Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, 988888 сказав:

Адвокати в суді вже з піною в роті доводять що згідно десятків десь/колись винесених рішень різних Українських експертиз.... доллари сша - то не гроші. То "якісь прямокутні предмети невідомого походження". 🙃. Блядський цирк. Я ж казав: розвалять ще до суда.

Посилання на цю маячню буде?

Чи одна "бабця на зупинці таке казала"?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, sergio сказал:

Такие. 😎

7f09fcf0-be1f-11f0-8669-5560f5c90fbe.jpg.webp

Романенко кстати интересно про эти кирпичи пишет. Кто-тот там у него пробил по кодам даты выдачи ФРС США - оказались 2006й и 2017й года. Правда или нет хз, но я не про то при скольких Президентов они тут пережили  - я про то что с тех пор их так и не распечатывали - то есть по сути это одна килограмовая банкнота номиналом 1млн а эти коды на упаковке имеют функцию водяных знаков на банкноте, гарантирующих что все внутри подлинное, а меньшие номиналы в тех кругах видимо не ходят вот и смысла распечатывать нет. Короче вот и ответ на вопрос где взять деньги на профессиональную армию, только кому это надо, тцк бесплатно наловит.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, katso сказав:

Потому что в этой схеме сразу встанет вопрос "а как позбавлять "всих прав" граждан США, Израиля, Франции и т.п. имеющих собственность в Украине ?" Ну я что-ли один таких знаю?

подвійне громадянство тепер дозволяє :flag1:

Посилання на коментар

5 хвилин тому, katso сказав:

Романенко кстати интересно про эти кирпичи пишет. Кто-тот там у него пробил по кодам даты выдачи ФРС США - оказались 2006й и 2017й года. Правда или нет хз, но я не про то при скольких Президентов они тут пережили  - я про то что с тех пор их так и не распечатывали - то есть по сути это одна килограмовая банкнота номиналом 1млн а эти коды на упаковке имеют функцию водяных знаков на банкноте, гарантирующих что все внутри подлинное, а меньшие номиналы в тех кругах видимо не ходят вот и смысла распечатывать нет. Короче вот и ответ на вопрос где взять деньги на профессиональную армию, только кому это надо, тцк бесплатно наловит.

за готівку США яка знаходиться за межами США можна США купити :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

27 хвилин тому, US7IGN сказав:

за готівку США яка знаходиться за межами США можна США купити :flag1:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...