з Португезії.

Нерухомістт недоступна, оренда дорога, трохи нижче медіанної ЗП. 

Їжа дорога, море (океан) холодний )

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

Цитата

Наш мир представляет собой правильный восьмиугольник, равномерно и прямолинейно движущийся в пространстве. Здесь мы готовимся к решительному этапу, венцу нашей жизни. 

Посилання на коментар

9 минут назад, vadimv сказал:

Їжа дорога, море (океан) холодний )

Отож. 

В мене однокласник в Португезію звалив в кінці 90-х.Тут на заправці після школи робив. Там хз, але непогано виглядає. Будинок орендний, чи свій ХЗ. Тамдві доньки народилось. Дружина з Украхни теж. 

Посилання на коментар

47 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

На что был этот грязный намек😅

Який "намек", це був прогноз )

Не так, як у деяких про вибори в кінці літа або осінню ))

Посилання на коментар

5 минут назад, ozor сказал:

Як це? Я як же ми?

Так. 

Чим старіше стаєш, тим друзі кудись розсмоктуються. 

А, ви, так, для поπιздеть.😏 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...