Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 49 минут назад, vadimv сказал: з року в рік кацапи не збираються вести ніякі "переговори" вони домовляються - зі зрадниками 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) ф Змінено 2 години тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Цитата Готуйтеся. Будуть відключення світла і опалення. Будуть проблеми з ліками і питною водою — закупіться, поки є можливість, — Кулеба. і лопатами? Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 часа назад, DmiVady сказал: пАдлАвил! Мені все ж більше притаманна іронія, ніж сарказм Я вже понад рік а то і два у цій темі серйозно не пишу (майже) Але цього разу серьйозно погоджуся і з вами, і зі Шмідтом. Бо, недарма він повторив в інтерв'ю, яке ви нещодавно викладали, ті самі тези, що місяць тому оприлюднив у своїй колонці в НЙТ. І ще раз на них наголосив. Але сама по собі кількість може нічого не дати, якщо все це полетить повз цілі. А щоб влучати в цілі, потрібні розвіддані в реальному часі. А тут левова частка інформації - від США включаючі "Старшилд" пана Ілона.(дай йому інвестори ще більше грошей на забаганки). І якщо пан "нема важелів впливу на Зеленського" не обмежиться показовою хайп-поркою з купівлею дизеля у ***ла, а почне всерйоз натискати на всі важелі, які в нього є в доступі, то я вас тоді запитаю: де пройде майбутня ЛБЗ? Звісно, це я несерйозно. Все буде добре, а якщо не буде добре, то все буде дуже погано Амітабха! 🧘♂️ Тише , тише , не так быстро . То оказывается ты шутник , надо же. " Я не я и хата не моя " . Следующий кто там на очереди , бункерный десантник или косноязый трупоед ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 9 минут назад, рыбак сказал: Тише , тише , не так быстро . То оказывается ты шутник , надо же. " Я не я и хата не моя " . Следующий кто там на очереди , бункерный десантник или косноязый трупоед ? Не , ну , с вами патриотами как бы мне давно было понятным , все это о вашей шушере описано в литературе и не раз и не два . Интересно мне как будут псевдо- христиане - миротворцы оправдываться, вот где осиное кубло . А в особенности как будут изворачиваться религиозники и так называемые " протестанты- христиане ", которые, конечно , от христианства имеют лишь название . Да и протестанты они лишь формально. Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, ks6 сказал: Так вариантов вообще как-то нет. Для кого ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, truck55 сказал: Наскільки зрозуміло, перемир'я на таких умовах не підходить, що там далі сидіти... " Хто їх питати буде " с.дощ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 39 минут назад, рыбак сказал: " Хто їх питати буде " с.дощ Питали-не питали, але перспективи такого повороту були відомі на момент початку переговорів. Що ж, покращили переговорну позицію... kyivindependent.com/putin-puts-a-price-on-trumps-ukraine-energy-truce/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз