yuragon Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 16 хвилин тому, рыбак сказав: Ты больной ? Ты - патологический лжец. Я такого не предлагал.. буду радий послухати що ви прєдлагаєте. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 25 хвилин тому, yuragon сказав: Тоді вона не має права ні поліцію застосовувати проти злочинця до речі слушна думка. як на мене, краще замість поліції дати право та можливість громадянам самим себе захищати. ви собі не уявляєте як швидко зникнуть злочини проти власності та особи і зросте повага 21 хвилину тому, truck55 сказав: А хто вимушував 73% після того, як віддали голоси за президента, голосувати ще і за фейкову партію, набрану по оголошеннях? Своїми руками цією монобільшістю поховали парламентаризм, найважливіший державний інститут. всі інші в тому закладі не кращі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому (змінено) 2 минуты назад, yuragon сказал: буду радий послухати що ви прєдлагаєте. Опять врешь. Твоя радость - это лгать и троллить. Такой твоей радости поищи у кого другого.,я тебе не подам, ты не нищий. Змінено 36 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: до речі слушна думка. як на мене, краще замість поліції дати право та можливість громадянам самим себе захищати. ви собі не уявляєте як швидко зникнуть злочини проти власності та особи і зросте повага кажете відкотитися до соціальної форми організації стада бабуїнів це гарна ідея? так все знову піде потій самій колії що й вже було - буде вождь з шаманом спочатку, потім царі з духовенством, потім знову хтось висуне революційну ідею за яку його спочатку розвинуть, в потім використають ті ж самі царі для того щоб вже конкретно і безапеляційно обосновати своє право робити з підданими все що їм забажається. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Опять врешь. Твоя радость - это лгать и троллить. Такой твоей радости поищи у кого другого.,я тебе не подам, ты не нищий. абсолютно без тролінг у пишу. яку форму організації держави ви пропонуєте враховуючи те що сусідній людоїдській державі взагалі насрати на любу мораль? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 4 минуты назад, yuragon сказал: потім царі з духовенством 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому Только что, yuragon сказал: абсолютно без тролінг у пишу. яку форму організації держави ви пропонуєте враховуючи те що сусідній людоїдській державі взагалі насрати на любу мораль? Ты уже мне надоел своей ложью , манипуляциями и тупостью.. Прежде чем ты получишь от меня ответы на свои вопросы сделай следующее : 1- научись понимать и осмысливать тобой прочитанный текст. 2- прекрати врать и пытаться троллить. 3- прочти Императив Канта и ст3 конституции , вернись к пункту 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому 8 минут назад, yuragon сказал: кажете відкотитися до соціальної форми організації стада бабуїнів це гарна ідея? так все знову піде потій самій колії що й вже було - буде вождь з шаманом спочатку, потім царі з духовенством, потім знову хтось висуне революційну ідею за яку його спочатку розвинуть, в потім використають ті ж самі царі для того щоб вже конкретно і безапеляційно обосновати своє право робити з підданими все що їм забажається. Это лишь твои бредовые предположения и манипуляции. Для тебя- бабуина так и должно и в этом весь смысл твоего животного существования, твоя лженаука с тобой согласна . Но при чем тут Человек к твоей рабско - животной теории существования ? Тебе и твоим детям нравится существовать как бабуин- животное, То существуй . Это твой выбор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому 38 минут назад, vadimv сказал: Ви як ото ніби Рогозіна за спиною Ющенка не бачили? ) Про Євромайдан я взагалі мовчу, там з самого початку було ясно, що закінчится стрільбою. Мені в 2004- му було 23, я про Рогозіна і не чув навіть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 25 хвилин тому, yuragon сказав: кажете відкотитися до соціальної форми організації стада бабуїнів це гарна ідея? так все знову піде потій самій колії що й вже було - буде вождь з шаманом спочатку, потім царі з духовенством, потім знову хтось висуне революційну ідею за яку його спочатку розвинуть, в потім використають ті ж самі царі для того щоб вже конкретно і безапеляційно обосновати своє право робити з підданими все що їм забажається. Кажу що були численні дослідження в кримінології ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому (змінено) 4 минуты назад, yukon сказал: Мені в 2004- му було 23, я про Рогозіна і не чув навіть Ты разве не вкурсе теории сумасшедших , что " весь мир - агенты Кремля" ?:))) А Кремль , как известно по той же теории- прокси Китая :))) Змінено 2 хвилини тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому Я як Буданов прямо www.instagram.com/reel/Dc04AvStI9M/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому 46 минут назад, рыбак сказал: Пояснял ведь ранее: лженаука занимается не тем, что необходимо Человеку, а тем, что против человека , потому что государсиво финансирует эту лженауку. Эта лженаука преуспела в том , как манипулировать человеками, что необходимо власти - государству. Поэтому и имеем результат . У людини є своя голова, щоб думати. Повинна бути, в усякому разі. Інша справа, що голову використовують, щоб у неї жерти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз