Canton Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 10 минут назад, outdoor24 сказал: 200 не 200, але вони потроху таки роблять свою справу виносячи кацапські НПЗ. Выносят они от слова нихyя На положение на ЛБЗ влияния не оказывает 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому 3 хвилини тому, Canton сказав: Выносят они от слова нихyя саме через це кацапи заборонили експорт дизелю і є проблеми з паливом на азс. ну винесені склади навколо Києва теж на ЛБЗ не впливають, але радощів з цього приводу щось не бачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 3 хвилини тому, outdoor24 сказав: саме через це кацапи заборонили експорт дизелю і є проблеми з паливом на азс. ну винесені склади навколо Києва теж на ЛБЗ не впливають, але радощів з цього приводу щось не бачу. мені пофіг, радіють росіяне чи ні. це ні як не пливає на війну. я навіть нн цікавлюсь прильотами по російським складам . тому що це не впливає на мене ні як. впливають прильоти по нашим складам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому 1 час назад, US7IGN сказал: Над кацапами можна сміятися, а китайці не змогли повторити літографію, натомість працюють над машиною з іншим принципом, а це ще гірше Але тут справа не безсенсовному зубоскальстві, що деколи доводить до непотрібного перебільшення досягнень ворога , а також і вишукуванні усіляких пройопів нашої сторони. Це у мене, так би сказати пост на загальну ситуацію. Пройопи, звичайно є, але наша справа не концентруватись тільки на таке, бо це тішить ворога і дає йому хибну надію. Ще не так давно у народі була коротка характеристика дій таких людей - "корисні ідіоти". І на це потрібно натискати. Зараз справа у тім, щоби скоріше прийти до перемоги. І нам, мабуть ближче оцінка України урядом Канади, ніж ставлення заангажованих трампістів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому 8 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: впливають прильоти по нашим складам. Те, що прилетіло на склад, те не прилетіло на ЛБЗ. Чому не радієте? І якщо прильоти на кацапські НПЗ не впливають на ЛБЗ, то наші склади тим більше. Чого тоді переживаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз