Бездомный Опубліковано: учора в 12:26 Поділитись Опубліковано: учора в 12:26 (змінено) 4 часа назад, vadimv сказал: з року в рік кацапи не збираються вести ніякі "переговори" вони домовляються - зі зрадниками Змінено учора в 16:17 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 12:37 Поділитись Опубліковано: учора в 12:37 (змінено) ф Змінено учора в 12:43 користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 13:11 Поділитись Опубліковано: учора в 13:11 (змінено) Цитата Готуйтеся. Будуть відключення світла і опалення. Будуть проблеми з ліками і питною водою — закупіться, поки є можливість, — Кулеба. і лопатами? Змінено учора в 13:13 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 13:27 Поділитись Опубліковано: учора в 13:27 3 часа назад, DmiVady сказал: пАдлАвил! Мені все ж більше притаманна іронія, ніж сарказм Я вже понад рік а то і два у цій темі серйозно не пишу (майже) Але цього разу серьйозно погоджуся і з вами, і зі Шмідтом. Бо, недарма він повторив в інтерв'ю, яке ви нещодавно викладали, ті самі тези, що місяць тому оприлюднив у своїй колонці в НЙТ. І ще раз на них наголосив. Але сама по собі кількість може нічого не дати, якщо все це полетить повз цілі. А щоб влучати в цілі, потрібні розвіддані в реальному часі. А тут левова частка інформації - від США включаючі "Старшилд" пана Ілона.(дай йому інвестори ще більше грошей на забаганки). І якщо пан "нема важелів впливу на Зеленського" не обмежиться показовою хайп-поркою з купівлею дизеля у ***ла, а почне всерйоз натискати на всі важелі, які в нього є в доступі, то я вас тоді запитаю: де пройде майбутня ЛБЗ? Звісно, це я несерйозно. Все буде добре, а якщо не буде добре, то все буде дуже погано Амітабха! 🧘♂️ Тише , тише , не так быстро . То оказывается ты шутник , надо же. " Я не я и хата не моя " . Следующий кто там на очереди , бункерный десантник или косноязый трупоед ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 13:32 Поділитись Опубліковано: учора в 13:32 (змінено) 9 минут назад, рыбак сказал: Тише , тише , не так быстро . То оказывается ты шутник , надо же. " Я не я и хата не моя " . Следующий кто там на очереди , бункерный десантник или косноязый трупоед ? Не , ну , с вами патриотами как бы мне давно было понятным , все это о вашей шушере описано в литературе и не раз и не два . Интересно мне как будут псевдо- христиане - миротворцы оправдываться, вот где осиное кубло . А в особенности как будут изворачиваться религиозники и так называемые " протестанты- христиане ", которые, конечно , от христианства имеют лишь название . Да и протестанты они лишь формально. Змінено учора в 13:39 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 13:42 Поділитись Опубліковано: учора в 13:42 1 час назад, ks6 сказал: Так вариантов вообще как-то нет. Для кого ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 13:45 Поділитись Опубліковано: учора в 13:45 2 часа назад, truck55 сказал: Наскільки зрозуміло, перемир'я на таких умовах не підходить, що там далі сидіти... " Хто їх питати буде " с.дощ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: учора в 14:37 Поділитись Опубліковано: учора в 14:37 39 минут назад, рыбак сказал: " Хто їх питати буде " с.дощ Питали-не питали, але перспективи такого повороту були відомі на момент початку переговорів. Що ж, покращили переговорну позицію... kyivindependent.com/putin-puts-a-price-on-trumps-ukraine-energy-truce/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 14:55 Поділитись Опубліковано: учора в 14:55 (змінено) 33 минуты назад, truck55 сказал: Питали-не питали, але перспективи такого повороту були відомі на момент початку переговорів. Що ж, покращили переговорну позицію... kyivindependent.com/putin-puts-a-price-on-trumps-ukraine-energy-truce/ Это более 3 лет назад я тут сказал , что Кремль не даст больше шанса упоротым на ту Антироссию которую они вообразили в своих глупых мечтах . На что отреагировал дощ , ответив " хто їх питати буде". Так уже вот -" їх ніхто і не питає". И последний шанс был весной 22 г. Но Наполеончику , порошенкам и патриотам хотелось и мечталось большего . Теперь же , останетесь у разбитого корыта , как та пушкинская старуха Как говорил номерной :" продовжуйте , не зупиняйтесь ".с Змінено учора в 15:12 користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 14:56 Поділитись Опубліковано: учора в 14:56 (змінено) 09.10.2026 в 08:31, vadimv сказав: Ще раз: в житті головне здоров'я, свобода і гроші. Якщо все це є - спокій буде автоматом. Якщо чогось із цього немає - спокою не буде. Не здорова людина без великих грошей і в обмежених умовах може цілком зберігати внутрішній спокій Ти захотів описати ідеальні умови, яких в принципі не існує в природі. Черговий ляп 😂 Змінено учора в 14:58 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 14:59 Поділитись Опубліковано: учора в 14:59 23 години тому, vadimv сказав: ОК, уточню: навіть якщо авіакомпанія з вірогідністю 90% знає, що через півгодини вильоту не буде, вона все одно оголосить затримку на півгодини ) Бо не буде ж вона казати "та фіг його знає, як воно буде, подивимося" )) Брєд собачий 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 15:07 Поділитись Опубліковано: учора в 15:07 (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: варіантів купа, але в 2019 обрали найпотужніший і кажуть в жодному разі не можна міняти На поверхні тільки дві опції, які постійно в інфополі, що означає їхню присутність у головах більшості. Для інших опцій потрібні розум, професіоналізм, політична воля, трошки фарту тощо ... А оскільки замість цього є тільки хуцпа, то... Я був змушений давно погодитися, що реальних опцій сьогодні таки дві Інші є, але вони, як я вважаю, нереальні... поки ішак не здохне або шах ... Змінено учора в 15:13 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 15:30 Поділитись Опубліковано: учора в 15:30 Це зрада - "Первый груз российского дизеля после сделки Трампа с Путиным уже направляется к США - причем танкер вышел из Санкт-Петербурга еще 22 сентября, почти за три недели до объявления договоренности. Об этом сообщает морской аналитик Мишель Визе Бокманн со ссылкой на данные Windward. По ее оценке, MINERVA ZEN подойдет к побережью США в ближайшие 48-72 часа. Данные судовых трекеров подтверждают, что MINERVA ZEN вышел из Санкт-Петербурга 22 сентября и сейчас находится в Атлантике у восточного побережья США. При этом сам танкер не российский, как утверждается в некоторых публикациях, а греческий." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 15:33 Поділитись Опубліковано: учора в 15:33 (змінено) 10 годин тому, vadimv сказав: Ціни реагують не на танкери, а на новини. І ще одна брєдятина 😅 на новини реагує біржовий ринок і це тимчасова зміна біржової ціни, тоді як ціна на продукцію залежить від багатьох інших факторів, в першу чергу наявність його на ринку по певній ціні. Без танкерів ціна на нафту не впаде при високому попиті на неї хоч зливу новин подавай 😂 Змінено учора в 15:38 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: учора в 15:48 Поділитись Опубліковано: учора в 15:48 (змінено) Хай ще війною на налякає, чорт рудий США передали Україні «рішучу вимогу Трампа» щодо припинення ударів по російських НПЗ, — Deutsche Welle з посиланням на високопоставленого українського чиновника Змінено учора в 15:48 користувачем truck55 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 15:57 Поділитись Опубліковано: учора в 15:57 8 хвилин тому, truck55 сказав: Хай ще війною на налякає, чорт рудий США передали Україні «рішучу вимогу Трампа» щодо припинення ударів по російських НПЗ, — Deutsche Welle з посиланням на високопоставленого українського чиновника Треба послухати, він мені 90 доларів дав і ще може підкине 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 16:11 Поділитись Опубліковано: учора в 16:11 20 хвилин тому, truck55 сказав: Хай ще війною на налякає, чорт рудий США передали Україні «рішучу вимогу Трампа» щодо припинення ударів по російських НПЗ, — Deutsche Welle з посиланням на високопоставленого українського чиновника енергетичне перемир'я? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 16:21 Поділитись Опубліковано: учора в 16:21 46 минут назад, karbo сказал: І ще одна брєдятина 😅 на новини реагує біржовий ринок і це тимчасова зміна біржової ціни, тоді як ціна на продукцію залежить від багатьох інших факторів, в першу чергу наявність його на ринку по певній ціні. Без танкерів ціна на нафту не впаде при високому попиті на неї хоч зливу новин подавай 😂 спасибо жителям нью йорка за президента орка! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 16:26 Поділитись Опубліковано: учора в 16:26 4 хвилини тому, Бармалей сказав: спасибо жителям нью йорка за президента орка! Схоже на те що ти поняття не маєш що таке житель США 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 16:34 Поділитись Опубліковано: учора в 16:34 7 минут назад, karbo сказал: Схоже на те що ти поняття не маєш що таке житель США 😅 Та на твому прикладі видно. 🤦♂️ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 16:38 Поділитись Опубліковано: учора в 16:38 3 хвилини тому, sergio сказав: Та на твому прикладі видно. 🤦♂️ І що видно на моєму прикладі?😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 16:45 Поділитись Опубліковано: учора в 16:45 (змінено) 90% жителів США взнали про існування України лише через масовану інформацію про війну, і більшості з них глибоко пох на Україну та її проблеми. Змінено учора в 16:46 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: учора в 16:52 Поділитись Опубліковано: учора в 16:52 4 минуты назад, karbo сказал: 90% жителів США взнали про існування України Реально такие тупые в географии? Ну ладно там Бутан или Сьера-Леоне... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: учора в 16:52 Поділитись Опубліковано: учора в 16:52 16 хвилин тому, sergio сказав: Та на твому прикладі видно. 🤦♂️ То є дві великі різниці. Мешканець США та чиказький рагуль (с)😁 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 16:59 Поділитись Опубліковано: учора в 16:59 (змінено) Цитата Зеленський може робити все, що хоче, але має припинити удари по російських НПЗ. Україна має обрати нового президента, — Трамп Цитата Я пропоную, щоб Україна обрала нового лідера, здатного домовлятися. З якихось причин Зеленський ніколи не йде на компроміси, — Трамп Зеленський хоче створювати проблеми всьому світу. Він створює проблеми нашим фермерам, завдаючи ударів по російських нафтопереробних заводах. пидр уже не стесняясь присоеденяется в клуб .уйла нда...зло не агрессор путин...зло зеленский Змінено учора в 17:02 користувачем Бармалей 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз