vadimv Опубліковано: учора в 18:20 Поділитись Опубліковано: учора в 18:20 12 хвилин тому, US7IGN сказав: на мене дві такі в Карпатах плюс чан завжди чекають ) Найкращий чан я бачив у Латірці, це вже Закарпаття. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 18:26 Поділитись Опубліковано: учора в 18:26 5 хвилин тому, vadimv сказав: Найкращий чан я бачив у Латірці, це вже Закарпаття. Закарпаття це образливий та принижувальний термін. то все Карпати. разом з тими що в Румунії та Словаччині Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 18:35 Поділитись Опубліковано: учора в 18:35 (змінено) 17 хвилин тому, US7IGN сказав: після вивчання творів Сунь-Цзи та інших стратегів і географів я зрозумів що якщо довго йти на схід то можна прийти із заходу *смайл майстра дзен на умнякє* Дякую! Під час вечірньої прогулянки я зупинюся біля річки й помедитую над цим мудрим коаном Амітабха!🧘♂️ Змінено учора в 18:36 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 18:49 Поділитись Опубліковано: учора в 18:49 (змінено) 10 годин тому, vadimv сказав: Фіксують влучання «Герань-5» по колонам Південного моста у Києві Щойно був удар по Південному мосту в Києві — третій приліт за день! На місці пожежа. Рух метро та наземного громадського транспорту мостом у Києві зупинений — внаслідок влучання дрона пошкоджені мостова опора, відбійник, дорожнє полотно та захисне бетонне загородження метрополітену. Змінено учора в 19:38 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: учора в 19:34 Поділитись Опубліковано: учора в 19:34 41 минуту назад, vadimv сказал: Щойно був удар по Південному мосту в Києві — третій приліт за день! На місці пожежа. Можна скільки завгодно ***%ти, як ти будеш ходити вулицями Києва, але насправді ніхто з зеленої шобли не планує жити в Україні в майбутньому. Нахіба їм ті мости? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 19:39 Поділитись Опубліковано: учора в 19:39 4 хвилини тому, Gonchik сказав: Нахіба їм ті мости? А нахіба їм ті хати на березі річки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 19:40 Поділитись Опубліковано: учора в 19:40 1 година тому, DmiVady сказав: Дякую! Під час вечірньої прогулянки я зупинюся біля річки й помедитую над цим мудрим коаном Амітабха!🧘♂️ www.instagram.com/p/DdZRQd5KoZG/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: учора в 19:41 Поділитись Опубліковано: учора в 19:41 Только что, vadimv сказал: А нахіба їм ті хати на березі річки? Ну ми ж знаємо, що хата на березі моря краще, ніж хата на березі річки) То чому Ви думаєте, що вони цього не розуміють? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 9 годин тому, Gonchik сказав: Ну ми ж знаємо, що хата на березі моря краще, ніж хата на березі річки) То чому Ви думаєте, що вони цього не розуміють? Нэ, ну я ще восени 2013 зрозумів, що упоров дурість, почавши будувати хату у 2010-2012 А тут шось не схоже на те. Змінено 14 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Нэ, ну я ще восени 2013 зрозумів, що упоров дурість, почавши будувати хату. А тут шось не схоже на те. дурість була у тому , щоб послухати бабу і не зробити навпаки Змінено 22 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/p/DdZRQd5KoZG/ В мене навпаки) навіть полегшення і спокій, бо все, що потрібно, встиг і далі вже від ситуації. Ще багато корисного хочеться й можна реалізувати, незважаючи на досить некомфортні зовнішні обставини) Головне, що до цих веселих подій, які насуваються, донька встигла закінчити ліцей і стати повнолітньою, бо їй було важкувато виборювати свої життєві вибори) Тепер турбот менше, і знову ж таки - зима близько. Можна покласти прутня на цей дурний світ та звалити на кілька місяців у віртуал - давно не збігав 😉 Вийшов ремастер "Відьмака", та й "Сталкер 2" ще не мацав. Буде чим зайнятись у вільний від корисної діяльності час довгими зимовими вечорами, якщо буде бажання. Залізо тільки треба апнути або нове зібрати, хоча ні, нове нині як невелика автівка коштує - дурні витрати для воєнного часу. Все буде добре! А як не буде добре, то все буде дуже погано Змінено 22 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Мда πιздец. Есть у меня в СТ участок, зарос деревьями.Нужно почистить ну и дрова перевезти к себе, камин топить. Менты если тормознут, оформят; срок еще можна получить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому В 27.09.2026 в 02:40, ozor сказал: Щоб народитися, навчатися і жити в Європі і Америці, Ви б тікі знали які ніщеброди їхали до США/Канади/ін. Як купували вживані меблі, бігали по церквах за безкоштовними продуктами, та ін ін ін. І нічого, зараз всі мають паспорти, будинки та все в них так як в Україні і мріяти не могли. p.s. Я так дивлюся що "вона працює"... Вона - це дружина бєздомого за рахунок якої він тут десяту клавіатуру вщент зтирає 24 на 7. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 32 минуты назад, sergio сказал: Есть у меня в СТ участок, зарос деревьями.Нужно почистить ну и дрова перевезти к себе, камин топить. Менты если тормознут, оформят; срок еще можна получить. А чи не краще тоді почати з порубки тої порослі, що на мові тайожного народу називається "валежнік"? А у нас, мабуть, ще дозвольоно. Ну, а там, за болотами таке вже зась - ніззя, бо вже навіть за таке масковськи депутати вирішили щемити свій плебс, інакше власне депутатське благополуччя не побудуєш!🤨 А сейчас нормальок- ковріжки заболотянського депутата із Твері Чепи: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 4 часа назад, Tochkin сказал: Ви б тікі знали які ніщеброди їхали до США/Канади/ін. Як купували вживані меблі, бігали по церквах за безкоштовними продуктами, та ін ін ін. І нічого, зараз всі мають паспорти, будинки та все в них так як в Україні і мріяти не могли. ага - ага - те , що я бачу - купа загнаних в стойло та пограбованих "власними" бабами довбойобів , які вірили , що якщо , в концтаборі з посиленим харчуванням , сумлінно вджобувати на трьох роботах одночасно , на так звану "американську мрію" , вони разом з "маєй дєвачкой" досягнуть американської мрії , та "його" баба його не пограбує десь в дорозі . тут навіть не скиглення двох ошуканих ошкурених "власними" бабами паразитами довбограїв доставляє , а виття ошуканих "власними" бабами паразитами довбойобів у коментарях - олень герасім на всьо согласен Спойлер 30 лет был в браке, трое детей, собрался на пенсию и стал не нужен. Как только муж выплачивает дом, у бабы сразу находяться подруги, адвокаты, которые советуют развестись насправді вони знаходяться десь за 1-2 роки до того як він виплачується і йде підготовка, сам юридичний процес запускається відразу після виплати будинка 16 лет брака, 3 детей, дом, машина с салона в Калифорнии, ебашил на 2 работах 4 года, 12 k на руки, не сошлись характерами наша невестка прожила с сыном 17 лет, со школьной скамьи были вместе, любовь «до гроба». А через 2 года в Америке бросила его, сказала, что выбирает себя. Внуку 3 года, бедный пацан ничего понять не может. 18 лет брака. Три сына 14, 9 и 4года. Ушла. "Секс надо заслужить". А да. Моя женушка 2 месяца тому выдала эту фразу. Слава богу, завтра переезжаю наконец-то. Хорошее дело браком не назовут. Женщинам после деморежима секс не нужен ( только пару раз в месяц в овуляцию и перед днями). Поэтому наивны те, кто думают, что женившись, они его получат. Сейчас такое время, что лучше держаться подальше от серьезных отношений и тем более от брака Каждый мужчина думает что у него какая то особенная ситуация, а по факту когда начинаешь разбираться то оказывается практически у всех по одному сценарию все происходит. Еще Ютуб очень не любит эту тему и нужно быть максимально осторожным у выражениях дабы избежать проблем Эх,братцы,подписываюсь под каждым вашим словом. Есть книга ,,Как воспитать собаку,, вы не поверите,но это относится точно к женщинам,а не к собакам,на сто процентов! Я так же прогибался перед женой надеясь зараоботать любовь и ласку,пока ее подруга не рассказала мне,как она за глаза меня за это высмеивает. Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 9 часов назад, Tochkin сказал: p.s. Я так дивлюся що "вона працює"... Вона - це дружина бєздомого за рахунок якої він тут десяту клавіатуру вщент зтирає 24 на 7. що , теж заздрісно ? - ех , нам би так ..... - вам так не буде (с) Мурзік Васильович Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 14.02.2025 в 20:12, vadimv сказав: Обана! Новіков - адвокат Порошенка?! А коли це йому дали український паспорт? Вчора вДудь 4 з лишком години допитував Новікова. Той сказав, що український паспорт отримав у 2024. І взагалі, багато цікавого років на 10 наговорив. Наприклад, про те, який Порошенко розумний - три роки вивозив з Ліпецька обладнання і таки вивіз, не здав ворогу. Маладєц. Але найбільше вДудя підірвало від його слів, що расісю треба розчленувати, бо ніякої прекрасної расісі майбутнього не буде. Змінено 13 годин тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 8 годин тому, DmiVady сказав: В мене навпаки) навіть полегшення і спокій, бо все, що потрібно, встиг і далі вже від ситуації. Ще багато корисного хочеться й можна реалізувати, незважаючи на досить некомфортні зовнішні обставини) Головне, що до цих веселих подій, які насуваються, донька встигла закінчити ліцей і стати повнолітньою, бо їй було важкувато виборювати свої життєві вибори) Тепер турбот менше, і знову ж таки - зима близько. Можна покласти прутня на цей дурний світ та звалити на кілька місяців у віртуал - давно не збігав 😉 Вийшов ремастер "Відьмака", та й "Сталкер 2" ще не мацав. Буде чим зайнятись у вільний від корисної діяльності час довгими зимовими вечорами, якщо буде бажання. Залізо тільки треба апнути або нове зібрати, хоча ні, нове нині як невелика автівка коштує - дурні витрати для воєнного часу. Все буде добре! А як не буде добре, то все буде дуже погано ну все відносно. я вважаю що завжди може бути гірше. треба ще прорахувати сценарій окупації всього лівобережжя і руйнування мостів та передачі електрики. мабуть окремо ще два варіанти - армія встигає перебратися на правий чи залишається на лівому. захід дає гроші і зброю чи продовжує "чекати на реформи та просити не дамбіти НПЗ" щодо дітей. мені здається повноліття мало щоб турбот стало менше. діти стають дорослими тільки коли у них вже свої діти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: щодо дітей. мені здається повноліття мало щоб турбот стало менше. Потрібно, щоб ще завершилася мієлінізація аксонів, а це десь 25-30 років... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Потрібно, щоб ще завершилася мієлінізація аксонів, а це десь 25-30 років... якщо дітей не встиг до 30 то далі вже і не треба 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 11 часов назад, US7IGN сказал: та пофігу яка там атака була чи взагалі була. є факт - не працювало. але це не важливо. важливо де кордон буде - по Дніпру чи далі? Який ? Вам же из Кремля постоянно твердят, что для них нужен- ментальный , а не физический. Только не брешите, что вы не знаете, не слушаете и не читаете ,что говорит Путин и говорящие головы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: якщо дітей не встиг до 30 то далі вже і не треба То є так, бо пізніше генетичний матеріал починає псуватися з катастрофічною швидкістю і такими ж катастрофічними наслідками. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 13 часов назад, US7IGN сказал: я ж не про виконавців. там дійсно слабоумтсво і натура... " Слепые вожди слепых". с Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 11 часов назад, US7IGN сказал: с чан завжди чекають ) Согласен . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Вчера проехали дальше чем обычно я езжу за грибами. Только я сам нашел 90 белых. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз