Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

11 хвилин тому, US7IGN сказав:

Ми інколи в сім'ї влаштовуємо змагання хто головний аб'юзер :lol:

З газлайтингом чи просто з нагайкою?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, vadimv сказав:

З газлайтингом чи просто з нагайкою?

з дітьми :flag1:

Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Там мінімум 50% бабів

якби це були відповіді тікі бабів то було б 50%. додаткові 21% набралися від оленяк які побоялися відповісти що вони нещасливі бо дружина стояла поруч і все слухала...

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

Там мінімум 50% бабів

тобто серед бабів в армії показник має бути десь 110-117%? :lol:

Посилання на коментар

27 минут назад, yuragon сказал:

я просив вас дати приклад де в світі ідея пацифізму перемогла і суспільство живе взагалі відмовисившись від насильства

Так ты сам приводил в пример Ганди, еще Мартин Лютер - так бегло навскидку. Можно еще много найти.  Сама идея работает как концепция закваски. Было  же ранее. 

В чем суть ! твоих зацепок и спора , найти некие мои ошибки или изъяны в структуру доказательств или опровержений , для подтверждения твоего эго или твоей теории ?? !

Так уже говорил , что я далеко  не мастер дискурса , у меня среднее образование и то почти прогулял. 

Посилання на коментар

36 минут назад, yuragon сказал:

я просив вас дати приклад де в світі ідея пацифізму перемогла і суспільство живе взагалі відмовисившись від насильства

Опять 25. " Практика критерий истины "- так ?

Даневапрос, тогда ст.3 конст, императив , учение выдающихся учителей и философов ,человеческое разумное сознание  - миф и заблуждения . А истина во лжи, войне ,  ненависти  и пожирания друг другом. 

Свиньи , бараны и волки  тоже как- то существуют, ну чем не практика и показатель для разумного существа. 

Посилання на коментар

40 минут назад, yuragon сказал:

Ми ж з вами земляки - навіть в нас в районі є ціле село етнічних чехів, німців, поляків всюди є достатньо.

То в Житомирской области. А например на юге Винницкой села на 100 % украинские были. Может чисто случайно какой молдаван или кацап затесался. И смерти от голода именно там были на максимуме. У деда из 9 братьев и сестер остался он и две сестры. 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

Так ты сам приводил в пример Ганди, еще Мартин Лютер - так бегло навскидку. Можно еще много найти.  Сама идея работает как концепция закваски. Было  же ранее. 

В чем суть ! твоих зацепок и спора , найти некие мои ошибки или изъяны в структуру доказательств или опровержений , для подтверждения твоего эго или твоей теории ?? !

Так уже говорил , что я далеко  не мастер дискурса , у меня среднее образование и то почти прогулял. 

я погодився що як закваска в деструктивній ролі для знищення поточної системи це інколи працює. питання було про конструктивний приклад де на базі цієї ідеї існує стабільне суспільство яке загалом відмовилось від насильства. зараз наприклад в Індії поліція часто використовує довгі палиці на вулицях для мотивації пересічних до високоморальності.

а тепер про "суть моїх зацепок і спора" - не сприймайте критику вашої концепції як особисті нападки і образи. ваша концепція ідеальна і ідеалістична. вона макимально позитивна і її саму я не критикую. суть дискусії в тому що я не бачу конструктивних позитивних прикладів формування лише на її базі життєздатного суспільства. але я абсолютно погоджуюсь з тим що сам принцип поводитись з людиною так як я хочу щоб поводились зі мною є нормальним, але крім нього мають бути інструменти насильства для тих кому на всіх насрать і він всіма способами отримує вигоду для себе не дивлячись на шкоду яку завдає іншим при цьому.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Только что, ks6 сказал:

То в Житомирской области. А например на юге Винницкой села на 100 % украинские были. Может чисто случайно какой молдаван или кацап затесался. И смерти от голода именно там были на максимуме. У деда из 9 братьев и сестер остался он и две сестры. 

В тех семьях по сколько детей было ? Сейчас многие считают  непосильным  2 - 3 прокормить . 

Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Головна умова співпраці - вся мідяха моя. 😺 

www.instagram.com/p/Dc85V-nCOJf/

Посилання на коментар

Только что, yuragon сказал:

я погодився що як закваска в деструктивній ролі для знищення поточної системи це інколи працює. 

Это твое мнение и субъективный вывод  основанный на практике времени периода истории .

Христос приводит  два вида закваски : хлебная - для истинной жизни  ; фарисейской- как деструктивной и ложной. 

Но  для тебя все наоборот .- мир это война. Правда это ложь .

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, рыбак сказав:

Даневапрос, тогда ст.3 конст, императив , учение выдающихся учителей и философов ,человеческое разумное сознание  - миф и заблуждения . А истина во лжи, войне ,  ненависти  и пожирания друг другом. 

Ні - це якраз констатація найголовнішої цілі. І якби було достатньо просто констатації а воно всьо само якось там було б - в конституції була б тільки ця одна стаття. Але в конституції тому і є стільки багато й інших статей для того щоб якось на практиці був шанс якнайближче підійти до цілі яка проголошена в 3-й статті. і таке вже життя несправедливе що при цьому постійно виникають конфлікти між правами які є ціллю і обов'язками завдяки яким в загальному більшість людей мала б бути ближче до цієї цілі.

Посилання на коментар

Ні - це якраз констатація найголовнішої цілі. І якби було достатньо просто констатації а воно всьо само якось там було б - в конституції була б тільки ця одна стаття. Але в конституції тому і є стільки багато й інших статей для того щоб якось на практиці був шанс якнайближче підійти до цілі яка проголошена в 3-й статті. і таке вже життя несправедливе що при цьому постійно виникають конфлікти між правами які є ціллю і обов'язками завдяки яким в загальному більшість людей мала б бути ближче до цієї цілі.

Какова должна быть цель  конституции : человек или государство как основная цель ?

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Но  для тебя все наоборот .- мир это война. Правда это ложь .

не знаю чому у вас склалося таке враження. чому я не є прихильником абсолютного пацифізму я пояснював і пояснюю. на мою думку у випадку абсолютних моральних уродів типу кацапів це не працює - це призводить до ще більших жертв невинних ніж у випадку силового протистояння їх агресії

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, рыбак сказав:

Какова должна быть цель  конституции : человек или государство как основная цель ?

ви ж самі вказали номер статті де написана основна ціль. держава це лише інструмент для спроби досягнути цю ціль. нажаль в реальному світі для того щоб був шанс мати права - треба щоб хтось їх вам спробував забезпечити. а так як в державі окрім громадян більше немає нікого - так виходить що це забезпечення відбувається через виконання певних обов'язків грмадянами.

Змінено користувачем yuragon
Посилання на коментар

не знаю чому у вас склалося таке враження. чому я не є прихильником абсолютного пацифізму я пояснював і пояснюю. на мою думку у випадку абсолютних моральних уродів типу кацапів це не працює - це призводить до ще більших жертв невинних ніж у випадку силового протистояння їх агресії

Так может и нужны " моральные уроды " чтобы видеть и распознавать зло и добро , ложь и истину . В каждом человеке есть " добро" , ищи его, а не зло .  

• Хаха 1
Посилання на коментар

наче образ невинного дитя, підготували гарно, тримається впевнено

• Хаха 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, рыбак сказав:

Так может и нужны " моральные уроды " чтобы видеть и распознавать зло и добро , ложь и истину . В каждом человеке есть " добро" , ищи его, а не зло .  

тут я з вами згоден - я ще не досяг такого рівня щоб перебороти себе і шукати в моральних уродах добро поки вони продовжують вбивати нас. пишу це без жодного сарказму і спроби вас задіти чи образити і хочу й далі з вами продовжувати дискусію. в цьому плані приклад Христа який не противився своїм вбивцям, молився за них і вибачав їм - для мене наразі недосяжний. я дійсно не бачу в цьому багато сенсу в реальному житті.

Змінено користувачем yuragon
Посилання на коментар

ви ж самі вказали номер статті де написана основна ціль. держава це лише інструмент для спроби досягнути цю ціль. нажаль в реальному світі для того щоб був шанс мати права - треба щоб хтось їх вам спробував забезпечити. а так як в державі окрім громадян більше немає нікого - так виходить що це забезпечення відбувається через виконання певних обов'язків грмадянами.

Это  ошибка и заблуждение  , так  внушили  " книжники   и фарисеи" , что этот " реальный " мир реальный. И это существование есть жизнь - это ошибка и ложь , это то что называется греховным миром , миром который живет во тьме.

И опять ты скажешь : подай мне "практику  " , мне не нужны твои метафоры и фантазии.  Опять придется мне возвращаться к , уже казалось бы , пройденному материалу

• Хаха 1
Посилання на коментар

тут я з вами правий - я ще не досяг такого рівня щоб перебороти себе і шукати в моральних уродах добро поки вони продовжують вбивати нас. пишу це без жодного сарказму і спроби вас задіти чи образити і хочу й далі з вами продовжувати дискусію. в цьому плані приклад Христа який не противився своїм вбивцям, молився за них і вибачав їм - для мене наразі недосяжний. я дійсно не бачу в цьому багато сенсу в реальному житті.

Да я понял , что тебя уже убили.

Посилання на коментар

7 минут назад, yuragon сказал:

тут я з вами правий - я ще не досяг такого рівня щоб перебороти себе і шукати в моральних уродах добро поки вони продовжують вбивати нас. пишу це без жодного сарказму і спроби вас задіти чи образити і хочу й далі з вами продовжувати дискусію. в цьому плані приклад Христа який не противився своїм вбивцям, молився за них і вибачав їм - для мене наразі недосяжний. я дійсно не бачу в цьому багато сенсу в реальному житті.

Ты не хочешь в это вникать. Это как скажут сделай то , а в ответ : не хочу , нужно прощать , а мне проще ненавидеть и убивать. 

Но прощать легче чем ненавидеть на самом деле. 

Ненависть и злоба - это и есть деструктив  , а не любовь.

Ненависть- разрушает , любовь- созидает . 

У тебя же  все перевернуто и искажено в восприятии. У  меня тоже так было - это ошибка и безумие.

Змінено користувачем рыбак
  • Лайк 1
Посилання на коментар

53 минуты назад, US7IGN сказал:

І це при тому шо на парашці немає набу та сап. Схоже їх рятує тільки те що вони настільки технологічно відсталі що навіть офіси замутити не здатні :lol:

та все , як і в нас - під час затримання , всі працівники  масквабадського  криптообміннику заявили , що  агентамси фсб

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

2 минуты назад, рыбак сказал:

Ты не хочешь в это вникать. Это как скажут сделай то , а в ответ : не хочу , нужно прощать , а мне проще ненавидеть и убивать. 

оце так камінгаут від толстоєвця :crazy:

• Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...