Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

13 хвилин тому, рыбак сказав:

" кацапы" существует  в твоем воображении 

интересно, какой диагноз на этот счет имеется у ИИ )

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, рыбак сказав:

А что , в том селе были одни украинцы, и их отдельно грабили . 

Такие детские умозаключения и манипуляции .. можешь с мешком или трупоедом пообсуждать - их любимая тематика.

Села були на території України, національний склад був різний. Ми ж з вами земляки - навіть в нас в районі є ціле село етнічних чехів, німців, поляків всюди є достатньо. Звичайно що етнічно там були різні люди, але об'єднувало їх одне - вони були пацифістами і вмирали від голоду часто пожираючи своїх дітей, замість того щоб в свій час насильственно дати люлєй кацапам-більшовикам. Поляки в свій час це зробили в себе не мали 33-го.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, vadimv сказал:

Та да, щас просто дрон прилетает, вместо расстрела.

та й розстрілами кацапи не гребують , та й тортурами полоненихх , через які більшість звільнених з полону помирають на протязі року

01000000-c0a8-0242-e166-08db1ee935a4_cx0_cy28_cw100_w1023_r0_s.png

Змінено користувачем Бездомный
  • Сумно 1
Посилання на коментар

34 минуты назад, yuragon сказал:

рыбак - ви напевне поставли дізлайк бо 

Подтверждение  моих ранее выводов , что тебе важна победа в словоблудии , а не истина. Так болезненно на дизлайк реагируешь

Посилання на коментар

6 хвилин тому, рыбак сказав:

Странная твоя позиция , какое- то твое  отдельно условие или история или пример  я должен воспринимать как истина и закономерность . А вот к  моим примерам   уже иное мерило - как исключение из правил

я просив вас дати приклад де в світі ідея пацифізму перемогла і суспільство живе взагалі відмовисившись від насильства

Посилання на коментар

Только что, yuragon сказал:

Села були на території України, національний склад був різний. Ми ж з вами земляки - навіть в нас в районі є ціле село етнічних чехів, німців, поляків всюди є достатньо. Звичайно що етнічно там були різні люди, але об'єднувало їх одне - вони були пацифістами і вмирали від голоду часто пожираючи своїх дітей, замість того щоб в свій час насильственно дати люлєй кацапам-більшовикам. Поляки в свій час це зробили в себе не мали 33-го.

Так зачем ты туда втулил " українці" ?   Яжнелох 

Посилання на коментар

27 хвилин тому, Бездомный сказав:

думаєш , валька стакан якось інакше по життю просувалася ?

577574273_822923310600799_1031011342525968755_n.jpg

фіг його знає,я хоч і скуф вже) але я от цю курку аобачив,як в новинах її в 22 наших почали показувать

Посилання на коментар

12 хвилин тому, рыбак сказав:

А что , в том селе были одни украинцы, и их отдельно грабили

Почему-то карта голодомора удивительным образом совпадает с картой расселения энтических украинцев.

Посилання на коментар

1 минуту назад, МаТраС сказал:

фіг його знає,я хоч і скуф вже) але я от цю курку аобачив,як в новинах її в 22 наших почали показувать

та звісно , що то підробка , але ж алгоритми просування баб на гору вона передає точно

Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Так зачем ты туда втулил " українці" ?   Яжнелох 

бо це населення країни Україна, люди які живуть в Україні. я не мав на увазі етнічну приналежність.

Посилання на коментар

Фінансовий стан України зараз є найбільш критичним за увесь період від початку великої війни з РФ у 2022 році.

про це очільник Мінфіну Сергій Марченко розповів у інтерв'ю Euronews.

Виплати можуть затримувати

За його словами, зосередження уваги на військових витратах та закупівлі зброї можуть вплинути на інші сфери бюджету, а виплати - затриматися, якщо не буде знайдено рішення.

Ми вже бачимо деякі проблеми з ліквідністю, і ми передбачаємо певний дефіцит у нашому бюджеті. Це означає, що нам, можливо, доведеться відкласти деякі платежі, не пов'язані з війною, через брак ліквідності. Будуть наслідки",  сказав Марченко.

За його словами, вплив може відчуватися на місцевому рівні, особливо коли йдеться про будівництво укриттів та інфраструктури.

Наближаємося до сценарію 2022 року

"У нас не було такої ситуації з 2022 року; ми справді страждали від нестачі ліквідності. Зараз ми надто наближаємося до такого сценарію, що й у 2022 році", - додав Марченко.

Як розказав Марченко, зараз триває робота над новим бюджетом, виходячи з припущення, що війна триватиме в 2027 році, з оціночним дефіцитом фінансування в розмірі $32,6 млрд, який потрібно покрити.

"Війна дуже швидко загострилася. Ми самі це усвідомлюємо. Це зовсім інша реальність порівняно з минулим місяцем (липнем, – ред.), із нещодавніми атаками на нашу логістику. Ми очікуємо дуже важкої зими. Ескалація означає, що ми повинні знайти засоби, щоб пережити її", - наголосив міністр. Джерело: https://censor.net/ua/n4022004

таке відчуття що з стан економіки України гірше за кацапську  

Посилання на коментар

я просив вас дати приклад де в світі ідея пацифізму перемогла і суспільство живе взагалі відмовисившись від насильства

Так они сами выбрали тот дальше путь , кто им виноват , условный Путин или Сталин .  Что пенять на кого , если причина в тебе самом Читай выше , уже указывал причины

Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Почему-то карта голодомора удивительным образом совпадает с картой расселения энтических украинцев.

так совпало. як я вже писав - в нашому з Рибаком рідному районі є багато сіл які були поччатково заселені іншими етносами. постраждали всі

Посилання на коментар

13 хвилин тому, sergio сказав:

То не моя цитата була.

А цитата про "шезлонг в Єбипті" чия?

Будуть якісь підтвердження того, що я десь казав, що "треба їбашитися"?

Чи будемо вважати це наклепом вологодського вертухая? )

Посилання на коментар

бо це населення країни Україна, люди які живуть в Україні. я не мав на увазі етнічну приналежність.

Опять врешь , не было такой тогда страны.

Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Опять врешь , не было такой тогда страны.

країна і держава це різні терміни. в побутовому значенні їх часто змішують і не розрізняють.

Посилання на коментар

10 хвилин тому, рыбак сказав:

Так болезненно на дизлайк реагируешь

Бгг ) Кто тут вообще первым завел шарманку про лайки и дизлайки ))

И целую псевдонаучную базу от ИИ притащил )))

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...