vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 11 хвилин тому, US7IGN сказав: Ми інколи в сім'ї влаштовуємо змагання хто головний аб'юзер З газлайтингом чи просто з нагайкою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: З газлайтингом чи просто з нагайкою? з дітьми Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Там мінімум 50% бабів якби це були відповіді тікі бабів то було б 50%. додаткові 21% набралися від оленяк які побоялися відповісти що вони нещасливі бо дружина стояла поруч і все слухала... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Там мінімум 50% бабів тобто серед бабів в армії показник має бути десь 110-117%? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 27 минут назад, yuragon сказал: я просив вас дати приклад де в світі ідея пацифізму перемогла і суспільство живе взагалі відмовисившись від насильства Так ты сам приводил в пример Ганди, еще Мартин Лютер - так бегло навскидку. Можно еще много найти. Сама идея работает как концепция закваски. Было же ранее. В чем суть ! твоих зацепок и спора , найти некие мои ошибки или изъяны в структуру доказательств или опровержений , для подтверждения твоего эго или твоей теории ?? ! Так уже говорил , что я далеко не мастер дискурса , у меня среднее образование и то почти прогулял. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 36 минут назад, yuragon сказал: я просив вас дати приклад де в світі ідея пацифізму перемогла і суспільство живе взагалі відмовисившись від насильства Опять 25. " Практика критерий истины "- так ? Даневапрос, тогда ст.3 конст, императив , учение выдающихся учителей и философов ,человеческое разумное сознание - миф и заблуждения . А истина во лжи, войне , ненависти и пожирания друг другом. Свиньи , бараны и волки тоже как- то существуют, ну чем не практика и показатель для разумного существа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 40 минут назад, yuragon сказал: Ми ж з вами земляки - навіть в нас в районі є ціле село етнічних чехів, німців, поляків всюди є достатньо. То в Житомирской области. А например на юге Винницкой села на 100 % украинские были. Может чисто случайно какой молдаван или кацап затесался. И смерти от голода именно там были на максимуме. У деда из 9 братьев и сестер остался он и две сестры. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Так ты сам приводил в пример Ганди, еще Мартин Лютер - так бегло навскидку. Можно еще много найти. Сама идея работает как концепция закваски. Было же ранее. В чем суть ! твоих зацепок и спора , найти некие мои ошибки или изъяны в структуру доказательств или опровержений , для подтверждения твоего эго или твоей теории ?? ! Так уже говорил , что я далеко не мастер дискурса , у меня среднее образование и то почти прогулял. я погодився що як закваска в деструктивній ролі для знищення поточної системи це інколи працює. питання було про конструктивний приклад де на базі цієї ідеї існує стабільне суспільство яке загалом відмовилось від насильства. зараз наприклад в Індії поліція часто використовує довгі палиці на вулицях для мотивації пересічних до високоморальності. а тепер про "суть моїх зацепок і спора" - не сприймайте критику вашої концепції як особисті нападки і образи. ваша концепція ідеальна і ідеалістична. вона макимально позитивна і її саму я не критикую. суть дискусії в тому що я не бачу конструктивних позитивних прикладів формування лише на її базі життєздатного суспільства. але я абсолютно погоджуюсь з тим що сам принцип поводитись з людиною так як я хочу щоб поводились зі мною є нормальним, але крім нього мають бути інструменти насильства для тих кому на всіх насрать і він всіма способами отримує вигоду для себе не дивлячись на шкоду яку завдає іншим при цьому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Только что, ks6 сказал: То в Житомирской области. А например на юге Винницкой села на 100 % украинские были. Может чисто случайно какой молдаван или кацап затесался. И смерти от голода именно там были на максимуме. У деда из 9 братьев и сестер остался он и две сестры. В тех семьях по сколько детей было ? Сейчас многие считают непосильным 2 - 3 прокормить . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 2 години тому, sergio сказав: Головна умова співпраці - вся мідяха моя. 😺 www.instagram.com/p/Dc85V-nCOJf/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Только что, yuragon сказал: я погодився що як закваска в деструктивній ролі для знищення поточної системи це інколи працює. Это твое мнение и субъективный вывод основанный на практике времени периода истории . Христос приводит два вида закваски : хлебная - для истинной жизни ; фарисейской- как деструктивной и ложной. Но для тебя все наоборот .- мир это война. Правда это ложь . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 6 минут назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/p/Dc85V-nCOJf/ Звук? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 8 хвилин тому, рыбак сказав: Даневапрос, тогда ст.3 конст, императив , учение выдающихся учителей и философов ,человеческое разумное сознание - миф и заблуждения . А истина во лжи, войне , ненависти и пожирания друг другом. Ні - це якраз констатація найголовнішої цілі. І якби було достатньо просто констатації а воно всьо само якось там було б - в конституції була б тільки ця одна стаття. Але в конституції тому і є стільки багато й інших статей для того щоб якось на практиці був шанс якнайближче підійти до цілі яка проголошена в 3-й статті. і таке вже життя несправедливе що при цьому постійно виникають конфлікти між правами які є ціллю і обов'язками завдяки яким в загальному більшість людей мала б бути ближче до цієї цілі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Только что, yuragon сказал: Ні - це якраз констатація найголовнішої цілі. І якби було достатньо просто констатації а воно всьо само якось там було б - в конституції була б тільки ця одна стаття. Але в конституції тому і є стільки багато й інших статей для того щоб якось на практиці був шанс якнайближче підійти до цілі яка проголошена в 3-й статті. і таке вже життя несправедливе що при цьому постійно виникають конфлікти між правами які є ціллю і обов'язками завдяки яким в загальному більшість людей мала б бути ближче до цієї цілі. Какова должна быть цель конституции : человек или государство как основная цель ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Звук? Це для глухих. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: Но для тебя все наоборот .- мир это война. Правда это ложь . не знаю чому у вас склалося таке враження. чому я не є прихильником абсолютного пацифізму я пояснював і пояснюю. на мою думку у випадку абсолютних моральних уродів типу кацапів це не працює - це призводить до ще більших жертв невинних ніж у випадку силового протистояння їх агресії 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, рыбак сказав: Какова должна быть цель конституции : человек или государство как основная цель ? ви ж самі вказали номер статті де написана основна ціль. держава це лише інструмент для спроби досягнути цю ціль. нажаль в реальному світі для того щоб був шанс мати права - треба щоб хтось їх вам спробував забезпечити. а так як в державі окрім громадян більше немає нікого - так виходить що це забезпечення відбувається через виконання певних обов'язків грмадянами. Змінено 17 годин тому користувачем yuragon Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Только что, yuragon сказал: не знаю чому у вас склалося таке враження. чому я не є прихильником абсолютного пацифізму я пояснював і пояснюю. на мою думку у випадку абсолютних моральних уродів типу кацапів це не працює - це призводить до ще більших жертв невинних ніж у випадку силового протистояння їх агресії Так может и нужны " моральные уроды " чтобы видеть и распознавать зло и добро , ложь и истину . В каждом человеке есть " добро" , ищи его, а не зло . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому наче образ невинного дитя, підготували гарно, тримається впевнено 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 15 хвилин тому, рыбак сказав: Так может и нужны " моральные уроды " чтобы видеть и распознавать зло и добро , ложь и истину . В каждом человеке есть " добро" , ищи его, а не зло . тут я з вами згоден - я ще не досяг такого рівня щоб перебороти себе і шукати в моральних уродах добро поки вони продовжують вбивати нас. пишу це без жодного сарказму і спроби вас задіти чи образити і хочу й далі з вами продовжувати дискусію. в цьому плані приклад Христа який не противився своїм вбивцям, молився за них і вибачав їм - для мене наразі недосяжний. я дійсно не бачу в цьому багато сенсу в реальному житті. Змінено 17 годин тому користувачем yuragon Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Только что, yuragon сказал: ви ж самі вказали номер статті де написана основна ціль. держава це лише інструмент для спроби досягнути цю ціль. нажаль в реальному світі для того щоб був шанс мати права - треба щоб хтось їх вам спробував забезпечити. а так як в державі окрім громадян більше немає нікого - так виходить що це забезпечення відбувається через виконання певних обов'язків грмадянами. Это ошибка и заблуждение , так внушили " книжники и фарисеи" , что этот " реальный " мир реальный. И это существование есть жизнь - это ошибка и ложь , это то что называется греховным миром , миром который живет во тьме. И опять ты скажешь : подай мне "практику " , мне не нужны твои метафоры и фантазии. Опять придется мне возвращаться к , уже казалось бы , пройденному материалу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Только что, yuragon сказал: тут я з вами правий - я ще не досяг такого рівня щоб перебороти себе і шукати в моральних уродах добро поки вони продовжують вбивати нас. пишу це без жодного сарказму і спроби вас задіти чи образити і хочу й далі з вами продовжувати дискусію. в цьому плані приклад Христа який не противився своїм вбивцям, молився за них і вибачав їм - для мене наразі недосяжний. я дійсно не бачу в цьому багато сенсу в реальному житті. Да я понял , что тебя уже убили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 7 минут назад, yuragon сказал: тут я з вами правий - я ще не досяг такого рівня щоб перебороти себе і шукати в моральних уродах добро поки вони продовжують вбивати нас. пишу це без жодного сарказму і спроби вас задіти чи образити і хочу й далі з вами продовжувати дискусію. в цьому плані приклад Христа який не противився своїм вбивцям, молився за них і вибачав їм - для мене наразі недосяжний. я дійсно не бачу в цьому багато сенсу в реальному житті. Ты не хочешь в это вникать. Это как скажут : сделай то , а в ответ : не хочу , нужно прощать , а мне проще ненавидеть и убивать. Но прощать легче чем ненавидеть на самом деле. Ненависть и злоба - это и есть деструктив , а не любовь. Ненависть- разрушает , любовь- созидает . У тебя же все перевернуто и искажено в восприятии. У меня тоже так было - это ошибка и безумие. Змінено 17 годин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 53 минуты назад, US7IGN сказал: І це при тому шо на парашці немає набу та сап. Схоже їх рятує тільки те що вони настільки технологічно відсталі що навіть офіси замутити не здатні та все , як і в нас - під час затримання , всі працівники масквабадського криптообміннику заявили , що агентамси фсб Змінено 17 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 2 минуты назад, рыбак сказал: Ты не хочешь в это вникать. Это как скажут : сделай то , а в ответ : не хочу , нужно прощать , а мне проще ненавидеть и убивать. оце так камінгаут від толстоєвця 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз