US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: З кінця 22го, ентузіазму, ще помітніше поубавився. Якщо у Львові на вулиці вже 3х трошки зарізали, що буде коли по хатах підуть?! Чи за кожним ухилянти Корд будуть відправляти? недавно малу мотивував все ж таки вчити хімію та фізику на прикладі як з асортименту доступного в епіцентрі зібрати вибухівку, а дрон з набору на одному з багатьох профільних сайтів. вона була здивована наскільки це все доступно для пересічного... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, sergio сказал: З кінця 22го, ентузіазму, ще помітніше поубавився. Якщо у Львові на вулиці вже 3х трошки зарізали, що буде коли по хатах підуть?! Чи за кожним ухилянти Корд будуть відправляти? Та вулиця, про яку писав, на Львівщині. Так от станом на зараз з призовного віку чоловіків лишився лише один прокурорський. Всі решта в штатах, Польщі, Німеччині, або служать. Я до того, що ефективність походів по хатах сильно переоцінена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: у когось життя спливає в басейні, у когось під пірамідами, а хтось і в армії себе гарно почуває Наразі роблю власними силами малярку в квартирі. Почуваю себе чудово, отримую нові навички і емоції (в порівнянні з офісною тобою). Але глобально, неправильні кроки були зроблені раніше. Їх потрібно вміти визнавати. Змінено 5 годин тому користувачем XL.pro 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: а хтось і в армії себе гарно почуває а у когось слова "армія" і "гарно себе почувати" просто не вписуються в одне речення ) Та шо там, навіть такі слова, як "зима", "мороз" і "сніг" в одне речення з "гарно себе почувати" не вписуються )) Мабуть із когнітивними здібностями або фантазією погано ))) 6 хвилин тому, US7IGN сказав: вона була здивована наскільки це все доступно для пересічного... і які висновки зробила? ) Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 11 минут назад, XL.pro сказал: Але тим часом моє життя спливає. Переоцінивши його, пріоритети змінюються. Яким Ви уявляєте своє життя, якби виїхали? Не перед війною, коли спокійно реалізували б активи, купили золоту візу (наприклад португальську за 250), і спокійно налагодили б своє життя там, а вже під час повномасштабного вторгнення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 13 хвилин тому, Gonchik сказав: Яким Ви уявляєте своє життя, якби виїхали? Не перед війною, коли спокійно реалізували б активи, купили золоту візу (наприклад португальську за 250), і спокійно налагодили б своє життя там, а вже під час повномасштабного вторгнення? Якщо не плутаюсь у останніх новинах, то ті, хто виїхав, наприклад, до Іспанії у лютому-березні 2022 і став на тимчасовий захист, у березні 2027 вже отримають ВНЖ за терміном перебування 5 років на ТЗ. Без золотої візи. 250 на 5 років мало б вистачити, навіть живучи на Costa Blanca чи Costa del Sol. Якщо не було 250, то на перші півтора роки були програми безплатного проживання і харчування у хостелі і з'йомному житлі, далі вже самі. А для айтішників взагалі є такі варіанти, як віза цифрового кочівника або віза Бекхема. Змінено 4 години тому користувачем vadimv 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 минут назад, Gonchik сказал: Я до того, що ефективність походів по хатах сильно переоцінена. На это мы посмотрим через годик-полтора-два...пока пешеходы с усилением на водил авто... пару сел 15 -20 хат (там где родственники) находятся возле крупнее села (хат под 300) имеют прячущихся 6 и 9 человек соответственно...везет пока что сзч никого, менты раз в пол года заезжают интересуются и уезжают...в селе что покрупнее - по более, но тут еще и сзч...так что по разному Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 23 хвилини тому, sergio сказав: З кінця 22го, ентузіазму, ще помітніше поубавився. Якщо у Львові на вулиці вже 3х трошки зарізали, що буде коли по хатах підуть?! Чи за кожним ухилянти Корд будуть відправляти? а де ж ентузіазм подівся? може щось можна зробити для його відновлення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 18 минут назад, vadimv сказал: Якщо не плутаюсь у останніх новинах, то ті, хто виїхав, наприклад, до Іспанії у лютому-березні 2022 і став на тимчасовий захист, у березні 2027 вже отримають ВНЖ за терміном перебування 5 років на ТЗ. Без золотої візи. 250 на 5 років мало б вистачити, навіть живучи на Costa Blanca чи Costa del Sol. Якщо не було 250, то на перші півтора роки були програми безплатного проживання і харчування у хостелі і з'йомному житлі, далі вже самі. А для айтішників взагалі є такі варіанти, як віза цифрового кочівника або віза Бекхема. По-перше - я питав про період до 22-го. Після варіантів стало в рази більше. По-друге - за 250 ви купляєте (купляли) хату, а громадянство для всіх членів родини йшло бонусом. В цьому був сенс золотої візи. Нерухомість в Португалії подорожчала відсотків на 50-70 з того часу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 31 хвилину тому, vadimv сказав: і які висновки зробила? ) що немає нічого неможливого якщо ШІ задавати правильні питання 😉 32 хвилини тому, vadimv сказав: а у когось слова "армія" і "гарно себе почувати" просто не вписуються в одне речення ) тату, тату, хочу ще слоників! (с) анекдот про армію 30 хвилин тому, Gonchik сказав: Яким Ви уявляєте своє життя, якби виїхали? Не перед війною, коли спокійно реалізували б активи, купили золоту візу (наприклад португальську за 250), і спокійно налагодили б своє життя там, а вже під час повномасштабного вторгнення? так він і каже що раніше. як наприклад мати мені влаштувала істерику коли я мав реальну можливість з'їбати в штати на початку 90-х. думаю вже на власному літаку там давно літав... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: так він і каже що раніше. як наприклад мати мені влаштувала істерику коли я мав реальну можливість з'їбати в штати на початку 90-х. думаю вже на власному літаку там давно літав... Нагадало радянський анекдот «Хочешь попасть в Америку - поступай в ракетные войска»😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, Gonchik сказав: Нагадало радянський анекдот «Хочешь попасть в Америку - поступай в ракетные войска»😅 але жодна радянська ракета так до штатів і не долетіла... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 48 минут назад, US7IGN сказал: недавно малу мотивував все ж таки вчити хімію та фізику на прикладі як з асортименту доступного в епіцентрі зібрати вибухівку, а дрон з набору на одному з багатьох профільних сайтів. вона була здивована наскільки це все доступно для пересічного... А я думав мотивували переглядом фільму "Breakng bad". 😎 Пи. Си. Що там в Епіцентрі?. Серебрянку в порошку не продають. Марганцовку в аптеці теж. Аміачну селітру розбадяжують чимось, що не горить, так як раніше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, sergio сказав: А я думав мотивували переглядом фільму "Breakng bad". 😎 Пи. Си. Що там в Епіцентрі?. Серебрянку в порошку не продають. Марганцовку в аптеці теж. Аміачну селітру розбадяжують чимось, що не горить, так як раніше. ну от і пограйтеся з ШІ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 21 минуту назад, Gonchik сказал: По-перше - я питав про період до 22-го. Після варіантів стало в рази більше. По-друге - за 250 ви купляєте (купляли) хату, а громадянство для всіх членів родини йшло бонусом. В цьому був сенс золотої візи. Нерухомість в Португалії подорожчала відсотків на 50-70 з того часу. Наскільки дивлюсь відосики на Ютубі молодь валить з Португезії. Нерухомістт недоступна, оренда дорога, трохи нижче медіанної ЗП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 годин тому, Canton сказав: Зараз таке враження, що частину командувань і управлінь розбили балістикою під час великих нарад. Просто в коматозному стані. Частинка доморощених інтриганів вже розповідають які посади вони займуть, кого відправлять в брез а кого переведуть в бригади. Виконавці завмирають як ховрашки, щоб не дай Бог, їх потім не звинуватили в підтримці «папєрєдніків». Причому до «папєрєдніків», по роботі питань нема. Просто така традиція когось треба знімати, щоб потім на нього скидати свої пройоби. Взагалі якась люта ***ня. Навіть якщо вже міняється керівництво на певних рівнях, то чому повинно все стопоритись рівні виконавців? Вони і так туго працюють, а зараз взагалі все стає. Замість того щоб просто працювати і продовжувати робити роботу, виконавці починають до орфографії дойобуватись щоб скинути відповідальність. Ті хто роками працює з під палки, але згідно-відповідно, почуваються тріумфаторами і розповідають тим хто хоче змін - «а я казав». Ми точно в стані війни? Папірець, який можна підписати за 5 хвилин, але через «поважність панів» підписували по три дні, зараз взагалі ніхто навіть не читає. Очікують. Саботують. Сама паршива річ, під час перепризначень перших посад, це турбулентність, яка відкидає всі процеси мінімум на пів роки назад. Завжди. Ще одна закономірність, яка існує в управліннях і командуваннях починаючи з бригад. Коли призначають нових керівників, в першу чергу в фавор заходять ті, кого не могли здихатися. Або не встигли. Причому не за особисте, а за те що роботу не роблять. Вони себе оголошують опозицією до папєрєдників і влазять в довіру до нових «ліц», «я тут все покажу і розповім». Десь через місяця 3-6, їх і нове керівництво гонить від себе копняками, але ці місяці втрачені. Взагалі якась ***ова історія, коли по вертикали від пліток лихоманить всю структуру управлінь і командування. Це ж армія. Це ж не вибори. Нема ніяких гарантій, що через пів року, не буде нових змін. А основна армії - управляємість в будь якій ситуації. Нема кадрових рішень? Так хоч оголосіть людям про наміри. Бо кадрові рркашні інтригани зараз вже влаштовують кастинги з «конвертами» для тих кого залишити на посаді. Лозунги це красиво. Але роботу треба робити. Чи ми вже перемогли? Роман Доник Знову щось від дибіла доника 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: ну от і пограйтеся з ШІ А мені там напишуть, нікуди не виходьте, за вами вже виїхали? 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Seibi-shi Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 21.08.2026 в 09:07, vadimv сказав: Українську молодь треба примусово після школи заганяти в армію: і дівчат, і хлопців, – військова та керівниця медичної служби «Ульф» Аліна Михайлова IMG_5867.MP4 Заради справедливості. Погляди Аліни мені особисто не подобаються. Але Ульфи під її керівництвом працюють дуже добре. По перше - специ високої кваліфікації. По друге - забезпечення в них на дуже високому рівні: частково від держави, частково від волонтерів. Мене особисто стабілізували та запакували швидко, професійно, та із застосуванням якісних і потрібних препаратів та допоміжних засобів, що дозволило перевезти з під Покровська у шпиталь аж у Західну Україну. І це не моя думка, а слова лікарів, які мене оперували та доглядали у шпиталі. Якось так... 🙂 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: ну от і пограйтеся з ШІ так це ж треба навчитися обходити заборони самого ШІ для початку, а вже потім переходити до суті Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) The Sunday Times: «Ситуація всередині країни змінюється не на користь президента Зеленського?». Після кількох років важких бойових дій та численних міжнародних поїздок у пошуках підтримки Зеленський стикається з тиском одразу з кількох боків. Замість очікуваного перелому на користь України президенту, на думку видання, може бути складно пройти цей рік. Серед основних факторів The Sunday Times називає демарш Федорова та його заклик провести вибори під час війни, корупційні скандали, ослаблену протиракетну оборону та нестачу особового складу на фронті. На думку видання, ці проблеми можуть посилити розкол у суспільстві та викликати сумніви у західних партнерів України щодо подальшої підтримки. antikor.info/articles/858377-the_sunday_times_nyneshnij_god_mohet_statj_samym_slohnym_dlja_zelenskogo_s_nachala_polnomasshtabnoj_vojny Змінено 4 години тому користувачем truck55 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Дивлюсь декілька сторінок і половина кацапською 😅 Це ппздц 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Цитата Премьер-министр Ирака Али Аз-Зейди уверен, что в стране не будет коррупции, поскольку чиновникам «нечего воровать» С Божьей помощью наше правительство будет свободно от коррупции... потому что денег все равно нет, — пошутил Аз-Зейди, занимающий свой пост с мая 2026 года. интересный способ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 17 хвилин тому, kkost сказав: так це ж треба навчитися обходити заборони самого ШІ для початку, а вже потім переходити до суті не треба нічого обходити, достатньо задавати правильні питання. ШІ ж як дитина - наїбати ще легше ніж виборця Зеленського Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 17 хвилин тому, truck55 сказав: The Sunday Times: «Ситуація всередині країни змінюється не на користь президента Зеленського?». Після кількох років важких бойових дій та численних міжнародних поїздок у пошуках підтримки Зеленський стикається з тиском одразу з кількох боків. Замість очікуваного перелому на користь України президенту, на думку видання, може бути складно пройти цей рік. Серед основних факторів The Sunday Times називає демарш Федорова та його заклик провести вибори під час війни, корупційні скандали, ослаблену протиракетну оборону та нестачу особового складу на фронті. На думку видання, ці проблеми можуть посилити розкол у суспільстві та викликати сумніви у західних партнерів України щодо подальшої підтримки. antikor.info/articles/858377-the_sunday_times_nyneshnij_god_mohet_statj_samym_slohnym_dlja_zelenskogo_s_nachala_polnomasshtabnoj_vojny кожен рік одне і теж Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, US7IGN сказав: не треба нічого обходити, достатньо задавати правильні питання. ШІ ж як дитина - наїбати ще легше ніж виборця Зеленського саме це і мав на увазі, здається мені для цього вже навіть якийсь спеціальний термін придумали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз