Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 хвилин тому, МаТраС сказав: https://www.facebook.com/share/r/19LZfdVhTA/ господі,яких єе тупих курок вони їбуть?) ясень хер,що ті фотки ні на що не впливають, але цінності...удалять фотки 😥 о временя,о нраві, о понятья ще одна фраза з записів " если еб..ть, то королеву, если красть то миллион". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, vadimv сказав: Так це ж "робочий стан робочої їсистеми". Чи вже ні? Де ви а де система Ви також помітили що військовим під час війни можна трохи більше ніж ухилянтами? Не знаєте чому? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 4 хвилини тому, Дощ сказав: Де ви а де система Коли нема аргументів - починаються претензії до опонента ) 4 хвилини тому, Дощ сказав: Ви також помітили що військовим під час війни можна трохи більше ніж ухилянтами? Помітив, що вже можна шмаляти направо і наліво у дворах житлових будинків, ***ити ногами і давити дастером. 4 хвилини тому, Дощ сказав: Не знаєте чому? Мабуть тому, що у них штани іншого кольору. Змінено 3 години тому користувачем vadimv 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, Дощ сказав: Де ви а де система Ви також помітили що військовим під час війни можна трохи більше ніж ухилянтами? Не знаєте чому? тому що ви військовий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 хвилин тому, Бармалей сказав: Причем тут рдк к 2м украинским спецслужбам, вернее её сотрудникам о которых я писал))) Действительно при чом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, Дощ сказал: Действительно при чом я там чуть дополнил пост Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, Дощ сказав: Действительно при чом Яка ваша думка щодо висловлювань Арті Гріна про Буданова? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, Александр Аврамчук сказав: тому що ви військовий Ні, тому що цінність військового під час війни для суспільства незрівнянно вища від цінності ухилянта Чи не так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 часа назад, Vinsol2009 сказал: Ясен пень, что это липа. Но тут вопрос в деятельности государственных органов. Были ли законные основания не выпускать? Не было По документам все чисто. Правовой беспредел. Причем он узаконен решением суда. Вот что страшно Теперь любая ссыкуха старшая лецтенантка будет на глаз определять, что законно, а что нет. Краина мрий прибабаханого шута. Наржались? Та ці п%дари ще й в новий цивільний кодекс заклали норму про те, що розводитимуть подружжя не за місяць, а за півроку. Умовно, поки твої батьки розлучаться, щоб ти отримав відстрочку по одному з них, то тебе вже привезуть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 годину тому, Дощ сказав: Ні, тому що цінність військового під час війни для суспільства незрівнянно вища від цінності ухилянта Чи не так? Тому від вас і треба триматися якомога далі. Від вас і від вашого колгоспу тварин. Де всі тварини рівні, але деякі тварини рівніші за інших. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, Дощ сказал: Ні, тому що цінність військового під час війни для суспільства незрівнянно вища від цінності ухилянта Чи не так? 10 марта 2025 года суд назначил наказание главному сержанту роты, который в декабре 2024 сбил насмерть в Житомире 17-го парня. Прав на вождения не имел , был за рулем пьяный. 9 лет плюс полтора ляма компенсации родителям. Суд не взяв до уваги користь вийскового в вийни. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 хвилин тому, Дощ сказав: Ні, тому що цінність військового під час війни для суспільства незрівнянно вища від цінності ухилянта Чи не так? цінність ухилянта,який не працює і сидить дома майже нульова в моменті) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 12 хвилин тому, Дощ сказав: Ні, тому що цінність військового під час війни для суспільства незрівнянно вища від цінності ухилянта Чи не так? кожна людина вважає себе найціннішою і найнеобхіднішою . проблема у тому хто визначає цінність інших людей . багатократний ухилянт верховний? чи якийсь інший чиновник під бронею? котрий своїх і людей при грошах важче ціннішими. Змінено 2 години тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, ks6 сказав: 10 марта 2025 года суд назначил наказание главному сержанту роты, который в декабре 2024 сбил насмерть в Житомире 17-го парня. Прав на вождения не имел , был за рулем пьяный. 9 лет плюс полтора ляма компенсации родителям. Суд не взяв до уваги користь вийскового в вийни. Ви як ці, як вівці В даному випадку шкода і небезпека для суспільства від сержанта перевищила користь - це ж очевидно Синдром Вадима заразний - перекрутити, перебрехати, вирвати з контексту, обрізати зайве ставлячи крапки, потім крапки пропадають, як і посилання на цитати - і тулити де попало) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: кожна людина вважає себе найціннішою і найнеобхіднішою Чому себе Наприклад для моєї сім'ї реальна користь від військового вища, ніж від Вадима чи акінео. А у вас як? 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, МаТраС сказав: цінність ухилянта,який не працює і сидить дома майже нульова в моменті) Так це логічно і зрозуміло, але чи то не всім зрозуміло чи рубають окуня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 20 хвилин тому, Дощ сказав: Ні, тому що цінність військового під час війни для суспільства незрівнянно вища від цінності ухилянта Чи не так? Так це ж та сама людина чи худоба тільки в різний час чи не так? 18 хвилин тому, Gonchik сказав: Та ці п%дари ще й в новий цивільний кодекс заклали норму про те, що розводитимуть подружжя не за місяць, а за півроку. Умовно, поки твої батьки розлучаться, щоб ти отримав відстрочку по одному з них, то тебе вже привезуть. Скоріше мінус до шлюбів. Навіщо він взагалі? 12 хвилин тому, МаТраС сказав: цінність ухилянта,який не працює і сидить дома майже нульова в моменті) Навіщо ж його тримають? 10 хвилин тому, Дощ сказав: даному випадку шкода і небезпека для суспільства від сержанта перевищила користь - це ж очевидно Тобто все відносно, а не однозначно? 7 хвилин тому, Дощ сказав: Чому себе Наприклад для моєї сім'ї реальна користь від військового вища, ніж від Вадима чи акінео. А у вас як? Он воно як. Вже користь не для суспільства а для своєї сім'ї 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 хвилин тому, Дощ сказав: Чому себе Наприклад для моєї сім'ї реальна користь від військового вища, ніж від Вадима чи акінео. А у вас як? для моєї сім'ї я самий цінний :-). 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Он воно як. Вже користь не для суспільства а для своєї сім'ї Я спецом так написав, сім'я частина суспільства. У вас не так? Живете в лісі на філіпінах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, Дощ сказав: Я спецом так написав, сім'я частина суспільства. У вас не так? Живете в лісі на філіпінах? моя сім'я не обмежена суспільством однієї країни, інтереси яких не завжди і не у всьому збігаються навіть в межах однієї країни суспільство в Донецьку та у Львові трохи різне Змінено 2 години тому користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 години тому, Дощ сказав: Я вам вже писав, набу ловить рибу яку не так просто посадить навіть якщо докази залізобетонні. Бо садить суд. Так що, не ловить? Цікава свіжа аналітика www.pravda.com.ua/columns/2026/09/04/8051804/ Насіров, Князєв ....і кілька хронів?! За 10 років роботи?! Ну...мля.... Скільки НАБУ та САП зекономили млрд державі? Якщо витрати на утримання даних структур значно перевищують розкраданням корупціонерів, яких вони посадили або запобігли злочинам, то все одно НАБУ ефективне?! Так суди реформовані Порошенком, чи вже ні?! Поліція, яка бусифікує людей, реформована при сивочолому. Порохрботи, що з вами не так?! Хто мізки засрав?! Змінено 2 години тому користувачем XL.pro 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: для моєї сім'ї я самий цінний :-). Хочете про це поговорить? Ви чудово зрозуміли що я мав на увазі, не хочу витрачати час на зубоскальство Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 42 минуты назад, Дощ сказал: Де ви а де система Ви також помітили що військовим під час війни можна трохи більше ніж ухилянтами? Не знаєте чому? Головне, щоб після війни таж не продовжувалось. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 хвилини тому, sergio сказав: Головне, щоб після війни таж не продовжувалось. ви фантазер. буде продовжуватись. військові себе вважають і будуть вважати вищою кастою ви в любий момент можете приєднатися. Змінено 2 години тому користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Головне, щоб після війни таж не продовжувалось. Під час війни сподіваються на Бога і солдат, після війни про Бога забувають а солдатів судять Для початку треба дожити до "після війни" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз