Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, outdoor24 сказал: 100%. Навіть в презентації законопроекту було сказано про його підтримку бізнес асоціаціями. Але ж по факту його підтримують торгаші-перекупи, а не виробники. я б із задоволенням підтримав відчизняного виробника, але навіть срані шпінгалєти ніхто не виробляє у нас, тому прийдеться хз за що віддавати ще +20%. правильно было бы производим сами такой товар, тогда налог...не производим - нет налога 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 21 минуту назад, DmiVady сказал: натрапив по акції на гарне бельгійське трапістське пиво. Завтра отпишусь) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, DimaF сказав: Завтра отпишусь) Brune (червоний) мені з витриманим сиром смакував, оливками. Tripel досить міцний, можна під хамон чи просто м'ясо-їжу. Блонд під щось легеньке, він і просто так смачний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) що до крайньої війни в Ємені - з хусітами . останнім всрав хуситам легендарний Насер . Я думав , він подох давно . а він й досі бздить - 86 років . Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, US7IGN сказав: а потім - хай спочатку помруть вони, а потім ми? а потім шось пішло не по плану Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз