Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

шляхом

тому що

схоже це і є план перемоги :lol:

ну..може це фінішний етап перед закінченням, та ще і в цьому році? бо сприймати факт, що війна не закінчиться ніколи, або вона буде ще 10-20-30 років, це пздц

Змінено користувачем akineo
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, vadimv сказав:

Як бачимо, реальність знову лупить лемінгів бампером по лобі. Така вже доля у тих, хто живе у рожевих окулярах і мильній бульбашці. 

Ну це ж логічно. Домовляються з сильними. Слабих просто вйобують. Я ж завжди кажу - єдиний варіант не бігти, а не бути жертвою, тобто бути сильним.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, akineo сказав:

ну..може це фінішний етап перед закінченням, та ще і в цьому році? бо сприймати факт, що війна не закінчиться ніколи, або вона буде ще 10-20-30 років, це пздц

Ще газ в Європу продадуть зі сховищ, щоб вже напевно перемогти :lol:

Посилання на коментар

6 минут назад, vadimv сказал:

Реальність знову лупить лемінгів бампером по лобі. Така вже доля у тих, хто живе у рожевих окулярах і мильній бульбашці. 

Танкери з ДП не встигнуть доплисти  до СШП з рашки до виборів, шо відбудуться за три тижня. 

Посилання на коментар

Схоже, перемир'я не буде, бо ми знов всіх нагнули

Переговори України та США в Маямі завершилися достроково, – ЗМІ
24tv.ua/mirni-peregovori-mayami-dostrokovo-zavershilisya-detali-zustrichi_n3157907

Змінено користувачем truck55
  • Хаха 2
Посилання на коментар

5 хвилин тому, akineo сказав:

Вам жеж вчора уточнення надійшло, що все закінчиться вже через півроку-рік )

13 годин тому, vadimv сказав:

Вже недовго залишилося терпіти )

Повстання штучного інтелекту ближче, ніж ми думали: ШІ може знищити людство протягом 6–12 місяців – до масштабної катастрофи готуються провідні компанії, зокрема OpenAI та Anthropic, пише Axios

image.thumb.png.7201ce5799ff976206445c9fa535c3dd.png

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

5 хвилин тому, truck55 сказав:

24tv.ua/mirni-peregovori-mayami-dostrokovo-zavershilisya-detali-zustrichi_n3157907

Пізда кацапам :flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

Ну це ж логічно.

що агент краснов не збирається вводити ніякі санкції проти ***ла

Домовляються з сильними. Слабих просто вйобують.

А також тих, хто "домовляється" з недоговороздатними 

Я ж завжди кажу - єдиний варіант не бігти, а не бути жертвою, тобто бути сильним.

Стратегія Run ефективніша за стратегію "Єбашитися" або "домовлятися з терористами".

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, sergio сказав:

Танкери з ДП не встигнуть доплисти  до СШП з рашки до виборів, шо відбудуться за три тижня. 

Ціни реагують не на танкери, а на новини.

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, truck55 сказав:

наші великі геополітики...богом даний (с)

роблять все для збереження людей і країни..

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

Реальність знову лупить лемінгів бампером по лобі. Така вже доля у тих, хто живе у рожевих окулярах і мильній бульбашці. 

Не заважайте упоротим мріяти))).

❗️Віткофф і Кушнер погрожували залишити Україну без розвідданих, якщо удари по російських НПЗ продовжаться, — Axios із посиланням на українського чиновника

Американська сторона заперечує, що такі погрози лунали.

P.S. Оскільки Зеленський вміє грати на роялі, тому клав він на погрози США: "У рф після атаки спалахнула масштабна пожежа на нафтоналивному терміналі"

www.slovoidilo.ua/2026/10/10/novyna/svit/rf-pislya-ataky-spalaxnula-masshtabna-pozhezha-naftonalyvnomu-terminali

Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Стратегія Run ефективніша за стратегію "Єбашитися" або "домовлятися з терористами".

Ви не зрозуміли. Ти маєш бути таким щоб обирали когось іншого з ким їбашитися.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, XL.pro сказав:

❗️Віткофф і Кушнер погрожували залишити Україну без розвідданих, якщо удари по російських НПЗ продовжаться, — Axios із посиланням на українського чиновника

Американська сторона заперечує, що такі погрози лунали.

P.S. Оскільки Зеленський вміє грати на роялі, тому клав він на погрози США: "У рф після атаки спалахнула масштабна пожежа на нафтоналивному терміналі"

www.slovoidilo.ua/2026/10/10/novyna/svit/rf-pislya-ataky-spalaxnula-masshtabna-pozhezha-naftonalyvnomu-terminali

Я вже хвилююся щоб на американських нпз пожежі не почалися :lol:

Посилання на коментар

33 хвилини тому, US7IGN сказав:

я думав ви в сарказм вмієте :lol:

а якщо серйозно, то справа виключно в кількості

і Обухівських заводів срального паперу і динаміка має радувати тцк

один поганий юрист чи бухгалтер може проїбати весь бізнес... і інвалідність, приналежність до лгбт чи досвід бойових дій не зробить з людини спеціаліста

скоріше під брендом "рассвєт" на дронах з'явиться старлінк

не робіть з себе  незамінного. :-). 

Посилання на коментар

12 минут назад, US7IGN сказал:

Пізда кацапам :flag1:

США погрожують Україні зупинкою розвідданих, якщо удари по НПЗ РФ продовжаться, — Axios з посиланням на чиновників

Як пише видання, Трамп пішов на дизельну угоду з Путіним після того, як Зеленський проігнорував близько шести прохань США припинити удари по російським НПЗ.

Трамп НЕ вважає атаки на НПЗ РФ такими ж самими, як російські удари по українській енергетиці. Атаки по нафтопереробним заводам РФ завдають болю США, — Axios

Змінено користувачем truck55
  • Сумно 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

Ви не зрозуміли. Ти маєш бути таким щоб обирали когось іншого з ким їбашитися.

Та я в школі якраз таким і був - у відповідь на стусана вибивав зуба любителям їбашитися. Їх ставало все менше.

Але потім зрозумів, що ще краще взагалі не ходити в школу триматися якомога далі від ідіотів. Бо їх занадто багато.

• Лайк 2
  • Дякую 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

22 минуты назад, US7IGN сказал:

Ну це ж логічно. Домовляються з сильними. Слабих просто вйобують. Я ж завжди кажу - єдиний варіант не бігти, а не бути жертвою, тобто бути сильним.

тобто єдиний  працюючий  варіант - знищити кацапію ?

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

не робіть з себе  незамінного. :-). 

Навпаки, саме делегування і робота командою дозволили мені працювати у вільний від відпочинку час :flag1:

Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

Та я в школі якраз таким і був - у відповідь на стусана вибивав зуба любителям їбашитися. Їх ставало все менше.

Але потім зрозумів, що ще краще взагалі не ходити в школу триматися якомога далі від ідіотів. Бо їх занадто багато.

А до мене ідіоти взагалі не підходили бо знали з ким доведеться мати справу. Отже не було стусанів і не доводилося вибивати зуби. Мабуть тому що я вчасно опанував мистецтво темпоральної фуги завдяки Желязни :flag1:

Посилання на коментар

16 минут назад, vadimv сказал:

Ціни реагують не на танкери, а на новини.

Та зрозуміло щоб потрібні люди заробили. 

Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

Навпаки, саме делегування і робота командою дозволили мені працювати у вільний від відпочинку час :flag1:

Під часом вільним від відпочинку і мається на увазі робочий час. 🥴 

Посилання на коментар

2 години тому, XL.pro сказав:

Точно, оце ви поцілили у десятку.

А то я то любителям євроблях написував, то любителям битків, електричок, євросоюзу, нато, будуватися, постріляти, бігати, бухати, молитися боженькі, відпочивати в Криму, щасливого шлюбу і т.д.

І всюди одне й те ж - ТП_бінго у відповідь

Треба з цим зав'язувати )

01.01.2018 в 15:46, Татьяна5 сказав:

Не мешайте человеку получать свой опыт :-)

• Дякую 1
Посилання на коментар

9 минут назад, Бездомный сказал:

тобто єдиний  працюючий  варіант - знищити кацапію ?

Вони самі себе знищать. Правда прочитав, що при своєчасному наданні відповідних антибіотиків летальність чуми всього 10-12%

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 минут назад, vadimv сказал:

Точно, оце ви поцілили у десятку.

А то я то любителям євроблях написував, то любителям битків, електричок, євросоюзу, нато, будуватися, постріляти, бігати, бухати, молитися боженькі, відпочивати в Криму, щасливого шлюбу і т.д.

І всюди одне й те ж - ТП_бінго у відповідь

Треба з цим зав'язувати )

ну що ж , не всім  пощастило  народитися Буддою .

Декому необхідно здолати  тернистий  шлях , іноді - довжиною в життя .

Змінено користувачем Бездомный
  • Сумно 1
Посилання на коментар

23 минуты назад, truck55 сказал:

США погрожують Україні зупинкою розвідданих, якщо удари по НПЗ РФ продовжаться, — Axios з посиланням на чиновників

Як пише видання, Трамп пішов на дизельну угоду з Путіним після того, як Зеленський проігнорував близько шести прохань США припинити удари по російським НПЗ.

Трамп НЕ вважає атаки на НПЗ РФ такими ж самими, як російські удари по українській енергетиці. Атаки по нафтопереробним заводам РФ завдають болю США, — Axios

По новинам з Білого Дому. Давайте з фактами.

Щороку Америка споживає 143 мільйони тон тільки «транспортного» дизеля. 3,35% російської солярки від річного обсягу суттєвого впливу на зниження ціни пального це не матимуть. Тому, хто точно виграє - це компанія, яка буде посередником між рф і американським ринком. Цікаво, хто це буде?))) Але виборці США у більшості навряд чи купляться на цю історію.

Трамп пояснив, що пішов на цей крок після відмови Зеленського зупинити атаки на російську нафтопереробку. Але цим фактично визнав, що допоміг росії і безпеково, і фінансово. І одразу наразився на двопартійну критику, часом досить жорстку. Конгресмен-республіканець Дон Бейкон навіть закликав українців продовжити удари по російським НПЗ. Тому, не варто просто ототожнювати США і хазяїна овального кабінету. Все покажуть вибори в Конгрес. Менше місяця до них.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...