Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Вячеслав63 сказал:

Так. Україна зі своєю непоступливістю заважає їм налагоджувати бізнес з кацапами. Дмітрієв зробив їм чимало вигідних пропозицій.

тобто Україна отримала право на створення брудної ядерної бомби

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

18 хвилин тому, US7IGN сказав:

головне щоб він був контрольований. бо десятки тисяч сайгонів, які думають що їм хтось дозволить 

Не факт ... 
На жаль, ви знаєте, як воно в США виходить реалізовувати плани, і як контролювати ... Бернса читали?(смайлик з невеселою посмішкою).

Тож подивимось, тим більш вам то чого перейматися? - дівчата за кордоном, а у вас, сподіваюсь, грошей та горизонтальних зв'язків вистачить, щоб не опинитися "у кримінальному районі опівночі") Та й матеріал для наступної книжки буде непоганий :flag1:

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

Суддя-хабарник із Закарпаття мобілізувався в ЗСУ - подробиці справи Олександра Пелиха - ZAXID.NET share.google/h2MbnGaP7nuYfjudL

Схоже знайшовся неочікуваний резерв добровольців :flag1:

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

На жаль, ви знаєте, як воно в США виходить реалізовувати плани, і як контролювати .

Так то вже буде кацапська зона відповідальності. З чеченами владнали, думаєте з українцями не зможуть?

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Тож подивимось, тим більш вам то чого перейматися? - дівчата за кордоном, а у вас, сподіваюсь, грошей та горизонтальних зв'язків вистачить, щоб не опинитися "у кримінальному районі опівночі") Та й матеріал для наступної книжки буде непоганий :flag1:

А я й не переймаюся. Хоча краще б було збирати матеріал розважального характеру про подорожі на мотоциклі.

• Лайк 1
Посилання на коментар

"Придатні" без ВЛК: як хаос мобілізації руйнує армію зсередини | Українська правда share.google/l8MJ52GW5dhyivMWN

Це ж кацапське іпсо? Дощ такого ж не бачив?

Посилання на коментар

16 хвилин тому, US7IGN сказав:

Так то вже буде кацапська зона відповідальності. З чеченами владнали, думаєте з українцями не зможуть?

Я не берусь вангувати) Я готовий (звісно, всього не передбачиш), у тому числі й до дуже поганого розвитку подій. 

А якщо не буде погано - я тільки порадію, жалкувати за трешем точно не буду)

Півтора року тому, я з великою радістю завантажив хлопцям у бусик свій запас консервів, які були придбані напередодні повномасштабки.

Запас дров (щоб оновити деревину у дровнику) другу зиму буде протоплювати хату у селі, замість дорогущої електрики. 

Все буде добре! :flag1:

Ну, а якщо не буде добре, то буде дуже погано 🧘‍♂️

• Конфуз 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Я не берусь вангувати) Я готовий (звісно, всього не передбачиш), у тому числі й до дуже поганого розвитку подій. 

А якщо не буде погано - я тільки порадію, жалкувати за трешем точно не буду)

Півтора року тому, я з великою радістю завантажив хлопцям у бусик свій запас консервів, які були придбані напередодні повномасштабки.

Запас дров (щоб оновити деревину у дровнику) другу зиму буде протоплювати хату у селі, замість дорогущої електрики. 

Все буде добре! :flag1:

Ну, а якщо не буде добре, то буде дуже погано 🧘‍♂️

спробуйте бути в декількох оповіданнях одночасно для пом'якшення ефекту. в якихось з них нас взагалі немає разом з добрим чи поганим ставленням до всього :lol:

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

сильно помиляються. це тільки дасть підставу легально їх позбутися. ну як легально. приблизно як бусифікація. можливо ті ж самі будуть залучені на тих же бусах...

Коли вдома нема що жерти, погроза позбутися тебе буде найменш  стримуючим фактором 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, murava сказав:

Коли вдома нема що жерти, погроза позбутися тебе буде найменш  стримуючим фактором 

у кого не буде що жерти? які погрози?

Сашко Білий довго виступав?

Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

у кого не буде що жерти? які погрози?

Сашко Білий довго виступав?

Сашко довиступався на тему "банду геть". 

Коли своя армія почне мародерити своє ж населення - з цим не впорається ніяка структура. Навіть розстріл на місці.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, murava сказав:

Сашко довиступався на тему "банду геть". 

Коли своя армія почне мародерити своє ж населення - з цим не впорається ніяка структура. Навіть розстріл на місці.

не почне. ініціативних одиниць швидко ліквідують.

Посилання на коментар

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

спробуйте бути в декількох оповіданнях одночасно для пом'якшення ефекту. в якихось з них нас взагалі немає разом з добрим чи поганим ставленням до всього :lol:

Дуже гарний варіант! 😁))) буду втілювати! :beer:

До речі ... Нещодавно парився у бані зі знайомими, по довоєнних справах, дядьками. І зайшла розмова на тему: "якби ми знали про розвиток подій за 2-4 роки хоча б з ймовірністю 80-90%, то виїхали б з України"?  Ні один, і я теж, не сказав що "так" :oops:  Звісно, "комплекс заходів з підготовки" був би проведений, і по іншому, але ... саме їхати за кордон ховатися, чи емігрувати ніхто з них не став би.
З тих хто виїхав і зараз влаштовує своє життя за кордоном, зазвичай чую: "якби хоча б передбачав такий розвиток подій, з тою ж вірогідністю, то все неквапно б розпродав, чогось би не купляв і виїхав заздалегідь, а не поспіхом в останні дні(або перші дні вторгнення)".

Але то моє коло спілкування 😉 

Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

не почне. ініціативних одиниць швидко ліквідують.

Там не треба ніякої ініціативи.

Продовжуємо далі підвищувати з/п депутатам, прокурорам, поліції - а на армію у нас не передбачено - і в принципі до проблеми сзч додасться просто проблема низового мародерства цивілів. А це як дати леву крові - не зупиниш.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...