Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

на мене дві такі в Карпатах плюс чан завжди чекають )

Найкращий чан я бачив у Латірці, це вже Закарпаття.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, vadimv сказав:

Найкращий чан я бачив у Латірці, це вже Закарпаття.

Закарпаття це образливий та принижувальний термін. то все Карпати. разом з тими що в Румунії та Словаччині

Посилання на коментар

17 хвилин тому, US7IGN сказав:

після вивчання творів Сунь-Цзи та інших стратегів і географів я зрозумів що якщо довго йти на схід то можна прийти із заходу *смайл майстра дзен на умнякє*

Дякую!
Під час вечірньої прогулянки я зупинюся біля річки й помедитую над цим мудрим коаном :oops:
Амітабха!🧘‍♂️

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
Посилання на коментар

10 годин тому, vadimv сказав:

Фіксують влучання «Герань-5» по колонам Південного моста у Києві

Щойно був удар по Південному мосту в Києві — третій приліт за день! На місці пожежа.

Рух метро та наземного громадського транспорту мостом у Києві зупинений — внаслідок влучання дрона пошкоджені мостова опора, відбійник, дорожнє полотно та захисне бетонне загородження метрополітену.

Змінено користувачем vadimv
  • Сумно 2
Посилання на коментар

41 минуту назад, vadimv сказал:

Щойно був удар по Південному мосту в Києві — третій приліт за день! На місці пожежа.

Можна скільки завгодно ***%ти, як ти будеш ходити вулицями Києва, але насправді ніхто з зеленої шобли не планує жити в Україні в майбутньому. Нахіба їм ті мости? 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Gonchik сказав:

Нахіба їм ті мости? 

А нахіба їм ті хати на березі річки?

Посилання на коментар

1 година тому, DmiVady сказав:

Дякую!
Під час вечірньої прогулянки я зупинюся біля річки й помедитую над цим мудрим коаном :oops:
Амітабха!🧘‍♂️

www.instagram.com/p/DdZRQd5KoZG/:lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, vadimv сказал:

А нахіба їм ті хати на березі річки?

Ну ми ж знаємо, що хата на березі моря краще, ніж хата на березі річки) То чому Ви думаєте, що вони цього не розуміють?

Посилання на коментар

9 годин тому, Gonchik сказав:

Ну ми ж знаємо, що хата на березі моря краще, ніж хата на березі річки) То чому Ви думаєте, що вони цього не розуміють?

Нэ, ну я ще восени 2013 зрозумів, що упоров дурість, почавши будувати хату у 2010-2012

А тут шось не схоже на те.

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Нэ, ну я ще восени 2013 зрозумів, що упоров дурість, почавши будувати хату.

А тут шось не схоже на те.

дурість була у тому , щоб  послухати бабу і не зробити навпаки 

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

www.instagram.com/p/DdZRQd5KoZG/:lol:

В мене навпаки) навіть полегшення і спокій, бо все, що потрібно, встиг і далі вже від ситуації.
Ще багато корисного хочеться й можна реалізувати, незважаючи на досить некомфортні зовнішні обставини)
Головне, що до цих веселих подій, які насуваються, донька встигла закінчити ліцей і стати повнолітньою, бо їй було важкувато виборювати свої життєві вибори)
Тепер турбот менше, і знову ж таки - зима близько.
Можна покласти прутня на цей дурний світ та звалити на кілька місяців у віртуал - давно не збігав 😉 
Вийшов ремастер "Відьмака", та й "Сталкер 2" ще не мацав.
Буде чим зайнятись у вільний від корисної діяльності час довгими зимовими вечорами, якщо буде бажання.
Залізо тільки треба апнути або нове зібрати, хоча ні, нове нині як невелика автівка коштує - дурні витрати для воєнного часу.
Все буде добре!
А як не буде добре, то все буде дуже погано :)

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Мда πιздец. Есть у меня в СТ участок, зарос деревьями.Нужно почистить ну и дрова перевезти  к себе, камин топить. Менты если тормознут, оформят; срок еще можна получить. 

Посилання на коментар

В 27.09.2026 в 02:40, ozor сказал:

Щоб народитися, навчатися і жити в Європі і Америці,

Ви б тікі знали які ніщеброди їхали до США/Канади/ін. Як купували вживані меблі, бігали по церквах за безкоштовними продуктами, та ін ін ін. І нічого, зараз всі мають паспорти, будинки та все в них так як в Україні і мріяти не могли. 

p.s. Я так дивлюся що "вона працює"... Вона - це дружина бєздомого за рахунок якої він тут десяту клавіатуру вщент зтирає 24 на 7.

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

32 минуты назад, sergio сказал:

Есть у меня в СТ участок, зарос деревьями.Нужно почистить ну и дрова перевезти  к себе, камин топить. Менты если тормознут, оформят; срок еще можна получить. 

А чи не краще тоді почати з порубки тої порослі, що на мові тайожного народу називається  "валежнік"? А у нас, мабуть, ще дозвольоно.

Ну, а там, за болотами таке вже зась - ніззя, бо вже навіть за таке масковськи депутати вирішили щемити свій плебс, інакше власне депутатське благополуччя не побудуєш!🤨

А сейчас нормальок- ковріжки заболотянського депутата із Твері Чепи:

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 часа назад, Tochkin сказал:

Ви б тікі знали які ніщеброди їхали до США/Канади/ін. Як купували вживані меблі, бігали по церквах за безкоштовними продуктами, та ін ін ін. І нічого, зараз всі мають паспорти, будинки та все в них так як в Україні і мріяти не могли. 

ага - ага - те , що я бачу - купа загнаних в стойло   та  пограбованих "власними"  бабами довбойобів , які вірили , що  якщо , в концтаборі з посиленим  харчуванням , сумлінно  вджобувати на трьох роботах одночасно , на  так звану  "американську мрію"  , вони разом  з "маєй дєвачкой"  досягнуть американської мрії , та "його"  баба його не пограбує десь в дорозі .:lol:

тут навіть не скиглення двох  ошуканих ошкурених  "власними"  бабами паразитами довбограїв доставляє , а виття ошуканих "власними"  бабами паразитами   довбойобів  у коментарях  - олень герасім на всьо согласен :lol:

Спойлер

30 лет был в браке, трое детей, собрался на пенсию и стал не нужен.

Как только муж  выплачивает дом, у бабы  сразу находяться подруги, адвокаты, которые советуют развестись

насправді вони знаходяться десь за 1-2 роки до того як він виплачується і йде підготовка, сам юридичний процес запускається відразу після виплати будинка

16 лет брака, 3 детей, дом, машина с салона в Калифорнии, ебашил на 2 работах 4 года, 12 k на руки, не сошлись характерами

наша невестка прожила с сыном 17 лет, со школьной скамьи были вместе, любовь «до гроба». А через 2 года в Америке бросила его, сказала, что выбирает себя. Внуку 3 года, бедный пацан ничего понять не может.

18 лет брака.

Три сына 14, 9 и 4года. Ушла.

"Секс надо заслужить". А да. Моя женушка 2 месяца тому выдала эту фразу. Слава богу, завтра переезжаю наконец-то.

Хорошее дело браком не назовут. Женщинам после деморежима секс не нужен ( только пару раз в месяц в овуляцию и перед днями). Поэтому наивны те, кто думают, что женившись, они его получат. Сейчас такое время, что лучше держаться подальше от серьезных отношений и тем более от брака

Каждый мужчина думает что у него какая то особенная ситуация, а по факту когда начинаешь разбираться то оказывается практически у всех по одному сценарию все происходит. Еще Ютуб очень не любит эту тему и нужно быть максимально осторожным у выражениях дабы избежать проблем    

Эх,братцы,подписываюсь под каждым вашим словом. Есть книга ,,Как воспитать собаку,, вы не поверите,но это относится точно к женщинам,а не к собакам,на сто процентов! Я так же прогибался перед женой надеясь зараоботать любовь и ласку,пока ее подруга не рассказала мне,как она за глаза меня за это высмеивает.

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 часов назад, Tochkin сказал:

p.s. Я так дивлюся що "вона працює"... Вона - це дружина бєздомого за рахунок якої він тут десяту клавіатуру вщент зтирає 24 на 7.

що , теж  заздрісно ? :lol:

- ех , нам би так .....

- вам так не буде (с)

Мурзік Васильович

• Хаха 2
Посилання на коментар

14.02.2025 в 20:12, vadimv сказав:

Обана! Новіков - адвокат Порошенка?! А коли це йому дали український паспорт?

Вчора вДудь 4 з лишком години допитував Новікова.

Той сказав, що український паспорт отримав у 2024.

І взагалі, багато цікавого років на 10 наговорив.

Наприклад, про те, який Порошенко розумний - три роки вивозив з Ліпецька обладнання і таки вивіз, не здав ворогу. Маладєц.

Але найбільше вДудя підірвало від його слів, що расісю треба розчленувати, бо ніякої прекрасної расісі майбутнього не буде.

• Хаха 2
Посилання на коментар

8 годин тому, DmiVady сказав:

В мене навпаки) навіть полегшення і спокій, бо все, що потрібно, встиг і далі вже від ситуації.
Ще багато корисного хочеться й можна реалізувати, незважаючи на досить некомфортні зовнішні обставини)
Головне, що до цих веселих подій, які насуваються, донька встигла закінчити ліцей і стати повнолітньою, бо їй було важкувато виборювати свої життєві вибори)
Тепер турбот менше, і знову ж таки - зима близько.
Можна покласти прутня на цей дурний світ та звалити на кілька місяців у віртуал - давно не збігав 😉 
Вийшов ремастер "Відьмака", та й "Сталкер 2" ще не мацав.
Буде чим зайнятись у вільний від корисної діяльності час довгими зимовими вечорами, якщо буде бажання.
Залізо тільки треба апнути або нове зібрати, хоча ні, нове нині як невелика автівка коштує - дурні витрати для воєнного часу.
Все буде добре!
А як не буде добре, то все буде дуже погано :)

ну все відносно. я вважаю що завжди може бути гірше. треба ще прорахувати сценарій окупації всього лівобережжя і руйнування мостів та передачі електрики. мабуть окремо ще два варіанти - армія встигає перебратися на правий чи залишається на лівому. захід дає гроші і зброю чи продовжує "чекати на реформи та просити не дамбіти НПЗ"

щодо дітей. мені здається повноліття мало щоб турбот стало менше. діти стають дорослими тільки коли у них вже свої діти

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

щодо дітей. мені здається повноліття мало щоб турбот стало менше.

Потрібно, щоб ще завершилася мієлінізація аксонів, а це десь 25-30 років...

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Потрібно, щоб ще завершилася мієлінізація аксонів, а це десь 25-30 років...

якщо дітей не встиг до 30 то далі вже і не треба

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

11 часов назад, US7IGN сказал:

та пофігу яка там атака була чи взагалі була. є факт - не працювало. але це не важливо. важливо де кордон буде - по Дніпру чи далі?

Який ? Вам же  из Кремля постоянно твердят,  что для них нужен- ментальный , а не физический. Только не брешите,  что вы не знаете, не  слушаете и не читаете ,что говорит Путин и говорящие головы.

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

якщо дітей не встиг до 30 то далі вже і не треба

То є так, бо пізніше генетичний матеріал починає псуватися з катастрофічною швидкістю і такими ж катастрофічними наслідками.

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

13 часов назад, US7IGN сказал:

я ж не про виконавців. там дійсно слабоумтсво і натура...

" Слепые вожди слепых". с

Посилання на коментар

Вчера проехали дальше чем обычно я езжу за грибами. Только я сам нашел 90 белых.  

IMG_20261001_124114_1.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...