Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 минуты назад, Дощ сказал:

Побуду вадимом

Може бути лише курка-несучка, у всіх інших випадках - опорний, тримальний елемент

Якщо ви такий вже академіст - то "несна". Але суть і без того зрозуміла.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20 хвилин тому, Дощ сказав:

дадуть більше 

куди більше? сємь лєт расстрєла? довічне ж дали хлопу

Змінено користувачем outdoor24
Посилання на коментар

4 години тому, Александр Аврамчук сказав:

план виснаження не діє? коли вона вже виснажиться? 

www.bloomberg.com/news/articles/2026-10-02/russia-s-spending-plans-show-putin-preparing-for-years-of-war

2% світового ВВП казали вони...

2-3 тижні казали вони..

царський переворот казали вони .. 

Посилання на коментар

16 хвилин тому, outdoor24 сказав:

куди більше? сємь лєт расстрєла? довічне ж дали хлопу

Восім лєт

Сцнльніков старіший, майно має - сподіваюсь йому дадуть довічне з конфіскацією

Посилання на коментар

01.10.2026 в 17:00, Бармалей сказав:

Да, дофига...но прикол в другом - она бы жила, если бы государство ее осудило за разжигание и дало срок, как должно было бы сделать...и он бы не был убийцей

Є мультфільм, здається називається секрети домашніх тварин 2 - там негативного героя звати сергєй і він говорить російською і трохи суржиком. Всі інші герої говорять українською. Цей мультфільм для малих дітей - для української аудиторії. Я уявляю когнітивний шок російськомовних українських дітей і їх батьків - дуже дієво між іншим

Хоча на расії таке практикується все життя, анекдоти про чукчів, молдаван, естонців, хахлів - з тієї ж опери

• Лайк 2
Посилання на коментар

9 минут назад, Дощ сказал:

Є мультфільм, здається називається секрети домашніх тварин 2 - там негативного героя звати сергєй і він говорить російською і трохи суржиком. Всі інші герої говорять українською. Цей мультфільм для малих дітей - для української аудиторії. Я уявляю когнітивний шок російськомовних українських дітей і їх батьків - дуже дієво між іншим

Хоча на расії таке практикується все життя, анекдоти про чукчів, молдаван, естонців, хахлів - з тієї ж опери

молодая комсомолочка, худенькая симпатичная стройненькая занимается тем, что пытается привлечь любовь к русскому языку иностранных студентов)))

все ведь понимают, что к иностранным студентам с таким заданием допускали кгб лишь своих агентов?

Стала почти старухой и яро внедряла вражду с навешиванием ярлыков и т.п....её прикрывали и пиарили такие же "бывшие" агенты...все понимают на кого и для чего это делалось?

итог так же интересен...18 летний паренек с Днепра...сам возненавидел, сам подготовил, сам приехал и грохнул))) мне тут смешно...не удивлюсь, что вместо камеры он будет на нужных курсах, потом мелкая операция на внешности и далее работа в условном ГУР

• Хаха 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

4 години тому, Canton сказав:

Украина не нуждается в дополнительном международном финансировании до конца 2026 года, - Еврокомиссия 

Источник: https://censor.net/ru/n4026386

Саме так:

image.png.0d3a4c74ffbb13604d2f7e0bd10b282b.png

censor.net/ua/news/4026386/u-yevrokomisiyi-zayavyly-pro-vidsutnist-defitsytu-zovnishnogo-finansuvannya-ukrayiny-u-2026-rotsi

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Бармалей сказав:

итог так же интересен...18 летний паренек с Днепра...сам возненавидел, сам подготовил, сам приехал и грохнул))) мне тут смешно...не удивлюсь, что вместо камеры он будет на нужных курсах, потом мелкая операция на внешности и далее работа в условном ГУР

Маячня -- серед тих, хто відслужив по «Контракт 18-24» знайдется, за потреби, достатньо кандидатів, перевірених в реальних бойових умовах.

Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Я сам холодильник з п"ятого поверха без ліфта зношу, кулі мені того дриша орендаря заламати?! 😎 

Посилання на коментар

Юстас - Алексу: я ухожу. Я устал. Пора признаться - я безнадёжно стар» (с).
…

Це особисте повідомлення.

Я дуже рідко публічно пишу те, про що дійсно думаю.
…

За останній тиждень це вже другий «прильот» за 50 метрів від міськради.

Вони у@бали біля нашої «курилки».
Яворницького, 79
Таких збігів не буває.

…

Я хочу сказати тільки одне.
Я прийшов на свою посаду офіційним доларовим мільйонером.

З яхтою, офшорами та антикваріатом.

Я, сукаблятьна***, зупинив у 2014 «руську весну» і за це отримав 9 років вʼязниці від підарів, кримінальну справу в Беларусі, міжнародний розшук та купу замахів.

Моє заможне життя зруйноване.
Мого заступника підірвали гексогеном.
Мій кабінет у «банку цілей».

Але я кожного дня продовжую ходити на роботу.

Хоча іноді я думаю: «А на*** воно мені потрібно?».

…

Це особисте.
Може нерви.
Без претензій до інституцій.

Але, диви, Льоша з характерним прізвищем «Гейко», я звертаюсь до тебе, синок стоматолога.
Ти, потвора у капелюсі, посидь у моєму кріслі.

…

Я заїбався спостерігати за ***отою, що робить свою карʼєру на кістках тих, хто хоча б якось вивозе цей «total pizdez».

За хайпожерами та брехунами.
Піздунцями, які вибудовують «зірочки» на погонах або «лайки» в соцмережах, пожираючи чужі життя.

Але, знайте. Я вас, блядей, всіх переживу.

Бо ви ні чим не краще кацапів. (Борис Филатов, кто не знает  - мэр Днепра)

хоть бы не протрезвел и ушёл ...

Посилання на коментар

2 години тому, Дощ сказав:

Адекватне покарання, сподіваюсь сцельнікову дадуть більше 

Дивні речі в нас. Мою відповідь якісь вищі сили маразму стерли)

Спроба два: навіть якщо він, бо є великі сумніви по доказам. То чим життя її відрізняється від життя директору завода?

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, outdoor24 сказав:

куди більше? сємь лєт расстрєла?

Там он у Америці одну тітку намагалися стратити ін'єкцією. А вона вижила.

Будуть пробувати ще раз...

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Там он у Америці одну тітку намагалися стратити ін'єкцією. А вона вижила.

Будуть пробувати ще раз...

Демон сто пудов

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, akineo сказав:

2% світового ВВП казали вони...

2-3 тижні казали вони..

Я ще у 2022 казав, що "2% світового ВВП" ніяк не в'яжеться з Китаєм і перспективою багаторічної війни, про яку вже тоді писали.

Посилання на коментар

1 година тому, Дощ сказав:

Є мультфільм, здається називається секрети домашніх тварин 2 - там негативного героя звати сергєй і він говорить російською і трохи суржиком. Всі інші герої говорять українською. Цей мультфільм для малих дітей - для української аудиторії.

Є ще такий же мультік "Злидні"

Посилання на коментар

27 хвилин тому, МаТраС сказав:

Дивні речі в нас. Мою відповідь якісь вищі сили маразму стерли)

Спроба два: навіть якщо він, бо є великі сумніви по доказам. То чим життя її відрізняється від життя директору завода?

Не в курсі. Який директор заводу, коли вбито?

Суд дослідив всі обставини і очевидно на підставі того ухвалив рішення. У кого є сумніви по доказах, хто сумнівається?

Він вбив суспільно важливу особу, що викликало значний суспільний резонанс. Покарання закономірне, чи занадто суворе чи не занадто - хз, я вважаю нормальне

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

44 хвилини тому, Бармалей сказав:

хоть бы не протрезвел и ушёл ...

Так сам же обрав, тепер їжте хоч повилазьте

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Дощ сказав:

Не в курсі. Який директор заводу, коли вбито?

Суд дослідив всі обставини і очевидно на підставі того ухвалив рішення. У кого є сумніви по доказах, хто сумнівається?

Він вбив суспільно важливу особу, що викликало значний суспільний резонанс. Покарання закономірне, чи занадто суворе чи не занадто - хз, я вважаю нормальне

любого заводу) то чим її життя цінніше за життя начальника водоканалу, поліції, жеку чи слюсаря?) по ходу можна вбити начальника жека і отримати 8, а її ,то довічне?) одна людина забирає життя у другої , от і все. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

Тільки що, МаТраС сказав:

любого заводу) то чим її життя цінніше за життя начальника водоканалу, поліції, жеку чи слюсаря?) по ходу можна вбити начальника жека і отримати 8, а її ,то довічне?) одна людина забирає життя у другої , от і все. 

Рішення політичне

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Дощ сказав:

Так сам же обрав, тепер їжте хоч повилазьте

Війна стій, раз, два! (с)

Фракція «Європейська солідарність» закликала до безумовного та всеохопного припинення вогню в Україні – у повітрі, на землі й на морі. Політсила вважає, що бойові дії необхідно зупинити ще до завершення переговорів щодо умов миру.

• Хаха 2
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Дощ сказав:

сумніви в таких справах=це нормально. багато хто думає,як і я , що довборобу могли просто заплатити якусь сумму,щоб він пошорхався коло її дому.  а справу зробили профі. ще й співпадіння, камери перестали працювати. або він суперпрофі, бо крім того,що він сидів на лавці більше ніяких доказів немає)

• Хаха 1
Посилання на коментар

12 минут назад, XL.pro сказал:

Війна стій, раз, два! (с)

Фракція «Європейська солідарність» закликала до безумовного та всеохопного припинення вогню в Україні – у повітрі, на землі й на морі. Політсила вважає, що бойові дії необхідно зупинити ще до завершення переговорів щодо умов миру.

Це ж реакція на сьогодняшній пост Гончаренка про мир - "Ні капітуляції!" Партія займає виважену державницьку позицію.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...