Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

7 часов назад, vadimv сказал:

Ви чи хочете посперечатися з медичними дослідженнями? )

Який висновок? Яйцеклітини з віком тільки здоровішими стають?

Для чого це мені сперечатись, тому що я сам давно вважаю, що немає людини дальшої від генетики та взагалі і від питань медицини, ніж я. Отже у мене нема своєї думки і тому я звернувся до ШІ:

k.jpg

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, Александр Аврамчук сказал:

Я сам холодильник з п"ятого поверха без ліфта зношу, кулі мені того дриша орендаря заламати?!

Мабуть у нього є спеціальна конструкція; якась переноска з ременів, що одягається як рюкзак на спину.

Посилання на коментар

3 часа назад, outdoor24 сказал:

куди більше? сємь лєт расстрєла? довічне ж дали хлопу

Дружбани підплатять, щоб його відправили в якусь зону поближче до лінії БД, а коли лінія фронту наблизиться, то залишиться тільки гадати що потім буде і на що саме вони розраховують.

Посилання на коментар

2 години тому, МаТраС сказав:

любого заводу) то чим її життя цінніше за життя начальника водоканалу, поліції, жеку чи слюсаря?) по ходу можна вбити начальника жека і отримати 8, а її ,то довічне?) одна людина забирає життя у другої , от і все. 

Різниця є. Справа не в тому чиє життя цінніше, а в покаранні за злочин - хто на що заслуговує . Можна отримати і 8, і 10, 15 або довічне - суд вирішив довічне. Я підтримую

2 години тому, МаТраС сказав:

сумніви в таких справах=це нормально. багато хто думає,як і я , що довборобу могли просто заплатити якусь сумму,щоб він пошорхався коло її дому.  а справу зробили профі. ще й співпадіння, камери перестали працювати. або він суперпрофі, бо крім того,що він сидів на лавці більше ніяких доказів немає)

Хз, справу не читав, не цікавився, в докази не вникав. Бачив в новинах пару фоток і сюжетів, ну таке, якийсь мудак. Якщо вас це турбує можете написати листа в лігу сексуальних реформ чи в якесь спортлото

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, 7351 сказал:

Саме так:

Не зовсим так....

Украине на 2027 год не хватает около 69 миллиардов евро сверх уже обещанной помощи, однако в Евросоюзе новый запрос на финансирование восприняли с настороженностью из-за нереализованных реформ.

"Создается впечатление, что мы поливаем пустыню", — с разочарованием сказал один из европейских дипломатов. Источник: censor.net/ru/n4026076

Посилання на коментар

4 години тому, truck55 сказав:

Це ж реакція на сьогодняшній пост Гончаренка про мир - "Ні капітуляції!" Партія займає виважену державницьку позицію.

Ахаха 

Мають мабуть інсайт і зливають інфу в такий спосіб, щоби лаври миротворців собі начепити 

Посилання на коментар

10 часов назад, Дощ сказал:

Так сам же обрав, тепер їжте хоч повилазьте

ошибаешься...воодушевленные майданом глупцы обрали и даже не обратили внимания, что компашка то в Украине не была и примчалась уже после как начало все валиться, вот и рейдернули власть как привыкли с бизнесами делать...а второй срок - подсунули этому же нариду двух питаров филатова и загида, откровенный криминал...технология сработала

добавлю - на городском форуме такие честные и патриотичные несколько форумчан до этого сидело, такие пламенные речи, такие разгромы устраивали ранее действующим властям...с той же компашки))), и вот попали во власть городскую...так забавно стало наблюдать их ответы на вопросы обычных форумчан( с которыми как бы дружили на форуме), первые пару недель...а потом начали посылать и пропали с форума))) схемы то не пропали, а усугубились на порядки...

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

8 годин тому, kim chen lhoran сказав:

Для чого це мені сперечатись, тому що я сам давно вважаю, що немає людини дальшої від генетики та взагалі і від питань медицини, ніж я. Отже у мене нема своєї думки і тому я звернувся до ШІ:

k.jpg

https://ru.wikipedia.org/wiki/Британские_учёные

Посилання на коментар

11 минут назад, Бармалей сказал:

ошибаешься...воодушевленные майданом глупцы обрали и даже не обратили внимания, что компашка то в Украине не была и примчалась уже после как начало все валиться, вот и рейдернули власть как привыкли с бизнесами делать...а второй срок - подсунули этому же нариду двух питаров филатова и загида, откровенный криминал...технология сработала

Чудак, ти взагалі то нормальний? Або коли таке пишеш спочатку закриваєш очі і відключаєш мізки? Бо тільки в такому стані можна не знати, що відбувається на раші. Тобі подобається, коли з дозволу путіна місцеве рашистське населення тероризують кадирівці та ефесбешники, де майже усе національне багатство путен роздав сотням-двом олігархів, подобається що нормальне життя там тільки у столицях і деяких містах-мільйонниках?

З другого боку я знаю сотні людей, яки були на майданах. Ніхто їх не дурачив, бо вони своїмі очима вже  перед тим бачили різницю життя у Європі і на раші.

А ти хочешь пояснити різницю між правдою та брехнею з позицій звичайного путініста

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

Чудак, ти взагалі то нормальний? Або коли таке пишеш спочатку закриваєш очі і відключаєш мізки? Бо тільки в такому стані можна не знати, що відбувається на раші. Тобі подобається, коли з дозволу путіна місцеве рашистське населення тероризують кадирівці та ефесбешники, де майже усе національне багатство путен роздав сотням-двом олігархів, подобається що нормальне життя там тільки у столицях і деяких містах-мільйонниках?

З другого боку я знаю сотні людей, яки були на майданах. Ніхто їх не дурачив, бо вони своїмі очима вже  перед тим бачили різницю життя у Європі і на раші.

А ти хочешь пояснити різницю між правдою та брехнею з позицій звичайного путініста

при чем тут раша и ворье местное, которое сделало глупый нарид в очередной раз...и кстати раз майдан это файно, чего ты не в Украине? ну же вернись...а то рассказывать откуда то далеко что мне тут живущему хорошо и правильно, как то забавно смотрится

Посилання на коментар

22 минуты назад, US7IGN сказал:

Я давно знаю за цей анекдотичний мем про британських вчених, але думаю що тут не це на увазі.

Посилання на коментар

7 минут назад, Бармалей сказал:

при чем тут раша и ворье местное, которое сделало глупый нарид в очередной раз...и кстати раз майдан это файно, чего ты не в Украине? ну же вернись...а то рассказывать откуда то далеко что мне тут живущему хорошо и правильно, как то забавно смотрится

Изменено 2 минуты назад пользователем Бармалей

А чому ти думаєш, що я у ті дні не був в Україні?  Крім того - я і на раші довго жив і плюс до сотні раз там бував. Мав можливість зробити висновки - яка би ще нормальна країна кидала балістику та упаковану в смертоносний метал вибухівку на мирне населення?

Питання - а за що раша так добивається? У вас є хоч якась відповідь?

• Лайк 1
Посилання на коментар

Північний міст www.bbc.com/ukrainian/articles/cmd7q32yqldeo

Львову підготуватися www.bbc.com/ukrainian/articles/cv70p333yxxpo

Посилання на коментар

11 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

мирне населення?

Це війна діду. Воюють країни, а не окремо взяті армії десь у віддаленому місці 

Посилання на коментар

Если вдруг , гипотетически, случатся  некие обстоятельства , и тот же Дощ  получит пожизненное ,то он кардинально поменяет свое мнение относительно теперешнего.

Когда я прочел много лет назад полностью " Войну и мир"  меня больше всего  задел эпизод , когда князь Андрей  раненный попал на операционный стол и рядом лежал раненный  его враг Курагин. 

Текст завершающей части XXXVII главы (Том 3, Часть 2) от указанного момента:

«Князь Андрей вспомнил всё, и восторженная жалость и любовь к этому человеку переполнили его счастливое сердце.
Князь Андрей не мог удержаться более и заплакал нежными, любовными слезами над людьми, над собой и над их и своими заблуждениями.
"Сострадание, любовь к братьям, к любящим, любовь к ненавидящим нас, любовь к врагам — да, та любовь, которую проповедовал Бог на земле, которой меня учила княжна Марья и которой я не понимал; вот отчего мне жалко было жизни, вот оно то, что оставалось мне, ежели бы я был жив. Но теперь уж поздно. Я знаю это!"»

Змінено користувачем рыбак
  • Сумно 1
Посилання на коментар

16 минут назад, Бармалей сказал:

ииии?, дописал мыслю и что?

Як до кадирова ставишся? Цікаво би знати, та і яки взагалі плюси ти бачиш на рашці?

Посилання на коментар

11 минут назад, US7IGN сказал:

Не такий я ще дід, я навіть морщин не маю на фейсі.

І думаю не країни воюють а системи, правда тепер за трампа все звелось до боротьби пунінсько-трампівського тандему проти НАТО. І ми там випадково опинились.

Посилання на коментар

8 минут назад, US7IGN сказал:

Так для него же нет войны , как и для большинства тут пишущих. Нет, она как бы есть , но где- то там , далеко и его касается лишь некими неудобствами .

Посилання на коментар

5 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Як до кадирова ставишся? Цікаво би знати, та і яки взагалі плюси ти бачиш на рашці?

ты ипанько? как можно относиться к тем кто на тебя напал...

а ты как относишься из далека километров от Украины к кадырке?

Посилання на коментар

8 часов назад, Дощ сказал:

Різниця є. Справа не в тому чиє життя цінніше, а в покаранні за злочин - хто на що заслуговує . Можна отримати і 8, і 10, 15 або довічне - суд вирішив довічне. Я підтримую

Будет и тебе суд. 

" Каким судом судите , таким и вас судить будут ,и какою мерою мерите, такою и вам отмерят".с 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

11 минут назад, Бармалей сказал:

ты ипанько? как можно относиться к тем кто на тебя напал...

Ти  мабуть, іп-нько - своїми словами за майдан і Україну ти працюєш на ворога і ще того не усвідомлюєш. Як нерозумне дитя.

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

Ти іп-нько - своїми словами ти працюеш на ворога і ще того не усвідомлюєш. Як нерозумне дитя.

э нет...на ворога працюешь Ты...поддерживая ворье и деструктивные процессы в моей стране...Точка

добавлю - а чего морозишься от вопроса о кадырке? 

Посилання на коментар

12 минут назад, Бармалей сказал:

добавлю - а чего морозишься от вопроса о кадырке? 

А для чого таке дивне питання -ти хочеш впіймати мене на симпатіях до  чеченських путіністів Негативно -100%. А взагалі я бачив колись у казахстані багатьох чеченів - різні були.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...