Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 часа назад, vadimv сказал:

з року в рік кацапи не збираються вести ніякі "переговори"

вони домовляються - зі зрадниками 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Цитата

Готуйтеся. Будуть відключення світла і опалення. Будуть проблеми з ліками і питною водою — закупіться, поки є можливість, — Кулеба.

і лопатами?

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

3 часа назад, DmiVady сказал:

пАдлАвил! :beer: :crazy::flag1:
Мені все ж більше притаманна іронія, ніж сарказм :oops:

Я вже понад рік а то і два у цій темі серйозно не пишу (майже) :pardon:
Але цього разу серьйозно погоджуся і з вами, і зі Шмідтом.
Бо, недарма він повторив в інтерв'ю, яке ви нещодавно викладали, ті самі тези, що місяць тому оприлюднив у своїй колонці в НЙТ.
І ще раз на них наголосив.

Але сама по собі кількість може нічого не дати, якщо все це полетить повз цілі.
А щоб влучати в цілі, потрібні розвіддані в реальному часі.

А тут левова частка інформації - від США включаючі  "Старшилд" пана Ілона.(дай йому інвестори ще більше грошей на забаганки).

І якщо пан "нема важелів впливу на Зеленського" не обмежиться показовою хайп-поркою з купівлею дизеля у ***ла, а почне всерйоз натискати на всі важелі, які в нього є в доступі, то я вас тоді запитаю: де пройде майбутня ЛБЗ?

Звісно, це я несерйозно. :p
Все буде добре, а якщо не буде добре, то все буде дуже погано :unknown:
Амітабха! 🧘‍♂️

Тише , тише , не так быстро . То оказывается ты шутник , надо же.

" Я не я и хата не моя " .  Следующий кто там  на очереди , бункерный десантник  или косноязый трупоед ?

Посилання на коментар

9 минут назад, рыбак сказал:

Тише , тише , не так быстро . То оказывается ты шутник , надо же.

" Я не я и хата не моя " .  Следующий кто там  на очереди , бункерный десантник  или косноязый трупоед ?

Не , ну , с вами патриотами как бы мне давно  было понятным , все это о вашей шушере описано в литературе и не раз и не два . 

Интересно мне  как будут псевдо- христиане - миротворцы  оправдываться, вот где осиное кубло . А в особенности как будут изворачиваться религиозники и  так называемые " протестанты- христиане ", которые, конечно ,  от христианства имеют лишь название . Да и протестанты они лишь формально.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 часа назад, truck55 сказал:

Наскільки зрозуміло, перемир'я на таких умовах не підходить, що там далі сидіти...

" Хто їх питати буде " с.дощ

Посилання на коментар

39 минут назад, рыбак сказал:

" Хто їх питати буде " с.дощ

Питали-не питали, але перспективи такого повороту були відомі на момент початку переговорів. Що ж, покращили переговорну позицію...  kyivindependent.com/putin-puts-a-price-on-trumps-ukraine-energy-truce/

Посилання на коментар

33 минуты назад, truck55 сказал:

Питали-не питали, але перспективи такого повороту були відомі на момент початку переговорів. Що ж, покращили переговорну позицію...  kyivindependent.com/putin-puts-a-price-on-trumps-ukraine-energy-truce/

Это более 3 лет назад я тут сказал , что Кремль не даст больше шанса  упоротым на ту Антироссию   которую они вообразили в своих глупых мечтах . На что отреагировал дощ , ответив " хто їх питати буде".

Так уже вот -" їх ніхто і не питає". 

И последний шанс был весной 22 г. Но Наполеончику , порошенкам и патриотам  хотелось и мечталось  большего . Теперь же , останетесь у разбитого корыта , как та пушкинская старуха 

Как говорил номерной :" продовжуйте , не зупиняйтесь ".с

Змінено користувачем рыбак
  • Лайк 1
Посилання на коментар

09.10.2026 в 08:31, vadimv сказав:

Ще раз: в житті головне здоров'я, свобода і гроші.

Якщо все це є - спокій буде автоматом.

Якщо чогось із цього немає - спокою не буде.

Не здорова людина без великих грошей і в обмежених умовах може цілком зберігати внутрішній спокій 

Ти захотів описати ідеальні умови, яких в принципі не існує в природі. Черговий ляп 😂

Змінено користувачем karbo
  • Хаха 1
Посилання на коментар

23 години тому, vadimv сказав:

ОК, уточню: навіть якщо авіакомпанія з вірогідністю 90% знає, що через півгодини вильоту не буде, вона все одно оголосить затримку на півгодини ) Бо не буде ж вона казати "та фіг його знає, як воно буде, подивимося" ))

Брєд собачий 🤣

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

варіантів купа, але в 2019 обрали найпотужніший і кажуть в жодному разі не можна міняти :lol: 

На поверхні тільки дві опції, які постійно в інфополі, що означає їхню присутність у головах більшості.
Для інших опцій потрібні розум, професіоналізм, політична воля, трошки фарту тощо ...
А оскільки замість цього є тільки хуцпа, то...

Я був змушений давно погодитися, що реальних опцій сьогодні таки дві :unknown:
Інші є, але вони, як я вважаю, нереальні... поки ішак не здохне або шах ... :pardon:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Це зрада -

"Первый груз российского дизеля после сделки Трампа с Путиным уже направляется к США - причем танкер вышел из Санкт-Петербурга еще 22 сентября, почти за три недели до объявления договоренности.

Об этом сообщает морской аналитик Мишель Визе Бокманн со ссылкой на данные Windward. По ее оценке, MINERVA ZEN подойдет к побережью США в ближайшие 48-72 часа.

Данные судовых трекеров подтверждают, что MINERVA ZEN вышел из Санкт-Петербурга 22 сентября и сейчас находится в Атлантике у восточного побережья США. При этом сам танкер не российский, как утверждается в некоторых публикациях, а греческий."

Посилання на коментар

10 годин тому, vadimv сказав:

Ціни реагують не на танкери, а на новини.

І ще одна брєдятина 😅 на новини реагує біржовий ринок і це тимчасова зміна біржової ціни, тоді як ціна на продукцію залежить від багатьох інших факторів, в першу чергу наявність його на ринку по певній ціні. Без танкерів ціна на нафту не впаде при високому попиті на неї хоч зливу новин подавай 😂

Посилання на коментар

Хай ще війною на налякає, чорт рудий 

США передали Україні «рішучу вимогу Трампа» щодо припинення ударів по російських НПЗ, — Deutsche Welle з посиланням на високопоставленого українського чиновника

Змінено користувачем truck55
  • Лайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, truck55 сказав:

США передали Україні «рішучу вимогу Трампа» щодо припинення ударів по російських НПЗ, — Deutsche Welle з посиланням на високопоставленого українського чиновника

Треба послухати, він мені 90 доларів дав і ще може підкине 😅

Посилання на коментар

20 хвилин тому, truck55 сказав:

енергетичне перемир'я?

Посилання на коментар

46 минут назад, karbo сказал:

І ще одна брєдятина 😅 на новини реагує біржовий ринок і це тимчасова зміна біржової ціни, тоді як ціна на продукцію залежить від багатьох інших факторів, в першу чергу наявність його на ринку по певній ціні. Без танкерів ціна на нафту не впаде при високому попиті на неї хоч зливу новин подавай 😂

спасибо жителям нью йорка за президента орка!

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Бармалей сказав:

спасибо жителям нью йорка за президента орка!

Схоже на те що ти поняття не маєш що таке житель США 😅

Посилання на коментар

7 минут назад, karbo сказал:

Схоже на те що ти поняття не маєш що таке житель США 😅

Та на твому прикладі видно. 🤦‍♂️ 

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

І що видно на моєму прикладі?😅

Посилання на коментар

90% жителів США взнали про існування України лише через масовану інформацію про війну, і більшості з них глибоко пох на Україну та її проблеми.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, karbo сказал:

90% жителів США взнали про існування України

Реально такие тупые в географии?  Ну ладно там Бутан или Сьера-Леоне...

Посилання на коментар

16 хвилин тому, sergio сказав:

То є дві великі різниці. Мешканець США та чиказький рагуль (с)😁

• Хаха 7
Посилання на коментар

Цитата

Зеленський може робити все, що хоче, але має припинити удари по російських НПЗ. Україна має обрати нового президента, — Трамп

Цитата

Я пропоную, щоб Україна обрала нового лідера, здатного домовлятися. З якихось причин Зеленський ніколи не йде на компроміси, — Трамп

Зеленський хоче створювати проблеми всьому світу. Він створює проблеми нашим фермерам, завдаючи ударів по російських нафтопереробних заводах.

пидр уже не стесняясь присоеденяется в клуб .уйла

нда...зло не агрессор путин...зло зеленский

Змінено користувачем Бармалей
  • Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...