Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Шо ж такое, как же так?

С 26 сентября по НПЗ балалайни ничего не летит...Трамп постарался?

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 минут назад, Canton сказал:

Шо ж такое, как же так?

С 26 сентября по НПЗ балалайни ничего не летит...Трамп постарался?

Трамп в черговий раз заявив, що українські удари по російських НПЗ впливають на ціни на дизель у світі. Акцентується, що зростання цін відбувається не через війну у Перській затоці, а через удари по російських НПЗ.

Мене відверто дивує, що ці заяви лунають, а спростування з боку України відсутнє. І це шкодить підтримці України у США. Хоча хто це має спростувати? Посол України у США? Так Зеленський вже декілька місяців не призначає посла. Стефанішину звільнили з посади 3 серпня, але вже жовтень і досі немає посла в країні нашого стратегічного партнера. До речі, діпстрайків вже декілька днів немає не лише по російських НПЗ, а по жодних інших обєктах. Навіть по складах Wildberries та Ozon немає ударів. Чи я помиляюся? А по Києву, Одесі, Сумам та по Харківщині, Дніпропетровщині, Миколаївщині рашисти били навіть цієї ночі. Чи це така нова тактика від Зеленського? Запитань все більше.

А повертаючись до заяви Трампа, то президент США сказав, що проблема нібито пов’язана не стільки з ситуацією на Близькому Сході, скільки з перебоями в роботі російських нафтопереробних заводів.

"Російські нафтопереробні заводи, які виробляють дизельне пальне, виводять з ладу з досить тривожною швидкістю. Якби цього не відбувалося, у нас не було б проблем із дизельним пальним. Те, що відбувається між росією та Україною, стало найбільшою проблемою для ринку дизельного пального".  t.me/BerezaJuice/68769

Посилання на коментар

3 хвилини тому, hause сказав:

Трамп в черговий раз заявив, що українські удари по російських НПЗ впливають на ціни на дизель у світі. Акцентується, що зростання цін відбувається не через війну у Перській затоці, а через удари по російських НПЗ.

Мене відверто дивує, що ці заяви лунають, а спростування з боку України відсутнє. І це шкодить підтримці України у США. Хоча хто це має спростувати? Посол України у США? Так Зеленський вже декілька місяців не призначає посла. Стефанішину звільнили з посади 3 серпня, але вже жовтень і досі немає посла в країні нашого стратегічного партнера. До речі, діпстрайків вже декілька днів немає не лише по російських НПЗ, а по жодних інших обєктах. Навіть по складах Wildberries та Ozon немає ударів. Чи я помиляюся? А по Києву, Одесі, Сумам та по Харківщині, Дніпропетровщині, Миколаївщині рашисти били навіть цієї ночі. Чи це така нова тактика від Зеленського? Запитань все більше.

А повертаючись до заяви Трампа, то президент США сказав, що проблема нібито пов’язана не стільки з ситуацією на Близькому Сході, скільки з перебоями в роботі російських нафтопереробних заводів.

"Російські нафтопереробні заводи, які виробляють дизельне пальне, виводять з ладу з досить тривожною швидкістю. Якби цього не відбувалося, у нас не було б проблем із дизельним пальним. Те, що відбувається між росією та Україною, стало найбільшою проблемою для ринку дизельного пального".  t.me/BerezaJuice/68769

це ж вже було (с)

• Хаха 1
Посилання на коментар

29 минут назад, hause сказал:

"Російські нафтопереробні заводи, які виробляють дизельне пальне, виводять з ладу з досить тривожною швидкістю. Якби цього не відбувалося, у нас не було б проблем із дизельним пальним. Те, що відбувається між росією та Україною, стало найбільшою проблемою для ринку дизельного пального"

Трамп перед проміжними виборами за цими вивертами хоче сховати свої пройопи. Арабіст та експерт по нафтогазу Крутіхін запевняє, що потік нафти через Ормуз вже сягає 50% від звичайного, хусити пускають вже кризь Баб-ель-Мандебську протоку майже усі танкери, крім саудитських та ізраїльських, і ще саудити відремонтували свій нафтопровід. 

Правда, ці данні ще повністю не підтвержені.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

Что-то последнее время за Житомир взялись, Рудь, Кромберг, склады. 

лінія повітряного фронту помалу зсувається на захід

Посилання на коментар

16 часов назад, US7IGN сказал:

А які ще бувають інтереси? Або свої або чужі 

Тут можна запитати - а який інтерес був у Хмельницького, коли він підписав кляту цидулку з батьком петька першого?

Посилання на коментар

Тільки що, kim chen lhoran сказав:

Тут можна запитати - а який інтерес був у Хмельницького, коли він підписав кляту цидулку з батьком петька першого?

Це у Бездомного краще запитайте. Він на історії спеціалізується :flag1:

Посилання на коментар

9 минут назад, US7IGN сказал:

Це у Бездомного краще запитайте.

Відповідь Бездомного я і так вже знаю, мабуть.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

11 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Как какой? Законный гетман Малороссии , а не бунтовщик в Речи Посполитой. Аксенов в Крыму и Кадыровы в Чечне тоже неслабо поднялись на предательстве.

Посилання на коментар

Блжад. 

tsn.ua/ukrayina/vid-1-zovtnia-studentiv-mozut-vidrakhuvaty-z-vyshiv-cherez-novi-pravyla-koho-tse-zachepyt-3179051.html

Малому вчора староста, написав, шр треба на таку куйню буде щовівторка їздити. Причому за місто. Глянув по навігатору 30 км в один бік. 

Єбучі πιдараси. 

Який нах спротив, тревожний чемоданчик зібрав, пошуріку і до Румунії. 

Змінено користувачем sergio
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

Це у Бездомного краще запитайте. Він на історії спеціалізується :flag1:

Дивлюсь як об'явили що в країні грошей не вистачає так деякі активні дописувач зникли, он навіть бот ОП десь зник чи то програму прикрили?😁

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, юра84 сказал:

Дивлюсь як об'явили що в країні грошей не вистачає так деякі активні дописувач зникли, он навіть бот ОП десь зник чи то програму прикрили?😁

А я то думав , що вони ідейні...😏 

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

основна ідеологія чинної влади - красти . такі безкоштовно нічого не роблять. 

Посилання на коментар

12 хвилин тому, sergio сказав:

ідея без грошей це слабоумство

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 часа назад, hause сказал:

До речі, діпстрайків вже декілька днів немає не лише по російських НПЗ, а по жодних інших обєктах. Навіть по складах Wildberries та Ozon немає ударів. Чи я помиляюся?

Може, Береза і помиляється. НПЗ та нафтобаза якась за ці дні, і ще кудись теж стріляли.

Змінено користувачем truck55
Посилання на коментар

www.instagram.com/p/Dd7B4NANSPG/

«Питання втечі від прокуратури в нинішньому її вигляді звучить щонайменше смішно», — Коломойський

• Хаха 2
Посилання на коментар

Фіксують два (!) влучання «Герань-5» по колонам Південного моста у Києві — щойно столицю знову сколихнув вибух на тлі атаки реактивних «Шахедів».

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...