Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, DimaF сказав: Не може бути, ваш аккаунт взламали!?)) Зламали "Цензор"? Прикол же був в 73%. А в тому, що крадуть - нічого нового. Як я писав десятки разів - олігархічна корупційна система не змінилася. Були якісь рухи у 2014-ому, коли позбувалися всіх оцих "смотрящих" від Януковича. Але, потім, коли все більш-менш заспокоїлося тихенько поставили від нової влади. Прийшов Зеленський - старих "смотрящих" змінили нові, а схеми залишилися і нових понапридумували. Це вже ж було! Змінено 1 година тому користувачем Вячеслав63 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, vadimv сказал: Стало відомо, чому ***ло сере в чумадан: Гітлер мав мікропеніс — такого висновку дійшли науковці після аналізу його ДНК Дослідження показало: у фюрера були гени, пов’язані з рідкісним розладом розвитку статевих органів. Ймовірно, Гітлер мав синдром Каллмана — спадкову хворобу, через яку організм майже не виробляє тестостерон. Через це затримується статеве дозрівання, вторинні ознаки розвиваються слабше, а розмір статевого органа – вкрай малий. Шизофренія вже бонусом пішла... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 31 хвилину тому, US7IGN сказав: у мене немає преміум акаунту І в цій темі мабуть забанили: Продам INFINITI QX 60 2.5 гибрид HEV 2014 год 4х4 9999$ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: І в цій темі мабуть забанили: Продам INFINITI QX 60 2.5 гибрид HEV 2014 год 4х4 9999$ не заходив бо мені таке не треба. так і що з нею не так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: не заходив бо мені таке не треба. так і що з нею не так? Купив НІссан?! Їпись з ним сам. 😺 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 9 хвилин тому, US7IGN сказав: так і що з нею не так? Я краще промовчу, бо мене й так останній час з бані майже не випускають ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 18 часов назад, Дощ сказал: Ганьба звичайно, але таке кубло розворушили.борисов з крупою свинарчуки прокурори - це мальок у порівнянні з китом якого щойно взяли. І справа навіть не в грошах - це державна зрада Якщо взяти усі їх гроші до купи - то це наша професійна армія з такою оплатою що туди ломляться з усього світу найманці за нас повоювати так що бусіфвкація вже непотрібна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 2 хвилини тому, katso сказав: Якщо взяти усі їх гроші до купи - то це наша професійна армія з такою оплатою що туди ломляться з усього світу найманці за нас повоювати так що бусіфвкація вже непотрібна. на вас зараз персональні санкції прилетять за такі непатріотичні заяви 9 хвилин тому, vadimv сказав: Я краще промовчу, бо мене й так останній час з бані майже не випускають ) слабак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 9 минут назад, katso сказал: Якщо взяти усі їх гроші до купи - то це наша професійна армія з такою оплатою що туди ломляться з усього світу найманці за нас повоювати так що бусіфвкація вже непотрібна. Колумбійці за 3 к$ аж бігом воюють. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 16 минут назад, vadimv сказал: Я краще промовчу, бо мене й так останній час з бані майже не випускають ) Заиздьож. Всі хто надовго міг відправити в бан, вже довший час не спостерігаються на форумі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому t.me/Kirilovolodimirovich/23384 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз