Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

39 минут назад, Fair сказал:

Моего родного брата мобилизовали прямо с улицы в Одессе, так сказать "пригласили" в бусик. Завезли в ТЦК и там он пробыл четверо суток, где его сфотографировали на фоне белой стены. На данный момент уже три недели находится в районе г. Краматорск и приписаный к воинской части. Привезли его туда без паспорта и какого-либо военного документа. ВЛК нигде не проходил, при приезде ночью в часть ему только измеряли давление. Потом сонному, в темноте дали что-то подписать, без очков он и не понял, что это было. На обучение в центр подготовки не направили, через 10 дней выдали военный билет. Три дня назад "выдели" автомат, а точнее, показали и закрыли в сейфе на ключ. Военную форму до сих пор не выдели. Так как на гражданке он работал поваром, то поставили на кухню. Через неделю пребывания на службе он спросил о присяге, был уже и не прочь ее подписать, но оказалось что он уже ее подписал... При этом надо учесть, что брат никогда не служил в армии и без обучения в плане обороноспособности полностью недееспособен. Паспорта у него до сих пор нет, как я понимаю крепостным, он не нужен...

ще у минулому житті  знав одного хлопка - рафінованого войовничого ватника кацапа - продукта злягання  жаби з гадюкою - сина савєйського ахвіцера і совітської педопіхвомразі , який в 2014 році з жахом побачив , що у ще радянський воєнний квиток йому невідомо коли ( мабуть  коли розлучався  , тицьнули штамп "склав присягу Україні") 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 хвилини тому, ks6 сказав:

Ничего они не думают. Думать надо было как не попасть в ТЦК если не собираешься служить. А дезертировать с армии за границу не лучшая идея. Как то умудряется куча народа петлять не доводя до крайностей.

Якби всі такі розумні були ми б в зовсім іншій країні жили :flag1:

Посилання на коментар

Там бы круто было обратный позов подать за превышение полномочий и нападение группой лиц. Но это из ряда фантастики...

Посилання на коментар

професор ВШЕ В'югін  не очікував , а професор ВШЕ Ліпсіц - очікував  :crazy:

мінус два трильйони від нафтогазових надходженнь ( і це  - лише  те , що  кацаппи визнали ) , або  як  воювати  проводити есвео  в  трішкиному  кафтані  з шагреневої шкіри .

хто там сміється з плану Моргентау ?

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Тупо палить Трампа - 

Лавров назвав Трампа єдиним, хто розуміє причини війни Росії проти України

uainfo.org/blognews/1765360572-lavrov-nazvav-trampa-edinim-hto-rozumie-prichini-viyni.html

Посилання на коментар

1 година тому, Canton сказав:

«Обмін територіями» — невід'ємна частина угоди, але Україна і США досі сперечаються про те, як будуть проведені кордони.

От смішні.

В кацапи про це знають?

Хто там що ділить не територіях, що записані в Конституцію Россії?

Посилання на коментар

1 година тому, ks6 сказав:

вынуждены вернуться

Да ето же их вынудит? Он же беженцы...

Посилання на коментар

1 година тому, ks6 сказав:

Как то умудряется

Не у всех 10к зелени в заначке.

Посилання на коментар

-У мене тільки що закінчилися тривалі стосунки, я маю взяти перерву і пожити для себе, - додав президент не на камеру.

Я вот удівляюся. Багато років посада голови ОП була ключовою в державі з незамінним керманичем на посту. Богдана я не рахую, то помилки молодості, хто про них пам'ятає..

А зараз, з'ясувалося, що можна взагалі без голови ОП жити. 
Не президент, а "разбітная развєдьонка")))) (С)

photo_2025-12-10_12-29-27.jpg

• Хаха 3
Посилання на коментар

Только что, Canton сказал:

що можна взагалі без голови ОП жити. 

И вообще без головы - разницы не будет...

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Canton сказав:

-У мене тільки що закінчилися тривалі стосунки, я маю взяти перерву і пожити для себе, - додав президент не на камеру.

Я вот удівляюся. Багато років посада голови ОП була ключовою в державі з незамінним керманичем на посту. Богдана я не рахую, то помилки молодості, хто про них пам'ятає..

А зараз, з'ясувалося, що можна взагалі без голови ОП жити. 
Не президент, а "разбітная развєдьонка")))) (С)

photo_2025-12-10_12-29-27.jpg

Обовязки закупівлі туалетного паперу може виконувати і заступник.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...