kim chen lhoran Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 7 часов назад, vadimv сказал: Ви чи хочете посперечатися з медичними дослідженнями? ) Який висновок? Яйцеклітини з віком тільки здоровішими стають? Для чого це мені сперечатись, тому що я сам давно вважаю, що немає людини дальшої від генетики та взагалі і від питань медицини, ніж я. Отже у мене нема своєї думки і тому я звернувся до ШІ: Змінено 18 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 2 часа назад, Александр Аврамчук сказал: Я сам холодильник з п"ятого поверха без ліфта зношу, кулі мені того дриша орендаря заламати?! Мабуть у нього є спеціальна конструкція; якась переноска з ременів, що одягається як рюкзак на спину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 3 часа назад, outdoor24 сказал: куди більше? сємь лєт расстрєла? довічне ж дали хлопу Дружбани підплатять, щоб його відправили в якусь зону поближче до лінії БД, а коли лінія фронту наблизиться, то залишиться тільки гадати що потім буде і на що саме вони розраховують. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 2 години тому, МаТраС сказав: любого заводу) то чим її життя цінніше за життя начальника водоканалу, поліції, жеку чи слюсаря?) по ходу можна вбити начальника жека і отримати 8, а її ,то довічне?) одна людина забирає життя у другої , от і все. Різниця є. Справа не в тому чиє життя цінніше, а в покаранні за злочин - хто на що заслуговує . Можна отримати і 8, і 10, 15 або довічне - суд вирішив довічне. Я підтримую 2 години тому, МаТраС сказав: сумніви в таких справах=це нормально. багато хто думає,як і я , що довборобу могли просто заплатити якусь сумму,щоб він пошорхався коло її дому. а справу зробили профі. ще й співпадіння, камери перестали працювати. або він суперпрофі, бо крім того,що він сидів на лавці більше ніяких доказів немає) Хз, справу не читав, не цікавився, в докази не вникав. Бачив в новинах пару фоток і сюжетів, ну таке, якийсь мудак. Якщо вас це турбує можете написати листа в лігу сексуальних реформ чи в якесь спортлото 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 3 часа назад, 7351 сказал: Саме так: Не зовсим так.... Украине на 2027 год не хватает около 69 миллиардов евро сверх уже обещанной помощи, однако в Евросоюзе новый запрос на финансирование восприняли с настороженностью из-за нереализованных реформ. "Создается впечатление, что мы поливаем пустыню", — с разочарованием сказал один из европейских дипломатов. Источник: censor.net/ru/n4026076 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 4 години тому, truck55 сказав: Це ж реакція на сьогодняшній пост Гончаренка про мир - "Ні капітуляції!" Партія займає виважену державницьку позицію. Ахаха Мають мабуть інсайт і зливають інфу в такий спосіб, щоби лаври миротворців собі начепити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 10 часов назад, Дощ сказал: Так сам же обрав, тепер їжте хоч повилазьте ошибаешься...воодушевленные майданом глупцы обрали и даже не обратили внимания, что компашка то в Украине не была и примчалась уже после как начало все валиться, вот и рейдернули власть как привыкли с бизнесами делать...а второй срок - подсунули этому же нариду двух питаров филатова и загида, откровенный криминал...технология сработала добавлю - на городском форуме такие честные и патриотичные несколько форумчан до этого сидело, такие пламенные речи, такие разгромы устраивали ранее действующим властям...с той же компашки))), и вот попали во власть городскую...так забавно стало наблюдать их ответы на вопросы обычных форумчан( с которыми как бы дружили на форуме), первые пару недель...а потом начали посылать и пропали с форума))) схемы то не пропали, а усугубились на порядки... Змінено 10 годин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 8 годин тому, kim chen lhoran сказав: Для чого це мені сперечатись, тому що я сам давно вважаю, що немає людини дальшої від генетики та взагалі і від питань медицини, ніж я. Отже у мене нема своєї думки і тому я звернувся до ШІ: https://ru.wikipedia.org/wiki/Британские_учёные Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 11 минут назад, Бармалей сказал: ошибаешься...воодушевленные майданом глупцы обрали и даже не обратили внимания, что компашка то в Украине не была и примчалась уже после как начало все валиться, вот и рейдернули власть как привыкли с бизнесами делать...а второй срок - подсунули этому же нариду двух питаров филатова и загида, откровенный криминал...технология сработала Чудак, ти взагалі то нормальний? Або коли таке пишеш спочатку закриваєш очі і відключаєш мізки? Бо тільки в такому стані можна не знати, що відбувається на раші. Тобі подобається, коли з дозволу путіна місцеве рашистське населення тероризують кадирівці та ефесбешники, де майже усе національне багатство путен роздав сотням-двом олігархів, подобається що нормальне життя там тільки у столицях і деяких містах-мільйонниках? З другого боку я знаю сотні людей, яки були на майданах. Ніхто їх не дурачив, бо вони своїмі очима вже перед тим бачили різницю життя у Європі і на раші. А ти хочешь пояснити різницю між правдою та брехнею з позицій звичайного путініста 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 4 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Чудак, ти взагалі то нормальний? Або коли таке пишеш спочатку закриваєш очі і відключаєш мізки? Бо тільки в такому стані можна не знати, що відбувається на раші. Тобі подобається, коли з дозволу путіна місцеве рашистське населення тероризують кадирівці та ефесбешники, де майже усе національне багатство путен роздав сотням-двом олігархів, подобається що нормальне життя там тільки у столицях і деяких містах-мільйонниках? З другого боку я знаю сотні людей, яки були на майданах. Ніхто їх не дурачив, бо вони своїмі очима вже перед тим бачили різницю життя у Європі і на раші. А ти хочешь пояснити різницю між правдою та брехнею з позицій звичайного путініста при чем тут раша и ворье местное, которое сделало глупый нарид в очередной раз...и кстати раз майдан это файно, чего ты не в Украине? ну же вернись...а то рассказывать откуда то далеко что мне тут живущему хорошо и правильно, как то забавно смотрится Змінено 10 годин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 22 минуты назад, US7IGN сказал: https://ru.wikipedia.org/wiki/Британские_учёные Я давно знаю за цей анекдотичний мем про британських вчених, але думаю що тут не це на увазі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 7 минут назад, Бармалей сказал: при чем тут раша и ворье местное, которое сделало глупый нарид в очередной раз...и кстати раз майдан это файно, чего ты не в Украине? ну же вернись...а то рассказывать откуда то далеко что мне тут живущему хорошо и правильно, как то забавно смотрится Изменено 2 минуты назад пользователем Бармалей А чому ти думаєш, що я у ті дні не був в Україні? Крім того - я і на раші довго жив і плюс до сотні раз там бував. Мав можливість зробити висновки - яка би ще нормальна країна кидала балістику та упаковану в смертоносний метал вибухівку на мирне населення? Питання - а за що раша так добивається? У вас є хоч якась відповідь? Змінено 9 годин тому користувачем kim chen lhoran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому ииии?, дописал мыслю и что? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Північний міст www.bbc.com/ukrainian/articles/cmd7q32yqldeo Львову підготуватися www.bbc.com/ukrainian/articles/cv70p333yxxpo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 11 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: мирне населення? Це війна діду. Воюють країни, а не окремо взяті армії десь у віддаленому місці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) Если вдруг , гипотетически, случатся некие обстоятельства , и тот же Дощ получит пожизненное ,то он кардинально поменяет свое мнение относительно теперешнего. Когда я прочел много лет назад полностью " Войну и мир" меня больше всего задел эпизод , когда князь Андрей раненный попал на операционный стол и рядом лежал раненный его враг Курагин. Текст завершающей части XXXVII главы (Том 3, Часть 2) от указанного момента: «Князь Андрей вспомнил всё, и восторженная жалость и любовь к этому человеку переполнили его счастливое сердце. Князь Андрей не мог удержаться более и заплакал нежными, любовными слезами над людьми, над собой и над их и своими заблуждениями. "Сострадание, любовь к братьям, к любящим, любовь к ненавидящим нас, любовь к врагам — да, та любовь, которую проповедовал Бог на земле, которой меня учила княжна Марья и которой я не понимал; вот отчего мне жалко было жизни, вот оно то, что оставалось мне, ежели бы я был жив. Но теперь уж поздно. Я знаю это!"» Змінено 9 годин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 16 минут назад, Бармалей сказал: ииии?, дописал мыслю и что? Як до кадирова ставишся? Цікаво би знати, та і яки взагалі плюси ти бачиш на рашці? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 11 минут назад, US7IGN сказал: Це війна діду. Воюють країни, а не окремо взяті армії десь у віддаленому місці Не такий я ще дід, я навіть морщин не маю на фейсі. І думаю не країни воюють а системи, правда тепер за трампа все звелось до боротьби пунінсько-трампівського тандему проти НАТО. І ми там випадково опинились. Змінено 9 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 8 минут назад, US7IGN сказал: Це війна діду. Воюють країни, а не окремо взяті армії десь у віддаленому місці Так для него же нет войны , как и для большинства тут пишущих. Нет, она как бы есть , но где- то там , далеко и его касается лишь некими неудобствами . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 минут назад, kim chen lhoran сказал: Як до кадирова ставишся? Цікаво би знати, та і яки взагалі плюси ти бачиш на рашці? ты ипанько? как можно относиться к тем кто на тебя напал... а ты как относишься из далека километров от Украины к кадырке? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 8 часов назад, Дощ сказал: Різниця є. Справа не в тому чиє життя цінніше, а в покаранні за злочин - хто на що заслуговує . Можна отримати і 8, і 10, 15 або довічне - суд вирішив довічне. Я підтримую Будет и тебе суд. " Каким судом судите , таким и вас судить будут ,и какою мерою мерите, такою и вам отмерят".с Змінено 9 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 11 минут назад, Бармалей сказал: ты ипанько? как можно относиться к тем кто на тебя напал... Ти мабуть, іп-нько - своїми словами за майдан і Україну ти працюєш на ворога і ще того не усвідомлюєш. Як нерозумне дитя. Змінено 9 годин тому користувачем kim chen lhoran 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 3 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Ти іп-нько - своїми словами ти працюеш на ворога і ще того не усвідомлюєш. Як нерозумне дитя. э нет...на ворога працюешь Ты...поддерживая ворье и деструктивные процессы в моей стране...Точка добавлю - а чего морозишься от вопроса о кадырке? Змінено 9 годин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 12 минут назад, Бармалей сказал: добавлю - а чего морозишься от вопроса о кадырке? А для чого таке дивне питання -ти хочеш впіймати мене на симпатіях до чеченських путіністів Негативно -100%. А взагалі я бачив колись у казахстані багатьох чеченів - різні були. Змінено 9 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз